rena-ta49 26.12.20, 20:59 Niewiedza, nieuctwo, gamoństwo i nieuleczalna głupota.Nie darmo nazywa się ich damskimi i męskimi "Julkami" Najważniejsze ,że większość z nich ma w profilach błyskawice. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Świąteczne przemyślenia Julki 26.12.20, 21:38 Najgorsze jest to ,że kiedyś te Julki wejdą w dorosłe życie! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Świąteczne przemyślenia Julki 27.12.20, 18:59 A ja się zawsze zastanawiam, kto te Julki wychował. Coś poszło nie tak, czy może ich rodzice to skończeni idioci. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową i gimna 27.12.20, 19:02 rena-ta49 napisała: > Niewiedza, nieuctwo, gamoństwo i nieuleczalna głupota.Nie darmo nazywa się ich > damskimi i męskimi "Julkami" > Najważniejsze ,że większość z nich ma w profilach błyskawice. > Ach, to takie łatwe - po prostu karawan to współczesna nazwa karetki pogotowia... a tak naprawdę to ręce opadają! Odpowiedz Link
rena-ta49 Młode Julki i stare Julki 27.12.20, 20:06 jakby ktoś się zastanawiał skad sie biora te Julki to podaje przykład: forum.gazeta.pl/forum/w,29055,171015409,171015409,_Jaki_rzad_taka_choinka_w_Szczecinie.html Stare Julki wychowują młode Julki.Cieszy się toto z każdego kretynizmu. Julki wierzą ,ze są bohaterkami, co najmniej takimi, jak ofiary stanu wojennego,bo przecież jest WOJNA Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Młode Julki i stare Julki 28.12.20, 16:09 rena-ta49 napisała: > jakby ktoś się zastanawiał skad sie biora te Julki to podaje przykład: > forum.gazeta.pl/forum/w,29055,171015409,171015409,_Jaki_rzad_taka_choinka_w_Szczecinie.html > Stare Julki wychowują młode Julki.Cieszy się toto z każdego kretynizmu. > Julki wierzą ,ze są bohaterkami, co najmniej takimi, jak ofiary stanu wojennego > ,bo przecież jest WOJNA Autorów sądzą ich dzieła.Jacy autorzy takie "dzieła" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową i gimna 28.12.20, 07:29 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Niewiedza, nieuctwo, gamoństwo i nieuleczalna głupota.Nie darmo nazywa si > ę ich > > damskimi i męskimi "Julkami" > > Najważniejsze ,że większość z nich ma w profilach błyskawice. > > [img]https://pbs.twimg.com/media/EqLNlWaWMAAqA-g?format=jpg&name=small[/i > mg] > > > Ach, to takie łatwe - po prostu karawan to współczesna nazwa karetki pogotowia. > .. a tak naprawdę to ręce opadają! > Ja sądzę ,że one maja tak skapy zasob słów,że karetka pogotowia to dla nich to samo co karawan. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową i gimna 28.12.20, 18:42 rena-ta49 napisała: Ja sądzę ,że one maja tak skapy zasob słów,że karetka pogotowia to dla nich to > samo co karawan. Już to zauważyłam... stad częste wtręty: k...., ch.. i inne, bo wysławiać się nie potrafią i brakuje słów. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową i gimna 28.12.20, 21:46 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > Ja sądzę ,że one maja tak skapy zasob słów,że karetka pogotowia to dla > nich to > > samo co karawan. > > > Już to zauważyłam... stad częste wtręty: k...., ch.. i inne, bo wysławiać się n > ie potrafią i brakuje słów. Tak,uliczną łacinę mają opanowana do perfekcji!Bardzo ubogie słownictwo.Pokolenie stracone,nie czytające,żadnego pojęcia o historii.A stare Julki utwierdzają je w przekonaniu,że one inteligentne są. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową i gimna 11.01.21, 12:39 i takie niedo*eby mózgowe teraz juz mają prawa wyborcze. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 11.01.21, 13:28 rena-ta49 napisała: > > i takie niedo*eby mózgowe teraz juz mają prawa wyborcze. Tego juz ZA DUZO. Te durnowate diewczyny maja sie do tego za oblatane i rozsadne. Czarno widze przyszlosc ziemi, bo wiekszosc cofa sie w zatrwazajacym tempie. Odpowiedz Link
m.maska Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 11.01.21, 13:59 ... a ci ktorzy te wiedze posiadaja beda sie bali wychylic i z tym ujawnic... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 11.01.21, 15:09 m.maska napisała: > ... a ci ktorzy te wiedze posiadaja beda sie bali wychylic i z tym ujawnic... > Bo będzie to niepoprawne politycznie? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 11.01.21, 15:54 rena-ta49 napisała: > m.maska napisała: > > > ... a ci ktorzy te wiedze posiadaja beda sie bali wychylic i z tym ujawni > c... > > > > Bo będzie to niepoprawne politycznie? Zbyt madrze, a wiadomo, ze w faszystowsko-komuszej dyktaturze ten kto madry ten wrog narodu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 28.01.21, 11:25 Wczoraj jedna Julka od Lump-arcicy wrzeszczała ,że co prawda nie jest kobietą ,ale ma macicę Może mi ktoś wytłumaczyć kim jest osoba, która nie jest kobietą, a ma macicę? Odpowiedz Link
m.maska Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 28.01.21, 16:10 rena-ta49 napisała: > Wczoraj jedna Julka od Lump-arcicy wrzeszczała ,że co prawda nie jest kobietą , > ale ma macicę > Może mi ktoś wytłumaczyć kim jest osoba, która nie jest kobietą, a ma macicę? Ja to slyszalam i widzialam w tv - nie oczekuj logiki od tych napalonych idiotek, ktore chca sie "skrobac" bez opamietania i na kazde zawolanie - osobiscie jestem za tym zeby im pozwolic - moglyby co najwyzej wychowac dzieci na osobniki uposledzone. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 28.01.21, 18:53 rena-ta49 napisała: > Wczoraj jedna Julka od Lump-arcicy wrzeszczała ,że co prawda nie jest kobietą , > ale ma macicę > Może mi ktoś wytłumaczyć kim jest osoba, która nie jest kobietą, a ma macicę? maciolągwak? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 28.01.21, 22:07 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Wczoraj jedna Julka od Lump-arcicy wrzeszczała ,że co prawda nie jest kob > ietą , > > ale ma macicę > > Może mi ktoś wytłumaczyć kim jest osoba, która nie jest kobietą, a ma mac > icę? > > > maciolągwak? > Macicę może ma ale mózgu to raczej nie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 30.01.21, 09:49 Tak ministra kształciła Julki,że te sadzą byki ortograficzne,ale wulgarność mają wykształconą do perfekcji: ale co sie dziwić ,skoro Kluzica sama tak sie popisywała: www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/minister-joanna-kluzik-rostkowska-napisala-hanba-przez-ch/2ytjfsk Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 11.01.21, 15:52 m.maska napisała: > ... a ci ktorzy te wiedze posiadaja beda sie bali wychylic i z tym ujawnic... > Taaaa... nowy, piekny swiat w 1984 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 11.01.21, 15:03 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/ErXnfoCXMAA1V4o?format=jpg&name=medium[/ > img] > > i takie niedo*eby mózgowe teraz juz mają prawa wyborcze. > > Tego juz ZA DUZO. Te durnowate diewczyny maja sie do tego za oblatane i rozsadn > e. Czarno widze przyszlosc ziemi, bo wiekszosc cofa sie w zatrwazajacym tempie. > One pewnie teraz studiują i zaraz będą miały dyplomy. Niektórzy twierdzili ,ze filmy z cyklu "matura to bzdura" gdzie te nieuki sie kompromitują ,to prowokacje dziennikarzy. Okazuje się ,że to młode pokolenie jest wychowywane na kretynów. Jest stracone! Odpowiedz Link
a74-7 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 30.01.21, 13:40 OTT zauwaz , w ktorym kierunku to wszystko teraz zmierza: obecny "home schooling "to gimmick ", porazka i nonsens ,mlode pokolenie stracone ; natomiast starzy, ktorzy jeszcze moga przekazac prawdziwa historie sa bezlitosnie wyszczepiani ...manipulacja mlodymi wypranymi umyslami latwiej bedzie latwiejsza. Odpowiedz Link
rena-ta49 Julki się nie pie*dolą w tańcu 31.01.21, 17:17 Nawet z platfusami,ale lewactwu to odpowiada i zachwycają się lumpami: Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 31.01.21, 17:26 a74-7 napisał: > OTT > zauwaz , w ktorym kierunku to wszystko teraz zmierza: > > obecny "home schooling "to gimmick ", porazka i nonsens ,mlode pokolenie strac > one ; > natomiast starzy, ktorzy jeszcze moga przekazac prawdziwa historie sa bezlito > snie wyszczepiani ...manipulacja mlodymi wypranymi umyslami latwiej bedzie latw > iejsza. Im nie edukacja seksualna jest potrzebna,ale ale lekcje ortografii.Bo to "wykształceni" z wielkich miast! A ich rodzice siedzą spokojnie w domach czekając aż ich "Julki" wesoło zakrzykną "eutanazja jest OK" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Lewackie pomysły są wynaturzeniem 15.02.21, 20:08 rena-ta49 napisała: > Już słyszę jak ta durna lewaczka zwraca się do własnej matki: - Osobo rodząco, a jak to było, gdy stanęłaś na ślubnym kobiercu z osobą nierodzącą? Pewnie romantycznie, co? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Lewackie pomysły są wynaturzeniem 16.02.21, 08:17 Tylko lewactwo nie ma szacunku dla życia,rodziny,dla najważniejszej osoby w naszym życiu do Matki. Wynaturzone zaprzaństwo! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 14.02.21, 09:34 Bo Kluzica walczyław szkole z drożdżowkami, ciastkami i słodkimi jogurtami, a pozim nauczania spadał.A to ,ze "eutanazja jest ok" już słyszymy od lewactwa. Już to promował Owsiak,a teraz skrzecząca Senyszyn. Odpowiedz Link
a74-7 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową i gimna 15.02.21, 20:27 Rece i nie tylko rece same opadaja Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 16.02.21, 08:18 a74-7 napisał: > Rece i nie tylko rece same opadaja > Fajna Walentynka,taka pasująca do zaprzańskiego lewactwa. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 16.02.21, 13:17 a74-7 napisał: > Rece i nie tylko rece same opadaja > PATOLOGIA podszyta czystym debilizmem!!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 16.02.21, 15:33 To chyba jest walka o tytuł mistrza kretynizmu..Kandydatów trochę jest,będzie trudny wybór. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 03.04.21, 21:00 twitter.com/Eric00001989 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 05.04.21, 11:42 rena-ta49 napisała: > > twitter.com/Eric00001989 To pewnie taka, co daje porady odnosnie poprawnego kąsania, niebinarnego, ale z podwojna przerzutka - raz jednym kłem, raz drugim. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Julki"- wykształcone przez Kluzikową 05.04.21, 18:22 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/EyEUVywWgAQgjYz?format=jpg&name=small[/i > mg] > > twitter.com/Eric00001989 > > > To pewnie taka, co daje porady odnosnie poprawnego kąsania, niebinarnego, ale z > podwojna przerzutka - raz jednym kłem, raz drugim. > Tera kąsa klyjentów na dolary? Odpowiedz Link
rena-ta49 JULKA wyrzucona ze szkoły 05.05.21, 07:32 Jakim prawem KATOLICKA i PRYWATNA szkoła mogla wyrzucić organizatorkę antykatolickich strajków. Julka myślała że regulamin jej nie obowiązuje Odpowiedz Link
m.maska Re: JULKA wyrzucona ze szkoły 06.05.21, 11:47 Piotr Wolter tak sobie myślę, że nigdy, absolutnie nigdy nie zdarzyło się, żeby jakiegoś katolika wyrzucono z elitarnego, renomowanego, lewackiego, prywatnego liceum na przykład za udział w pielgrzymce. Ale tylko dlatego, że nie istnieją prywatne, lewackie, elitarne, renomowane licea. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: JULKA wyrzucona ze szkoły 06.05.21, 15:43 m.maska napisała: > Piotr Wolter > > tak sobie myślę, że nigdy, absolutnie nigdy nie zdarzyło się, żeby jakiegoś kat > olika wyrzucono z elitarnego, renomowanego, lewackiego, prywatnego liceum na pr > zykład za udział w pielgrzymce. Ale tylko dlatego, że nie istnieją prywatne, le > wackie, elitarne, renomowane licea. > Sama Po kiedyś pisała, że statystyki podają, iż większość ich wyborców jest po szkole podstawowej, wiec gdzie tu podstawy do tego, aby powołać elitarne licea na poziomie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: JULKA wyrzucona ze szkoły 06.05.21, 17:37 Feministyczne,prywatne, elitarne licea też nie istnieją. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: JULKA wyrzucona ze szkoły 06.05.21, 17:37 m.maska napisała: > Piotr Wolter > > tak sobie myślę, że nigdy, absolutnie nigdy nie zdarzyło się, żeby jakiegoś kat > olika wyrzucono z elitarnego, renomowanego, lewackiego, prywatnego liceum na pr > zykład za udział w pielgrzymce. Ale tylko dlatego, że nie istnieją prywatne, le > wackie, elitarne, renomowane licea. > Oni wyrzucają z państwowych uczelni nielewicowych studentów i profesorów, a sami chcą być akceptowani w ośrodkach, które zwalczają. Odpowiedz Link