teresa104 05.06.08, 09:46 z dużymi miskami. Nie wiem, jak szeroki jest to asortyment, ale zainteresowane mogą zacząć się wstępnie cieszyć - rusza się w interesie! Ja zaś rozpoczęłam poszukiwania stanika beżowego (blee!) pod jasne bluzki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joankb Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 05.06.08, 10:12 Dorzucili jeden z biustonoszy Mileny (Lemon Sorbet). Wolę kupić bezpośrednio od producenta. Ale rusza się coś - i to najważniejsze. Odpowiedz Link
teresa104 No właśnie. RUSZA SIĘ. 05.06.08, 10:17 To niesamowite, jaką moc mają zwarte szeregi posiadaczek cycków:) To bardzo cieszy! Jeśli będę kiedyś miała córkę, która będzie korzystać z dobrodziejstw szerokiego asortymentu rozmiarowego staników, to powiem jej: Córuś, twoja matka tam była. A po drugiej stronie stało ZOMO. Odpowiedz Link
martvica Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 05.06.08, 10:48 Czy ja źle widzę, czy tam jest taniej niż u producenta? Odpowiedz Link
martvica Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 05.06.08, 10:50 > Ja zaś rozpoczęłam poszukiwania stanika beżowego (blee!) pod jasne > bluzki. Nie sądziłam ze do tego dojdzie (bezowy stanik, feeeee), ale też szukam. Nawet więcej: znalazłam (chociaż zacznę od podszycia obwodu). Tylko kasę zbieram, bo przecież nie zamówię jednego stanika, chcę cztery :P Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 05.06.08, 10:58 martvica napisała: > Nie sądziłam ze do tego dojdzie (bezowy stanik, feeeee), ale też szukam. Nawet > więcej: znalazłam (chociaż zacznę od podszycia obwodu). Tylko kasę zbieram, bo > przecież nie zamówię jednego stanika, chcę cztery :P O matko, przewrócę się ze śmiechu. ;-))) Proponuję jeden w klasycznym beżu, jeden kremowy, jeden szampański, a ten czwarty w kolorze delikatnej wanilii. ;-))) Odpowiedz Link
martvica Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 05.06.08, 11:49 pierwszalitera napisała: > O matko, przewrócę się ze śmiechu. ;-)) Nie śmiej się, to przemyślana strategia: ponieważ pożądany model jest podobno małomiskowcem, to weźmiemy jeden 70F i jeden 70G, a potem zostawimy sobie pasujący i wymienimy niepasujący na inny kolor w rozmiarze pasującym. Do tego weźmiemy jeden stanik firmy ze złą opinią żeby się przekonać czy naprawdę jest straszny, oraz jeden dość ładny i podobno ścisły. Im więcej zamówię, tym większa jest szansa że z całego zamówienia coś się będzie nadawało do zostawienia :) No i przetestuję kompatybilność i rozmiarówkę kilku firm za jednym zamachem. Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 05.06.08, 12:26 No jasne, strategia bardzo dobra, tylko wyobraziłam sobie jak stajesz przed lustrem i delektujesz się tymi poszczególnymi niuansami pięknego beżu... ;-))) Odpowiedz Link
teresa104 Dawaj link. 05.06.08, 10:59 Zbiór wspólny zbioru staników o skąpej misce, pionowym cięciu i zbioru staników cielistych jest niezwykle ubogi, by nie rzec pusty. Znalazłam coś takiego: tiny.pl/kg1k ale jest strrrasznie ozdobny, te kfjatki, złote nici... odpada. Odpowiedz Link
joankb Re: Dawaj link. 05.06.08, 11:03 I musiałabyś sporo utyć :)) Samantę 70-kę to na kokardkę zawiążesz. I jeszcze krawat z tych końców będzie. Odpowiedz Link
joankb Re: Dawaj link. 05.06.08, 11:05 Nie lepsze to: www.tinyurl.pl/?lUxOnGNC Do mojej karnacji pasuje. Odpowiedz Link
teresa104 Re: Dawaj link. 05.06.08, 11:09 Ja jestem raczej żółta, niż biała. I fason nie teges. Odpowiedz Link
wroblica Re: Dawaj link. 05.06.08, 11:06 Ale jak sie cudnie nazywa: MANIFA :)) Tak feministycznie :P Odpowiedz Link
teresa104 Taki? 05.06.08, 11:24 tiny.pl/kgjd Na stronie Biel wygląda pysznie. Chciałam go kupić, aż zobaczyłam go na Listkach. Ale może jeszcze raz się zastanowię, bo wydaje się być chyba najlepszy ze znalezionych. Odpowiedz Link
joankb Re: Taki? 05.06.08, 11:30 Taki. Widziałam go w naturze, podoba mi się. Bardziej do biela podobny niż do listków. Na listach wszystkie zdjęcia są do d... Tylko hafty wypukłe - nie wiem jak to będzie pod gładkimi bluzkami. Odpowiedz Link
plica Re: Dawaj link. 05.06.08, 15:52 kurde co sie smiejesz. jedyny z idealna na mnie miseczką z chantelle. niestety obwod za szeroki w 70-tce Odpowiedz Link
teresa104 Ten ivory trochę za biały. 05.06.08, 11:19 Generalnie o taki fason chodzi, chociaż wolałabym węższy mostek. W ogóle dla mnie te fiszbiny zbiegające się między piersiami są niepotrzebne, bo tam mam wyłącznie gnaty, piersi rozstawione znacznie szerzej - jakieś 4 cm od siebie. Zbrojenie tej części klatki w druty przypomina mi widok mojego stryja po operacji wszczepienia by-passów. Miał takie metalowe obejmy, które spajały przepiłowany mostek, wbite przez skórę i skręcone kombinerkami. Pewno odczucia miał takie same, jak ja w staniku. Odpowiedz Link
martvica Re: Dawaj link. 05.06.08, 11:45 Ja chcę 'Doris' z Gorsenii. Czarną i beżową. Jest okropny, ale a/gladki b/usztywniany c/plungowaty (mam nadzieję) d/nie będę mu musiała ramiączek ciąć. Za to obwód podszyć czymś będę musiała zapewne. A w ogóle Gaia mnie zdenerwowała, bo puściła podlinię Vestiva, która jest tym co bym chciała, a rozmiarówkę ma żenującą: tnij.org/ba7n Odpowiedz Link
martvica Re: A dlaczemu chcesz usztywniany? 05.06.08, 12:02 Bo mam kilka bardzo obcisłych/gładkich/półprzezroczystych bluzek i trochę mi się dziwnie robi jak facet z którym rozmawiam... nie jest w stanie mi patrzeć w oczy, zwłaszcza jak chłodem powieje ;) No i sentyment do puszapów mam z dawnych lat (75B, 75C, 75D, 70E - wszystko sztywne, a potem nagle z rozmiarówki wypadłam). Po prostu chcę mieć w szafie i takie i takie :) Nie 10cm gąbki, ale lekko usztywniana miska w dobrym rozmiarze. Odpowiedz Link
zooba Re: A dlaczemu chcesz usztywniany? 05.06.08, 12:38 Fajnie masz, w rozmowach moich z mężczyznami wzrok im nigdzie nie wędruje....muszę mieć fascynującą osobowość... Odpowiedz Link
teresa104 Widocznie mam wyjątkowo piękne oczy 05.06.08, 12:38 bo problemów z facetami gapiącymi mi się w sutki nie mam:) Odpowiedz Link
martvica Re: Widocznie mam wyjątkowo piękne oczy 05.06.08, 21:34 Ja mam. Może jestem przewrażliwiona ;) Odpowiedz Link
ireen Stanik nadaje kształt... 06.06.08, 01:34 A oto cytat z opisu jedynego stanika w 65D: "Miseczki bardzo ładnie modeluja biust nadając piersiom kształt 'bułeczek'. " Normalnie prawie spadłam z krzesła jak to przeczytałam :D Odpowiedz Link
azareth Re: www.intymna.pl poszerzyła ofertę o niskie obw 07.06.08, 23:19 szkoda, ze puszap.... wybiorczo sparwdziłam 60 i 65- jeden model z gabka, no ale zawsze to cos.. w koncu do niedawna (poza nielicznymi wyjatkami) nie mozna było czegos ponizej 70 uraczyc... Odpowiedz Link