01.04.17, 06:21
https://pbs.twimg.com/media/C8SkmyRXUAEMJzN.jpg
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: 1-Kwiecień 01.04.17, 06:26
      Nie dajcie się wkręcićsmile
      • rena-ta49 Re: 1-Kwiecień 01.04.17, 06:29
        https://pbs.twimg.com/media/C8TEaIYXcAAHydb.jpg
        • rudka-a Re: 1-Kwiecień 01.04.17, 14:57
          Nieźle się rozpoczął...
          cieplutko, słonecznie....może juz tak zostać smile)
          • rena-ta49 Re: 1-Kwiecień 01.04.17, 15:09
            rudka-a napisała:

> Nieźle się rozpoczął...
            > cieplutko, słonecznie....może juz tak zostać smile)

To prawda,wyjątkowo piękny dzień,Słonecznie i cieplutko,jeśli chodzi o mnie,
            to też może tak zostaćsmilesmile
            • rena-ta49 Re: 2-Kwiecień 02.04.17, 08:06
              Pięknej i słonecznej niedzielismile
              https://pbs.twimg.com/media/C8TzmvjW0AAudtJ.jpg
              • rudka-a Re: 2-Kwiecień 02.04.17, 16:52
                Nareszcie sie wygrzałam wink
                ale...coś się już pitoli pogoda
                wracamy do poprzedniej aury? wink)
                • rena-ta49 Re: 2-Kwiecień 02.04.17, 20:07
                  rudka-a napisała:

> Nareszcie sie wygrzałam wink
                  > ale...coś się już pitoli pogoda
                  > wracamy do poprzedniej aury? wink)

Ja też smile
                  Ano,ponoć od jutra już tak pięknie nie będziesad
                  Żeby tylko zimno dokuczliwe nie było i deszczu sobie i Wam nie życzę.
                  • rena-ta49 Re: 3-Kwiecień 03.04.17, 06:41
                    Czuję, że to może być dobry dzień i Wam takiego życzęsmile
                    • rudka-a Re: 3-Kwiecień 03.04.17, 20:55
                      Iiii, przeleciał poniedziałek wink
                      a zresztą.....nic nie trwa wiecznie...
                      filozoficznie ujmujac...życie też przeleci wink)
                      • rena-ta49 Re: 3-Kwiecień 04.04.17, 06:43
                        rudka-a napisała:

> Iiii, przeleciał poniedziałek wink
                        > a zresztą.....nic nie trwa wiecznie...
                        > filozoficznie ujmujac...życie też przeleci wink)
                        >

Czas pędzi,dzień za dniem,tydzień ,miesiąc ,rok.
                        Zbyt szybko ,tak .
                        • rena-ta49 Re: 4-Kwiecień 04.04.17, 06:44
                          Wtorek niech będzie pogodny i udanysmile
                          • rena-ta49 Re: 5-Kwiecień 05.04.17, 06:47
                            https://pbs.twimg.com/media/C8n3ZDeWAAAG3nL.jpg
                            • rudka-a Re: 5-Kwiecień 05.04.17, 16:48
                              Niezły ten wtorek, ale cos łazi po mnie
                              jakies przeziębienie....przypomniało sobie o mnie i tak dziwnie 'nudzi' mnie...
                              jak to powiadają...jak nie urok, to sr...czka wink)
                              • rena-ta49 Re: 5-Kwiecień 07.04.17, 13:05
                                rudka-a napisała:

> Niezły ten wtorek, ale cos łazi po mnie
                                > jakies przeziębienie....przypomniało sobie o mnie i tak dziwnie 'nudzi' mnie...
                                > jak to powiadają...jak nie urok, to sr...czka wink)

Było pięknie i komu to przeszkadzało? smile
                                Pogoda mocno się skiepściła.Mnie chyba jelitówka chce dopaśćsad
                                • rena-ta49 Re: 7-Kwiecień 07.04.17, 13:08
                                  Oddano mi lapka po zmianie systemu,trzeba se do nowego przyzwyczaić.
                                  Niektóre programy trzeba wgrać,trochę roboty będzie.
                                  • rudka-a Re: 7-Kwiecień 07.04.17, 16:26
                                    ..bo to była jelitówka, ale na szczęście jakas łagodna...
                                    nie wyszarpało mną az tak....
                                    w razie bidy polecam Ci...Nifuroksazyd...postawiło mnie szybko na nogi...
                                    Czasem trzeba zadbać o kompa....w koncu potrzebny jest...wink)
                                    powoli uzupełnisz wszystko...
                                    • rena-ta49 Re: 7-Kwiecień 08.04.17, 07:32
                                      rudka-a napisała:

> ..bo to była jelitówka, ale na szczęście jakas łagodna...
                                      > nie wyszarpało mną az tak....
                                      > w razie bidy polecam Ci...Nifuroksazyd...postawiło mnie szybko na nogi...
                                      > Czasem trzeba zadbać o kompa....w koncu potrzebny jest...wink)
                                      > powoli uzupełnisz wszystko...

Nifuroksazyd mam,jest dobry.
                                      • rena-ta49 Re: 8-Kwiecień 08.04.17, 07:36
                                        Kwiecień plecień...teraz nam przeplata trochę zimnasad
                                        Pogoda dziś w sam raz na przedświąteczne porządki.
                                        • rudka-a Re: 8-Kwiecień 08.04.17, 23:28
                                          W końcu wyplecie ciepło wink
                                          a jak nie, to przed nami maj...cudny, bzem pachnący miesiąc wink)
                                          • rena-ta49 Re: 8-Kwiecień 09.04.17, 07:49
                                            rudka-a napisała:

> W końcu wyplecie ciepło wink
                                            > a jak nie, to przed nami maj...cudny, bzem pachnący miesiąc wink)

O tak,dla mnie maj i czerwiec to najpiękniejsze miesiące.
                                            W maju wszystko kwitnie i pachnie,czerwiec to najdłuższe dni.
                                            • rena-ta49 Re: 9-Kwiecień 09.04.17, 07:50
                                              https://pbs.twimg.com/media/C88eXxxWAAAUKIJ.jpg
                                              • rena-ta49 Re: 9-Kwiecień 09.04.17, 08:39
                                                https://pbs.twimg.com/media/C88cyqNXcAAaZ82.jpg
                                                • rudka-a Re: 9-Kwiecień 09.04.17, 18:37
                                                  Nie przeczę wink od kawy zaczynam dzień wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 9-Kwiecień 10.04.17, 06:42
                                                    rudka-a napisała:

> Nie przeczę wink od kawy zaczynam dzień wink)

Inaczej nie funkcjonujęsmile
                                                  • rena-ta49 Re: 10-Kwiecień 10.04.17, 06:44
                                                    Dzień dobry.Poniedziałek zapowiada się słonecznie ☀️ dobrego dnia!
                                                  • rudka-a Re: 10-Kwiecień 10.04.17, 21:01
                                                    Nooo, cudnie było wink tak akuratnie, jak lubię....
                                                    ale...nie przyzwyczajam się, bo znów jakies zmiany będą wink)
                                                    do diaska, kiedy skonczy się ta hustawka pogodowa...
                                                    niech już zostanie te 'dwajscia' na termometrze wink))
                                                  • rena-ta49 Re: 10-Kwiecień 10.04.17, 21:38
                                                    rudka-a napisała:

> Nooo, cudnie było wink tak akuratnie, jak lubię....
                                                    > ale...nie przyzwyczajam się, bo znów jakies zmiany będą wink)
                                                    > do diaska, kiedy skonczy się ta hustawka pogodowa...
                                                    > niech już zostanie te 'dwajscia' na termometrze wink))

Tak,dzisiaj pięknie było,ale moja pogodynka juz pokazuje deszcz.
                                                    Mogła dziś umyć ostatnie okno,tym samym skończyłam sprzątanie.
                                                    Bardzo brakuje nam słońca.
                                                    Dziś pełnia,po pełni pogoda podobno się zmienia(jak mawiała moja Mama)
                                                    oby zmieniła się na letniąsmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 11-Kwiecień 11.04.17, 06:29
                                                    Dzień dobry,przypominam,że idą..
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C9Gqgj_XUAEXhMZ.jpg
                                                  • rudka-a Re: 11-Kwiecień 11.04.17, 09:03
                                                    Ja z pewnością o tym nie zapominam wink wchodząc do sklepu z moją Wnusią od drzwi dostaję prikaz - jajo! czekoladowe...później jajo zamienia się w...gruz czekoladowy i tak od paru dni wink)
                                                    któreś w koncu wyląduje w całości w koszyku wink) przynajmniej na chwilę wink
                                                  • rena-ta49 Re: 11-Kwiecień 12.04.17, 06:47
                                                    rudka-a napisała:

> Ja z pewnością o tym nie zapominam wink wchodząc do sklepu z moją Wnusią od drzwi
                                                    > dostaję prikaz - jajo! czekoladowe...później jajo zamienia się w...gruz czekol
                                                    > adowy i tak od paru dni wink)
                                                    > któreś w koncu wyląduje w całości w koszyku wink) przynajmniej na chwilę wink

Znam to,ale to już za mnąsmilesmile
                                                    Teraz trochę więcej mnie kosztują prezenty świątecznesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 12-Kwiecień 12.04.17, 06:48
                                                    Kurcze u mnie 4 st i nie wiem czy zimowa kurtkę wyjmowac? smile
                                                  • rena-ta49 Re: 13-Kwiecień 13.04.17, 06:52
                                                    Dzień dobry. Wyobraźcie sobie, że jest piękna pogoda.
                                                    Tylko wyobraźnia pozostajesad
                                                  • rudka-a Re: 13-Kwiecień 13.04.17, 14:42
                                                    WyJszło słonkooo smile))
                                                    i....zaszło...
                                                    znów wyszło i taka ciuciubabka..
                                                    Nie może się zdecydować wink))
                                                  • rena-ta49 Re: 13-Kwiecień 14.04.17, 06:35
                                                    rudka-a napisała:

> WyJszło słonkooo smile))
                                                    > i....zaszło...
                                                    > znów wyszło i taka ciuciubabka..
                                                    > Nie może się zdecydować wink))

U mnie dokładnie to samo.
                                                    Kwiecień plecie..smile
                                                  • rena-ta49 Re: 14-Kwiecień 14.04.17, 06:36
                                                    Przed nami najważniejsze dni w roku...
                                                    Chociaż aura nie rozpieszcza, dobrego dnia życzę smile
                                                  • rena-ta49 Re: 14-Kwiecień Wielki Piątek 14.04.17, 06:42
                                                    Niech i dla Was będzie Wielki.
                                                  • tadeusz_ski.51 Re: 14-Kwiecień Wielki Piątek 14.04.17, 07:32
                                                    Dzisiaj Piątek
                                                  • rena-ta49 Re: 14-Kwiecień Wielki Piątek 14.04.17, 14:14
                                                    tadeusz_ski.51 napisał:

> Dzisiaj Piątek
                                                    >

Wielki Piątek.
                                                  • rena-ta49 Re: 15-Kwiecień Wielka Sobota 15.04.17, 06:35
                                                    Połowa kwietnia zimna i deszczowa.
                                                  • rena-ta49 Re: 16-Kwiecień 16.04.17, 06:57
                                                    Chrystus Zmartwychwstał.
                                                  • rena-ta49 Re: 16-Kwiecień 16.04.17, 07:40
                                                    Oglądam TVP ,a ci pokazują,że i śniegiem posypało w niektórych miejscach.
                                                  • rena-ta49 Re: 16-Kwiecień 16.04.17, 10:55
                                                    Chmury śnieżne snują się po niebie,zimno okrutnesad
                                                    A kto pamięta te święta?
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C9hZg2rXgAABE44.jpg
                                                    4 lata temu na Wielkanoc...
                                                  • rena-ta49 Re: 17-Kwiecień 17.04.17, 05:55
                                                    Zimnicy cd..,nie rozpieszcza nas kwiecieńsad
                                                  • rena-ta49 Re: 18-Kwiecień 18.04.17, 06:50
                                                    Niektórzy maja nawet śnieg.
                                                    Zimny ten kwiecień,ocipienie klimatusmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 18-Kwiecień 18.04.17, 07:03
                                                    Tak było:
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C9ncaYwXYAAJKCM.jpg
                                                    twitter.com/WasilewskiTomek/status/853956080954732545
                                                  • rudka-a Re: 18-Kwiecień 18.04.17, 18:26
                                                    Dzisiaj, to już trochę ta pogoda przegina uncertain
                                                    zimna, jak jasnyyy pieroooon....
                                                    jakaś ciapa leci z góry...
                                                    'śliczna' wiosna, nie ma cooooo
                                                    wink))
                                                  • rena-ta49 Re: 18-Kwiecień 18.04.17, 18:57
                                                    rudka-a napisała:

> Dzisiaj, to już trochę ta pogoda przegina uncertain
                                                    > zimna, jak jasnyyy pieroooon....
                                                    > jakaś ciapa leci z góry...
                                                    > 'śliczna' wiosna, nie ma cooooo
                                                    > wink))

U mnie teraz śnieg sypie.
                                                    Okropności!
                                                  • rena-ta49 Re: 19-Kwiecień 19.04.17, 06:42
                                                    Tak to dziś wygląda:
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C9v9X9_XgAAEyzI.jpg
                                                  • rudka-a Re: 19-Kwiecień 20.04.17, 00:39
                                                    Pocierpimy jeszcze parę dni wink
                                                    alee...idzie ciepło.....i ponad 20...
                                                    oby, bo ja już ciągnę na...oparach cierpliwości wink)
                                                    dobrego dnia...
                                                  • rena-ta49 Re: 19-Kwiecień 20.04.17, 06:30
                                                    rudka-a napisała:

> Pocierpimy jeszcze parę dni wink
                                                    > alee...idzie ciepło.....i ponad 20...
                                                    > oby, bo ja już ciągnę na...oparach cierpliwości wink)
                                                    > dobrego dnia...

Ale chyba nie w kwietniu?
                                                    Słyszę ,że ciepło przyjdzie na majowy łikend.
                                                  • rena-ta49 Re: 20-Kwiecień 20.04.17, 06:33
                                                    Poranek z przymrozkiem.
                                                    Po śniegu nie ma już śladu,ale i tak bardziej zimowo jest ,niż wiosennie.
                                                  • rena-ta49 Re: 21-Kwiecień 21.04.17, 06:27
                                                    Dzisiaj przymroziło do -3C
                                                    Ciepłej wiosny nie widaćsad
                                                  • rena-ta49 Re: 22-Kwiecień 22.04.17, 06:40
                                                    Niech taka sobota będzie:
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C9_RfapW0AA02iv.jpg
                                                  • rena-ta49 Re: 19-Kwiecień 20.04.17, 06:35
                                                    rudka-a napisała:

> Pocierpimy jeszcze parę dni wink
                                                    > alee...idzie ciepło.....i ponad 20...
                                                    > oby, bo ja już ciągnę na...oparach cierpliwości wink)
                                                    > dobrego dnia...

Wzajemnie,miłego czwartkusmile
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C91ElGGXsAARktt.jpg
                                                  • rudka-a Re: 19-Kwiecień 20.04.17, 19:19
                                                    Nie jest tragicznie, weekend za zakrętem wink
                                                    https://emots.yetihehe.com/1/hura.gif
                                                  • rena-ta49 Re: 19-Kwiecień 20.04.17, 20:49
                                                    rudka-a napisała:

> Nie jest tragicznie, weekend za zakrętem wink
                                                    > https://emots.yetihehe.com/1/hura.gif
                                                    >

To jedyna moja radość,ale weekend pod katem deszczusad
                                                  • rudka-a Re: 19-Kwiecień 20.04.17, 23:40
                                                    Znooowu?
                                                    niech sie juz ta pogoda wyklaruje, bo idzie sfiksować....
                                                  • rena-ta49 Re: 19-Kwiecień 21.04.17, 06:25
                                                    rudka-a napisała:

> Znooowu?
                                                    > niech sie juz ta pogoda wyklaruje, bo idzie sfiksować....
                                                    >

Na brak deszczu,śniegu nie możemy narzekać.
                                                    Opadów mamy pod dostatkiem.
                                                    Słońca mi brakuje.
                                                  • rudka-a Re: 19-Kwiecień 22.04.17, 23:28
                                                    A jak przygrzeje, to będziemy znów narzekać wink)
                                                    w czasie upałów.....marnieję wink))
                                                  • rena-ta49 Re: 19-Kwiecień 23.04.17, 06:29
                                                    rudka-a napisała:

> A jak przygrzeje, to będziemy znów narzekać wink)
                                                    > w czasie upałów.....marnieję wink))

Tak,wszelkie skrajności są niezdrowesmile
                                                    Tez źle znoszę upały.
                                                    Ale u nas albo zimnica ,albo nagle robi sie 30C
                                                  • rena-ta49 Re: 23-Kwiecień 23.04.17, 06:30
                                                    Dzień dobry, miłego dnia, pięknej niedzielismile
                                                    Dzisiaj mam gości na obiedzie.
                                                  • rudka-a Re: 23-Kwiecień 23.04.17, 22:22
                                                    Liczę, że następna niedziela będzie już taka super wiosenna wink)
                                                    i majówka też.......smile
                                                  • rena-ta49 Re: 23-Kwiecień 24.04.17, 06:21
                                                    rudka-a napisała:

> Liczę, że następna niedziela będzie już taka super wiosenna wink)
                                                    > i majówka też.......smile
                                                    >

Można sobie pomarzyć.Co nam przyroda wywinie,się przekonamysmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 24-Kwiecień 24.04.17, 06:22
                                                    Gdzie niby to ocieplanie klimatu?
                                                    Raczej ocipienie.
                                                  • rena-ta49 Re: 25-Kwiecień 25.04.17, 06:49
                                                    Wtorek może być ciepły,ale deszczowy?
                                                    Przesyłam odrobinę wiosny :
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C-O4hj2XkAEjud9.jpg
                                                  • rena-ta49 Re: 26-Kwiecień 26.04.17, 06:45
                                                    Kiedy wstaję ,a za oknem ciemno i deszcz,to odechciewa się wychodzić.
                                                    Pozostaje czekać na majówkę.
                                                  • rena-ta49 Re: 26-Kwiecień 26.04.17, 06:55
                                                    Kawą się ratujemy,niech środa bedzie miła.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C-T21dWWsAMvSrV.jpg
                                                  • rena-ta49 Re: 27-Kwiecień 27.04.17, 06:43
                                                    Jak patrzę za okno,to wychodzić się nie chce.
                                                    Zimno,deszcz,ciemno.
                                                  • rena-ta49 Re: 23-Kwiecień 27.04.17, 06:44
                                                    rudka-a napisała:

> Liczę, że następna niedziela będzie już taka super wiosenna wink)
                                                    > i majówka też.......smile
                                                    >

Ja bym nie liczyła na ciepło,chyba ,że na jeden dzień.
                                                  • rena-ta49 Re: 29-Kwiecień 28.04.17, 06:33
                                                    Jeśli napiszę ,że pada,to czy Was zaskoczę?
                                                  • rena-ta49 Re: 28-Kwiecień 28.04.17, 07:00
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C-eXXTlWAAQ8oEi.jpg
                                                  • rudka-a Re: 28-Kwiecień 28.04.17, 19:35
                                                    Czyli...bez zmian wink

https://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/09/gify-deszcz.gif

niech sie ta wiosna w końcu ogarnie wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 28-Kwiecień 28.04.17, 21:33
                                                    rudka-a napisała:

> Czyli...bez zmian wink
                                                    >
                                                    > https://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/09/gify-deszcz.gif
                                                    >
                                                    > niech sie ta wiosna w końcu ogarnie wink)

To jakaś masakra,u mnie 3 dni pada ,praktycznie bez przerwy.
                                                    Do tego okropne zimno.
                                                  • rena-ta49 Re: 29-Kwiecień 29.04.17, 07:14
                                                    Sobota zapowiada się bez deszczu,wreszcie!
                                                    Ale tak w ogóle... czy ktoś widział słońce.?
                                                  • raneczek Re: 29-Kwiecień 29.04.17, 10:16
                                                    Narysowałam sobie i chyba powieszę za oknem wink)

https://thumbs.dreamstime.com/t/sun-akwareli-rysunek-na-papierze-26445796.jpg
                                                  • rena-ta49 Re: 29-Kwiecień 30.04.17, 06:48
                                                    raneczek napisała:

> Narysowałam sobie i chyba powieszę za oknem wink)
                                                    >
                                                    > https://thumbs.dreamstime.com/t/sun-akwareli-rysunek-na-papierze-26445796.
> jpg

Dobry pomysł na przywołanie słońca!
                                                  • rena-ta49 Re: 30-Kwiecień 30.04.17, 06:49
                                                    I takie dylematy...https://pbs.twimg.com/media/C-micdPWsAABc52.jpg
                                                  • raneczek Re: 30-Kwiecień 30.04.17, 21:21
                                                    Fajne ma stópki wink)
                                                    oj, naiwna ja....już w marcu cieszyłam się, że to koniec zimy
                                                    zimna, pluchy itp...
                                                    wyobraźnia podpowiadała mi, że grzać będę kości niebawem..
                                                    noo, nie spociłam się, jak do tej pory wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka