Dodaj do ulubionych

"Ałtorytety"

25.07.11, 23:48
Ponieważ co poniektórzy są tu bardzo mądrzy i wszystko wiedzą i od czasu do czasu czepiają się mnie (dotyczy m,in. lotama, ilnickiego, czarnego kelvina, tomka i in.) oświadczam, że nie uważam się za żaden autorytet w kwestii rocka i pochodnych, nie jestem alfą i omegą, ale po prostu - lubię różne rodzaje muzyki (nie znoszę tylko eurodisco, disco polo, techno i innego łupu-cupu, i umca-umca) i dlatego założyłem to forum. Wszystkich chętnych zapraszam do wypowiadania się nie-agresywnego.

Pozytywnych przykładów na forum nie brakuje, przede wszystkim: billy-the kid, johnny, mimo, że czasami się z nimi nie zgadzam czy oni ze mną, ale wiem, że mam do czynienia z ludźmi generalnie pozytywnie nastawionymi do innych - tak jak ja!
I tak trzymać!
Obserwuj wątek
    • ilnyckyj Re: "Ałtorytety" 26.07.11, 20:48
      Bazyli, co ty! Ty przeciwko mnie? Ja się ciebie czepiam? Przecież bronię cię jak mogę. I generalnie też jestem przeciwny agresji.
      • basilisque Re: "Ałtorytety" 27.07.11, 21:08
        ilnyckyj napisał:

> Bazyli, co ty! Ty przeciwko mnie? Ja się ciebie czepiam?
        ______
        Było tak parę razy, ale nie będę wypominał i szukał teraz po archiwaliach

Przecież bronię cię ja
        > k mogę. I generalnie też jestem przeciwny agresji.
        ____
        Przyjmuję OK. Generalnie nie jestem obrażalski. "Przebaczam i proszę i przebaczenie" wink
        • johnny-kalesony Re: "Ałtorytety" 28.07.11, 16:28
          No właśnie - ja mam dygresyjne pytanie o archiwalia. Dlaczego zostały usunięte wpisy z poprzednich lat? Przecież to były nie tylko wypowiedzi uczestników, ale również znakomity przewodnik dotyczący mniej znanych artystów z linkami do plików, które można było sobie przesłuchać ...

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • basilisque Re: "Ałtorytety" 28.07.11, 21:13
            No właśnie. Też mnie to martwi. Ale to nie ja - tylko szanowny Pan Admin z Agory: od jakiegoś czasu automatycznie usuwa (ściślej: archiwizuje) wątki, które mają więcej niż rok. Jak się zorientowałem, to niektóre zacząłem ratować.

Ale: one są nie usunięte, tylko zarchiwizowane. Można je odnaleźć np. klikając w pozycję Twoje: Posty - i tam są wszystkie, i te które są na forum i te zarchiwizowane (nieaktywne, tylko do odczytu).
            Dlatego też wszystkim proponuję: jak widzicie na końcu forum wątki, które was interesują i niedługo stuknie im roczek, zamieścić tam posta i wtedy się updatuje!
            • jo_ember Re: "Ałtorytety" 04.09.13, 14:47
              Teraz zauważyłem, że stare posty pojawiły się znowu w forum. Tylko jest jakaś luka, nie wiem dlaczego między 06 a 08. 2012. Inne wątki są od roku 2008
    • t.o.m.e.k ???? 29.07.11, 10:25
      Agresja w moich postach??? Dobre...
      A jeśli ktoś ma swoje zdanie to zasługuje na miano 'ałtorytetu'? Ciekawe...
      No ale jak widać, z gospodarzem można się tylko zgadzać. Przypadłość typowa dla wielu forów, szczególnie dobrze widoczna na Salon24 (znanym również jako 'psychiatryk24').
      Ale w końcu - 'nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma'.
      Ukłony
      • basilisque Re: ???? 29.07.11, 22:14
        Dobra, dobra. Nie musisz się tak obrażać. Jasne, że można się ze mną i ze wszystkimi nie zgadzać. Ale nie ma powodu do wywyższania się z racji swoich słusznych czy niesłusznych poglądów nad tymi którzy mają inne zdanie czy gusta. Albo nawet nie wiedzą, czegoś co ty wiesz. Ja momentami czuję się tu atakowany z wielu stron, niezasłużenie. Tu jeden taki nawet wyzywał mnie od ćwoków, wieśniaków i choć nie bylo mi za przyjemnie i nie wiem wciąż dlaczego - nie banowałem, nie odpyskowałem. Spoko. Te posty cały czas są, można sobie poczytać. Więc nie ma tu kultu Wodza! I nie chcę, żeby było jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji, które jeszcze się spotyka i chodzi razem na koncerty. Można i trzeba się nie zgadzać, nawet pokłócić, ale trzeba szanować partnera!

PS. Co do Salonu 24 to mam inną opinię. To jeden z ciekawszych portali politycznych, choć poglądy mi nie odpowiadają (co prawda tam we wpisach pełno politycznych psycholi, ale tych akurat pełno też w innych portalach łącznie z Agorą, Onetem itp.). Gorzej jest np. w "Wpolityce", ale to moje zdanie.
    • ilnyckyj Złoty środek 31.07.11, 21:49
      Uważam, że powinniśmy tu jakoś zachować umiarkowanie. Krytykując - nie obrażać ad personam. Ale też nie tworzyć kółka wzajemnej adoracji. Jak się ma swoje zdanie - to pisać, ale na temat, a nie o osobie, ktora pisze.
      Nie jestem zwolennikiem wspólnego chodzenia na koncerty, tym bardziej, że nie chodzę. Ani też spotkań osobistych. Właśnie po to jest to forum, by wymieniać się wiadomościami i opiniami. To mnie interesuje i nie tęsknię za spotkaniami osobistymi.
      • billy.the.kid Re: Złoty środek 01.08.11, 14:49
        mam jednego znajomka którty JEST AUTORYTETEM w temacie rocka/szeroko rozumianego/.

zbiór płyt jaki posiada ma warrtość z lekka licząc 500tys.plnów. i o każdej płycvie wie chyba WSZYSTKO.
        • krol-czy-krolik Re: Złoty środek 01.08.11, 15:34
          billy.the.kid napisał:

> mam jednego znajomka którty JEST AUTORYTETEM w temacie rocka/szeroko rozumian
          > ego/.
          >
          > zbiór płyt jaki posiada ma warrtość z lekka licząc 500tys.plnów. i o każdej pły
          > cvie wie chyba WSZYSTKO.

Haa! No to dawać go do tego FORUMA , żeby nam tu trochę poziom podwyższył!
      • krol-czy-krolik Re: Złoty środek 30.07.12, 14:18
        Nie spotykać się?
        A może właśnie się spotkać i pośpiewać razem stare złote przeboje bigbitowe i pokazać takim małolatom jak ja, jak to drzewiej bywało pięknie i jakie to żenua w dobie obecnej, panie dzieju...
    • lotam Lepniaków zakusom wrażym kres położym!! 01.08.11, 14:56
      Wodzu dali pryncypialny odpór krytykantom i malkontentom smile
      • krol-czy-krolik Re: Lepniaków zakusom wrażym kres położym!! 01.08.11, 15:30
        lotam napisał:

> Wodzu dali pryncypialny odpór krytykantom i malkontentom smile

Yahoo! Nie będzie żaden wróg i malkontent pluł nam w twarz...

DB Pozytywna. Rabbit
    • krol-czy-krolik Re: "Ałtorytety" 04.09.12, 09:09
      Ja nie wiem ,czy ten szołbiznes jest tak ważny, że trzeba nam altórytetów? Ja nie chciałbym, żeby ktoś mi wciskał co mi sie ma podobać a co nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka