darima_ka 21.11.08, 15:42 Przed oczyma , monitor odmawia posłuszeństwa na dobre? nie mnie nie uratuje przed wydatkiem ? buuuuu (/) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Czerwono mi.... :D :D :D 22.11.08, 10:50 No to już jego końcówka , kiedy mój się kończył to też tak się działo, przez pewien czas jak w niego "stuklam" to pomagało , potem już zero reakcji , i musiałam nabyć nowy. Odpowiedz Link
inka-1 Re: Czerwono mi.... :D :D :D 22.11.08, 11:12 U mnie byly najpierw jakies cegielki..potem czerwien i ostatnie tchnienie... chyba ,,smigaj po nowy" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czerwono mi.... :D :D :D 22.11.08, 12:34 Haaaa, już przebolałam ,że muszę wydać kasę na monitor, tylko jeszcze nie wiem na co konkretnie prócz monitora, komp mi sie zawiesza co jakiś czas , wiec tez chyba z nim coś nie tak? dzisiaj ma "fachman"od kompów przyjść.... Odpowiedz Link
darima_ka Muszę .... 22.11.08, 12:42 Dołożyć pamięci operacyjnej , muszę głośniki kupić zepsuty monitor głośniki miał wbudowane, no i co jeszcze....? wrrrr 6-lat tyle wytrzymał monitor LCD , kto ma dłużej? Odpowiedz Link
inka-1 Fachowca to ja naszczescie mam w domu... 22.11.08, 13:58 wszystko zrobi przy kompie i zlozy nowy hi..hi z jednego dwa zrobi..hi..hi Odpowiedz Link
piekna_nie Re: Czerwono mi.... :D :D :D 22.11.08, 14:03 Ja mam dwie lewe rece do techniki Odpowiedz Link
inka-1 Re: Czerwono mi.... :D :D :D 22.11.08, 14:14 ja niby tez ,mam dwie lewe.. dobrze ze mam synkai coronie co sie zna Odpowiedz Link