ziolo.zielone 15.04.09, 08:27 Kontuzja poświąteczna, bo po wielu latach pograłam sobie w siatkówkę. Piękny mecz był, z kolegami mojego syna Wybiłam paluchy w prawej dłoni, ale dziś już prawie mogę pisać. Witam państwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Bo jak człowiek zapomniał jak się to robi...: 15.04.09, 08:35 I oczywiście przechwalam się! Odpowiedz Link
inka-1 w takim przypadku przechwalanie dozwolone 15.04.09, 08:39 z mlodymi sobie pogralas...cos za cos... Mam nadzieje ze juz duzo lepiej.. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: w takim przypadku przechwalanie dozwolone 15.04.09, 08:42 Pewnie że lepiej Wczoraj chciałam postukać w klawiaturę ale pisanie jedną (lewą) ręką nie jest łatwe. Dlatego tylko czytałam i nadrabiałam zaległośći w lekturze, bo w święta nawet nie podchodziłam do kompa. Odpowiedz Link
inka-1 I co na nastepny meczyk sie 15.04.09, 08:58 piszesz...czy dyscypline zmienisz?Ja tez gralam,potem biegalam z mlodymi a teraz sie lenie.... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: I co na nastepny meczyk sie 15.04.09, 09:06 Ze sportów zespołowych lubię tylko siatkówkę, ale następny meczyk rozegram ze ścianą Muszę chyba potrenować, bo naprawdę straciłam formę i wyszłam z wprawy. Chociaż właściwie to nie muszę, bo kto mi każe? Jak to pewien Forumowicz napisał z wiekiem coraz mniej się musi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: I co na nastepny meczyk sie 15.04.09, 10:25 i coraz mniej sie chce Ale ruszyc do boju..to zawsze pociaga Odpowiedz Link
tropem_misia1 acha, 15.04.09, 10:27 w zeszłym tygodniu Ryjek namawiał mnie na rolki!!! Kurtuazyjnie odmówiłam,ale sie napaliłam. Spróbuje ,co mi tam. Kiedyś jako dziecię na wrotkach i łyzwach jeżdziłam. Nic sobie może nie wybiję,najwyzej pomysł. Odpowiedz Link
darima_ka Re: acha, 15.04.09, 16:31 Ja również zbyt mało sportu uprawiam,trochę gimnastyki albo czasem rower z piwnicy przytargam , w piłę grać nie lubię , no chyba że plażową , kiedyś na łyżwach jeździłam ehhhh co za lenistwo Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: acha, 15.04.09, 17:08 Ziółko, miałaś szczęście, ja przez siatkówkę mam uszkodzone kolanko, wiele lat trenowałam, a teraz po 2 latach pierwszy raz wsiadłam na rower. Uważaj na kości i ścięgna. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Bo jak człowiek zapomniał jak się to robi...: 15.04.09, 18:19 Tylko trening czyni mistrza Odpowiedz Link
inka-1 Wlasnie trenuje dzis,, surfowanie" 15.04.09, 18:27 po necie by z wprawy nie wyjsc Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Wlasnie trenuje dzis,, surfowanie" 15.04.09, 18:35 Też mnie dawno tu nie było, ale czasu stale brak , a rzadko kiedy po nocce jestem dobrze wypoczęta . Odpowiedz Link
inka-1 Nocki i mnie 15.04.09, 18:38 nie służą ...dochodze do siebie dlugo i raczej snieta chodze caly dzien...odespac tego sie nie da. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Wlasnie trenuje dzis,, surfowanie" 15.04.09, 18:36 A wiesz jaki to cudowny sport Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Piekny sport... 15.04.09, 18:41 Oczywiście surfowanie , i nie tylko w necie Odpowiedz Link
inka-1 Tez myslalam po za netem... 15.04.09, 18:44 a siatke tez lubie ale to przez dzieci...(w sobote ide kibicowac synkowi na turnieju),a po poludniu powinnam dotrzec na konkurs tanca pokibicowac corce(chyba najlepiej wychodzi mi kibicowanie) Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Tez myslalam po za netem... 15.04.09, 18:47 Uwielbiam sporty wodne , poza tym rower , reszcie też wole kibicować Odpowiedz Link