01.08.11, 17:56
jestem z planowanych grudniówek 2011. pokazała mi to forum ewikowa smile
napisze w skrocie, aczkolwiek mam tendecje do dłuuuuugiego pisania smile
obecnie jak w suwaczku zaczelam 22 tydzien. ponad 2 tygodnie temu zaczal mi sie dziwnie brzuch zachowywac. po ciezkim dni nabrzmialy, twardawy itd. ratowalam sie normalna nospa. przechodzilo. ale ja panikara na maksa i z obciązonym wywiadem pobieglam do mojej lekarki. zbadala. szyjka zamknieta byla piekna ale skrocila sie o kilka minimetrow od poprzedniego badania. 3.3 cm. miala. niby wszystko w normie i daleko od paniki ale...
2 noce pozniej nie moglam zasnac brzuch mi sztywnial. nakrecilam sie na maksa i wyladowalam na IP. Przyjeli na oddzial. dostalam serie 3 kroplowek z magnezem i wprowadzili nospe forte plus duphaston.
wszystko przeszlo. ja była ledwo ciepła z przerażenia.
obserwowali i pobadali i wypuscili po kilku dniach. szyjka bez zmian.
jestem w domu i leżę od wyjścia ze szpital (tydzien temu wyszlam). mam 2 x dziennie nospe forte. strasznie sie boje. pojutrze jest badanie połówkowe. sprawdziwy tez szyjkę. brzuch zachowuje sie niby ok..... ale wlasnie ten brzuch. ja dziewczyny nie potrafię chyba czytać wlasnego ciala. ale w tej kwestii zaloze inny wątek.
w kazdym razie dołączam uroczyscie do grona
Obserwuj wątek
    • ewikowa Re: nowa :) 01.08.11, 18:35
      maggiesmile ciesze sie, ze jestes - tzn nie ciesze sie, ze lezysz, tylko ze wpadlas tutajsmile schize na porzadku dziennym i napewno latwiej jest lezec 'grupowo'wink
    • estepona Re: nowa :) 01.08.11, 19:00
      Witaj wśród "leżaków" smile Oj co niektóre się ucieszą, że nie będą tutaj z najmłodszą ciążą wink
      Sukcesu w leżeniu życzę!
      • maggieeee Re: nowa :) 02.08.11, 14:14
        mogę i być najmłodsza smile nie ja pierwsza nie ostatnia smile leżaki górą! tylko ten niepotrzebny dodatkowy stres do dupy
    • ania_jubi Re: nowa :) 01.08.11, 22:07
      witamysmile!
      • aleksa51 Re: nowa :) 02.08.11, 11:59
        Witam! Fajnie, że lubisz długo pisać. Temu forum to się przyda wink
    • sanpja Re: nowa :) 02.08.11, 12:01
      Trzymaj się kochana, będzie dobrze wink I witaj u nas, co prawda nie witam cię z otwartymi ramionami ale to nie dla tego, że cię nie lubię wink
      Dla tego że nie życze ci kłopotów z ciążą.
    • stonkaaa Re: nowa :) 02.08.11, 18:30
      Witam w gronie leżakujących smile
      • ewikowa Re: nowa :) 02.08.11, 18:44
        maggie bede ci kibicowac do samego konca!
        • aleksa51 Re: nowa :) 02.08.11, 19:00
          Kto jak kto ale my akurat rozumiemy ten twój stres. Możesz pisać o tym ile chcesz. I nie napiszemy ci, że przesadzasz bo przecież ciąża to nie choroba.
    • m-o-n-i-k-a-82 Re: nowa :) 03.08.11, 22:25
      witamy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka