Dodaj do ulubionych

Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rysia

09.10.17, 19:18
Poseł Zbigniew Gryglas rozstaje się z Nowoczesną,to jest dobra decyzja.
Rozsądny,inteligentny facet. Nie rozumiem co go tam trzymało!
m.300polityka.pl/news/2017/10/09/300polityka-publikuje-wspolne-oswiadczenie-petru-i-gryglasa-o-zyczliwym-rozstaniu-posla-z-n/
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 09.10.17, 21:43
      No prosze - sa jeszcze przyzwoici ludzie, nawet w .N
      • rena-ta49 Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 10.10.17, 18:30
        m.maska napisała:

> No prosze - sa jeszcze przyzwoici ludzie, nawet w .N
        >

Poseł Gryglas był najbardziej merytorycznym posłem,od początku nie pasował do tego naprawdę śmiesznego towarzystwa.Wiele osób na TT pytało go co on tam robi.
        Rysio mądrzejszych od siebie nie trawi i go wywalił.
    • m.maska Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 10.10.17, 11:56
      Ja nawet jestem troche zdziwiona, bo jak do tej pory to mi sie wydawalo, ze ta partia to Rysiu i jego "kroliczki" - facetow to tam wlasciwie nie bylo widac.
      • czarek_sz Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 10.10.17, 16:07
        On tam zupełnie nieświadom w czym bierze udział po prostu przypadkowo się zaplątał. Teraz opuszczając tę śmieszną partyjkę bez programu i bez pomysłu na cokolwiek naprawia swój błąd i pewnie zastanawia się co dalej.
      • rena-ta49 Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 10.10.17, 18:36
        m.maska napisała:

> Ja nawet jestem troche zdziwiona, bo jak do tej pory to mi sie wydawalo, ze ta
        > partia to Rysiu i jego "kroliczki" - facetow to tam wlasciwie nie bylo widac.
        >

Najbardziej widocznym oprócz Rysia jest Misiło.
        Misiło se wymyślił, że będzie szefem! Jeszcze śmieszniejszym niż Petrusmilesmile
    • m.maska Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 10.10.17, 21:58
      z netu

W .Nowoczesnej zaczęła się gra o tron, Petru vs Misiło.

Ależ to będzie pojedynek tytanów intelektu.

Ależ to będzie śmiercionośne starcie gladiatorów postępowej myśli.

Ależ to będzie surowa, zwierzęca batalia neuronów, toczona w zgodzie z przepisami mieszanych sztuk walki.

Nie mieszczące się w głowach obu fighterów szare komórki będą latały po całej arenie tej bratobójczej walki.

Po każdej wymianie ciosów ring będzie ociekał błyskotliwością umysłu tych wojowników.

Nadmiar logiki, nadwyżka geniuszu, przedawkowana przenikliwość i niespożyte zasoby merytorycznej finezji wypowiedzi będą wręcz ochlapywać podekscytowaną widownię.

Prawdopodobnie obaj pretendenci do mistrzowskiego pasa będą próbowali zaatakować rekord Grzegorza Schetyny, który na jednej z konwencji wypowiadał słowo ,,PiS" 47 razy na minutę.

Podobno Misiło, w ramach treningu, zaczął bić się z myślami...

...i został brutalnie znokautowany.

Ale się nie poddaje!

Wytwórnia Marvel już sobie zaklepała prawa do ekranizacji.

Będzie się działo! 🍿
      • rena-ta49 Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 11.10.17, 08:22
        Dobresmile
        to też z netu:
        Rywalizacji Petru-Misiło smaczku dodaje fakt, że zwycięzca bierze posłankę Schmidt, a przegrany Katarzynę Labnauer.
        twitter.com/exluzurpator/status/917793571880755200
        • rena-ta49 Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 13.10.17, 08:38
          telewizjarepublika.pl/zbigniew-gryglas-specjalnie-dla-tv-republika-mam-inna-wrazliwosc-niz-nowoczesna-zwlaszcza-w-sprawach-swiatopogladowych-ktore-mnie-bardzo-dotykaja,55054.html
          • m.maska Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 13.10.17, 10:52
            Niesamowite, porzadny, rozsadny czlowiek z partii Rysia? jak on sie tam tak dlugo uchowal? to on nie widzial, ze mu od poczatku nie po drodze?
            • rena-ta49 Re: Najlepszy poseł nowośmiesznej odchodzi od Rys 11.12.17, 21:43
              m.maska napisała:

> Niesamowite, porzadny, rozsadny czlowiek z partii Rysia? jak on sie tam tak dlu
              > go uchowal? to on nie widzial, ze mu od poczatku nie po drodze?
              >

Miał nadzieję,że to będzie konstruktywna opozycja?
              • rena-ta49 Poseł Z.Gryglas 11.12.17, 21:50
                dziś ogłosił wstąpienie do PiS
                • m.maska Re: Poseł Z.Gryglas 12.12.17, 00:21
                  Jak tak dalej pojdzie, to PiS jeszcze przed wyborami bedzie mial wiekszosc konstytucyjna... hahaha... to sie nazywa opozycja totalna smile totalnie sie zaoraja - maja jeszcze niemal dwa lata czasu, na pewno im sie to uda.
                  • rena-ta49 Re: Poseł Z.Gryglas 12.12.17, 08:25
                    m.maska napisała:

> Jak tak dalej pojdzie, to PiS jeszcze przed wyborami bedzie mial wiekszosc kons
                    > tytucyjna... hahaha... to sie nazywa opozycja totalna smile totalnie sie zaoraja -
                    > maja jeszcze niemal dwa lata czasu, na pewno im sie to uda.
                    >

Tak może być,to byłoby bardzo dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka