tropem_misia1 12.10.12, 06:16 artykulik................. a to jest komentarz do niego, który przeczytałam poniżej : W kontekście Hong Kongu zapowiedź PIS-u o budowie 3 milionow nowych mieszkań staje się realna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Tu 12.10.12, 12:42 Tez mi przyszło do głowy , że na dorobku młodym więcej nie trzeba , byle praca była . Potem kupią większe . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tu 12.10.12, 13:39 Dla samotnego /ej może by wystarczyło. Po co się zagracać? Im większe mamy mieszkania tym więcej gratów i przydasiek w nim Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tu 12.10.12, 13:32 A mnie ten komentarz ujął: "W tym kontekście warszawski apartament Kereta (152cm szer. 12m dł.) wydaje się luksusową willą." Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tu 12.10.12, 18:34 Tuskowi budowanie mieszkań odpada,bo wszyscy młodzi wyjadą za granicę Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Czy to nie dziwne, 13.10.12, 09:14 że chociaż PiS jest w opozycji to ciągle dyskutuje się o jego nierealnych propozycjach? Wiadomo że gówno z tego będzie, że to takie tam bałaki ale my to traktujemy z całą powagą, jakby tenże PiS był już u władzy? Dlaczego udajemy że nie zauważamy bzdurnych pomysłów tych którzy rządzą? Ci mają realną władzę, ci faktycznie mogą te głupoty wcielać w życie ze szkodą dla nas wszystkich ale my nie! My tego nie widzimy, nie słyszymy czyli dajemy przyzwolenie! To się nie dziwcie że nic się nie poprawia a jeśli się coś zmienia to raczej na gorsze! Oskubuje się nas coraz dokładniej, jeszcze trochę i p. Vincent zacznie nas golić, ale tego się nie widzi, lepiej się rozwodzić nad tym, co opozycyjny PiS pierdoli. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czy to nie dziwne, 13.10.12, 10:33 No to narzekamy .....rząd do dupy , ale opozycja też . Obywatele są ok. mimo , ze sobie takich posłów sami wybrali !!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy to nie dziwne, 13.10.12, 11:39 Dokładnie i zajmować się jakimś wirtualnym parapremierem Glińskim.Mało kto jednak zwrócił uwagę o czym wczoraj słowa nie wspomniał : wiadomosci.wp.pl/kat,104314,title,O-czym-zapomnial-powiedziec-Donald-Tusk-w-swoim-drugim-expose,wid,15005763,wiadomosc.html?ticaid=1f562&_ticrsn=3 I skąd będzie kasa na te wszystkie obiecanki? Ano z naszych kieszeni zapewne. Odpowiedz Link