Dodaj do ulubionych

Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejszy ?

07.05.08, 22:49
Chodzi mi o taka seksownosc typu imprezowa-lozkowa ;-) Wiec jaki staniczek
najlepiej sie spisuje w takim zadaniu ?

Ja marze o Arabelli, no i Venus (ma niedlugo przyjsc ! jupi !)
Obserwuj wątek
    • luliluli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 09:00
      Freya Zeta - mój najulubieńszy stanik:) mąż potwierdza - to
      najpiękniejszy ze staników, delikatny, przezroczysty, prosty, ale
      super zmysłowy, chowa się nawet Arabella:) a i pod bluzką ładnie
      kształtuje biust
      • joankb Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 10:30
        Potwierdzam. Chciałabym ją jeszcze czarną i czerwoną, ale nie ma nigdzie. Na
        białą właśnie poluję na większy rozmiar, bo ze swojej wyrosłam.
        Arabella - tylko czarna.
        • wiszer Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 10:42
          Czy Zeta jest w stanie lezec dobrze na malym biuscie? Czytalam ze to
          duzomiseczkowiec i rozciagliwiec ;/.
          • joankb Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 11:11
            Miski lekko większe niż standard. Ale nie tak dużo jak miski Phoebe, Maisie itp.
            Trochę większa od Pollyanny.
            Na mnie leży ok w przeciwieństwie do balkoników.
            • rockiemar Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 16:15
              Cholera. Wlasnie czekam na Zete 30F (oczywiscie z gory caly obwod do
              podszycia przy moich 67cm), bo czytalam, ze miski ma tak duze, jak
              Arabella. Czyli chyba jednak powinnam wziac moje standardowe 30FF? :/
              • nicol.lublin Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 23:30
                mie rozumiem czemu nie wzięłaś więc odpowiedniego dla siebie obwodu
                28 ???
                • rockiemar Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 01:11
                  Bo:
                  a) ten stanik juz nie jest w sprzedazy, mozna go tylko upolowac na
                  ebayu (w wystawionych 28G jest mniej wiecej az 5 stanikow, z czego
                  Zety jeszcze nigdy nie widzialam)
                  b) przy moich 67cm rozmiar 28 i tak musialabym podszyc, wiec nie
                  robi mi to roznicy;)
                  • nicol.lublin rockiemar OT 10.05.08, 11:02
                    wiem, że już nie produkują, ale na e-bayu jest zatrzęsienie. właśnie
                    nabyłam 2 28 E i F. facet miał jeszcze rózne inne. oczywiście mówię
                    o freya-zeta. za oba zapłaciłam coś ok 95 zł (bez przesyłki).
                    zajrzyj jeszcze, warto upolowac dobry rozmiar, bo one na prawdę się
                    rozciągają. w razie czego swój puścisz na allegro.
                    • nicol.lublin np tu 10.05.08, 11:17
                      cgi.ebay.pl/FANTASIE-FREYA-ZETA-WHITE-UNDERWIRED-PLUNGE-BRA-28F_W0QQitemZ220210179879QQihZ012QQcategoryZ14221QQssPageNameZWDVWQQr
                      dZ1QQcmdZViewItem
                      • wiszer Uwazajcie na ebayu! 10.05.08, 12:03
                        Dziewczyny trzeba bardzo dokladnie czytac opisy bo czesto staniki ktore sa
                        oferowane na ebayu to staniki rejected czyli odrzucone przez producenta.
                        Oczywiscie wszyscy Sprzedawcy pisza ze "nie widza dlaczego stanik mialby byc
                        odrzucony bo nie potrafie znalezc wady", ale dla Nas moze miec to ogromne
                        znaczenie, moze miec inna miseczke, albo za dlugi czy za krotki obwod, lub miska
                        moze byc zle wyprofilowana. Czesto staniki ktore sa "NEW: Without tags" czyli
                        nowe, ale bez metki sa wlasnie rejected, i taka informacja jest na metce dlatego
                        ja zrywaja. Oczywiscie jesli ktos ma dostep to dobra metke moze dokleic, ale
                        najlepiej kupowac nowe staniki z metkami.
                    • kasiamat00 Re: rockiemar OT 10.05.08, 12:03
                      Ale Zety 28G chyba nigdy nie było... Wydaje mi się, że akurat 28 kończyło się na
                      F :(
    • asia.asz Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 11:11
      wyslalam a gdzies wcielo wiec jeszcze raz napisze:
      M&S cerso polka - chyba tak sie nazywa
      zobaczylam w galerii i zakochalam sie, jest sliczny i grzeszny;)
    • bigmiki Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 15:34
      www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=AU-C814&mci=&size=32d&colour=&image=r486996-p584429-front
      w tym się normalnie zakochałam tylko szkoda, że taki drogi ;(
      • g.o.n.i.a Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 15:37
        zgadzam sié - śliczny - tylko te piórka bym odcięła - no ale obwód
        od 32 więc nie dla mnie.

mam arabellę i jest ładna ale bez szału bym powiedziała.
        • g.o.n.i.a Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 08:50
          no właśnie - teraz dopiero zwróciłam uwagę na cenę - chora po prostu -
          przecież (seksowny czy nie) ale to tylko stanik!!!!
    • adamowa83 Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 16:29
      dla mnie megaseksowny jest ten
      www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=EMB-E74-581B&mci=&size=&colour=&image=r574628-p574642-front
      szkoda, że dopóki nie wygram w totka nie kupię go na pewno:-(
      • plica Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 21:54
        oooooooooooo. ale cudo
      • turzyca Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 08.05.08, 23:34
        Pod dekolt amerykanski z dziura na plecach to faktycznie. Ale przecietny facet
        pocialby sie na widok czegos takiego, bo dostep do piersi jest, mowiac oglednie,
        oblednie trudny.
    • polka_w_brukseli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:29
      Ja za cudenko uwazam nowosc Freyi Matisse, zwlaszcza do kompletu z dolem. Swoja
      droga ciekawostka - zobaczcie jak sie tej modelce miska marszczy na czubku...
      www.asos.com/Freya/Freya-Matisse-Underwire-Balcony-Bra/Prod/pgeproduct.aspx?iid=203280&cid=4176&clr=Pink&sh=0&Rf-100=Bras.

Za tydzien urodziny wiec moze sie mezczyzna domysli (rozmiar zna bo go edukuje :)
      • ava.adore Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:42
        Napaliłam się na nią swojego czasu, ale okazało się, że na oficjalnych zdjęciach strasznie przekłamali kolor, ten faktyczny różowy niezbyt mi leży :( Zresztą, fama głosi, że rakietuje. Ergo: czekam na Cassie ;)))
        • polka_w_brukseli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:52
          Przymierzalas? Jaki ten rozowy jest w zyciu - taki ostry? Na zdjeciach jest
          taki super delikatny, pastelowy wiec faktycznie mozna sie rozczarowac.

Arabella tez niektorym rakietuje a mnie robi jabluszka, wiec skoro i to i to z
          Freyi to jest szansa ze bedzie dobrze.
          • polka_w_brukseli Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 17:55
            Teraz widze tez linki :) Dzieki za nie - blady roz mi pasi wiec bede ryzykowac.
            • eternalvoyageur Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 09.05.08, 22:33
              Ja jestem Panachowcem... wiec Zety chyba nie dla mnie :(
    • fajna_babeczka Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 26.05.08, 10:21
      arabella!
    • aloeska Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 17.08.08, 13:59
      według mnie arabella!!! niestety, na mnie nawet najmniejsza będzie
      za duża :( zawsze jak ją widzę to mi się robi żal, marzy mi się,
      żeby kiedyś na mnie pasowała, ale to hcyba tylko we śnie :)
    • bajgla Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 17.08.08, 15:29
      Arabella sorbetowa. Po wyrośnięciu z 60f kupiłam sobie przyluźnawe 65f (60ff nie produkują), bo tak ją uwielbiam :)
      • joankb Re: Jakie staniczek jest wg Ciebie najseksowniejs 17.08.08, 19:01
        Jesteś pewna? Aż poszłam sprawdzić. Mam w szafie 60FF, oyster. A chyba nie ma
        różnic w rozmiarówce pomiędzy kolorami.
    • malen.ka Antoinette Masquerade :) 17.08.08, 15:40
      Coquette tez jest sexy...
    • evolet Maskaradki:) 17.08.08, 18:48
      Antoinette gorset:)
      i Casablanca czarna.
      i ze zdjęć to Elle Macpherson i effuniaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka