Gość: pipi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:01 panie prezesie chyba jednak zostawienie Zielińskiego nie było złym posunięciem! Zielony na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacky Re: Wygrany sparing Idei Śląska z Wisłą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:27 "Niewykluczone, że Izraelczyk już za kilka dni zjawi się we Wrocławiu. Prowadzona przez niego reprezentacja przegrywa mecz za meczem i prawdopodobnie zajmie ostatnie miejsce w grupie oraz odpadnie z mistrzostw." ----Cos nie sprawdzily sie przypuszczenia Izrael zajmuje 3 miejsce i bedzie walczyc o dalszy awans do finalow, tak jak to bylo zaplanowane. Mam tez propozycje skoro zarobki koszykarzy SLASKa zostaly zmniejszone o polowe , proponuje to samo uczynic z cenami biletow na mecze kosza. Skora bida w kraju i nie ma kasy na kontrakty ta skad my mamy miec kase na bilet !!!!!!!!!!!!! pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssc Martwi mnie Muli... IP: 195.117.152.* 08.09.03, 08:56 ...a raczej to ze ekipa Iztraela pod jego dowodztwem przegrywa mecz za meczem...nie wrozy to dobrze Slaskowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boby Re: martwi mnie muli IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 13:41 Chyba niepotrzebnie Izrael - Łotwa 91:75. Zreszta takie miali zalozenia przedmeczowe . Wygrac przynajmniej 1 a potem graz w barazach o awans. Zobaczymy co teraz pokaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaj Suski? Tomasz Suski?! IP: *.itpp.pl 08.09.03, 15:39 co to za Suski zdobył 3 pkt dla Wisły? Czyżby Tomasz Suski, który zniknął z polskiej koszykówki 2 lata temu, trapiony przez kontuzje? Kto wie cokolwiek o byłym graczu Pruszkowa, niech da znać mój mail to: tery@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlej Re: Suski? Tomasz Suski?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 15:48 tez chcialbym wiedziec czy to mowa o Tomku?niech ktos kto wie napisze tutaj szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strachu Re: Wygrany sparing Idei Śląska z Wisłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 08:41 Rozpieprzymy wszystkich! Mistrz będzie nasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska miala maly b Re: Wygrany sparing Idei Śląska z Wisłą IP: *.sulzer.com 09.09.03, 15:53 labedzi spiew macieja od zielinskich a tak w ogole smiac mi sie chce jak czytam takie informacje, to ma byc druzyna na eurolige?? no to jeskli weteran zielinski jest najlepszy na boisku tp juz widze jak europa od razu nazwie slask dostarczycielem punktow. w tym roku zwyciestwa w eurolidze wystarczy liczyc na palcach jedenj reki, a i tych palcow bedzie stanowczo za duzo...... Odpowiedz Link Zgłoś