Dodaj do ulubionych

Prywatność w wydaniu Facebooka

13.07.12, 20:40

wielki brat czuwa, nie można w necie czuć się swobodnie,bo nie wiadomo kto i kiedy nas śledzi
Obserwuj wątek
    • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 20:43
      Nie prowadzę rozmów na F smile
      • darima_ka Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 20:50
        Ja w ogólnie tam nie jestem ,ale ostrzegam tych co tak są ,
        coby nie mysleli ,że taki cacy jest ten portal.
        • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 20:52
          E tam,fajnie tam jest,znajomi,znajomi znajomych i ich znajomi,cała kupa nieznajomych znajomych,globalna wioska smile
          • darima_ka Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 21:15
            A ja właśnie takich globalnych wiosek nie lubię ,
            ja generalnie raczej samotnik jestem.
            Jeśli przyjaciółka ,to jedna,ale prawdziwa ,koleżanek też nie za wiele mi potrzeba,
            rodzina jest dla mnie najważniejsza , a koleżanki tylko od czasu do czasu ,nie za często.
            • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 21:17
              Widzisz ale pogadać z kimś "obcym" też jest fanie,,,przecież my to robimy codziennie,a wcale sie nie znamy.
          • al.1 Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 18:45
            lvova napisał:

> E tam,fajnie tam jest,znajomi,znajomi znajomych i ich znajomi,cała kupa nieznaj
            > omych znajomych,globalna wioska smile

Zgadzam się. Można też pofejsbuczyć na interesujące tematy i niejednego się dowiedzieć

https://cdn-cf.aol.com/se/clip_art/gstres/anmls/horse-galloping
      • darima_ka Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 20:53
        Nie wiem dlaczego ,ale od początku nie miałam zaufania ,
        i najpierw chciałam zobaczyć co to takiego i czym się to "je"
        ale szybko się zraziłam,jak się przekonałam ,że to nic innego
        jak lepsza wersja NK ,którą tez dawno zlikwidowałam.
        • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 13.07.12, 21:04
          Ja mam i NK i F i jakoś się nie zraziłem,szczególnie na F jest fajnie,dzięki NK i F mogę utrzymywać kontakty z ludźmi mi bliskimi którzy są daleko smile
          • zak-1 Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 18:40
            Na NK jestem , ale raczej dla zasady , bo rzadko ktoś tam pisuje . Ale się przydaje, bo w tym roku spotkanie klasowe podstawówki szykujemy i kontakty się przydają . F mnie nie interesuje , bo czasu mało i tak nie miałbym kiedy tam siedzieć. BG mi starcza smile
            • darima_ka Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 20:03
              Też byłam na spotkaniu klasowym ,ale było nas mało.
              Ludziska po świecie się rozjechali ,potem zlikwidowałam ,
              bo mnie to znudziło , nie miałam czasu tam zaglądać,
              coraz więcej reklam się zaczęło pojawiać, co mnie denerwowało.
              • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 20:13
                Ja nie byłem na spotkaniu klasy ( chodzi o szkołę podstawową) bo nie mogłem,a i chyba bym nie poszedł bo nic mnie juz z nimi nie łączy,,,byłem za to na spotkaniu kumpli z samochodówki było nas chyba z 10 osób z 40 którzy ją ukończyli,było dziwnie,każdego z nich spotkałem po raz od czasu ukończenia czyli nic nas nie łączyło żadnych konkretnych wspomnień,nie powiem że żałuję ale też nie ma do czego wracac,,,inaczej było na spotkaniu kumpli z podwórka,to był prawdziwe spotkanie po latach,z prawdziwymi wspomnieniami,z pytaniami o rodziców rodzeństwo resztę znajomych smile
                • darima_ka Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 20:22
                  O! Nawet takie spotkania można organizować,chociaż też tylko z niektórymi bym miało ochotę się spotkać.
                  Z takich mi bliskich znajomych z podwórka z którymi mam
                  kontakt ,to została nas trójka kolega w Niemczech ,a koleżanka
                  w Anglii,jedna się rozpiła ,
                  to już wrak człowieka , jak spotkamy się czasem ,to chce pieniędzy "pożyczyć"
                  Których bym nigdy nie odzyskała , wiec...
                  • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 20:29
                    To jest życie,,,gdy byliśmy dziecmi,gdy byliśmy młodzi miało to wyglądac całkiem inaczej
                    • darima_ka Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 20:33
                      Oczywiście , i nie każdy potrafił się np. pogodzić z porażkami życiowymi.
                      Niektórzy uciekli w alkohol.
                      • lvova Re: Prywatność w wydaniu Facebooka 14.07.12, 20:35
                        to jest chyba najgorsze,alkohol niszczy wszystkouncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka