eternalvoyageur 07.05.08, 22:49 Chodzi mi o taka seksownosc typu imprezowa-lozkowa ;-) Wiec jaki staniczek najlepiej sie spisuje w takim zadaniu ? Ja marze o Arabelli, no i Venus (ma niedlugo przyjsc ! jupi !) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luliluli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 09:00 Freya Zeta - mój najulubieńszy stanik:) mąż potwierdza - to najpiękniejszy ze staników, delikatny, przezroczysty, prosty, ale super zmysłowy, chowa się nawet Arabella:) a i pod bluzką ładnie kształtuje biust Odpowiedz Link
joankb Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 10:30 Potwierdzam. Chciałabym ją jeszcze czarną i czerwoną, ale nie ma nigdzie. Na białą właśnie poluję na większy rozmiar, bo ze swojej wyrosłam. Arabella - tylko czarna. Odpowiedz Link
wiszer Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 10:42 Czy Zeta jest w stanie lezec dobrze na malym biuscie? Czytalam ze to duzomiseczkowiec i rozciagliwiec ;/. Odpowiedz Link
joankb Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 11:11 Miski lekko większe niż standard. Ale nie tak dużo jak miski Phoebe, Maisie itp. Trochę większa od Pollyanny. Na mnie leży ok w przeciwieństwie do balkoników. Odpowiedz Link
rockiemar Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 16:15 Cholera. Wlasnie czekam na Zete 30F (oczywiscie z gory caly obwod do podszycia przy moich 67cm), bo czytalam, ze miski ma tak duze, jak Arabella. Czyli chyba jednak powinnam wziac moje standardowe 30FF? :/ Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 23:30 mie rozumiem czemu nie wzięłaś więc odpowiedniego dla siebie obwodu 28 ??? Odpowiedz Link
rockiemar Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 01:11 Bo: a) ten stanik juz nie jest w sprzedazy, mozna go tylko upolowac na ebayu (w wystawionych 28G jest mniej wiecej az 5 stanikow, z czego Zety jeszcze nigdy nie widzialam) b) przy moich 67cm rozmiar 28 i tak musialabym podszyc, wiec nie robi mi to roznicy;) Odpowiedz Link
nicol.lublin rockiemar OT 10.05.08, 11:02 wiem, że już nie produkują, ale na e-bayu jest zatrzęsienie. właśnie nabyłam 2 28 E i F. facet miał jeszcze rózne inne. oczywiście mówię o freya-zeta. za oba zapłaciłam coś ok 95 zł (bez przesyłki). zajrzyj jeszcze, warto upolowac dobry rozmiar, bo one na prawdę się rozciągają. w razie czego swój puścisz na allegro. Odpowiedz Link
nicol.lublin np tu 10.05.08, 11:17 cgi.ebay.pl/FANTASIE-FREYA-ZETA-WHITE-UNDERWIRED-PLUNGE-BRA-28F_W0QQitemZ220210179879QQihZ012QQcategoryZ14221QQssPageNameZWDVWQQr dZ1QQcmdZViewItem Odpowiedz Link
wiszer Uwazajcie na ebayu! 10.05.08, 12:03 Dziewczyny trzeba bardzo dokladnie czytac opisy bo czesto staniki ktore sa oferowane na ebayu to staniki rejected czyli odrzucone przez producenta. Oczywiscie wszyscy Sprzedawcy pisza ze "nie widza dlaczego stanik mialby byc odrzucony bo nie potrafie znalezc wady", ale dla Nas moze miec to ogromne znaczenie, moze miec inna miseczke, albo za dlugi czy za krotki obwod, lub miska moze byc zle wyprofilowana. Czesto staniki ktore sa "NEW: Without tags" czyli nowe, ale bez metki sa wlasnie rejected, i taka informacja jest na metce dlatego ja zrywaja. Oczywiscie jesli ktos ma dostep to dobra metke moze dokleic, ale najlepiej kupowac nowe staniki z metkami. Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: rockiemar OT 10.05.08, 12:03 Ale Zety 28G chyba nigdy nie było... Wydaje mi się, że akurat 28 kończyło się na F :( Odpowiedz Link
asia.asz Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 11:11 wyslalam a gdzies wcielo wiec jeszcze raz napisze: M&S cerso polka - chyba tak sie nazywa zobaczylam w galerii i zakochalam sie, jest sliczny i grzeszny;) Odpowiedz Link
bigmiki Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 15:34 www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=AU-C814&mci=&size=32d&colour=&image=r486996-p584429-front w tym się normalnie zakochałam tylko szkoda, że taki drogi ;( Odpowiedz Link
g.o.n.i.a Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 15:37 zgadzam sié - śliczny - tylko te piórka bym odcięła - no ale obwód od 32 więc nie dla mnie. mam arabellę i jest ładna ale bez szału bym powiedziała. Odpowiedz Link
g.o.n.i.a Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 08:50 no właśnie - teraz dopiero zwróciłam uwagę na cenę - chora po prostu - przecież (seksowny czy nie) ale to tylko stanik!!!! Odpowiedz Link
adamowa83 Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 16:29 dla mnie megaseksowny jest ten www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=EMB-E74-581B&mci=&size=&colour=&image=r574628-p574642-front szkoda, że dopóki nie wygram w totka nie kupię go na pewno:-( Odpowiedz Link
plica Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 21:54 oooooooooooo. ale cudo Odpowiedz Link
turzyca Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 23:34 Pod dekolt amerykanski z dziura na plecach to faktycznie. Ale przecietny facet pocialby sie na widok czegos takiego, bo dostep do piersi jest, mowiac oglednie, oblednie trudny. Odpowiedz Link
polka_w_brukseli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:29 Ja za cudenko uwazam nowosc Freyi Matisse, zwlaszcza do kompletu z dolem. Swoja droga ciekawostka - zobaczcie jak sie tej modelce miska marszczy na czubku... www.asos.com/Freya/Freya-Matisse-Underwire-Balcony-Bra/Prod/pgeproduct.aspx?iid=203280&cid=4176&clr=Pink&sh=0&Rf-100=Bras. Za tydzien urodziny wiec moze sie mezczyzna domysli (rozmiar zna bo go edukuje :) Odpowiedz Link
ava.adore Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:42 Napaliłam się na nią swojego czasu, ale okazało się, że na oficjalnych zdjęciach strasznie przekłamali kolor, ten faktyczny różowy niezbyt mi leży :( Zresztą, fama głosi, że rakietuje. Ergo: czekam na Cassie ;))) Odpowiedz Link
polka_w_brukseli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:52 Przymierzalas? Jaki ten rozowy jest w zyciu - taki ostry? Na zdjeciach jest taki super delikatny, pastelowy wiec faktycznie mozna sie rozczarowac. Arabella tez niektorym rakietuje a mnie robi jabluszka, wiec skoro i to i to z Freyi to jest szansa ze bedzie dobrze. Odpowiedz Link
polka_w_brukseli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:55 Teraz widze tez linki :) Dzieki za nie - blady roz mi pasi wiec bede ryzykowac. Odpowiedz Link
eternalvoyageur Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 22:33 Ja jestem Panachowcem... wiec Zety chyba nie dla mnie :( Odpowiedz Link
fajna_babeczka Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 26.05.08, 10:21 arabella! Odpowiedz Link
aloeska Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 17.08.08, 13:59 według mnie arabella!!! niestety, na mnie nawet najmniejsza będzie za duża :( zawsze jak ją widzę to mi się robi żal, marzy mi się, żeby kiedyś na mnie pasowała, ale to hcyba tylko we śnie :) Odpowiedz Link
bajgla Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 17.08.08, 15:29 Arabella sorbetowa. Po wyrośnięciu z 60f kupiłam sobie przyluźnawe 65f (60ff nie produkują), bo tak ją uwielbiam :) Odpowiedz Link
joankb Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 17.08.08, 19:01 Jesteś pewna? Aż poszłam sprawdzić. Mam w szafie 60FF, oyster. A chyba nie ma różnic w rozmiarówce pomiędzy kolorami. Odpowiedz Link
evolet Maskaradki:) 17.08.08, 18:48 Antoinette gorset:) i Casablanca czarna. i ze zdjęć to Elle Macpherson i effuniaki. Odpowiedz Link