zoltanek 20.04.06, 12:58 Suchyxxx tuż po deklaracji odejścia z forum napisał 68 postów. Śmieszne? Śmieszne! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:00 powiedziałem że odchodzę ale to nie znaczy e sdwojego wątka nie dokończę Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:02 czyli dobrze myślałem? Jaja sobie robicie z kogoś kto odchodzi przez pewną wredną babę Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:04 właśnie przeczytałem twój wątek o konsoli. suchy, a już przez kilka dni udało Ci sie całkiem nieźle ukrywać swoje niedostatki intelektualne. heheh. i trah, znowu zrobiłeś z siebie idiote na całego. dobre na odejście. WYJŚCIE SMOCZKA po prostu. hihihehehhhi Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:05 tak a ty byłeś fałszywy-wietnie to ukrywałeś że mnie niby lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:06 no tak po narkomanach nie można się spodziewać niczego dobrego-muszę zapamiętać na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:06 no zakładając ten wątek pokazałeś jaki jesteś niedorosły i głupi Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08 hmm śmiejąc się z kolegi zaszkodziłeś tylko sobie-niech każdy widzi jaki jesteś-ciekawe czy znajdziesz sobie przyjaciół tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08 mam już... np. tą wredną babę, która wykurzyła Cię z forum Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:08 nikłe nadzieje. jesteś tak naiwny, że każdy głupi Cię omami. lepiej unikaj narkomanów, lepiej w ogóle unikaj ludzi, bo ci ktoś wpie.. jak będziesz tak podskakiwał z tymi niewybrednymi tekścikami. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:09 to ten ktoś w ciągu tego samego dnia nie będzie miał już głowy-mam obstaw na osiedlu że hej-każdy mnie zna i dlatego nikt z osiedla mnie nie tknoł Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:10 ja nie grożę tylko mówię co można zrobić jeeli ktoś mnie tknie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:11 a ty babo spadaj bo zachowujesz się jak dziecko-dolewasz oliwy do ognia a tak robią i lubią robić dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:11 takie mówienie to jest wlaśnie "groźba karalna" Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:12 a zoltanek tez powiedział że dostanę w mordę jak będę walił takimi tekstami-czyli też to była groźba-prawniczka od 7 boleści Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:15 jeastem tylko ciekaw kto wymyślił że będziemy udawać że lubimy suchego a będziemy mieli z niego polewkę?Przypuszczam że ty lucy ale nie będę ci dyktował kodeksu moralności Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:16 i że niby byłem elitą i zoltanek tak napisał? Ciekawe po co te cale przedstawienie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:21 dlatego, że jestem zawsze szczery. w ostatnich dniach zrobiłeś na mnie bardzo pozytywne wrażenie. pomyślałem, ooo suchy się zmienił! i chciałem to jakoś nagrodzić. żadnego podstępu nie było. my tu się nie bawimy w takie rzeczy. niestety znowu pokazałeś swoją głupią z lekka perfidną twarz. jeżeli znów uda ci się pochamować z głupimi tekstami to z ciebie zejdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:23 perfidny nie, raczej szczery , czasem rozbrajająco a czasem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:31 nabijanie się z Twojej choroby, w szczególności na tym forum to jednak perfidne zachowanie. to co innego niż nabijanie się z głupich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:22 przestan, bo dostaniesz manii prześladowczej, już Ci pisalam że nawet cie lubie tylko tym tekstem o 300 zetach i dostawaniu forsy na fajki nieco mnie dobiłeś. Za teksty Zoltanka nie biorę absolutnie żadnej odpowiedzialności:) Nie mam magicznego wpływu na forum, zwyczajnie piszę tutaj tak jak i Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:16 pewnie, że zostaniesz. czy ktoś w to wątpił? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:20 czy wy wiecie że takim zachowaniem możecie przyczynić się do depresji i innych chorób? Najpierw mnie lubiliście a okazało się że udajecie żeby mieć radochę z mojej łatwowierności a potem walicie że zartowaliście-wiecie że przez was może ktoś się naprawdę rozchorować?i co fajnie jest komóś robić celowo takie rzeczy?Co macie radochę?Co za dojrzałe wychowanie Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:24 a wiesz ile wrednych tekstow mi dzisiaj wkleiłeś nie przebierając w słowach? ja też mogę to odchorować, nie pomyślaleś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:25 szczerze to nie bardzo pomyślałem dlatego napisałem takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:28 no może i nie z kamienia ale najbardziej mnie wkurzył zoltanek bo mnie oszukal-a bylismy takimi znajomymi a teraz?okazuje sie ze mnie caly czas nie lubil Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:30 nobo po co zakładał ten wątek?Czemu się ze mnie śmieje a nie może zostać neutralny gdy my się kłócimy?Zrobiło mi się smutno i przykro:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:32 nikt nie wygrał, nikt nie przegral, zobacz jak było dzisiaj żywo i barwnie na forum. Dawno już tak nie było. To jak ? rąsia na zgodę? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:31 to tylko forum, nie można tego brać aż tak serio jak znajomości z reala Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:32 ale ja lepiej się czuję jak wiem że mam znajomości-nawet z interentu bo w realu mam mało prawdziwych przyjaciół-dlatego te forum było dla mnie ważne bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:35 no nareszcie! ja też przepraszam, wcale nie uważam że masz złą rodzinę, kochający rodzice jest to jedyna rzecz jakiej naprawde Ci zazdroszcze:) Może dlatego że mi było w Twoim wieku tak ciężko tak ostro Ci napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:33 No dla mnie też jest w jakiś sposob ważne, i wielu ludzi lubie dużo bardziej niż znajomych z reala, ale nie można dopuścić do tego żeby forum tak bardzo wpływalo na życie, wogole żeby to co mówią inni miało aż taki wpływ na nasze samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:34 dlatego tym bardziej odchodzę bo nie mogę się tak uzależniać od forum-możśe jeszcze kiedyś napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: HEHEHE 20.04.06, 13:35 Suchy, im mniej Ciebie, tym więcej - ot, dziw natury ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: HEHEHE 20.04.06, 13:36 ale tam, już temat odchodzenia nieaktualny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:37 narazie to idę spa bo jestem wyczerpany psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:37 Suchy. Tak się składa, co pisałem Ci już wcześniej(ale chyba uszło twojej uwadze) jestem tutaj do bólu szczery. Nie oszukałem Cię. Naprawdę Cię polubiłem i to nawet ostatnio bardzo, czego dowodem są przychylne posty na Twój temat. Dzisiaj jednak zachowałeś się strasznie głupio, więc dlaczego mam tego nie piętnować? Myślisz, że w realu kumplowi bym prosto w oczy nie wyrzucił głupiego zachowania. Chyba właśnie na tym polegają szczere znajomości? Wku..łem się, bo poczułem się oszukany. Ja Cię tu od ELYTY wychwalam, a Ty znów zachowujesz się jak kompletny idiota. No sory. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:39 ja pomyślałem że udawałeś przyjaciela bo kiedyś coś takiego sam przeżyłem że niby mnie lubili a potem dostałem-taki paradox był i dlatego teraz mam wrażenie że mnie oszukałeś-tzn. wiem teraz że jednak nie - tylko mi się zdawało Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:41 i teraz jak mnie ktoś oszukuje to wpadam w furię a potem okazuje się że mnie wcale nie oszukuje;p Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: HEHEHE 20.04.06, 13:45 Nie, nie oszukałem Cię. Wiesz suchy, trudno Cię wyczuć. Z jednej strony jesteś bojowy jak ja, a z drugiej bierzesz wszystko tak bardzo do siebie. Szczerze mówiąc, nawet mi do głowy nie przyszło, że możesz sie obrazić :D Chyba Cię z lekka nie wyczułem. Tyle razy się biliśmy na tym forum, a potem wszystko wracało do normy? Nie rozumiem więc dlaczego nagle uznałeś, że Cię oszukałem. Po I - zdajesz sobie sprawę z tego, że Lucynki bronię zawsze, i przed każdym, bo to najbliższa mi osoba na forum. Nawet Lucynki przed Lucynką bym bronił. Po II - jesteś I facetem na forum, który przejął sie naprawdę mięchem rzucanym przeze mnie. Po III - nie sądziłem, że można to forum brać tak bardzo na serio. Oprucz postów n/t problemów, które traktują wszyscy serio, reszta to zabawa. A lucynka Rulez i koniec :D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:47 Ale trzeba przyznać że rozpętała się niezła burza a raczej trąba powietrzna-dobrze że jest już słońce Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: HEHEHE 20.04.06, 13:48 teraz po takiej walce ze wszzystkimi i samym sobą będę napewno przez dobry miesiąc spokojny.Zawsze nadchodzi co jakiś czas ta burza Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: HEHEHE 20.04.06, 13:52 ale po tej burzy powietrze sie oczysciło nawet nie jest parno Odpowiedz Link Zgłoś