darima_ka 24.06.13, 21:09 Już od godziny leje solidnie u nas. Dzisiaj chyba się wyśpię solidnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-1 Re: Ulewa 24.06.13, 22:50 Dorwał mnie deszczyk krótki lecz obfity w drodze z pracy do pracy...po grzmiało co nieco z daleka teraz domeczek i chwila błogiego lenistwa Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ulewa 24.06.13, 23:07 Jest mokro jest ciepło jest słonecznie, więc będzie urodzaj i będzie tanio. To dobra wiadomość dla rządzących, na jeszcze trochę w miarę spoko rządów i zdążeniu w dopięciu rozpoczętych szemranych interesów ,tak żeby zdążyć przed nowym rozdaniem sprawy owe dopiąć a zyski wytransferować tam gdzie będą one bezpieczne. M.in Palikot wie gdzie będą bezpieczne i wie jak to się robi, znaczy się jak się je transferuje. Odpowiedz Link
inka-1 Re: Ulewa 24.06.13, 23:17 <Jest mokro jest ciepło jest słonecznie, więc będzie urodzaj i będzie tanio.>oj tego tanio to na straganach jakoś nie widzę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ulewa 24.06.13, 23:36 Napisałem nie że jest tylko że będzie cierpliwości !! dobranoc Odpowiedz Link
inka-1 Re: Ulewa 24.06.13, 23:43 czarek_sz napisał(a): > Napisałem nie że jest tylko że będzie cierpliwości !! dobranoc optymista he he ja tu będę pesymistką ,,czarno to widzę", Odpowiedz Link