krzy-czy 05.02.20, 15:57 z tego łez padołu facio który perkusję wzniósł na wyżyny/obok keitha moona/ w październiku u.r. zmarł ginger becker. dopiero teraz się dowiedziałem. z WIELKICH KRIMÓW/cream/ został tylko eric. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy Re: zszedł był 15.02.20, 14:07 oj, ubywa WIELKICH z czasów złotej ery rocka. cóż takie jest życie. odszedł ginger, wcześniej, dużo wcześnbiej henio a i ja się coś nie bardzo czuję. Odpowiedz Link
krzy-czy Re: zszedł był 31.03.20, 20:02 tak jakoś teraz zorientowałem sie że w 2013 zmarł alvin lee/ten years after/. Odpowiedz Link
krzy-czy Re: zszedł był 09.05.20, 18:30 a tu dziś smutna inf. odszedł LITTLE RICHARD. CIURYFIURY. Odpowiedz Link
krzy-czy Re: zszedł był 12.05.20, 10:38 na głównej pokazali filmik z małyM,a między publicznością, z uroczym kosmykiem na czole BILL HALEY. Odpowiedz Link
krzy-czy Re: zszedł był 04.06.20, 15:40 o rany.otwiera już się całkiem spory wątek z tymi którzy odeszli. teraz doczytałem się że nie ma już wśród nas takich tuzów jak keith emerson i greg lake. odeszli w 2016 ale dopiero teraz się doczytałem z trójki został tylko carl palmer. taka kolej rzeczy. takie jest życie. Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: zszedł był 04.06.20, 20:57 Poprawka: Ginger Baker... nie wiedziałem... R.I.P.... a Jack Bruce? Odpowiedz Link
krzy-czy Re: zszedł był 04.06.20, 21:58 toż naskrobałem że ostał się ino ERIC. no te elp to byli faktycznie wirtuozi. zwłaszcza emerson. Odpowiedz Link