arnoszta Re: Ufffffffff... 30.12.08, 11:51 Uważasz, że Panu bura się nie należy, czy że Pani niepotrzebnie poważnie podeszła do tematu? W końcu niewiele o nich wiemy-na jakim etapie znajomości są, jakie naprawdę relacje ich łączą itd. no chyba, że Ty wiesz, bo np. ... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Że co, że ja coś wiem na ten temat?? 30.12.08, 12:03 arnoszta napisała: > no chyba, że Ty wiesz, bo np. ... ------- Że już takim młotkiem po głowie dostawałem?? No nie Arnoszta, nie dostawałem, bo przewidujący jestem i młotki pochowałem! Odpowiedz Link
arnoszta Re: Że co, że ja coś wiem na ten temat?? 30.12.08, 12:09 Zawsze można oberwać czymś innym, na przykład wazonem Przez chwilę podejrzewałam, że postaci na rysunku to Ty i twoja Pani, a w szafie siedział paparazzi. Baterie w aparacie mu wysiadły, na szczęscie miał zdolności plastyczne i naszkicował sytuację Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Haha Arnoszta, gratuluję 30.12.08, 12:24 wyobraźni... baterie w aparacie... hahaha... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Że co, że ja coś wiem na ten temat?? 30.12.08, 14:26 Można owszem takie podejrzenia mieć Odpowiedz Link
arnoszta Re: Że co, że ja coś wiem na ten temat?? 30.12.08, 15:21 rena-ta49 napisała: > Można owszem takie podejrzenia mieć Prawda? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Właśnie że nie prawda! 01.01.09, 17:37 arnoszta napisała: > Prawda? ------- Wysuwacie insynuacje, ponieważ boicie się sprawdzić... haha.. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ufffffffff... 30.12.08, 16:46 Tytuł wątku wskazuje .... jakobyś jednak coś wiedział n/t Odpowiedz Link
darima_ka Re: Phi!!! 30.12.08, 20:16 Chyba żaden facet chętnie do tego się nie przyzna , no, chyba że ma przystawiony pistolet . Nie jest to jakby nie patrzeć chluba dla mężczyzny , który ma takie kłopoty;D Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zaraz dziewczyny, zaraz... 01.01.09, 17:42 Mówicie tak, jakbyście były mało doświadczone w sprawach seksu starszego mężczyzny? Otóż, im starszy, tym więcej potrzebuje czasu, aby uzyskał orgazm. A więc sytuacja przedstawiona na obrazku, może dotyczyć tylko młodego, napalonego mena... 2 minuty i po sprawie... to jak u królika Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zaraz dziewczyny, zaraz... 01.01.09, 19:44 Noooo, ja doświadczenie ze starszymi mężczyznami nie mam żadnego , ale mówisz ,że starszy potrzebuje więcej czasu? hmmmm trzeba by spróbować może ? hahaha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oczywiście! 01.01.09, 20:28 darima_ka napisała: > Noooo, ja doświadczenie ze starszymi mężczyznami nie mam > żadnego , ale mówisz ,że starszy potrzebuje więcej czasu? hmmmm > trzeba by spróbować może ? hahaha -------- Po pierwsze, trzeba spróbować, aby nie żałować, Po drugie, starszy ma doświadczenie, "z niejednego pieca chleb jadał", ponadto hormony już nie są tak narowiste, stąd robi robotę dokładnie, systematycznie, bez zbędnych zrywów, porywów, podrygów, lubi grę wstępną i po prostu tak się nie napala! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Darima, Ty też?????? 01.01.09, 17:38 darima_ka napisała: > Tytuł wątku wskazuje .... jakobyś > jednak coś wiedział n/t -------- Jakim cudem na podstawie zwykłego ufffff, wyciągnęłaś taki wniosek?? Odpowiedz Link
darima_ka Takie uffffff 01.01.09, 19:46 Może sugerować ,że tak się starałeś i.... fiasko Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oj Darima, Ty to 01.01.09, 20:30 podejrzliwa jesteś! No weź mnie lub Kazika (też facet doświadczony) to się przekonasz na własnej... skórze! Odpowiedz Link