Dodaj do ulubionych

do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!!

19.09.05, 00:20
kiedys mialam takie kompleksy ze 100 razy bardziej wolalam pokazac sie bez
majtek niz chocby w obcislej bluzce:|
ale wiecie co??
o dziwo kiedy doszlo co do czego z mym chlopakiem,obsypal moj miniaturowy
biust milionem komplementow:) myslalam ze sciemnia ale nie, do dzis je
uwilbia .Powoli baardzooo powoli pozylam sie kompleksow,teraz zwracam uwage
na komplementy ha a wcale ich nie malo:
-"masz super cycyki takie akurat"-kolega ze studiow
-"jakbys miala wieksze wygladaloby to glupio" -||-
-"sa super takie jedrne...:)
-"chcialabym miec takie jak ty a nie takie balony zwisajace"-kumpelka

RADA :OTWORZCIE USZY NA KOMPLEMENTY

MY MAMY NAPRAWDE LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO CHOCBY:
1)NIGDY PRZENIGDY NAM NIE OBWISNĄ!!
2) jAK BIEGNIEMY NA AUTOBUS TO NIC NAM NIE LATA OBIJAJAC SIE OD CZOLA
3)PO 40 BEDZIEMY CIAGLE SEXY I NIE BEDZIEMY MUSIALY ICH ZWIJAC W RULONY DO
STANIKA :)
4) HA NIE MAMY OBLESNYCH ROZSTEPOW NA,POD,OBOK CYCKÓW
5)JAK NAM SIE KURDE NIE CHCE TO IE ZAKLADAMY STANIKOW:)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE "MALE" SIOSTRY:)
Obserwuj wątek
    • nikitka84 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 19.09.05, 00:35
      Uwazam, ze male biusty sa piekne. I zgodze sie, ze duzo latwiej wpadaja nam w
      uszy slowa krytyki, niz komplementy. A co do tego naprawde lepiej niestety bede
      po czesci oponowac:
      1) niestety moga obwisnac, chociaz latwiej przychodzi nam pielegnacja;
      2) zgodze sie, ze falujacy biust podczas ruchu moze stwarzac pewien dyskomfort,
      ale od czola to sie nikomu nie odbija, i sa panowie, ktorych to kreci (chociaz,
      ja sie osobiscie ciesze, ze mie to falowanie nie dotyczy)
      3) jak w punkcie pierwszym
      4) no z tego co mi wiadomo to nie, ale moga pojawic sie w ciazy, a pozatym ja
      mam naprzyklad "oblesne" rozstepy na pupie i nie uwazam je za "oblesne"
      5) tu sie zgodze, tylko i tak sie zazwyczaj wstydzimy pokazac bez:P
      Mysle rowniez, ze wiekla zaleta ,ktora pominelas, jest to, ze ominie nas czesc
      problemow z kregoslupem, ktora jest zwiazana z posiadaniem duzego biustu.
      Kazdy kij ma dwa konce. Zarowno duze jak i male biusty maja swoej zalety i
      wady. Jedno je laczy. Wszystkie sa piekne!
      • lauramini Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 19.09.05, 11:15
        Zgadzam się z nikitką, co do tych 5-ciu punktów
        A mnie mój mały biust i tak nigdy nie będzie się podobał :(
    • 18_lipcowa Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 19.09.05, 08:47
      Kompleksy jak widać nadal masz. Inaczej byś się nie pocieszała durnymi
      argumentami o zwisających balonach bo jak już kiedyś napisałam duże obwisać nie
      muszą, małe mogą.

> MY MAMY NAPRAWDE LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO CHOCBY:
      > 1)NIGDY PRZENIGDY NAM NIE OBWISNĄ!!

A chcesz się założyć że tak?

> 2) jAK BIEGNIEMY NA AUTOBUS TO NIC NAM NIE LATA OBIJAJAC SIE OD CZOLA

Nie przesadzaj. Nie miałaś nigdy piersi to Ci wyjaśnię. Nawet największe balony
      nie odbijają się od czoła.

> 3)PO 40 BEDZIEMY CIAGLE SEXY I NIE BEDZIEMY MUSIALY ICH ZWIJAC W RULONY DO
      > STANIKA :)

To zależy. Nie każdy po 40 wygląda sexy i te z małym cycem i te z dużym.
      Poza tym nadal powtarzam że lepiej mieć co zwijać i zwijać niż mieć wiszącą
      skórkę i na koncu sutek a tak wyglądają małe piersi po obwiśnięciu.

> 4) HA NIE MAMY OBLESNYCH ROZSTEPOW NA,POD,OBOK CYCKÓW

Wg mnie bardziej obleśna jest ta płaszczyzna na klacie.

> 5)JAK NAM SIE KURDE NIE CHCE TO IE ZAKLADAMY STANIKOW:)

Ja też nie noszę stanika jak mi się nie chce.
      >
      > POZDRAWIAM WSZYSTKIE "MALE" SIOSTRY:)
      • exclusive1 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 19.09.05, 10:12
        O gruba Lipiec i tu zawitała. Radzę wam babki, lepiej ją już zabanujcie, bo
        uczepi się jak rzep i będzie wam w nieskończoność truła i psuła krew. Z tego
        slynie. żenująca baba.
      • butters77 Do 18_lipcowej 19.09.05, 11:08
        Boze, dziewczyno, czy Ty masz jakas satysfakcje z tego, ze ciagle piszesz tutaj
        to samo?? To tak, jakby wejsc na forum dla duzych biustow i w kazdym watku
        pisac: "Po co tyle gadania - przeciez i tak wam biusty obwisna!". Co ma piernik
        do wiatraka?? Jak dlugo mozna na co druga wypowiedz dziewczyn z tego forum
        odpowiadac: "Ale maly biust i tak jest beznadziejny!". Nudzisz sie, 18_lipcowa -
        poczytaj ksiazke.
        • doli_parton Re: Do 18_lipcowej 20.09.05, 01:34
          butters77, ty chyba przeginasz.
          mi na przyklad zawsze jest przykro jak dziewczyny z malym biustem dodaja sobie
          animuszu kosztem duzych piersi. nie jest milo czytac opisow o tym co strasznego
          dzieje sie jak sie ma duze piersi i co sie moze stac za 10 lat.
          na forum o duzym biuscie nie ma tekstow odwolujacych sie do malych piersi na
          zasadzie porownan.

uwazam, ze to jest gowniarskie zachowanie i mi sie ono nie podoba. a butters77
          tak bardzo uwierzyla, ze jest taka fajna kolerzanka dziewczyn z malym biustem,
          ze chyba stracila resztki przywoitosci, zeby tylko ktos jej napisal "uwielbiam
          cie butters"
          chyba bede musiala doniesc na forum o duzym biuscie, ze w naszym gornie mamy
          lizusa.
          • butters77 Do Doli 20.09.05, 06:46
            > butters77, ty chyba przeginasz.
            > mi na przyklad zawsze jest przykro jak dziewczyny z malym biustem dodaja sobie
            > animuszu kosztem duzych piersi.

Mi tez! I wlasnie dlatego nie znosze, kiedy dzieje sie cos odwrotnego.
            Moze niepotrzebnie zareagowalam tak nerwowo, ale przejrzalam kilka watkow pod
            rzad i wypowiedzi lipcowej byly bardzo podobne do siebie.

> uwazam, ze to jest gowniarskie zachowanie i mi sie ono nie podoba. a butters77
            > tak bardzo uwierzyla, ze jest taka fajna kolerzanka dziewczyn z malym biustem,
            > ze chyba stracila resztki przywoitosci, zeby tylko ktos jej napisal "uwielbiam
            > cie butters"

Eeech, no i sie zaczely nadinterpretacje... Tu juz chyba nie mam z czym
            dyskutowac. No, chyba ze z "kolerzanka";)

> chyba bede musiala doniesc na forum o duzym biuscie, ze w naszym gornie mamy
            > lizusa.

"Doniesc", ciekawy pomysl..
          • 18_lipcowa Re: Do 18_lipcowej 20.09.05, 07:41
            Zgadzam się z Dolly.
            Ja nie czepiam sie w każdym poście tylko w tych co to pokazują durne argumenty.
            \
          • nikitka84 Re: Do 18_lipcowej 20.09.05, 21:47
            doli_parton napisała:

> butters77, ty chyba przeginasz.
            Nie nie przegina.
            > mi na przyklad zawsze jest przykro jak dziewczyny z malym biustem dodaja
            sobie
            > animuszu kosztem duzych piersi. nie jest milo czytac opisow o tym co
            strasznego
            >
            > dzieje sie jak sie ma duze piersi i co sie moze stac za 10 lat.
            W to wierze, bo sama sie naczytalam jaka to mam "wstretna meska klate". Ale
            odpowiedz na to, co nam sie nie podoba powinna byc na poziomie i skierowana w
            strone osoby, ktora to napisala.
            > na forum o duzym biuscie nie ma tekstow odwolujacych sie do malych piersi na
            > zasadzie porownan.
            Moze nie tak czesto, ale rowniez sie trafiaja.
            >
            > uwazam, ze to jest gowniarskie zachowanie i mi sie ono nie podoba.
            Mi rowniez.
            a butters77
            > tak bardzo uwierzyla, ze jest taka fajna kolerzanka dziewczyn z malym
            biustem,
            > ze chyba stracila resztki przywoitosci, zeby tylko ktos jej
            napisal "uwielbiam
            > cie butters"
            Kurcze to nastapil juz podzial na dwie rasy malo i duzobiusciastych? Ze
            skrytykowala cos co jej sie nie podoba to od razu jest przeciwko kobietom z
            duzym biustem?
            > chyba bede musiala doniesc na forum o duzym biuscie, ze w naszym gornie mamy
            > lizusa.
            Milego wieczoru zycze:)
    • ferka Dzieki,dzieki 20.09.05, 00:50
      Nikitka dzieki za profesjonalizm w podejsciu do sprawy ,lauramii tez:)
      Szczerze mówiąc myślalam,że potraktujecie to bardziej z przymrużeniem oka:)-tak
      jak ja hehe
      Lipcowa ty chyba za to masz wielkie balony i zero stanikow ( a same berety),jak
      natomiast beretu nie wlozysz to z pewnoscią odbijają ci się nie tylko od czola
      ale tez od kolan.
      Kompleksow nie mam Żadnych,powtarzam żadnych.
      Nie pocieszam się tylko stwierdzam fakty
      Chętnie z tobą popolemizuję ale może jakoś w 2028roku...he?

MALE JEST PIEKNE!!!
      • 18_lipcowa Re: Dzieki,dzieki 20.09.05, 07:52
        ferka napisała:

> Nikitka dzieki za profesjonalizm w podejsciu do sprawy ,lauramii tez:)
        > Szczerze mówiąc myślalam,że potraktujecie to bardziej z przymrużeniem oka:)-
        tak
        >
        > jak ja hehe
        > Lipcowa ty chyba za to masz wielkie balony i zero stanikow ( a same
        berety),jak
        >
        > natomiast beretu nie wlozysz to z pewnoscią odbijają ci się nie tylko od
        czola
        > ale tez od kolan.

Błeheheh boże aleś Ty głupia...

> Kompleksow nie mam Żadnych,powtarzam żadnych.
        > Nie pocieszam się tylko stwierdzam fakty

Masz. I pocieszasz się.

> Chętnie z tobą popolemizuję ale może jakoś w 2028roku...he?
        >
        > MALE JEST PIEKNE!!!
      • bialachmurka do ferki 01.10.05, 20:40
        wlasnie ze masz komleks, zapewne jestes deska i musisz odreagowac na forum! do
        psychologa biegniej!!!! nie wmawiaj sobie ,ze male jest piekne!!!
    • doli_parton Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 20.09.05, 01:37
      > 1)NIGDY PRZENIGDY NAM NIE OBWISNĄ!!

jestes pewna?
      www.007b.com/breast_gallery.php
      • 18_lipcowa Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 20.09.05, 07:53
        doli_parton napisała:

> > 1)NIGDY PRZENIGDY NAM NIE OBWISNĄ!!
        >
        > jestes pewna?
        > www.007b.com/breast_gallery.php

błee to ja juz wolę duże zwisy niż małe zwisy.
        • tygrysek27 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 20.09.05, 08:40
          Rany, jad az kapie..... Serio, takich tekstów juz dawno nie widziałam. Pozostaje
          tylko współczuć i ignorować takie gówniarskie zachowanie.
          Mimo wszystko pozdrawiam.
          • 18_lipcowa Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 20.09.05, 08:56
            tygrysek27 napisała:

> Rany, jad az kapie..... Serio, takich tekstów juz dawno nie widziałam.
            Pozostaj
            > e
            > tylko współczuć i ignorować takie gówniarskie zachowanie.
            > Mimo wszystko pozdrawiam.

Dawno nie widziałaś?
            To zobacz na 1 post : " MAMY NAPRAWDE LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO CHOCBY:
            1)NIGDY PRZENIGDY NAM NIE OBWISNĄ!!
            2) jAK BIEGNIEMY NA AUTOBUS TO NIC NAM NIE LATA OBIJAJAC SIE OD CZOLA
            3)PO 40 BEDZIEMY CIAGLE SEXY I NIE BEDZIEMY MUSIALY ICH ZWIJAC W RULONY DO
            STANIKA :)
            4) HA NIE MAMY OBLESNYCH ROZSTEPOW NA,POD,OBOK CYCKÓW
            5)JAK NAM SIE KURDE NIE CHCE TO IE ZAKLADAMY STANIKOW:)"

Tutaj dopiero jad japie!
          • tracer81 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 20.09.05, 10:34
            Te z małymi biustami to mają komplesky- stąd pewnie takie "teksty" jak ten ferki.
            • evil.86 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 20.09.05, 11:59
              Nic nowego nie odkryles... Przeciez to forum jest dlatego ze wiekszosc dziewczyn
              i kobiet z malym biustem ma kompleksy :/
              Mowicie ze malobiusciaste sa zgorzkniale a na forum dla duzego biustu nie ma
              pocieszania sie kosztem dokuczania malemu biustowi. Wydaje mi sie ze jest tego
              przyczyna- po prostu dziewczyny z tametego forum nie uwazaja ze ich biust jest
              gorszy od malego ( a wrecz lepszy) i chyba zadna z nich nie czuje sie niekobieca
              bo ma duzy biust :/ To w wypowiedziach dzewczyn z duzym biustem mozemy
              przeczytac ze male biusty sa calkowicie nieatrakcyjne... Czemu dziewczyny z
              duzym biustem ciagle nas obwiniaja a nigdy nie widza winy w swoim zachowaniu? :/
              • viki98 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 23.09.05, 15:08
                ach te małe cycuszki! tez mam małe i mnie wkurzają .MÓWCIE CO CHCECIE ALE
                PANOWIE I TAK ZAWSZE SIE BEDĄ SLINIĆ NA WIDOK DUŻYCH
    • ferka AAA!!! 20.09.05, 11:05
      DZIEWCZYNY!!!
      jESTEM BARDZO ZAWIEDZIONA WASZYMI POSTAMI BARDZO BARDZO!!!
      Czy Wy nie macie (prócz kilku osób) za grosz poczucia humoru?
      Wcale jak to określilyscie :"jad nie kapie",TO MIALA BYC CZYSTO ROZRYWKOWA
      FORMA EWENTUALNEJ POCIECHY dla Dziewczyn z kompleksami.To wszysto.A wyszla z
      tego nie wiadomo jaka awantura.A myslicie ,że co przyjaźnię się tylko z
      dziewczynami o malych biustach?ee?Otóż nie!!I I Z MALYCH I DUZYCH POTRAFIMY
      ZARTOWAC!!!Wy chyba nie...

LIPCOWA jak zwykle parę slow do Ciebie...Twoje feministyczne poglądy nijak się
      mają do tego co piszesz..To raz. A dwa : w rubryce :ulubiona rozrywka/hobby
      powinnaś zawsze wpisywać:"OOO tak uwielbiam do********Ć innym ,o tak tak zawsze
      zapewnia mi to dobry humor przez caly boży dzień"
      Eh szkoda slow.Wolalabym
      wymiane poglądów na jaieś inne ciekawe tematy(nie biustów) ale szczerze mówiąc
      szkoda czasu bo chyba zostalas jakos poważnie zraniona czy co...i stąd w Tobie
      tyle sarkastycznej i pozbawionej dobrego smaku ironii.Nie mówiąc już o
      kompletnym zaniku U Ciebie POZYTYWNEJ ENERGII ,jaką z pewnością jest poczucie
      humoru!!

• tygrysek27 Re: AAA!!! 20.09.05, 12:19
        Jad kapie z wypowiedzi lipcowej. Ja to widzę i nieważne na jakie nasze głupie
        teksty ona odpowiada - zachowuje się jak wściekły bachor któremu ktoś zabrał
        cukierka. Możemy pisać tu najbardziej głupie pocieszenia dla swoich małych
        piersi bo to chyba jest forum dla małych biustów, prawda?

• 18_lipcowa Re: AAA!!! 20.09.05, 19:20
          tygrysek27 napisała:

> Jad kapie z wypowiedzi lipcowej. Ja to widzę i nieważne na jakie nasze głupie
          > teksty ona odpowiada - zachowuje się jak wściekły bachor któremu ktoś zabrał
          > cukierka. Możemy pisać tu najbardziej głupie pocieszenia dla swoich małych
          > piersi bo to chyba jest forum dla małych biustów, prawda?

Tak szczerze to nie mam interesu by wam dokuczyć, po prostu we postach typu 100
          powodów dla ktorych mały jest lepszy niż duży i w postach o zwisach, rozstępach
          itp widze leczenie kompleksów kosztem dziewczyn o większym biuście.
          Wiem jak to jest być płaską, nic miłego - do 18tki byłam jak deska. Na
          szczęście w porę nabrałam odpowiednich kształtów i nie mam D, E czy F więc
          jestem obiektywna.
          >
          • epona1 Re: AAA!!! 09.12.05, 12:22
            18_lipcowa napisała:

Tak szczerze to nie mam interesu by wam dokuczyć, po prostu we postach typu 100
            >
            > powodów dla ktorych mały jest lepszy niż duży i w postach o zwisach,
            rozstępach
            >
            > itp widze leczenie kompleksów kosztem dziewczyn o większym biuście.

Zgadza się ale ty robisz to samo czyli oko za oko ząb za ząb:

Na
            > szczęście w porę nabrałam odpowiednich kształtów

Sama widzisz że twoje wypowiedzi są pełne sprzeczności i napweno nie ma w nich
            życzliwości; a ponadto
            nie mam D, E czy F więc
            > jestem obiektywna.

obiektywizm nie jest uzależniony od rozmiaru miseczki tylko tego co ma się w
            głowie i w co powinno sie inwestować niezależnie od wielkości biustu.

To tyle z mojej strony, a poczucie humoru jest po prostu niezbędne by nie
            odejśc od zmysłów!
    • orzechowe-oczy Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 26.09.05, 19:17
      Rozumiem, że intencją było pocieszenie osób z tego forum (czyli m.in. mnie),
      ale muszę coś dodać od siebie. Nawet mały biust może być udręką, bo przecież
      składa się z tłuszczu który się rusza, np. podczas biegu. I dla mnie nie ma
      znaczenia jak dużo mi się rusza z przodu... :D A biust chce mieć ładny teraz, a
      nie za 30 lat... Wtedy to pewnie będę myśleć innymi kategoriami. ;) Poza tym
      nigdy nie wyjdę na ulicę bez stanika. NIGDY!
      • lauramini Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 26.09.05, 20:32
        Ja tez nigdy nie wyjdę na ulicę bez stanika, NIGDY NIGDY NIGDY
        I też mnie nie obchodzi, co będzie za 30 lat. Ja chce mieć teraz ładny biust w
        rozmiarze C, a nie ledwo A
        • mm1124 Re: do wszystkich lasek z malymi cycuszkami!!!! 24.11.05, 11:59
          Ja też. A te zdjęcia były po prostu przerazające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka