20.04.06, 12:58
Suchyxxx tuż po deklaracji odejścia z forum napisał 68 postów. Śmieszne?
Śmieszne! :D
Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:00
      powiedziałem że odchodzę ale to nie znaczy e sdwojego wątka nie dokończę
    • anatemka Re: HEHEHE 20.04.06, 13:01
      głos zza grobu?
      • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:02
        czyli dobrze myślałem? Jaja sobie robicie z kogoś kto odchodzi przez pewną
        wredną babę
        • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:06
          dokładnie, jaja sobie robimy!
    • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:04
      właśnie przeczytałem twój wątek o konsoli. suchy, a już przez kilka dni udało
      Ci sie całkiem nieźle ukrywać swoje niedostatki intelektualne. heheh. i trah,
      znowu zrobiłeś z siebie idiote na całego. dobre na odejście. WYJŚCIE SMOCZKA po
      prostu. hihihehehhhi
      • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:05
        tak a ty byłeś fałszywy-wietnie to ukrywałeś że mnie niby lubisz
        • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:06
          no tak po narkomanach nie można się spodziewać niczego dobrego-muszę zapamiętać
          na przyszłość
          • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:06
            no zakładając ten wątek pokazałeś jaki jesteś niedorosły i głupi
            • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08
              hmm śmiejąc się z kolegi zaszkodziłeś tylko sobie-niech każdy widzi jaki
              jesteś-ciekawe czy znajdziesz sobie przyjaciół tutaj
              • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08
                mam już... np. tą wredną babę, która wykurzyła Cię z forum
          • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08
            nikłe nadzieje. jesteś tak naiwny, że każdy głupi Cię omami.
            lepiej unikaj narkomanów, lepiej w ogóle unikaj ludzi, bo ci ktoś wpie.. jak
            będziesz tak podskakiwał z tymi niewybrednymi tekścikami.
            • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08
              ale się boję
              • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:09
                to ten ktoś w ciągu tego samego dnia nie będzie miał już głowy-mam obstaw na
                osiedlu że hej-każdy mnie zna i dlatego nikt z osiedla mnie nie tknoł
                • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:10
                  groźby tego typu są karalne
                  • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:10
                    ja nie grożę tylko mówię co można zrobić jeeli ktoś mnie tknie
                    • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:11
                      a ty babo spadaj bo zachowujesz się jak dziecko-dolewasz oliwy do ognia a tak
                      robią i lubią robić dzieci
                      • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:12
                        to idziesz, czy zostajesz?
                    • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:11
                      takie mówienie to jest wlaśnie "groźba karalna"
                      • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:12
                        a zoltanek tez powiedział że dostanę w mordę jak będę walił takimi
                        tekstami-czyli też to była groźba-prawniczka od 7 boleści
                        • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:13
                          a zostanę0-celowo będę uprzykszał ci życie
                          • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:15
                            jeastem tylko ciekaw kto wymyślił że będziemy udawać że lubimy suchego a
                            będziemy mieli z niego polewkę?Przypuszczam że ty lucy ale nie będę ci dyktował
                            kodeksu moralności
                            • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:16
                              i że niby byłem elitą i zoltanek tak napisał? Ciekawe po co te cale przedstawienie
                              • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:21
                                dlatego, że jestem zawsze szczery. w ostatnich dniach zrobiłeś na mnie bardzo
                                pozytywne wrażenie. pomyślałem, ooo suchy się zmienił! i chciałem to jakoś
                                nagrodzić. żadnego podstępu nie było. my tu się nie bawimy w takie rzeczy.
                                niestety znowu pokazałeś swoją głupią z lekka perfidną twarz. jeżeli znów uda
                                ci się pochamować z głupimi tekstami to z ciebie zejdziemy.
                                • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:23
                                  perfidny nie, raczej szczery , czasem rozbrajająco a czasem nie.
                                  • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:31
                                    nabijanie się z Twojej choroby, w szczególności na tym forum to jednak perfidne
                                    zachowanie. to co innego niż nabijanie się z głupich postów.
                                    • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:37
                                      eee, to w afekcie było
                                      nie mam żalu.
                              • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:22
                                przestan, bo dostaniesz manii prześladowczej, już Ci pisalam że nawet cie lubie tylko tym tekstem o 300
                                zetach i dostawaniu forsy na fajki nieco mnie dobiłeś.

Za teksty Zoltanka nie biorę absolutnie żadnej odpowiedzialności:)

Nie mam magicznego wpływu na forum, zwyczajnie piszę tutaj tak jak i Ty.
                          • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:16
                            pewnie, że zostaniesz. czy ktoś w to wątpił?
                            • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:20
                              czy wy wiecie że takim zachowaniem możecie przyczynić się do depresji i innych
                              chorób? Najpierw mnie lubiliście a okazało się że udajecie żeby mieć radochę z
                              mojej łatwowierności a potem walicie że zartowaliście-wiecie że przez was może
                              ktoś się naprawdę rozchorować?i co fajnie jest komóś robić celowo takie
                              rzeczy?Co macie radochę?Co za dojrzałe wychowanie
                              • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:24
                                a wiesz ile wrednych tekstow mi dzisiaj wkleiłeś nie przebierając w słowach? ja też mogę to odchorować,
                                nie pomyślaleś o tym?
                                • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:25
                                  szczerze to nie bardzo pomyślałem dlatego napisałem takie rzeczy
                                  • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:27
                                    ja przeca też nie z kamienia
                                    • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:28
                                      no może i nie z kamienia ale najbardziej mnie wkurzył zoltanek bo mnie oszukal-a
                                      bylismy takimi znajomymi a teraz?okazuje sie ze mnie caly czas nie lubil
                                      • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:30
                                        nobo po co zakładał ten wątek?Czemu się ze mnie śmieje a nie może zostać
                                        neutralny gdy my się kłócimy?Zrobiło mi się smutno i przykro:(
                                          i jak zwykle ja przegrałem:(
                                            czyli że nigdy nie mam racji:(
                                          • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:32
                                            nikt nie wygrał, nikt nie przegral, zobacz jak było dzisiaj żywo i barwnie na forum.
                                            Dawno już tak nie było.
                                            To jak ?
                                            rąsia na zgodę?
                                      • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:31
                                        to tylko forum, nie można tego brać aż tak serio jak znajomości z reala
                                        • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:32
                                          ale ja lepiej się czuję jak wiem że mam znajomości-nawet z interentu bo w realu
                                          mam mało prawdziwych przyjaciół-dlatego te forum było dla mnie ważne bardzo
                                          • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:33
                                            no zgoda i przepraszam:(
                                            • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:35
                                              no nareszcie!
                                              ja też przepraszam, wcale nie uważam że masz złą rodzinę, kochający rodzice jest to jedyna rzecz jakiej
                                              naprawde Ci zazdroszcze:)
                                              Może dlatego że mi było w Twoim wieku tak ciężko tak ostro Ci napisałam.
                                          • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:33
                                            No dla mnie też jest w jakiś sposob ważne, i wielu ludzi lubie dużo bardziej niż znajomych z reala, ale nie
                                            można dopuścić do tego żeby forum tak bardzo wpływalo na życie, wogole żeby to co mówią inni miało
                                            aż taki wpływ na nasze samopoczucie.
                                            • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:34
                                              dlatego tym bardziej odchodzę bo nie mogę się tak uzależniać od forum-możśe
                                              jeszcze kiedyś napiszę
                                              • orlando10 Re: HEHEHE 20.04.06, 13:35
                                                Suchy, im mniej Ciebie, tym więcej - ot, dziw natury ;-PPP
                                              • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:36
                                                ale tam,
                                                już temat odchodzenia nieaktualny jest.
                                                • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:37
                                                  narazie to idę spa bo jestem wyczerpany psychicznie
                                          • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:37
                                            Suchy. Tak się składa, co pisałem Ci już wcześniej(ale chyba uszło twojej
                                            uwadze) jestem tutaj do bólu szczery. Nie oszukałem Cię. Naprawdę Cię polubiłem
                                            i to nawet ostatnio bardzo, czego dowodem są przychylne posty na Twój temat.
                                            Dzisiaj jednak zachowałeś się strasznie głupio, więc dlaczego mam tego nie
                                            piętnować? Myślisz, że w realu kumplowi bym prosto w oczy nie wyrzucił głupiego
                                            zachowania. Chyba właśnie na tym polegają szczere znajomości? Wku..łem się, bo
                                            poczułem się oszukany. Ja Cię tu od ELYTY wychwalam, a Ty znów zachowujesz się
                                            jak kompletny idiota. No sory.
                                            • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:39
                                              ja pomyślałem że udawałeś przyjaciela bo kiedyś coś takiego sam przeżyłem że
                                              niby mnie lubili a potem dostałem-taki paradox był i dlatego teraz mam wrażenie
                                              że mnie oszukałeś-tzn. wiem teraz że jednak nie - tylko mi się zdawało
                                              • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:41
                                                i teraz jak mnie ktoś oszukuje to wpadam w furię a potem okazuje się że mnie
                                                wcale nie oszukuje;p
                                              • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:45
                                                Nie, nie oszukałem Cię. Wiesz suchy, trudno Cię wyczuć. Z jednej strony jesteś
                                                bojowy jak ja, a z drugiej bierzesz wszystko tak bardzo do siebie. Szczerze
                                                mówiąc, nawet mi do głowy nie przyszło, że możesz sie obrazić :D Chyba Cię z
                                                lekka nie wyczułem. Tyle razy się biliśmy na tym forum, a potem wszystko
                                                wracało do normy? Nie rozumiem więc dlaczego nagle uznałeś, że Cię oszukałem.
                                                Po I - zdajesz sobie sprawę z tego, że Lucynki bronię zawsze, i przed każdym,
                                                bo to najbliższa mi osoba na forum. Nawet Lucynki przed Lucynką bym bronił.
                                                Po II - jesteś I facetem na forum, który przejął sie naprawdę mięchem rzucanym
                                                przeze mnie.
                                                Po III - nie sądziłem, że można to forum brać tak bardzo na serio.

Oprucz postów n/t problemów, które traktują wszyscy serio, reszta to zabawa.

A lucynka Rulez i koniec :D
                                                • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:47
                                                  Ale trzeba przyznać że rozpętała się niezła burza a raczej trąba
                                                  powietrzna-dobrze że jest już słońce
                                                  • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:48
                                                    normalnie istny zamach stanu był;p
                                                  • suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:48
                                                    teraz po takiej walce ze wszzystkimi i samym sobą będę napewno przez dobry
                                                    miesiąc spokojny.Zawsze nadchodzi co jakiś czas ta burza
                                                  • mirka68 Re: HEHEHE 20.04.06, 13:52
                                                    ale po tej burzy powietrze sie oczysciło
                                                    nawet nie jest parno
                                                • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:48
                                                  przestań, ja się łatwo wzruszam
                                                  • zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:54
                                                    buhahhaha
                                                  • lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 14:05
                                                    i bądz tu czlowieku wzruszonym
                                                    ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka