debi_bebi Re:no chyba ,że znacie inne sposoby 14.05.13, 05:48 Znam! Nie chodzić do komarów Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:no chyba ,że znacie inne sposoby 14.05.13, 05:55 ) he,he..bo nie ma po co..same Cię znajdą. Odpowiedz Link
leziox Re:no chyba ,że znacie inne sposoby 15.05.13, 11:08 Nie wiem dlaczego ale u mnie komarów praktycznie nie ma.Czasami w wilgotne lato znajdzie sie jakis niedobitek ale ogolnie sie nie pojawiaja. Troche to w sumie dziwne. Odpowiedz Link
anus-hka Re:no chyba ,że znacie inne sposoby 15.05.13, 11:13 u mnie sa te wampiry i gryzą) Odpowiedz Link
czarek_sz Re:no chyba ,że znacie inne sposoby 15.05.13, 11:59 Komary są bardzo upierdliwe ale nie boję się ich w przeciwieństwie do kleszczy. Komara na ogół słychać gdy nadlatuje a kleszcz jest jak tajniak. Po cichutku i bez odczucia wchodzi od stopy do góry i wżera się aż pod ciało. I wszystko bez odczucia. Ostatnio z Mazur przywiozłem siedem sztuk. Wyciągał mi je syn, sobie też i małżonce pęsetą i igłą groszówką. Podobno po latach kleszcz może się odezwać pod postacią jakiejś boreliozy czy innego syfu. Póki co żyje się i nie zastanawiam się czy coś mam w sobie i to coś drzemie by kiedyś 'z martwych powstać' i zaatakować by zabić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ponieważ nadchodzą 15.05.13, 14:00 Mam sporo sprzętu już naszykowane do walki z nimi! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ponieważ nadchodzą 15.05.13, 18:40 Jestem przed nimi doskonale zabezpieczona Używam Raida do prądu i mam elektryczna łapkę na muchy komary. Nie pozwalam się kąsać za cholerę Odpowiedz Link