Dodaj do ulubionych

problem z rozmiarami ponizej 70 w obwodzie

30.01.08, 00:59
z tego co zauwazyłam na rynku tradycyjnym- czytaj sklepy- praktycznie nie ma/jest bardzo mało? producentow rozmiarow plasujacych sie ponizej 70.

wiem, ze wtedy alternatywa dla poszukujacych sa sklepy internetowe

ale prosiłabym o umieszczenie w tym watku informacji, jezeli ktorac z was natrafiła by na miejsca gdzie mozna takie jednak nabyc:)

bylo by to bardzo pomocne dla osob, ktore takich potrzebuja a nie umieja kupowac bez mierzenia:)
Obserwuj wątek
    • green-avocado Chatte - Warszawa 30.01.08, 10:19
      Są tam 60-tki Freyi, kupiłam E. Nie wiem niestety do jakiej miski.
      Duży plus - staniki bez majtek do kompletu są mocno przecenione, moja Freya
      kosztowała ok. 180zł, a ja kupiłam ją za 90 :-)
      • green-avocado Re: Chatte - Warszawa 30.01.08, 10:20
        Acha, sklep znajduje się w CH Promenada na Ostrobramskiej.
    • joankb Re: problem z rozmiarami ponizej 70 w obwodzie 30.01.08, 10:51
      To raczej do wątku "sklepy stacjonarne". Przecież polecamy tam właśnie takie,
      gdzie wybór jest duży i w naszych rozmiarach.
      • azareth Re: problem z rozmiarami ponizej 70 w obwodzie 30.01.08, 12:34
        joankb- masz racje, ale obwody ponizej 70 to nadal nie jest:( bielizniany standard, (natomiast te powyzej mozna dostac praktycznie wszedzie-) wiec pozwoliam sobie na wydzielony watek, dla osob potrzebujacych własnie tych mniejszych obwodow..

jezeli scarlet uzna za stosowne mnie opieprzyc-przyjme z godnoscia:)
        • azareth Re: problem z rozmiarami ponizej 70 w obwodzie 30.01.08, 12:42
          juz wszytsko wiadomo- warek sklepowy załozony przezemnie został nie zauwazony- scarlet załozyła swoj, sprawa zost wyjasniona:)- wiec opinie zamieszczamy tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=75038455&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka