abal2 15.05.08, 10:25 Poszukuję stanika w rozmiarze 60DD, bądz 60E z odpinanymi ramiączkami, taką typową bardotkę, najlepiej gładką w kolorze cielistym, może być tez biała. Czy jakaś firma ma takie w ofercie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maupa-maupa Re: stanik z odpinanymi ramiączkami 60dd/60e 15.05.08, 11:20 Na pewno istnieje Panache Confetti w rozmiarach od 28D (kolory: kość słoniowa, czarny), właśnie go sobie zamówiłam :) No i jeszcze Panache Porcelain od 28DD (kolorów jest nawet więcej: delikatny róż, cielisty, czekoladowy i czarny). Odpowiedz Link
joalma Re: stanik z odpinanymi ramiączkami 60dd/60e 15.05.08, 12:57 ooo ja też poluję na takie cosik ale w typie freyi, panache nie wpółgra z moim biustem ;( macie jakieś typy? rozmiar ten sam Odpowiedz Link
abal2 Re: stanik z odpinanymi ramiączkami 60dd/60e 15.05.08, 17:00 Na stronie panache znalazłam, że te modele są produkowane od rozmiaru 30. W jakim sklepie zamawiałaś te staniki? Czy Confetti nie jest przypadkiem bez fiszbinów ? Ja bym najbardziej chciała taki, który ma doczepiane ramiączka, aby mogła go nosić zarówno bez, jak i z ramiączkami. Odpowiedz Link
0remedios0 Re: stanik z odpinanymi ramiączkami 60dd/60e 16.05.08, 22:52 Panache Porcelain i Confetti Strapless o obwodach 60 są dostępne na Bravissimo, Confetti z tego co widzę ma fiszbiny i w obu ramiączka są doczepiane, przynajmniej tak piszą:) Odpowiedz Link
0remedios0 Re: stanik z odpinanymi ramiączkami 60dd/60e 15.05.08, 13:01 są też Flirtelle Strapless na Brastopie, ale ostrzegam, że one trochę inaczej wyglądają niż na zdjęciach, moim zdaniem trochę spłaszczają biust ale może to dlatego, że mierzyłam zły rozmiar Odpowiedz Link
malagracja 60 FF, G.. - strapless? 16.05.08, 19:20 Zastanawialam sie nad bialym straplessem z brastopu. Ma ktoras z was go? Jak trzyma? Unosi? Kreska? Mozna dopiac ramiaczka? I jak z rozmiarowka - brac standardowa miske, wieksza, miejsza? Dzieki :) Odpowiedz Link
natashka87 Re: 60 FF, G.. - strapless? 16.05.08, 23:06 Sprawdz na lobby biusciastych dokładnie, ale wydaje mi się, że czytałam że to straszny rozciągliwiec:( Odpowiedz Link
malagracja Re: 60 FF, G.. - strapless? 17.05.08, 14:30 Sprawdzilam. Tak, rozciagliwiec. W dodatku wiekszosc dziewczyn twierdzi, ze splaszcza piersi. Wiec w czym mam chodzic latem? :( Zadna Freya nie ma odpinanych ramiaczek, zebym mogla podczepic silikonowe. Odpowiedz Link