rena-ta49 03.06.15, 21:19 Kopaczowa wzięła odpowiedzialność za kampanię i w ramach tejże zatrudniła 50 płatnych hejtrów. Ludzie już kombinują jak załapać się do drugiej pięćdziesiątki www.wykop.pl/link/2582563/po-zatrudnila-internetowych-hejterow/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 03.06.15, 21:32 Kopacz zatrudniając 50 hejterow i angażując posłów w tej roli, potwierdza, że nie ma osoby która broniłaby PO z przekonania, za darmo? Ciekawe czy Rav to płatny obrońca,czy społecznik? pbs.twimg.com/media/CGmEf0CUQAE6guy.jpg www4.rp.pl/article/20150603/KRAJ/306039814 Za to zapłacimy my podatnicy!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: To w ramach pracy dla młodych! 03.06.15, 21:37 Platforma przegra wybory przez płatnych sku*wysynów. Własnych. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: To w ramach pracy dla młodych! 04.06.15, 10:11 pbs.twimg.com/media/CGpBSdZUkAAA670.png Odpowiedz Link
rena-ta49 Kandydatów na hejterów PO,będzie wybierać komisja 04.06.15, 10:14 w składzie: Niesiołowski, Pitera, Krajewska i Lis Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: To w ramach pracy dla młodych! 05.06.15, 10:31 rena-ta49 napisała: > Jaki pan taki kram! "Następcy elyt PO" w akcji! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 04.06.15, 08:53 Za moje pieniądze władza walczy z moimi poglądami. Ktoś ma jeszcze wątpliwości odnośnie określenia tej władzy jako reżim? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: MatkoBoskoJedyno 04.06.15, 12:14 Jest tu taki jeden a do niedawna było dwóch. Wielbicieli rządzącej obecnie mafii oraz zwolenników państwa totalitarnego. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 04.06.15, 15:19 Przyszły czasy, że dyplomowane pielęgniarki pojechały myć tyłki potomkom gestapowców, a trolle z krainy lemingów mówią o złotym wieku hahaha Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 09:47 czarek_sz napisał: > Jest tu taki jeden a do niedawna było dwóch. Wielbicieli rządzącej obecnie mafi > i oraz zwolenników państwa totalitarnego. Dokładnie to samo można napisac o Tobie w odniesieniu do mafii która rzadziła w latach 2005-2007. Tyle czasu minęło, a niczego sie nie nauczyłeś. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 11:59 ravenheart1 napisał: > czarek_sz napisał: > > > Jest tu taki jeden a do niedawna było dwóch. Wielbicieli rządzącej obecni > e mafi > > i oraz zwolenników państwa totalitarnego. > > Dokładnie to samo można napisac o Tobie w odniesieniu do mafii która rzadziła w > latach 2005-2007. > Tyle czasu minęło, a niczego sie nie nauczyłeś. > Ty naprawdę Rav nie widzisz ,że PO rządzi 8-lat i afer jest stokrotnie więcej niż za PiS? Chociażby właśnie wynikających z dłuższego rządzenia,co spowodowało ,ze się rozzuchwalili? Może trzeba przetrzeć oczy,by zobaczyć? Przecież za PiS to Pitera z PO tropiła te "afery" i co wytropiła? dorsza za 8zł, to co to za tropiciel afer? a przecież ona jest ważną osoba w PO ,taki nieudacznik? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 15:11 rena-ta49 napisała: > Ty naprawdę Rav nie widzisz ,że PO rządzi 8-lat i afer jest stokrotnie więcej n > iż za PiS? Bez przesady - proporcjonalnie tyle samo. > Chociażby właśnie wynikających z dłuższego rządzenia,co spowodowało ,ze się roz > zuchwalili? A tu się z Tobą zgadzam, wygrali drugie wybory i doszli do wniosku, że "hulaj dusza bata nie ma" > Może trzeba przetrzeć oczy,by zobaczyć? > Przecież za PiS to Pitera z PO tropiła te "afery" i co wytropiła? dorsza za 8zł > , to co to za tropiciel afer? a przecież ona jest ważną osoba w PO ,taki nieuda > cznik? Czy to znaczy, że afer PiS-owskich nie było ? Chyba jednak były .. Odpowiedz Link
rena-ta49 Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiadają, 04.06.15, 16:18 albo są kompletnymi idiotami, przy czym jedno drugiego nie wyklucza. To jest zbyt głupie żeby było prawdziwe Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 04.06.15, 17:54 Idą na całość nie bacząc jak bardzo takimi działaniami się kompromitują i jak bardzo przez to tracą w także oczach swoich wyborców. Jedyne na co to antypolskie ugrupowanie zasługuje to dół z wapnem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 04.06.15, 19:39 Rzeczniczka rządu Bolandii poinformowała, że PO za pieniądze obywateli będzie szkolić posłów na hejterów Odpowiedz Link
rena-ta49 Ci szaleńcy z PO są gotowi podpalić Polskę byle 04.06.15, 19:47 utrzymać się przy władzy! Odpowiedz Link
m.maska Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 10:48 czarek_sz napisał: > Idą na całość nie bacząc jak bardzo takimi działaniami się kompromitują i jak b > ardzo przez to tracą w także oczach swoich wyborców. Jedyne na co to antypolski > e ugrupowanie zasługuje to dół z wapnem Oni naprawde chyba wierza w to, ze sa wspaniali a ten czarny PR to urzadzil im PiS przy placac ludziom za krytyke PO... a to oznacza, ze niczego nie zrozumieli. Niech robia tak dalej - to nawet ostatni wierni aparatczycy uciekna - pozostana przy nich wylacznie przyglupy, ktore im uwierza... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 12:01 Z każdym dniem większa kompromitacja PO! Odpowiedz Link
m.maska Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 22:50 Najpierw pajaca robil z siebie BK a teraz PO... do wyborow znowu zrobi sie smiesznie... Jesli mam byc hejterem PiS-u... to sie zobowiazuje, ze bede to robic w czynie spolecznym, taki wolontariat nikt mi nie potrzebuje nic placic, nawet dobre slowo mi niepotrzebne - jak czytam wypowiedzi zwolennikow PO i te nagonki na Kosciol, to mnie cos trafia... wczoraj bylysmy z AL Stuttgarcie, dziesiatki tysiecy ludzi, mlodych, w srednim wieku, starych przybylo... na Niemieckie Ewangelickie Dni Kosciola... nie tylko ewangelickiego... w koncu Badenia-Wirtembergia, ktorej stolica jest Stuttgart to Land z niewielka przewaga katolikow nad ewangelikami - tam sie nie mowi Dzien Dobry, tam sie mowi: Grüß Gott! i nikomu to nie przeszkadza... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 05.06.15, 23:00 m.maska napisała: > Najpierw pajaca robil z siebie BK a teraz PO... do wyborow znowu zrobi sie smie > sznie... > Jesli mam byc hejterem PiS-u... to sie zobowiazuje, ze bede to robic w czynie s > polecznym, taki wolontariat nikt mi nie potrzebuje nic placic, nawet dob > re slowo mi niepotrzebne - jak czytam wypowiedzi zwolennikow PO i te nagonki na > Kosciol, to mnie cos trafia... wczoraj bylysmy z AL Stuttgarcie, dziesiatki ty > siecy ludzi, mlodych, w srednim wieku, starych przybylo... na Niemieckie Ewange > lickie Dni Kosciola... nie tylko ewangelickiego... w koncu Badenia-Wirtembergia > , ktorej stolica jest Stuttgart to Land z niewielka przewaga katolikow nad ewan > gelikami - tam sie nie mowi Dzien Dobry, tam sie mowi: Grüß Gott! i nikomu to n > ie przeszkadza... To Grüß Gott jest odpowiednikiem polskiego Niech bedzie pochwalony, ktorego rzadko juz chyba uzywa sie tylko na wsi. W Austrii jest to normalne, tradycyjne pozdrowienie. Uzywam go codziennie (i nie wstydze sie tego), pomimo ze z zadna religia nie mam nic wspolnego Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Albo nie znają znaczenia słów, które wypowiad 06.06.15, 07:43 m.maska napisała: > Najpierw pajaca robil z siebie BK a teraz PO... do wyborow znowu zrobi sie smie > sznie... > Jesli mam byc hejterem PiS-u... to sie zobowiazuje, ze bede to robic w czynie s > polecznym, taki wolontariat nikt mi nie potrzebuje nic placic, nawet dob > re slowo mi niepotrzebne - jak czytam wypowiedzi zwolennikow PO i te nagonki na > Kosciol, to mnie cos trafia... wczoraj bylysmy z AL Stuttgarcie, dziesiatki ty > siecy ludzi, mlodych, w srednim wieku, starych przybylo... na Niemieckie Ewange > lickie Dni Kosciola... nie tylko ewangelickiego... w koncu Badenia-Wirtembergia > , ktorej stolica jest Stuttgart to Land z niewielka przewaga katolikow nad ewan > gelikami - tam sie nie mowi Dzien Dobry, tam sie mowi: Grüß Gott! i nikomu to n > ie przeszkadza... Ja też będę za darmo pisać co myślę,tak jak robiłam to do tej pory. U nas nie do pomyślenia takie pozdrowienie,ale Niemcy nie mieli komuchów szkolonych w Moskwie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 05.06.15, 07:09 Nie macie wrażenie, że apel hejterski to zakamuflowane wezwanie do wiodących mediów o nienawistne wzmożenie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Platforma tonie! 05.06.15, 10:12 i nie zmieni tego nawet tysiąc hejterów. Skutek może być tylko odwrotny - ujawniając agresję, zniweczą tak długo i mozolnie budowany wizerunek PO - jako partii zgody i porozumienia.!! Co mądrzejsi Polacy już dawno to rozszyfrowali i nie dali się nabić w PO-butelkę! Platformiane elyty to w gruncie rzeczy buce i tępaki. Nie potrafili zrozumieć, że ataki na PiS już nie skutkują, ale NIC NOWEGO MĄDREGO NIE POTRAFIĄ WYDUMAĆ, WIĘC KONTYNUUJĄ I SAMI SIĘ ELIMINUJĄ!!! Zauważam, że co mądrzejsze mendia odchodzą od prorządowej propagandy. Nie chcą bezwarunkowo popierać politycznej miernoty i samobójców! Wychodzi szydło z worka? Jest przysłowie: "Oliwa sprawiedliwa, na wierzch wypływa!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A L.B. powielił 05.06.15, 17:43 "chwyt" Sorosa w ten sposób, że dla szalupy Platformie nadał "twarz" swojego pomocnika Petru. A niech zbierają, tych rozbitków, oni im tylko będą balastem. Przyjdzie większa fala i szalupę wywróci! Zatoną wszyscy i wreszcie będzie spokój! I może w końcu zaczniemy doganiać ten Zachód!??? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: MatkoBoskoJedyno 06.06.15, 16:43 pbs.twimg.com/media/CGq3Am4WoAEp-k9.jpg Odpowiedz Link
m.maska Re: MatkoBoskoJedyno 06.06.15, 17:15 zaprosmy tych durniow na forum... Swoja droga, jak bardzo musza sie bac i miec swiadomosc tego, ze nikt ich za darmo promowac nie zechce... Odpowiedz Link
rena-ta49 Hejterzy w akcji:) 07.06.15, 09:46 pbs.twimg.com/media/CG0w4SfVIAInYs9.png:large Odpowiedz Link