Gość: Chris IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 22:17 Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle. Oj nie podoba mi się to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gary trzeba jeszcze wyrzucić Hyżego IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 09:26 Dlaczego? Spójrzcie na statystyki = 0 pkt., 1 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: trzeba jeszcze wyrzucić Hyżego IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 04.11.03, 09:43 Gość portalu: gary napisał(a): > Dlaczego? Spójrzcie na statystyki = 0 pkt., 1 pkt. No to w sam raz jak "świetną" drużynę Śląska, beka śmiechu z was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Racja, Hyży OUT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:11 Nie pasuje do druzyny - a poza tym na jego pozycji może z powodzeniem grac 5 zawodników: Domino, Zielony, Oława, Ignerski a nawet Tein..... Nie ma więc miejsca dla rudzielca...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figlas Re: trzeba jeszcze wyrzucić Hyżego IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.11.03, 21:04 Święte słowa, święte słowa !!!!! Wreszcie ktoś myśli tak samo jak ja. Od początku widać, że to "bolek". Precz ze Śląska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 do autora IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 14:39 do autora: jak Pan porownywal stasy phelpsa i greera to dlaczego nie napisal Pan o tym ile minut spedzili na parkiecie???????? przeciez to sie nazywa tendencyjne pisanie i sterowanie opinia publiczna! jak dla mnie to beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwaranix Pghelps na Oporowską! IP: *.kom / 10.103.2.* 04.11.03, 17:44 po co wywalać go, może sie przydać Schetiemu na Oporowskiej! :) bedie siał zamieszanie w szeregach gości. yeeee <wariat> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi czyli jak co roku IP: *.sulzer.com 05.11.03, 09:17 wielkie plany, Euroliga (co prawda psim swędem), nowy trener, tabun zawodników i jak zwykle wielka kasza. 3 porazki w czterech meczach (PLK), no tego to juz dawno nie bylo. ale powoli staje sie juz to znakiem firmowym Slaska. Cieszylbym sie jakby ta druzyna nie wygrala zadnego meczu w eurolidze bo po prostu nie zsluguje i nie zasluzyla sobie na wystepy w tym elitarnym gronie, mam nadzieje ze za rok sternicy Euroligi nie popelnia juz tego bledu tylko zaprosza mistrza Polski (Anwil/Prokom) a nie druzyne za zaslugi, ktora lata swietnosci miala dawno temu. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Zmiany w Idei Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 20:17 nie! tylko nie Hyży, Hyży jest fajny. to najbardziej kolorowy zawodnik w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś