Dodaj do ulubionych

auto mi ukradli :(

07.01.10, 21:39
dzis rano wychodze do pracy i nie mam samochodu...
caly dzien na komisariacie policji...
ehh jestem wykonczona
Obserwuj wątek
    • legwan4 Re: auto mi ukradli :( 07.01.10, 21:54
      Uj,współczuję sad
      • pyskata.1 Re: auto mi ukradli :( 07.01.10, 22:29
        Nie płacz, kupisz nowe suspicious

Najgorsze, że cały dzień zmarnowany smile
        • rena-ta49 Re: auto mi ukradli :( 08.01.10, 14:36
          Jeśli ubezpieczone było , no to coś tam wypłacą ,
          ale strata auta to nie tylko strata finansowa , kłopoty , pewnie była juz do
          tego auta przywiązana , i problemy z poruszaniem się , dojazdem do pracy?
    • rena-ta49 Re: auto mi ukradli :( 08.01.10, 14:32
      No to miałaś pecha , bardzo Ci współczuję .
      Wierzysz w cuda?
      forum.gazeta.pl/forum/w,50394,105339105,105339105,Wierzycie_w_cuda_.html
      Musisz wierzyć.... że auto sie odnajdzie sad
      • zak-1 Re: auto mi ukradli :( 08.01.10, 18:04
        Nadzieję zawsze musisz miec . POmyśl sobie tak: dobrze ,ze mnie
        nie było w srodku smile
        • darima_ka Re: auto mi ukradli :( 09.01.10, 09:49
          Hahaha, nie no , gdyby była w środku , to może by ją porwał jakiś szejk big_grin big_grin
    • tadeusz_ski.51 I jak z tym autem Ewelinka? 18.01.10, 09:28
      Nie chciałem drążyć tematu, rozumiejąc, że jesteś w stresie, ale upłynęło już
      trochę czasu, więc teraz opowiedz. Jak to się stało, gdzie? Jakie miałaś auto i
      zabezpieczenia? Miałaś ubezpieczenie AC? Może znaleźli to auto??
      • rena-ta49 Re: I jak z tym autem Ewelinka? 18.01.10, 13:39
        No właśnie wypadało by coś już teraz
        nam powiedzieć n/t , może się znalazło?
        • tadeusz_ski.51 Re: I jak z tym autem Ewelinka? 18.01.10, 18:38
          Mała szansa ale jednak? Jeśli miała AC z ubezpieczeniem od kradzieży to może nie
          straciła?
          • darima_ka Re: I jak z tym autem Ewelinka? 18.01.10, 20:34
            Nooo, wypadało by ,żeby coś Ewelinka napisała ....
            • ewelinkowska Re: I jak z tym autem Ewelinka? 31.01.10, 19:08
              Hmm, no więc tak. Miałam seata ibize 1.9 sdi 2005 rok. Miałam AC w PZU, ale
              pieniadze jakie otrzymam (jeszcze do tego nie doszlo, i ciagle czekam na
              umorzenie sprawy przez policję) są marne sad naprawde... auto kosztowalo rok temu
              38 tysiecy a teraz dostane zaledwie 15.5 tysiaca... co ja za to kupie?
              powoli skladam pieniadze i mysle kupic passata albo audi a4 od rocznika 2000.
              Ale jak narazie to poruszam sie tranwajami a do domu do malopolski jechalam
              pociagiem (wiadomo jak teraz jezdza pociagi sad)
              chyba tyle wiadomosci? jak co to pytajcie smile
              • darima_ka Re: I jak z tym autem Ewelinka? 31.01.10, 20:52
                Tak z tymi ubezpieczycielami jest ,
                to jedno wielkie złodziejstwo !
                • zak-1 Re: I jak z tym autem Ewelinka? 31.01.10, 21:11
                  Jak widać lubisz duze auta . A moze tak cos mniejszego. Audi znowu
                  mogą ci skasować.
                  • tadeusz_ski.51 Jak Kazik i ja jeździmy Fabiami 01.02.10, 13:11
                    to i Ty możesz. Kupuj Fabię Ewelinka, za te pieniądze 5-cio letnią Fabią
                    pojeździsz jeszcze z 10 lat i nie ukradną i tania w eksploatacji. Jak się
                    dorobicie to sobie szpan kupicie.
                  • rena-ta49 Re: I jak z tym autem Ewelinka? 01.02.10, 13:14
                    Ewelinka z tego co wiem jest malutka ,a mali ludzie lubią wszystko ogromne?smile smile
                    • ewelinkowska Re: I jak z tym autem Ewelinka? 03.02.10, 10:02
                      jak dobrze pojdzie, dzis bede miala pieniazki z ubezpieczenia!!1 ojj jak
                      dobrze...bedziemy mogli kupic samochodzic...
                      A Wy panowie czemu tacy przeciwni passatowi? albo audi?
                      • ryszq Re: I jak z tym autem Ewelinka? 03.02.10, 11:04
                        Ja nie jestem przeciw. Auto najpierw dałem synowi, syn sprzedał go za rok i
                        urządził sobie jako tako mieszkanie. Wokół mam tyle sklepów i marketów i jakbym
                        naprawdę miał potrzebę, to córka mi nigdy nie odmówi, chociaż nie często jej
                        dobrą wolę wykorzystuję. Nad morze zawozi mnie pociąg a w Beskidy jadę pociągiem
                        z rowerem. Bo tak lubię.
                      • tadeusz_ski.51 Już jedno straciłaś 03.02.10, 12:42
                        ewelinkowska napisała:
                        > A Wy panowie czemu tacy przeciwni passatowi? albo audi?
                        ------
                        korci Cię aby stracić następne? To kupuj audi, kupuj! Poszpanujesz parę
                        miesięcy... i znowu stracisz na ubezpieczeniu!
                        • rena-ta49 Re: Już jedno straciłaś 03.02.10, 13:41
                          Tak audi podobno cieszy sie u złodziei powodzeniem , jest na nie popyt smile
                        • darima_ka Re: Już jedno straciłaś 03.02.10, 17:23
                          Ewelina Tadziu ma rację
                          • ewelinkowska Re: Już jedno straciłaś 03.02.10, 17:49
                            a Passat? Kurde, myslimy dac na parking strzezony...
                            • tadeusz_ski.51 Eeeeeee tam Passat 03.02.10, 23:51
                              To oklepane! Ni to szpan, ni auto do normalnego użytkowania.
                              Wiesz co Ewelinka, to to masz jakiś taki dziwny gust, normalnie jak z
                              kieleckiego? Japońca se kup! Ale mniej niż 6-cio letniego. Po 10-ciu latach
                              zaczyna się sypać, wtedy trza sprzedać, bo koszty napraw są ... szkoda gadać.
                              Żadnego Fiata, Opla, czy coś ze wschodu, koreańce też złomowate, to sobie
                              odpuść, amerykańce to buble na poziomie Fiatów, angliki to dziwadła na calach
                              mają wszystko a kierownice po prawej stronie nie pozwalaja na rejestrację w
                              Polsce. Mówią, że "francuzy" są niezłe ale Mazda... Mazda MX3, to jest auto!
                              Silnik 2l benzyna, jak depniesz to pali gumę! Dziewczyna, w tej Maździe byś się
                              bardziej zakochała niż w... Damianie, że o mnie, to już nawet nie wspomnę!
                              • darima_ka Re: Eeeeeee tam Passat 03.02.10, 23:54
                                Yariskę polecam big_grin
                                • zak-1 Re: Eeeeeee tam Passat 04.02.10, 16:01
                                  jak będę kupować nastepne to ....cholera wie co kupię!!!!!Tyle
                                  tego..... chyba takie coma miękkie siedzenia smile
                                  • tadeusz_ski.51 Porsche, kurde! Porsche!!!! 04.02.10, 16:22
                                    Kazik, ja Cię widzę w tym aucie!

https://porsche.magma-net.pl/tuning/sportec/1.jpg
                                    • darima_ka Re: Porsche, kurde! Porsche!!!! 04.02.10, 16:53
                                      Nooo, ja też big_grin big_grin
                            • tadeusz_ski.51 Passat to stara konstrukcja 09.02.10, 08:47
                              przestarzałe rozwiązania. Parking strzeżony? Zależy jaki? Na dobrego złodzieja
                              nie ma sposobu.
                              • ewelinkowska Re: Passat to stara konstrukcja 09.02.10, 15:41
                                ojjj Tadziu, przeciez kazdy to wie, że Passaty i Audi to jedne z najlepszych
                                samochodów swiata.. i przede wszystkim mało wadliwe...
                                no tak, skody też są swietne ale brat Damiana kupil niedawno skode... bedziemy
                                miec takie same samochody? nieee
                                mi osobiscie podobaja sie passaty, a audi a4 mialam kiedys i rewelacyjnie mi sie
                                jezdzilo... mi chodzi o ekonomiczność a nie o to, zeby za kilka lat samochod mi
                                sie rozsypal...jakbym miala więcej gotówki, kupilabym coś fajniejszego ale mam
                                tyle ile mam i muszę myśleć z głową...

no jeszcze mercedes klasy C wchodzi w rachubę...
                                • darima_ka Re: Passat to stara konstrukcja 09.02.10, 16:42
                                  Racja Ewelinka kupisz to co Tobie odpowiada , naszych sugestii
                                  wcale pod uwagę brać nie musisz , masz jeździć tym co się Tobie podoba i
                                  odpowiada big_grin
                                  • tadeusz_ski.51 O nie! Nie ma zgody! 09.02.10, 20:02
                                    Ewelinka, masz kupić to, co się Damianowi podoba!
                                    • ewelinkowska Re: O nie! Nie ma zgody! 11.02.10, 10:04
                                      jakbyśmy chcieli kupić to co się Damianowi podoba to byłby to mercedes z 50 roku
                                      albo klasa C.
                                      • tadeusz_ski.51 A kim z zawodu 14.02.10, 11:41
                                        jest Twój Damian?

ewelinkowska napisała:
                                        > jakbyśmy chcieli kupić to co się Damianowi podoba to byłby to mercedes z 50 roku
                                        -----
                                        Na takiego gruchota może sobie pozwolić ktoś bardzo bogaty, zawodowy mechanik
                                        lub mechanik-amator ale mający podręczny warsztat najlepiej z kanałem.
                                        • tadeusz_ski.51 A tak na marginesie 14.02.10, 11:47
                                          nie kupuj Leona!
                                          https://www.fury.pl/wp-content/uploads/2008/03/seat-leon.jpg

Raz, że masz Damiana a w zapasie mnie, czyli Tadzia,
                                          Dwa, że Leony kradną we Wrocławiu! Mojemu sąsiadowi Marcinowi niedawno ukradli!
                                          I takim Leonem nie mogłabyś wjechać do Wrocławia. To ważne Ewelinka, bo a nuż
                                          kiedyś pokłócisz się z Damianem i zechcesz mu zrobić na złość? Oczywiście ze mną....
                                        • samantha.1 Wystarczy być Rockefellerem 14.02.10, 13:33
                                          W naszym polskim wydaniu smile
                                        • ewelinkowska Re: A kim z zawodu 15.02.10, 12:37
                                          z wykształcenia historykiem a z zawodu pośrednikiem nieruchomoścismile (robi
                                          podyplomówkę z nieruchomości) a Co Tadziu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka