ewelinkowska 30.05.08, 07:57 Telefonujemy bardzo czesto a malo kto tak naprawde zdaje sobie sprawe, jakie to jest szkodliwe... Osobom korzystajacym z komorki dluzej niz 10 lat groza nowotwory mozgu... a wiec, dbajmy o siebie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-1 Re: Komórki rakowe 30.05.08, 08:17 Dbac powinno sie o siebie ..niestety czesto brak nam na to czasu lub poprostu myslimy ze cos nas nie dotyczy...a tu choroby czychaja na kazdym kroku.. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Komórki rakowe 30.05.08, 20:40 Niektóre choroby rozwijają się po cichu, a kiedy już dają objawy często jest za późno!!! Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Komórki rakowe 30.05.08, 13:24 Wiesz palaczom grozi rak , opalanie sie też grozi tą straszną chorobą, i wiele jeszcze innych rzeczy ,a tak naprawdę to myślę że trzeba by chyba godzinami mieć ten telefon przy uchu żeby ewentualnie.... Odpowiedz Link
darima_ka Medycyna w walce z ta chorobą 30.05.08, 16:56 Wiele już potrafi ,ale leczyć , natomiast gorzej z zapobieganiem , czyli profilaktyką!!! Odpowiedz Link
inka-1 Re: Dbać o siebie należy 30.05.08, 13:27 tak..pouczylam Was ze nalezy dbac o siebie,a ja pracujac z chorymi nie mam czasu na lekarzy i kontrolne badania..hi..hi jak to mowia szewc bez butow chodzi.. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Komórki rakowe 30.05.08, 13:33 taa slyszalam o tym kiedys bylo o tym glosno i dlatego nie wolno nosic w spodniach kom.glownie dotyczy sie mezczyzn poniewaz grozi to meskimi problemami w pozniejszym wieku oraz nie powinno sie miec sluchawki na ucho ja telefon trzymam w torebce jesli gdzies wychodze ewelinkowska napisała: > Telefonujemy bardzo czesto a malo kto tak naprawde zdaje sobie sprawe, jakie > to jest szkodliwe... > Osobom korzystajacym z komorki dluzej niz 10 lat groza nowotwory mozgu... > a wiec, dbajmy o siebie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Komórki rakowe 30.05.08, 16:54 Jakoś nie bardzo się z tym zgadzam, ludzie którzy nigdy nie palili umierają na raka , to samo ktoś kto nigdy tel. komórkowego nie miał rak mózgu jest dużo starszy od tel. komórkowych, wiec raczej bym się skłaniała do genetycznej skłonności do tej choroby!!! co nie oznacza ,że nie należy jak we wszystkim zachować umiar!!! Odpowiedz Link