abi.gail Lubuskie 11.06.08, 15:41 Macie może jakieś informacje na temat poczty w lubuskiem? Przesyłki dochodzą? Odpowiedz Link
adamowa83 Re: do was poczta dochodzi? 11.06.08, 16:19 Chyba coś się ruszyło, bo dziś dostałam po półtorej tygodnia głuchej ciszy pierwszy z wyczekiwanych staników (Świnoujście):-D Odpowiedz Link
wensday Re: do was poczta dochodzi? - Wrocław 67 11.06.08, 18:35 Do mnie poczta dochodzi, tzn mój urząd pracuje, ale niestety z powodu tego, że w innych miastach poczta stoi to przesyłek i tak nie dostaje. Dzisiaj dzwoniłam na Poczte bo czekam na zamówione Panache, to babka powiedziała, że polecone mają tydzień opóźnienia a paczki to woli nie wiedzieć :D Odpowiedz Link
agusek00 koniec strajku 11.06.08, 22:25 Wygląda na to, że od jutra poczta rusza :) tiny.pl/kwt6 Odpowiedz Link
madzi1 Re: koniec strajku 11.06.08, 23:02 No nareszcie... Mam nadzieję, że zaraz nie zmienią zdania :/ Odpowiedz Link
bajgla Wrocław 11.06.08, 22:39 Dzisiaj był listonosz (poczta przy Nowowiejskiej, najgorsza w mieście). Na siłę próbował wepchnąć przesyłkę do skrzynki (na szczęście nie ze stanikiem), co mu się połowicznie udało, tj. pół wystawało. Żeby ją wydostać, musiałam porwać opakowanie:( Odpowiedz Link
jane_austen Mam problem :-( 12.06.08, 18:29 Odesłałam paczkę do Figleaves 2. czerwca, a oni się jeszcze nie odezwali. Chyba nie doszła... To z powodu strajku? Mam nadzieję że się nie zgubiła... Odesłałam też paczkę do Avocado ale też się nie odezwali, a teraz to już minęło 10 dni... Kurczę, co robić? Miałam też otrzymać paczkę z Allegro - też ze stanikiem. Została wysłana w zeszłą środę i jej nie ma. Mam nadzieję, że przez ten strajk nie pogubią się paczki albo coś się z nimi nie stanie bo inaczej będę musiała odłożyć dobieranie stanika na rok. Wszystkie pieniądze, które mogę na to przeznaczyć "tkwią" w tych nieszczęsnych paczkach. Sama jeszcze nie zarabiam i nie dostanę ani grosza więcej. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku... :-( Odpowiedz Link
faforzyca Re: Mam problem :-( 12.06.08, 18:40 Mam podobnie - przed strajkiem zamówiłam 3 staniki na ebayu, szczęśliwie u 3 sprzedawców, i żaden nie doszedł. I też mam zamrożone wszystko w tych paczkach, a w dodatku mam do chodzenia jeden dobry stanik - czarny, a większość koszulek/bluzek mam białych. Też zastanawiam się jak to będzie i czy choć jeden z tych biustonoszy do mnie dotrze.. Odpowiedz Link
jane_austen Re: Mam problem :-( 12.06.08, 19:33 Ja nie mam ani jednego dobrego stanika. Cały czas chodzę w usztywnianym 70B. :-( Odpowiedz Link
elmilinden Re: do was poczta dochodzi? 12.06.08, 18:40 Ja mieszkam w Warszawie, ale mam małą pocztę i u mnie nie było listonosza już 2 tygodnie:/ Nie wiem, czy dobrze robię śmiało zamawiając różne rzeczy przez net, ale mam nadzieję, że w końcu do mnie dotrą... Odpowiedz Link
mefistofelia Re: do was poczta dochodzi? 12.06.08, 18:49 do mnie już dochodzi. mama dostała 3 przesyłki wysłane tydzień temu, a ja nie dostałam żadnej z dwóch, które już dawno powinny u mnie być ;/ (jedna z ebaya wysłana 27 maja, druga z brastopu wysłana pewnie niewiele później) krew się we mnie gotuje. ja już naprawdę z nimi nie mogę! nie mam w tej chwili ŻADNEGO stanika Odpowiedz Link