Dodaj do ulubionych

Niesieołowski to cham

18.07.13, 20:57
Piana na pysku ,ślepia wytrzeszczone ze strachu ,widać że ogromny strach zawładnął platfusiarnią przed straceniem stołków.
Ktoś oglądał Polsat News?
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 14:16
      Ja wczoraj grillowałam,tv nie oglądałam smile
    • rena-ta49 Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 14:17
      Ale masz rację ,to prostak,któremu się wydaje ,że
      kto głośniej krzyczy ten ma więcej racji.
      Nic bardziej mylnego.Ludzie mają już dosyć arogancji władzy.
      • tadeusz_ski.51 Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 15:04
        Klasyczny przykład wyedukowanego potomka chłopów pańszczyźnianych. Że też ludzie tego nie widzą? Możliwe, że dla takich jak on, jest wzorcem do naśladowania, dlatego go wybierają?
        • rena-ta49 Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 15:17
          Bardzo trafnie.
        • darima_ka Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 17:37
          Fakt ,on urodzony w Kałęczewie big_grin
          Kałęczew – wieś w Polsce położona w województwie łódzkim, w powiecie brzezińskim, w gminie Dmosin.

W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa skierniewickiego.
          • tadeusz_ski.51 Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 18:37
            Miejsce urodzenia raczej nie jest wyznacznikiem tego, kim dany człowiek będzie w życiu. Ludzie prawi i honorowi też na wsi się rodzili, lecz te geny... Kto miał przodków z zasadami i odpowiednie wychowanie w domu, ten nawet w wiejskiej chacie urodzony, był przyzwoitym człowiekiem.
            W Rosji dzicz wymordowała ludzi honorowych, przejęła władzę i dalej mordowała nawet zatwardziałych komunistów.
            W Polsce, najpierw powstania, później dwie wojny światowe a na końcu UB i SB dopełniły dzieła likwidacji najbardziej wartościowej tkanki narodu.
            --
            • darima_ka Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 19:37
              Każde doświadczenie z nim w roli głównej zwiększa mój podziw dla tych, którzy wpuszczają go na wizję. Przecież ryzykują, że w końcu się na kogoś rzuci i zwyczajnie odrąbie „rękę podniesioną na władzę ludową”. Znaczy na „obywatelską”.
              • czarek_sz Re: Niesieołowski to cham 19.07.13, 19:57
                Niesioł to typowy przedstawiciel dorobkiewiczów. Nażreć się nachlać, dutków zakitrać na Kajmanach to dewiza takich. Gorze że my ich wybieramy, dajemy im legitymację, by ruchali nas bez mydełka. Ole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka