Dodaj do ulubionych

Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56

IP: *.net.kn.pl / *.kom-net.pl 17.12.03, 22:49
Po prostu przeraziłem się, co jak co ale coś takiego... Dobrze że nie mam TV
Puls, bo bym już nie miał telewizora...
Obserwuj wątek
    • Gość: Leeds Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 22:49
      Hej Śląsk gramy dalej!!!
      • Gość: kajet znowu będzie trening o 6 rano... IP: *.chello.pl 18.12.03, 00:15
        tragedia. Tak jak napisał AJ, oni w ogóle nie walczyli! zero jaj! pierwsza
        kwarta = tragedia, a potem wcale nie było lepiej, tylko Benetton zaczął się
        bawić po prostu.

Oj Muli... nie lubisz, jak przegrywają BEZ WALKI - trza znowu po dupsku
        chłopakom przywalić - jak za starych, dobrych czasów :)
    • lucerski Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 18.12.03, 01:29
      Mam propozycję - bilety na samolot sprzedajemy za pół ceny, a koszykarze
      wracają - w ramach treningu - na piechotę....Może to ich obudzi!
      Zapomnijmy...tego meczu nie było.....wesołych Świąt!
      • Gość: Kazek Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.01.04, 17:38
        Tak dalej chłopaki trzymać, piękny wynik. Wstyd dla polskiej koszykówki
    • Gość: Łysy Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 01:47
      A takiego wystepu mialo juz nie byc... (tak mowil Schetyna po kompromitujaco
      przegranym meczu w Moskwie z CSKA 45:73), widac ze pamiec i slowo Pana Schetyny
      sa ulomne... Pozdrawiam
      • Gość: xena Znają juz miejsce w szeregu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:47
        Znają juz miejsce w szeregu ... teraz trzeba ciezko pracowac !!!
    • Gość: attikus Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.12.03, 12:10
      Apel do Zielińskiego,daj sobie spokój z grą w Euro a może wogóle ,bo z tym
      poziomem co prezentujesz to katastrofa i rozmieniasz się na drobne.
    • Gość: żółwik Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.12.03, 12:34
      Tak,to zdecydowanie najgorszy mecz Śląska w tym sezonie:( Może wreszcie
      działacze oprzytomnieją i zauważą rażący brak silnego centra i godnego
      zmiennika dla Greera.Gry Macieja nie skomentuję...,ale może czas ubrać kapcie i
      siedzieć w domu przed telewizorem?Głęboko wierzę,że taki mecz już sie nigdy nie
      powtórzy i będzie już tylko lepiej!!!CPWCŚ
    • Gość: żółwik Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.12.03, 12:35
      Tak,to zdecydowanie najgorszy mecz Śląska w tym sezonie:( Może wreszcie
      działacze oprzytomnieją i zauważą rażący brak porządnego centra i godnego
      zmiennika dla Greera.Gry Macieja nie skomentuję...,ale może czas ubrać kapcie i
      siedzieć w domu przed telewizorem?Głęboko wierzę,że taki mecz już sie nigdy nie
      powtórzy i będzie już tylko lepiej!!!CPWCŚ
    • Gość: lukon Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 15:23
      Jestem załamany, nie porażką, bo tej mozna było się spodziewać, ale jej stylem.
      Prawda jest taka, że ludzie będą patrzeć na Ślask nie przez pryzmat tych 4
      zwycięst, lecz prez pryzmat tej kompromitacji. Paradoksalnie może to nam ułatwi
      zadanie chociażby w Grecji, gdzie trzeba bezwzględnie wygrać. A co to
      wzmocnień, to pewnie, że by sie przydały, ale jak nie ma siana, to nie ma, co
      robic wzmocnień na kredyt. Wolę słabszy skład, ale w pełni wypłacalny klub, a z
      tym nie było ostatni najlepiej. Trudno stało się, bilans 4-3 i tak jest bardzo
      dobry i mam nadzieję, że dane nam bedzie awansować do top 16, a tam unikniemy
      takich pogromów i powalczymy. I na koniec ZIELIŃSKI GRAĆ KURWA MAĆ.
      HEJ ŚLĄSK!!!
    • Gość: zigu Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 20:04
      Nie mam słów. Pierwsza kwarta totalna katastrofa , druga to już poprostu
      kompromitacja.
      Niech im Muli zafunduje taki trening , ze go do końca życia zapamiętają.
      Wstydzę sie takiego meczu i wolę go szybko wymazać z pamięci.
      Nic nie wychodziło , a Greer to już pszeszedł chyba samego siebie.
      Zieliński i Randle niech lepiej wezmą się do roboty bo Śląsk to nie jest
      przytułek dla kompromitujących siebie i zespół koszykarzy.
      A tak wogóle to mam nadzieję , ze wyjdźiemy z grupy i się nie damy.HEY ŚLĄSK
    • Gość: mecenas Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:58
      A wydawało mi się, że zarówno Asvel jak i Olympiakos mają bilans 2-5, no cóż
      Gazeta lubi tworzyć właśną tabelę, może warto było by umieścić Śląsk na
      piewszym miejscu z bilansem 7-0. :p
    • Gość: morfeusz Re: Benetton Treviso - Idea Śląsk Wrocław 98:56 IP: 62.233.251.* 20.12.03, 10:20
      nie ma sie co obrażać i tak było wiadomo że z nimi przegrają.
      wygrali 4 mecze w 7kolejkach czy to się już nie liczy?
      mogli wygrać z PAMESĄ, ale nie z benetonem.
      jak benetton przyjedzie do hali ludowej to wtedy od nas dostanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka