Dodaj do ulubionych

Jest prośba do Was

08.09.09, 17:35
popatrzcie na tą fotkę

https://images50.fotosik.pl/195/552abdf709462a47med.jpg

To Darima jest, nasza Adminka. Widzi mi się, że jest dość uboga? Może by tak
jaką zrzutkę i kupić Jej chociaż tenisówki?? No patrzcie, bosa!!?
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Jest prośba do Was 08.09.09, 17:37
      Hahaha, a Ty byś w czym po plaży łaził?
      spoko klapki sobie lezą na ławeczce big_grin big_grin
      • tadeusz_ski.51 Nie widać, 08.09.09, 17:42
        zresztą, każdy może się pochwalić, że ma klapki, japonki czy coś tam. A
        faktycznie widać, że nie ma.
        • darima_ka Re: Nie widać, 08.09.09, 17:44
          Racja , no nie mam , ale boso zdrowo chodzić podobno?
          • tadeusz_ski.51 Szacun za szczerość! 08.09.09, 17:54
            Teraz trzeba by ustanowić komitet, który wręczy te tenisówki, jak uzbieramy
            pieniądze. Ja się zgłaszam dobrowolnie... Kto jeszcze? Może Ryszard?
            Tak myślę, że trzech wystarczy, udźwigniemy... tą odpowiedzialność!
            • darima_ka Re: Szacun za szczerość! 08.09.09, 17:59
              Wiesz wczasy z dzieckiem i psem nad morze dużo mnie kosztowały , wiec.... ale na
              imieniny dostałam wiec sie nie trudź-dziękuję big_grin
              • tadeusz_ski.51 Jak mówisz?? 08.09.09, 18:20
                Na imieniny tenisówki Ci podarowali?? Oooooo zbóje! Mój pomysł zawłaszczyli!
                • darima_ka Re: Jak mówisz?? 08.09.09, 18:28
                  No takie to ci zbóje marne prezenta dają dlatego jest problem o , którym pisałam
                  tu ,a Ty się wyśmiewaszbig_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,50394,99962468,99962468,Problem_jest.html
                  • tadeusz_ski.51 Nie wyśmiewam, tylko dociekam 09.09.09, 08:55
                    na jaką to robotę chcesz się tam załapać?
                    • rena-ta49 Re: Nie wyśmiewam, tylko dociekam 09.09.09, 13:36
                      A co też byłbyś chętny ?
                      na pewno nie lekką , ławą i przyjemną sad
            • samantha.1 Re: Szacun za szczerość! 08.09.09, 20:08
              Ja jakby co , to tez się przyłączę smile
              nawet na butki dla pieska smile
      • ziolo.zielone Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 08:18
        I słusznie, boso najwygodniej. A klapki faktycznie widaćwink
        • tadeusz_ski.51 Aha, widać... 09.09.09, 08:58
          teraz dopiero dopatrzyłem, wcześniej koncentrowałem się tylko na Darimie, nawet
          psa tylko tak "z grubsza" obejrzałem...
          • ziolo.zielone Re: Aha, widać... 09.09.09, 09:09
            To już nie będziemy składać się na japonki? Bo klapki są, a Darima sama sobie
            zapracuje na bardziej exluzywne buty big_grin
            Takiego pięknego psa tylko z grubsza?
        • darima_ka Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 19:01
          ziolo.zielone napisała:

> I słusznie, boso najwygodniej. A klapki faktycznie widaćwink

Ale to nie moje buty big_grin
    • samantha.1 Re: Jest prośba do Was 08.09.09, 20:06
      Darima , piękny pies smile
      • ryszq Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 08:20
        Darima, piękne łydki smile
        • ryszq Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 08:22
          Darima, piękne dłonie smile
          • ryszq Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 08:34
            Darimka, piękne kostki wink
            • ryszq Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 08:36
              Zasługuje na kopiec komplementów.
              • tadeusz_ski.51 A biodra?? 09.09.09, 08:47

https://www.na-gg.pl/smileys/36_12_6.gif
                • tadeusz_ski.51 No nie jest przesadnie szczupła, 09.09.09, 08:54
                  nieeeeee, tego nie można powiedzieć! I nie jest też tłuściutka... taka w sam
                  raz, moim zdaniem.
              • ziolo.zielone Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 08:54
                No cóż, nasza Adminka to piękna kobieta z pięknym psem smile
                • tadeusz_ski.51 A skąd wiesz 09.09.09, 08:59
                  jeśli twarzy nie widać?
                  • ziolo.zielone I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 09:06
                    Twarz nie jest najważniejsza, w dodatku z twarzą można zrobić wiele, żeby
                    wyglądała co najmniej dobrze. I wcale nie mam na myśli operacji plastycznych.
                    Sama sylwetka już określa urodę . Zresztą Ryszq tyle razy użył przymiotnika
                    "piękne", że do innego wniosku dojść nie mogłam wink
                    • ryszq Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 09:41
                      Dla przeciwwagi wkleił bym moje brzucho z mięśniem piwnym tyle , że zaburzył bym
                      obraz.
                      Do kopca komplementów dodałbym jeszcze:
                      Darimko, jakie piękne i zadbane paznokietki na paluszkach!

• ziolo.zielone Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 09:47
                        Absolutnie nie wątpię, że paznokietki są zadbane! Nawet nie przyszłoby mi to do
                        głowy smile
                        Tylko powiedz Ryszq jak Ty je zauważyłeś? Te u stóp schowane w piasku, te u
                        dłoni niezbyt wyraźne. Albo pora na nowy monitor, albo na okulary "do bliży" big_grin
                        • ziolo.zielone Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 09:49
                          Ba! Psie pazurki też ukryte w piasku i nawet skomplementować nie ma jak.
                        • ryszq Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 10:42
                          A widzisz? Ja niekiedy widzę to czego inni nie widzą. Darima jest zaprzeczeniem
                          iż palenie papierosów wyrządza skórze szkodę. Nieprawda!. Gołym okiem widać , że
                          ma skórę ma delikatną jak dupcia niemowlęcia. Świetnie by wyglądała w reklamie
                          Marlboro na ten przykład! I niejako przy okzaji niezła kasa byłaby.
                          • ryszq Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 10:50
                            Powiększyłem zdjęcie i jeszcze coś zobaczyłem. A niech zgadują!
                            ;P
                            • ziolo.zielone Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 11:02
                              Odmawiam zgadywania, niech inni sobie zgadują.
                              Zastanawia mnie co Darima na to powie? Taka dogłębna analiza poparta domysłami big_grin
                              Co by to było gdybyśmy wszyscy powstawiali tu swoje fotki, aż strach się bać!
                              • darima_ka Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 19:08
                                To się nazywa manipulacja , cortyzol mnie zmanipulował ,
                                teraz żałuję tongue_out
                            • tadeusz_ski.51 Ja wiem!!! 09.09.09, 13:15
                              ryszq napisał:
                              > Powiększyłem zdjęcie i jeszcze coś zobaczyłem. A niech zgadują!
                              > ;P
                              ----
                              Masz taki specjalny program w którym można zdejmować warstwy, no i zdjąłeś
                              warstwę odzieży! A ja nie mam takiego programu....
                              • darima_ka Re: Ja wiem!!! 09.09.09, 21:14
                                Ty nie masz ? luuudzie to niewiarygodne ,że nie zdejmujesz z fotek pań tych
                                warstw hahaha big_grin big_grin
                          • ziolo.zielone Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 10:58
                            "Tam sięgaj gdzie wzrok nie sięga" ?
                            "Młodości dodaj mi skrzydła" i piękną skórę.
                            Cytaty proszę sobie dopasować do dowolnych części wypowiedzi big_grin

Duże znaczenia ma też unikanie słońca. Ja niestety zawsze, kiedy tylko mogłam to
                            spędzałam czas na powietrzu, zresztą zostało mi to do dziś. I słońce nie wiem
                            czemu, ale mnie lubi, i za wcześnie się urodziłam wink
                            • rotman69 Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 13:21
                              gadanie
                              • tadeusz_ski.51 No właśnie! 09.09.09, 13:29
                                rotman69 napisał:
                                > gadanie
                                ------
                                Wałeczki na bioderkach, brzuszek już narasta, to gdzie jest ta wielka piękność??
                                Patrzę i patrzę... nie widzę!?
                                • rotman69 Re: No właśnie! 09.09.09, 13:33
                                  o kim mówisz?
                                  • tadeusz_ski.51 Re: No właśnie! 09.09.09, 13:34
                                    O fotce.
                                • tadeusz_ski.51 Te Wasze zachwyty, jakoś 09.09.09, 13:34
                                  tak mi podpadają na podlizywanie się Admince?? Bądźcie obiektywni!
                                  • rena-ta49 Re: Te Wasze zachwyty, jakoś 09.09.09, 13:35
                                    I tu się zgadzam nie ma czym się zachwycać smile
                                    • tadeusz_ski.51 To Ryszard i Ziółko! 09.09.09, 13:41
                                      Ja nieee! A skąąąąąąd! Ja obiektywnie...
                                  • rotman69 Re: Te Wasze zachwyty, jakoś 09.09.09, 13:36
                                    tadeusz_ski.51 napisał:

> tak mi podpadają na podlizywanie się Admince?? Bądźcie obiektywni!
                                    obiektywnie to zapowiada się fajnie
                                    • tadeusz_ski.51 No nie wiem, ale możliwe?? 10.09.09, 11:47
                                      rotman69 napisał:
                                      > obiektywnie to zapowiada się fajnie
                                      -------
                                      Jak Darimka kupi se hula-hop i zgubi ten celulit pociążowy...
                                      • ziolo.zielone Sama zobacz, znowu "wymyślił"! 10.09.09, 11:56
                                        tadeusz_ski.51 napisał:
                                        > -------
                                        > Jak Darimka kupi se hula-hop i zgubi ten celulit pociążowy...

A co to jest "celulit pociążowy"?
                                      • darima_ka Re: No nie wiem, ale możliwe?? 10.09.09, 21:39
                                        Może byś tal sie mnie w końcu przestał czepiać ,
                                        wiem gdzie i czego mam za dużo , ale to mój problem nie Twój!
                      • darima_ka Re: I co z tego, że twarzy nie widać? 09.09.09, 21:12
                        Ryszardzie wiele Twoich fotek widziałam w wizytówce i tutaj na forum , gdzie u
                        Ciebie mięsień piwny? ,no bez przesady ja co prawda okulary noszę , może by
                        zmienić trza big_grin , bo niczego takiego u Ciebie nie widać big_grin
                        Uprawiasz sport chyba aktywnie i sylwetka u Ciebie super w przeciwieństwie do
                        mnie sad
              • darima_ka Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 19:03
                ryszq napisał:

> Zasługuje na kopiec komplementów.

Dziękuję ,ale ja o sobie takiego zdania nie mam ,
                i nie jest to fałszywa skromność .
    • rena-ta49 Re: Jest prośba do Was 09.09.09, 13:34
      Podziwiam Cię za litość i dobroduszność , ale adminka
      sobie poradzi jestem pewna -spoko smile
      • tadeusz_ski.51 Już się przyznała, 09.09.09, 13:39
        że w prezencie dostała... tenisówki... hahaha...
        Wobec powyższego, projekt automatycznie upadł. Dwie pary tenisówek, to stanowczo
        za dużo!
        Teraz oceniamy tu urodę Adminki, na podstawie tej fotki. Ale mówię Ci Renia,
        lizusostwo się krzewi, że ho hoooooo...
        • rena-ta49 Re: Już się przyznała, 09.09.09, 13:41
          Ja w tym lizusostwie uczestniczyć nie zamierzam smile
          • tadeusz_ski.51 Słusznie Renia! 09.09.09, 13:44
            Bo my jesteśmy prawdziwi przyjaciele Adminki! Mówimy prawdę! Nie będziemy Jej
            kadzić i wciskać kitu, jaka to piękna! Ten cellulitis... widzę!
            • rotman69 Re: Słusznie Renia! 09.09.09, 13:46
              podziwiam spostrzegawczość wink
            • rena-ta49 Re: Słusznie Renia! 09.09.09, 13:46
              Co prawda jestem krótkowidz ,ale i tak wzrok mnie zawodzi , bo ja nie dojrzałam
              ,co wcale nie znaczy ,że go nie ma smile smile
            • darima_ka Boszszzse .... 09.09.09, 18:58
              Aleście mnie "prześwietlili , no z wszystkich stron big_grin
              • tadeusz_ski.51 To nie ja!!! To Ryszard!!! 09.09.09, 19:05
                On ma taki program do ściągania warstw... No i ściągnął te ciuszki!
              • ziolo.zielone Re: Boszszzse .... To nie ja, to Tadek zaczał!!! 10.09.09, 11:54
                darima_ka napisała:

> Aleście mnie "prześwietlili , no z wszystkich stron big_grin

W dodatku od wyszukiwania "dziury w całym" czyli czepiania się i domysłów! tongue_out
              • samantha.1 Re: Boszszzse .... 10.09.09, 22:43
                Się nie przejmuj Tadzio wiadomo lubi wkręcać smile
                Darima pies śliczny smile
            • samantha.1 Re: Słusznie Renia! 10.09.09, 22:42
              tadeusz_ski.51 napisał:

> Bo my jesteśmy prawdziwi przyjaciele Adminki! Mówimy prawdę! Nie będziemy Jej
              > kadzić i wciskać kitu, jaka to piękna! Ten cellulitis... widzę!

A u siebie mięsień piwny widzisz ? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka