darima_ka 30.09.08, 22:00 Prawdopodobnie kilka dni będę musiała mieć kompa wyłączonego wiec proszę piszcie bawcie sie dobrze i opiekujcie sie Forum ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Co zaś kombinujesz? 30.09.08, 22:03 A nie mówiłem? Będzie zajęta tym "remontem"... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co zaś kombinujesz? 30.09.08, 22:06 Zapraszam do sprzątania , a ja bede pisać na forum ;D Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ja pytam w tym sensie 01.10.08, 11:21 że ciągle masz jakieś "powody" aby zniknąć z forum? A to jakieś wyjazdy, a to jakieś choroby w rodzinie, a teraz nowy pomysł, co się nazywa "remont"! Powiedz nam po prostu, że Cię to zanudza, że masz dość czasami i chcesz się oderwać od tego wirtualu. Będzie logicznie i prawdziwie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ja pytam w tym sensie 01.10.08, 17:24 A czy będzie mi wolno czasem na najzwyklejszą grypę zachorować? Czy mnie jako admince nie wolno mieć życia osobistego, teraz chyba przeginasz czyli co umrzeć tez mi nie będzie wolno? I kto pytam się ,jest tu upierdliwy? Odpowiedz Link
darima_ka Przecież muszę zrobić miejsce 30.09.08, 22:08 Wiec komp do innego pokoju pójdzie, jak z drabiną bedzie łaził w koło kompa? ;P Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Gdyby Ci zależało, 01.10.08, 11:24 to wcześniej byś o tym pomyślała. Wystarczy przedłużyć kabel od netu do drugiego pomieszczenia, bo gniazdka prądowe są wszędzie, nie? Zresztą, co mi zależy, to nie moje forum, tylko że takie podejście, zaczyna mnie denerwować! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Gdyby Ci zależało, 01.10.08, 12:34 Pierniczysz jak pogięty , żeby to chodziło o gniazdka prądowe , ale chodzi o gniazdko telefoniczne (neostrada)nie będzie neostrada chodzić na żadnych przedłużkach już to przetestowałam modem ma problemy . Ale jak się chce komuś dowalić to kij zawsze sie znajdzie Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przecież muszę zrobić miejsce 01.10.08, 11:25 Nie zazdroszczę ci tego remontu !!! Ja dwa pokoje robię już 6 miesiecy - a konca nie widać ...z drugiej strony - nie przykładam sie teraz za bardzo Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przecież muszę zrobić miejsce 01.10.08, 12:38 Sądzę że jeśli tylko się pojawi to powinno iść sprawnie, bo olejną (chyba ) pomaluje zacieki , tylko że musi 2 razy malować wiec jeden dzień i drugi , jak to będzie dobrze schło to zacznie malować pokój już jutro popołudniem , tylko problem w schnięciu wilgoć na dworze okien pootwierać całkiem się nie da. Na razie czekam na faceta (kończy robotę gdzieś tam ... ) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przecież muszę zrobić miejsce 01.10.08, 14:30 Zebyś tylko nie czekała kilka dni ... Odpowiedz Link