Dodaj do ulubionych

do was poczta dochodzi?

• azareth trójmiasto powoli rusza.. 11.06.08, 13:40
      no przynajmniej sortownie..
    • abi.gail Lubuskie 11.06.08, 15:41
      Macie może jakieś informacje na temat poczty w lubuskiem? Przesyłki dochodzą?
    • adamowa83 Re: do was poczta dochodzi? 11.06.08, 16:19
      Chyba coś się ruszyło, bo dziś dostałam po półtorej tygodnia głuchej ciszy
      pierwszy z wyczekiwanych staników (Świnoujście):-D
    • wensday Re: do was poczta dochodzi? - Wrocław 67 11.06.08, 18:35
      Do mnie poczta dochodzi, tzn mój urząd pracuje, ale niestety z powodu tego, że w innych miastach poczta stoi to przesyłek i tak nie dostaje. Dzisiaj dzwoniłam na Poczte bo czekam na zamówione Panache, to babka powiedziała, że polecone mają tydzień opóźnienia a paczki to woli nie wiedzieć :D
    • agusek00 koniec strajku 11.06.08, 22:25
      Wygląda na to, że od jutra poczta rusza :)

tiny.pl/kwt6
      • madzi1 Re: koniec strajku 11.06.08, 22:26
        A skąd to info??
        • agusek00 Re: koniec strajku 11.06.08, 22:28
          Na wp i na głównej stronie gazety :)
          • madzi1 Re: koniec strajku 11.06.08, 23:02
            No nareszcie... Mam nadzieję, że zaraz nie zmienią zdania :/
    • bajgla Wrocław 11.06.08, 22:39
      Dzisiaj był listonosz (poczta przy Nowowiejskiej, najgorsza w mieście). Na siłę próbował wepchnąć przesyłkę do skrzynki (na szczęście nie ze stanikiem), co mu się połowicznie udało, tj. pół wystawało. Żeby ją wydostać, musiałam porwać opakowanie:(
    • jane_austen Mam problem :-( 12.06.08, 18:29
      Odesłałam paczkę do Figleaves 2. czerwca, a oni się jeszcze nie odezwali. Chyba
      nie doszła... To z powodu strajku? Mam nadzieję że się nie zgubiła... Odesłałam
      też paczkę do Avocado ale też się nie odezwali, a teraz to już minęło 10 dni...
      Kurczę, co robić? Miałam też otrzymać paczkę z Allegro - też ze stanikiem.
      Została wysłana w zeszłą środę i jej nie ma. Mam nadzieję, że przez ten strajk
      nie pogubią się paczki albo coś się z nimi nie stanie bo inaczej będę musiała
      odłożyć dobieranie stanika na rok. Wszystkie pieniądze, które mogę na to
      przeznaczyć "tkwią" w tych nieszczęsnych paczkach. Sama jeszcze nie zarabiam i
      nie dostanę ani grosza więcej. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku... :-(
      • faforzyca Re: Mam problem :-( 12.06.08, 18:40
        Mam podobnie - przed strajkiem zamówiłam 3 staniki na ebayu, szczęśliwie u 3 sprzedawców, i żaden nie doszedł. I też mam zamrożone wszystko w tych paczkach, a w dodatku mam do chodzenia jeden dobry stanik - czarny, a większość koszulek/bluzek mam białych. Też zastanawiam się jak to będzie i czy choć jeden z tych biustonoszy do mnie dotrze..
        • jane_austen Re: Mam problem :-( 12.06.08, 19:33
          Ja nie mam ani jednego dobrego stanika. Cały czas chodzę w usztywnianym 70B. :-(
    • elmilinden Re: do was poczta dochodzi? 12.06.08, 18:40
      Ja mieszkam w Warszawie, ale mam małą pocztę i u mnie nie było listonosza już 2
      tygodnie:/

Nie wiem, czy dobrze robię śmiało zamawiając różne rzeczy przez net, ale mam
      nadzieję, że w końcu do mnie dotrą...

• mefistofelia Re: do was poczta dochodzi? 12.06.08, 18:49
      do mnie już dochodzi. mama dostała 3 przesyłki wysłane tydzień temu, a ja nie
      dostałam żadnej z dwóch, które już dawno powinny u mnie być ;/ (jedna z ebaya
      wysłana 27 maja, druga z brastopu wysłana pewnie niewiele później) krew się we
      mnie gotuje. ja już naprawdę z nimi nie mogę!
      nie mam w tej chwili ŻADNEGO stanika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka