darima_ka 08.01.12, 15:53 Powodem jakaś awaria była, dlatego witam sie z Wami teraz dopiero Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Net mi zabrali 08.01.12, 16:32 Oczywiście ,a my juz od tej techniki jesteśmy tak uzależnieni ,że jak się coś zepsuje ,to lament Odpowiedz Link
flisy1 Re: Net mi zabrali 08.01.12, 16:39 Ty tylko lamentujesz a ja jak sie zepsuje to mam kilka setek lamentujących Dorek na głowie,telefon aż sie grzeje Odpowiedz Link
darima_ka Re: Net mi zabrali 08.01.12, 17:11 Ja nikomu do ucha nie pluje , u nas to załatwia automat, jak zadzwonię z komóry to mnie potrafią namierzyć z jakiego rejonu dzwonie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Net mi zabrali 08.01.12, 18:59 Teren mają chyba ogromny,i jeśli w jakimś rejonie jest awaria , to zaraz automat mówi że: w państwa rejonie mogą wystąpić takie to a takie problemy z tv,czy netem ,bądź telefonem ,przewidywany czas usunięcia awarii okolo godziny ,i tu następuje podanie godziny. Jest to bardzo wygodne bo nie muszę ajk to w TEPSie było dzwonić , podawać pesela i nr. buta zanim byli łaskawi stwierdzić ze jest awaria. Odpowiedz Link