tropem_misia1 16.03.13, 06:19 i po prostu najlepiej zmieniać co chwila ...by być nowym...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: sie zgadza 16.03.13, 07:35 Tak to prawda,że nikt nie ceni "starego"klienta. Klienta który jest wierny ,który regularnie opłaca rachunki. Jedynym wyjściem jest stale ich straszyć odejściem,wtedy się uaktywniają / wydzwaniają i proponują nagle cudowne oferty. Odpowiedz Link
darima_ka Re: sie zgadza 16.03.13, 11:42 O tym przekonałam się już kilka razy mając do czynienia z TEPS-ą , z PLUS-em ,i teraz z UPC. Dlatego trzeba wypowiadać umowę co jakiś czas ,a zaraz dostaniemy to czego chcemy i na co nas stać. Inaczej dymają stałego klienta jak tylko mogą! Odpowiedz Link
zak-1 Re: sie zgadza 16.03.13, 18:58 Dlatego przeszedłem w tym roku z Mobile do Play i jestem bardzo zadowolony . Następnie zrywam z Cyfrowym polsatem , bo oni robią to samo , a i bank podobnie,. Odpowiedz Link
darima_ka Re: sie zgadza 16.03.13, 19:01 U mnie cała rodzina w PLUS-ie wiec na razie tylko zmieniłam prywatny tel.z abonamentu na kartę. Odpowiedz Link
zak-1 Re: coś dla stałych klientów . 16.03.13, 19:36 Przychodzi facet do burdelu i pyta się: - Mam 5zł, co mogę kupić u was z to? - Hmmm... za 5zł to możemy dać Panu deskę z dziurką. Facet zdziwił się, ale jednak dał się skusić. Poszedł, zrobił co trzeba i mu się to spodobało. Przychodził przez cały miesiąc i brał deskę z dziurką. Pewnego razu przychodzi, wyciąga 5zł ale mówi: - A dla stałych klientów macie coś? - Tak, mamy. Proszę iść do końca korytarza i drzwi po lewo. Facet idzie zadowolony, wchodzi, patrzy... a tam deska, ale bez dziurki. Biegnie szybko i mówi: - Ależ proszę Pani, tam nie ma dziurki! A ona na to: - Dla stałych klientów DZIEWICA! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: coś dla stałych klientów . 17.03.13, 07:48 Dokładnie tak traktują nas stałych klientów. Odpowiedz Link