tadeusz_ski.51 18.10.08, 10:55 miesięcznie z własnych dochodów Tuskowi, za to, żeby dobrze rządził? No ile, ale z własnej kasy! Złotówkę, 10gr, 1 gr... no ile? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Ile jesteś gotów zapłacić 18.10.08, 11:15 Tusk i nie tylko , bo i inne oszołomy dostają z moich podatków dosyć kasy, żeby rządzić czego dowodem nie rządzenie a wygłupy ośmieszające nie tylko nas obywateli tego kraju, ale i samych siebie. Jest mi wstyd za kolejne ekipy rządzące, i najchętniej bym to wysłała w kosmos , nawet na swój koszt.Nie mogę oglądać TV ,jak również słuchać radia ,nie mam nerw to tych durnych chamów Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie, nie uogólniaj, 18.10.08, 11:28 ja pytam wprost - ile zapłaciłabyś z własnej kasy dla premiera rządu, wymagając dobrego rządzenia. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To nie wymagaj dobrego rządzenia! 18.10.08, 12:15 darima_ka napisała: > Nic ,ani grosika ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: To nie wymagaj dobrego rządzenia! 18.10.08, 12:18 Ten facio nie jest w stanie rządzić !, to moja osobista opinia, wiec nie wymagam ;P Odpowiedz Link
darima_ka On raczej 18.10.08, 12:20 Kombinuje co by tu komu ze znajomków dać , ułatwić tak żeby mogli przejąć resztę co jeszcze zostało do zawłaszczenia! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Nigdy 18.10.08, 12:49 nikt mnie nie pytał tylko brał. Choćby słynna skarbonka ZUS ,drzewiej czerpano z niej garściami. Starsza jestem od was to wiem. Mój kapitał początkowy ma kloszardzkie perspektywy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nigdy 18.10.08, 16:21 Zgadzam się z Tropką, to co każdemu z nas to oszukańcze państwo zabiera to rozbój w biały dzień, Tobie też A ile Ty byś dał, bo nie piszesz tego Tadziu? Odpowiedz Link
cuski Re: Ile jesteś gotów zapłacić 12.11.08, 03:25 Nic mu nie zaplace, przynajmniej na dzien dzisiejszy... poczekam, az tuskomania stanie sie mniej modna i ludzie wysadza go ze stolka, a wtedy pomysle, czy jego nastepca bedzie godny tego, zebym placil podatki w Polsce Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie każdy ma wybór 12.11.08, 08:23 Tych, co pracują w kraju, nawet się nie pytają, sami ustalają i zabierają. Odpowiedz Link