tropem_misia1 08.08.13, 05:40 i leki............ sie nie wystawiam od dawna od kiedy wylądowałam u dermatologa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Słońce 08.08.13, 13:34 Art. mało profesjonalny ,nie wspomniano o lekach hormonalnych ,a wiele kobiet je zażywa zażywając te leki absolutnie nie wolno się opalać ,trzeba przerwać kuracje co najmniej na 3-m-ce przed opalaniem się. Psychotropy też niebezpieczne podczas opalania? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Słońce 09.08.13, 05:06 rena-ta49 napisała: > Art. mało profesjonalny ,nie wspomniano o lekach hormonalnych ,a wiele kobiet j > e zażywa > zażywając te leki absolutnie nie wolno się opalać ,trzeba przerwać kuracje co n > ajmniej na 3-m-ce przed opalaniem się. > Psychotropy też niebezpieczne podczas opalania? Masz rację Renatko..to zaledwie liźnięcie tematu. ale ale warto wiedzieć i pamiętać....przy takim słońcu jak obecnie Ja na ten [przykład chodzę w rękawku 3/4 wprawdzie szatka prawie przeźroczysta , ale ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Słońce 09.08.13, 13:38 Ja się odsłaniam ,ale szukam cienia gdzie tylko się da. Nawet stojąc na przystankach staram się znaleźć chociaż odrobinę cienia. Wczorajszy dzień to była masakra. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Słońce 09.08.13, 18:26 Alergia na słońce to paskudztwo,mnie wystarcza pochodzić trochę po nasłonecznionych ulicach ,i zaraz na rękach,dekolcie pojawia się swędzące świństwo! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Słońce 08.08.13, 17:08 Ja i bez leków nie mogę na słońce, mam alergię. Dzisiaj padam na twarz ,ledwo się przyczołgałam do domu. Odpowiedz Link