krzy-czy 12.08.20, 13:26 pomalutku zmienia się w jedną sporą klepsydreę. coraz więcej wykonawców z tamtych lat ubywa. teraz TRINI LOPEZ. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy Re: forum to 16.08.20, 17:41 jakoś do dziś nie mogę się przekonać do ewy demarczyk. zwłaszcza gdy teksty lekkie,prawdziwie tuwimowskie wyśpiewywała z jakimś, wg mnie, niepotrzebnym zadęciem. tekst wg.baczyńskiego-tytułowany jako wiersze wojenne- składał się o ile pamietam z dwóch, czy trzech wierszy. a jeden - niebo złote ci otworzę- był raczej erotykiem adresowanym do młodziutkiej żony barbary. no i grande walse brillante-to tekst wybitnie męski, kpiący,żartobliwy. cóż, takie mam o tym zdanie. Odpowiedz Link
krzy-czy Re: forum to 20.08.20, 16:57 teraz piotr szczepanik. nigdy nie wpisywałem go na listę moich ulubieńców, ale nie mogę nie uznać że pół polski go uwielbiało. a już na prywatkach panienki kleiły się do chłopaków przy tej muzyczce. Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: forum to 21.08.20, 22:42 If I Had a Hammer - to był jego najbardziej znany... I wtedy w Trójce prowadzący tak zapowiadał: "a tu się teraz wtrini Lopeza" Odpowiedz Link