Dodaj do ulubionych

MatkoBoskoJedyno

03.06.15, 21:19
Kopaczowa wzięła odpowiedzialność za kampanię i w ramach tejże zatrudniła 50 płatnych hejtrów.
Ludzie już kombinują jak załapać się do drugiej pięćdziesiątkismile
www.wykop.pl/link/2582563/po-zatrudnila-internetowych-hejterow/
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 03.06.15, 21:32
      Kopacz zatrudniając 50 hejterow i angażując posłów w tej roli, potwierdza, że nie ma osoby która broniłaby PO z przekonania, za darmo?
      Ciekawe czy Rav to płatny obrońca,czy społecznik?smile

https://pbs.twimg.com/media/CGmEf0CUQAE6guy.jpg
      pbs.twimg.com/media/CGmEf0CUQAE6guy.jpg
      www4.rp.pl/article/20150603/KRAJ/306039814
      Za to zapłacimy my podatnicy!!
      • rena-ta49 To w ramach pracy dla młodych! 03.06.15, 21:33
        zapewnesmile
        • rena-ta49 Re: To w ramach pracy dla młodych! 03.06.15, 21:37
          Platforma przegra wybory przez płatnych sku*wysynów. Własnych.
          • rena-ta49 Re: To w ramach pracy dla młodych! 04.06.15, 10:11
            https://pbs.twimg.com/media/CGpBSdZUkAAA670.png
            pbs.twimg.com/media/CGpBSdZUkAAA670.png
            • rena-ta49 Kandydatów na hejterów PO,będzie wybierać komisja 04.06.15, 10:14
              w składzie: Niesiołowski, Pitera, Krajewska i Lis
            • rena-ta49 Re: To w ramach pracy dla młodych! 04.06.15, 10:18
              https://pbs.twimg.com/media/CGpD93wVIAAAJYw.jpg
              • tadeusz_ski.51 Re: To w ramach pracy dla młodych! 05.06.15, 10:31
                rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/CGpD93wVIAAAJYw.jpg

Jaki pan taki kram! "Następcy elyt PO" w akcji! https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
    • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 04.06.15, 08:53
      Za moje pieniądze władza walczy z moimi poglądami. Ktoś ma jeszcze wątpliwości odnośnie określenia tej władzy jako reżim?
      • czarek_sz Re: MatkoBoskoJedyno 04.06.15, 12:14
        Jest tu taki jeden a do niedawna było dwóch. Wielbicieli rządzącej obecnie mafii oraz zwolenników państwa totalitarnego.
        • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 04.06.15, 15:19
          Przyszły czasy, że dyplomowane pielęgniarki pojechały myć tyłki potomkom gestapowców, a trolle z krainy lemingów mówią o złotym wieku hahaha
        • ravenheart1 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 09:47
          czarek_sz napisał:

> Jest tu taki jeden a do niedawna było dwóch. Wielbicieli rządzącej obecnie mafi
          > i oraz zwolenników państwa totalitarnego.

Dokładnie to samo można napisac o Tobie w odniesieniu do mafii która rzadziła w latach 2005-2007.
          Tyle czasu minęło, a niczego sie nie nauczyłeś.
          • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 11:59
            ravenheart1 napisał:

> czarek_sz napisał:
            >
            > > Jest tu taki jeden a do niedawna było dwóch. Wielbicieli rządzącej obecni
            > e mafi
            > > i oraz zwolenników państwa totalitarnego.
            >
            > Dokładnie to samo można napisac o Tobie w odniesieniu do mafii która rzadziła w
            > latach 2005-2007.
            > Tyle czasu minęło, a niczego sie nie nauczyłeś.
            >

Ty naprawdę Rav nie widzisz ,że PO rządzi 8-lat i afer jest stokrotnie więcej niż za PiS?
            Chociażby właśnie wynikających z dłuższego rządzenia,co spowodowało ,ze się rozzuchwalili?
            Może trzeba przetrzeć oczy,by zobaczyć?
            Przecież za PiS to Pitera z PO tropiła te "afery" i co wytropiła? dorsza za 8zł, to co to za tropiciel afer? a przecież ona jest ważną osoba w PO ,taki nieudacznik?
            • ravenheart1 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 15:11
              rena-ta49 napisała:

> Ty naprawdę Rav nie widzisz ,że PO rządzi 8-lat i afer jest stokrotnie więcej n
              > iż za PiS?

Bez przesady - proporcjonalnie tyle samo.

> Chociażby właśnie wynikających z dłuższego rządzenia,co spowodowało ,ze się roz
              > zuchwalili?

A tu się z Tobą zgadzam, wygrali drugie wybory i doszli do wniosku, że "hulaj dusza bata nie ma"

> Może trzeba przetrzeć oczy,by zobaczyć?
              > Przecież za PiS to Pitera z PO tropiła te "afery" i co wytropiła? dorsza za 8zł
              > , to co to za tropiciel afer? a przecież ona jest ważną osoba w PO ,taki nieuda
              > cznik?

Czy to znaczy, że afer PiS-owskich nie było ?
              Chyba jednak były ..
    • rena-ta49 Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiadają, 04.06.15, 16:18
      albo są kompletnymi idiotami, przy czym jedno drugiego nie wyklucza.
      To jest zbyt głupie żeby było prawdziwe smile
      https://pbs.twimg.com/media/CGpmCtUUQAEns_z.jpg
      • czarek_sz Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 04.06.15, 17:54
        Idą na całość nie bacząc jak bardzo takimi działaniami się kompromitują i jak bardzo przez to tracą w także oczach swoich wyborców. Jedyne na co to antypolskie ugrupowanie zasługuje to dół z wapnem smile
        • rena-ta49 Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 04.06.15, 19:39
          Rzeczniczka rządu Bolandii poinformowała, że PO za pieniądze obywateli będzie szkolić posłów na hejterów
          https://pbs.twimg.com/media/CGrDENgWoAAimf1.jpg
          • rena-ta49 Siedzibę hejterów nawiedził gość specjalny 04.06.15, 19:42
            https://pbs.twimg.com/media/CGpE1WwUgAEgDUf.png
            • rena-ta49 Ci szaleńcy z PO są gotowi podpalić Polskę byle 04.06.15, 19:47
              utrzymać się przy władzy!
        • m.maska Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 10:48
          czarek_sz napisał:

> Idą na całość nie bacząc jak bardzo takimi działaniami się kompromitują i jak b
          > ardzo przez to tracą w także oczach swoich wyborców. Jedyne na co to antypolski
          > e ugrupowanie zasługuje to dół z wapnem smile

Oni naprawde chyba wierza w to, ze sa wspaniali a ten czarny PR to urzadzil im PiS przy placac ludziom za krytyke PO... a to oznacza, ze niczego nie zrozumieli. Niech robia tak dalej - to nawet ostatni wierni aparatczycy uciekna - pozostana przy nich wylacznie przyglupy, ktore im uwierza...
          • rena-ta49 Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 12:01
            Z każdym dniem większa kompromitacja PO!
            • m.maska Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 22:50
              Najpierw pajaca robil z siebie BK a teraz PO... do wyborow znowu zrobi sie smiesznie...
              Jesli mam byc hejterem PiS-u... to sie zobowiazuje, ze bede to robic w czynie spolecznym, taki wolontariat big_grinbig_grinbig_grin nikt mi nie potrzebuje nic placic, nawet dobre slowo mi niepotrzebne - jak czytam wypowiedzi zwolennikow PO i te nagonki na Kosciol, to mnie cos trafia... wczoraj bylysmy z AL Stuttgarcie, dziesiatki tysiecy ludzi, mlodych, w srednim wieku, starych przybylo... na Niemieckie Ewangelickie Dni Kosciola... nie tylko ewangelickiego... w koncu Badenia-Wirtembergia, ktorej stolica jest Stuttgart to Land z niewielka przewaga katolikow nad ewangelikami - tam sie nie mowi Dzien Dobry, tam sie mowi: Grüß Gott! i nikomu to nie przeszkadza...
              • al-szamanka Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 23:00
                m.maska napisała:

> Najpierw pajaca robil z siebie BK a teraz PO... do wyborow znowu zrobi sie smie
                > sznie...
                > Jesli mam byc hejterem PiS-u... to sie zobowiazuje, ze bede to robic w czynie s
                > polecznym, taki wolontariat big_grinbig_grinbig_grin nikt mi nie potrzebuje nic placic, nawet dob
                > re slowo mi niepotrzebne - jak czytam wypowiedzi zwolennikow PO i te nagonki na
                > Kosciol, to mnie cos trafia... wczoraj bylysmy z AL Stuttgarcie, dziesiatki ty
                > siecy ludzi, mlodych, w srednim wieku, starych przybylo... na Niemieckie Ewange
                > lickie Dni Kosciola... nie tylko ewangelickiego... w koncu Badenia-Wirtembergia
                > , ktorej stolica jest Stuttgart to Land z niewielka przewaga katolikow nad ewan
                > gelikami - tam sie nie mowi Dzien Dobry, tam sie mowi: Grüß Gott! i nikomu to n
                > ie przeszkadza...

To Grüß Gott jest odpowiednikiem polskiego Niech bedzie pochwalony, ktorego rzadko juz chyba uzywa sie tylko na wsi. W Austrii jest to normalne, tradycyjne pozdrowienie. Uzywam go codziennie (i nie wstydze sie tego), pomimo ze z zadna religia nie mam nic wspolnego
              • rena-ta49 Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 06.06.15, 07:43
                m.maska napisała:

> Najpierw pajaca robil z siebie BK a teraz PO... do wyborow znowu zrobi sie smie
                > sznie...
                > Jesli mam byc hejterem PiS-u... to sie zobowiazuje, ze bede to robic w czynie s
                > polecznym, taki wolontariat big_grinbig_grinbig_grin nikt mi nie potrzebuje nic placic, nawet dob
                > re slowo mi niepotrzebne - jak czytam wypowiedzi zwolennikow PO i te nagonki na
                > Kosciol, to mnie cos trafia... wczoraj bylysmy z AL Stuttgarcie, dziesiatki ty
                > siecy ludzi, mlodych, w srednim wieku, starych przybylo... na Niemieckie Ewange
                > lickie Dni Kosciola... nie tylko ewangelickiego... w koncu Badenia-Wirtembergia
                > , ktorej stolica jest Stuttgart to Land z niewielka przewaga katolikow nad ewan
                > gelikami - tam sie nie mowi Dzien Dobry, tam sie mowi: Grüß Gott! i nikomu to n
                > ie przeszkadza...

Ja też będę za darmo pisać co myślę,tak jak robiłam to do tej pory.

U nas nie do pomyślenia takie pozdrowienie,ale Niemcy nie mieli komuchów szkolonych w Moskwie.
    • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 07:09
      Nie macie wrażenie, że apel hejterski to zakamuflowane wezwanie do wiodących mediów o nienawistne wzmożenie?
    • tadeusz_ski.51 Platforma tonie! 05.06.15, 10:12
      i nie zmieni tego nawet tysiąc hejterów. Skutek może być tylko odwrotny - ujawniając agresję, zniweczą tak długo i mozolnie budowany wizerunek PO - jako partii zgody i porozumienia.!! Co mądrzejsi Polacy już dawno to rozszyfrowali i nie dali się nabić w PO-butelkę! Platformiane elyty to w gruncie rzeczy buce i tępaki. Nie potrafili zrozumieć, że ataki na PiS już nie skutkują, ale NIC NOWEGO MĄDREGO NIE POTRAFIĄ WYDUMAĆ, WIĘC KONTYNUUJĄ I SAMI SIĘ ELIMINUJĄ!!! Zauważam, że co mądrzejsze mendia odchodzą od prorządowej propagandy. Nie chcą bezwarunkowo popierać politycznej miernoty i samobójców!
      Wychodzi szydło z worka? Jest przysłowie: "Oliwa sprawiedliwa, na wierzch wypływa!!
      • rena-ta49 Re: Platforma tonie! 05.06.15, 12:03
        Tonie i sięga dna!
        • tadeusz_ski.51 A L.B. powielił 05.06.15, 17:43
          "chwyt" Sorosa w ten sposób, że dla szalupy Platformie nadał "twarz" swojego pomocnika Petru.
          A niech zbierają, tych rozbitków, oni im tylko będą balastem. Przyjdzie większa fala i szalupę wywróci! Zatoną wszyscy i wreszcie będzie spokój! I może w końcu zaczniemy doganiać ten Zachód!???
          • rena-ta49 Hahaha,świetna strona,polecam:) 05.06.15, 20:24
            ryszardpetru.pl/
    • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 21:41
      https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/06/c857473fa6e8a280e05a7ca0da316514.jpg
    • rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 06.06.15, 16:43
      https://pbs.twimg.com/media/CGq3Am4WoAEp-k9.jpg
      pbs.twimg.com/media/CGq3Am4WoAEp-k9.jpg
      • m.maska Re: MatkoBoskoJedyno 06.06.15, 17:15
        zaprosmy tych durniow na forum... smile
        Swoja droga, jak bardzo musza sie bac i miec swiadomosc tego, ze nikt ich za darmo promowac nie zechce...
        • rena-ta49 Hejterzy w akcji:) 07.06.15, 09:46
          pbs.twimg.com/media/CG0w4SfVIAInYs9.png:large

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka