27.04.08, 10:55
Wątek poświęcony biustonoszom słoweńskiej firmy LISCA.
Opisujcie konkretne modele, zwracając szczególną uwagę na informacje cenne dla mniejszych biustów. Wszelkie uwagi na temat rozmiarówki, rozciągliwości, porównania z innymi modelami są mile widziane.

www.lisca.si/international/
Uwaga! W TYTULE podajemy NAZWE MODELU - bez względu na to, czy opisujemy model, który już nosimy, czy pytamy o jakiś, który dopiero planujemy kupić.
Obserwuj wątek
    • ojapierdziu VICTORIA 27.04.08, 11:07
      Konkretnie to Victoria art.471, pod nazwą Victoria jest kilka różnych modeli www.lisca.si/en/index.php?sv_path=12,13,27,90,231

Jest to mój drugi poprawny stanik. Rozmiar (75E) jest kompatybilny z rozmiarami firmy Gaia (nie mam innych porównań niestety). Natomiast w przeciwieństwie do mojego Gaiowego stanika (Gaia Anastasia) materiał w części międzypiersiowej pasuje mi idealnie (w Gai jest odrobinę za duży).

Stanik jest bezszwowy. Jest idealny pod bardziej obcisłe bluzki, może się trochę marszczyć tu i ówdzie (a że jest idealnie gładki to widać to), ale jest to zależne po prostu od tego, że się ruszam.

Komplet posiada ramiączka odpinane, wymienne z silikonowymi (nie testowałam ich, jakoś mnie nie pociągają).

Stanik był testowany przy sprzątaniu i bardzo dobrze się spisał. Obwód w porządku, nic nie ciśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka