tadeusz_ski.51 02.06.09, 13:30 zamówić se Ilonę?? Niedroga jest, jeśli na ćwierć nocki, to wyjdzie góra trzy dychy... www.niania.pl/Praca%20opiekunki/50-539%20Wroc%C5%82aw/kanybhxfyvzi/ShowOffer.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No i pielęgniarka jest, 02.06.09, 13:32 to w razie zakłóceń w "dotrzymywaniu towarzystwa", może człowieka wesprzeć odpowiednim specyfikiem? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ineczka też pielęgniarka jest 02.06.09, 13:35 i też chodzi do ludzi, do starszych ludzi... hmmmm... Ech ta Ineczka, do starszych a na takich szpilkach?? 12 cm podobno... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A najbardziej to mi sie podoba to: 02.06.09, 13:41 cyt. "...mogę pracować w wekeendy (nocki też)... mogę osobie samotnej zapewnić rozmowę i miłe towarzystwo. ----- Z tą rozmową to trochę przegięła, kto by tam chciał gadać z taka babką w nocy? Ma się rozumieć, że to taka ściema, bo przecież każdy stary dziad kombinuje w kierunku tego "towarzystwa".... Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Co nie Dorota? 02.06.09, 14:12 No wiesz jeśli przysłowia są mądrością narodów:W starym piecu d iabeł pali.Im kot starszy tym ogon twardszy.Reszta mało cenzuralna ale prawdziwa.Niektóre dziadki są ho ho Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: A może by tak 02.06.09, 14:19 Jak żgrabna pielęgniarka wydłuży trochę dekolt i skróci trochę fartuszek to męski oddział zdrowieje,młodnieje mało tego perfumują się i golą i to też terapia Odpowiedz Link
nowa-krowa Zajrzałam do wizytowki 02.06.09, 14:26 Tadeusza i znalazłam pomyłkę , pisze tam ze ma 58 lat? Jestem pewna ze te 8 to jest ta pomyłka, bo jeśli szuka niani, to nie moze miez wiecej jak 5 lat. Zdolny pieciolatek piszacy na forum Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Niekonwencjonalne wejście na forum 02.06.09, 14:59 Zaczynasz od próby ośmieszenia tu kogoś? Nie zrozumiałaś intencji wątku. Wyjaśnię więc, droga Krowo, że chodzi mi o treść ogłoszenia, znalezionego przypadkowo. A że na portalu Niania, to tym bardziej śmieszne, bo z podtekstów wynika, że chyba jest "grzeszne"? Odpowiedz Link