tygrysek27 22.06.06, 09:04 .... przez którego dostałam kompleksu małych piersi. Nawet w opisie zaznacza że lubi kobiety, które....... Dno i żenada. Przykro mi się zrobiło, bardzo. mawros1.sympatia.onet.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marheffa303 Re: Oto facet 22.06.06, 09:57 Upsss... Facet jest tragiczny. "Uwielbiam wszystkie kobiety, najwiekszą jednak słabość mam do tych, u których znaczna przewaga estrogenów daje o sobie znać...." haha dobre, ciekawe co moze ofiarowac w zamian? Tygrysek nie przejmuj sie. On nic sobą nie reprezentuje (oczywiscie wnioskuje to tylko z opisu, no i z tego co zrobil Tobie), nie wiem jakim prawem mogl Cie wpedzic w kompleksy.. Naprawde nie ma sie czym przejmowac. Facet jeszczez do Ciebie przyleci! nIE PRZEJMUJ SIE PA:) Odpowiedz Link
tygrysek27 Re: Oto facet 22.06.06, 10:00 Od czasu rozstania nie daje mi spokoju, dzwoni, nagabuje, pije, prosi o pomoc itd. Właśnie to zdanie mnie rozwaliło ...... Bez komentarza. Wiem że to dupek ale bardzo mi przykro że byłam taka naiwna. Dzięki za wsparcie. Odpowiedz Link
marheffa303 Re: Oto facet 22.06.06, 10:20 Nic juz nie zrobisz, masz nauczke na przyszlosc ;) Naprawde - jako osoba patrzaca z boku i w ogole nie znajaca sprawy - facet nie zasluguje na taka inteligentna dziewczyne jak Ty :) Pozdrawiam, 3maj sie i nie daj sie mu zwiesc! 3mam kciuki Odpowiedz Link
luxure Re: Oto facet 25.06.06, 19:41 Ło matko ale kasztan!!! Kochana, niech spada na drzewo palant jeden. 3 mu w 4 jak sie nie poznał na inteligentnej, wartosciowej dziewczynie, urzędnik zasmarkany...psiakrew! Boże jak ja nienawidzę facetów!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link