tropem_misia1 14.11.13, 10:53 znaczy co? ...ma być zgodnie z przysłowiem : "Ciesz się z tego co masz?" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Radość po poranku 14.11.13, 12:57 Bydlak. Co więcej można powiedzieć. Żeby tak jego dzicz dopadła wydymała i skatowała /albo zabiła/ za przeproszeniem. Inaczej bydlak by śpiewał. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Radość po poranku 14.11.13, 13:34 Przez pewien czas mieszkaliśmy na Mokotowie, 13 lat. Mieszkała w bloku maltretowana i gwałcona kobieta, przez męża tyrana. Wszyscy o tym wiedzieliśmy ale nikt nie chciał się wtrącać. Do dziś nie mogę tego sobie darować, chociaż starałem się. Poznałem gościa w sądzie pracy przy trasie W - Z. Miałem sprawę przeciw zakładowi. Okazało się że gość jest tam sędzią - tyran domowy !!!! zagadałem ,że słyszałem to i tamto ale zaprzeczył. Nie było woli środowiska żeby gnoja wykończyć. Sam byłem nikim. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Radość po poranku 14.11.13, 13:28 A niektórzy tacy zachwyceni tym całym hinduizmem.a wychodzi na to ze to dzicz! Odpowiedz Link