Dodaj do ulubionych

Czego brakuje kibicom sportowym we Wrocławiu?

IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 11.07.01, 12:15
Jestem ciekawy czego brakuje kibicom sportowym we Wrocławiu? Czy czujecie jakiś
niedosyt spowodowany brakiem rozwoju waszych ulubinych dyscyplin lub obiektów
sportowych. W Europie już się liczymy jeśli chodzi o koszykówkę i organizację
imprez żużlowych, których nam zazdrości wiele miast. Co we Wrocławiu jest
jeszcze do zrobienia aby nasze miasto było potęgą sportową Europy?

Ja jak zwykle się powtarzam. Brakuje mi nowoczesnego stadionu piłkarskiego, a
Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Re: Czego brakuje kibicom sportowym we Wrocławiu? IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.07.01, 07:37
      Teraz to mi jeszcze brakuje Joe McNaulla ale z chęcią wysłałbym jeszcze na
      długie wczasy do Sopotu pana Schetynę.
      • horsia Re: Czego brakuje kibicom sportowym we Wrocławiu? 12.07.01, 14:10
        napewno brakuje dobrych sportowców, powinny być częściej organizowane imprezy
        takie jak te zużlowe. No i napewno brakuje dobrego stadionu olimpijskiego.
        • Gość: dlugopis Popieram IP: *.foxboro-eckardt.com 13.07.01, 16:29
          • Gość: Roberto Re: Popieram IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:33
            Hali widowiskowo-sportowej takiej, jakie są w USA...
            Mam nadzieję, ze taką halę, będzie ta na blisko 15.000 osób, która w ciągu 3-4
            najbliższych lat ma powstać na Maślicach w pobliżu kąpieliska Glinianki...
            • Gość: Roberto Re: Popieram IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:48
              Chciałbym, aby w nadchodzącym sezonie, medale zdobykli piłkarze ręczni Śląska,
              koszykarki Ślęzy i żeby tytuł Mistrzowski obroniły piłkarki nożen AZS AWF
              Wrocław...
              • dlugopis Re: Popieram 15.08.01, 14:41
                Fajnie by bylo. A pamietasz jak Slask mial mistrza w kosza , Gwardia w siatke ,
                a pilkarze sprzedali ostatni mecz z Wisla we Wroclawiu i mistrza zdobyl Widzew ?
                • roberto65 Re: Popieram 25.08.01, 02:19
                  dlugopis napisał(a):

> Fajnie by bylo. A pamietasz jak Slask mial mistrza w kosza , Gwardia w siatke ,
                  >
                  > a pilkarze sprzedali ostatni mecz z Wisla we Wroclawiu i mistrza zdobyl Widzew
                  > ?

PAMIĘTAM I TO DOBRZE...
                  To były czasy...
                  Pozdrawiam !

• Gość: Kriss Re: Popieram IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 05:45
                Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Chciałbym, aby w nadchodzącym sezonie, medale zdobykli piłkarze ręczni Śląska,
                > koszykarki Ślęzy i żeby tytuł Mistrzowski obroniły piłkarki nożen AZS AWF
                > Wrocław...

Też bym chciał, żeby nasze wrocławskie zespoły zawsze zdobywały mistrzostwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka