natalka121 19.01.07, 22:04 jaką suknie ślubną wybrać mając nie za duży biust?Podobają mi sie te z gorsetem. Doradźcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: suknia ślubna a biust 20.01.07, 17:05 natalka121 napisała: > jaką suknie ślubną wybrać mając nie za duży biust?Podobają mi sie te z > gorsetem. Doradźcie. tzn jak "nie za duży"? Bo ogólnie do małych, takich naprawde małych to gorset nie pasuje. Odpowiedz Link
teea.s Re: suknia ślubna a biust 22.01.07, 13:14 ja mam bardzo maly biust a sunke slubna mam wlasnie z gorsetem i to chyba najlepszy wybor. dobry biustonosz wystaczy, pani ze sklepu proponowala nawet wszycie do sukni ''upiekszaczy'' ;) czyli poduszeczek na wysokosci biustu zeby go jeszcze ''powiekszyc'' ale uznalam to za przesade. Odpowiedz Link
karolinka.f Re: suknia ślubna a biust 24.01.07, 01:37 Wiele sukienek ma poduszeczki. Lub można je dodatkowo wszyć. Odpowiedz Link
diara Re: suknia ślubna a biust 25.01.07, 16:36 Z gorsetem jak najbardzoej:) Można wszyć takie usztywniane miseczki. Nie wiem jak to się fachowo nazywa. To są takie sztywne wkładki. Moja krawcowa mi to zaproponowała i wyglądałam dużo lepiej niż bez tego. Naprawdę super:) Odpowiedz Link