agafka88 13.03.09, 19:37 Planujemy kolejny Zlot Lublinie, gwiazdą będzie Effuniak. Więcej informacji w wątku na LB: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=92648829 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariamiktoria Cykliczne 19.03.09, 19:48 Serdecznie zapraszam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=92911290 Odpowiedz Link
agajan3 Re: Lublinianki łączcie się (3) 19.03.09, 23:38 witam :) niestety nic nie znalazłam w wątku o sklepach stacjonarnych w lublinie, ale może ktoś podpowie, gdzie może mogłabym pójść poprzymierzać i ewentualnie kupić cokolwiek w rozmiarze 65 c-d- pomijając duży wybór czy uprzejmość ekspedientek... będę w lublinie w przyszłym tygodniu a związku z poznaniem mojego nowego rozmiaru w starym zrobiło mi się od razu bardzo niewygodnie... Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: Lublinianki łączcie się (3) 20.03.09, 09:57 W Lublinie już niedługo (kiedy dokładnie to kasieńka.b wie) powstanie sklep stacjonarny gdzie będą "nasze" rozmiary. Na razie ze swojej strony mam staniki comeximu ale to raczej dużomiseczkowce i ściśliwce od 60D. Nie mogę niestety polecić sklepu internetowego bigbra.pl który ma siedzibę w Lublinie ponieważ obecnie są problemy z skontaktowaniem się z właścicielką (być może kontynuacja problemów zdrowotnych). Ze mną można się umówić telefonicznie pod nr 668 561 653, studiuję dziennie więc nie każda godzina każdego dnia wchodzi w grę ale jestem osiągalna. Dodatkowo 1 kwietnia od 18.00 będzie kolejne spotkanie dopasowujące w Babim Lecie. Odpowiedz Link
agajan3 wariamiktoria 20.03.09, 10:09 dziękuję bardzo za numer- czy to oznacza że mogłabyś mi pomóc w doborze poza szablonowymi spotkaniami ??? :)) Odpowiedz Link
marylux Re: wariamiktoria 20.03.09, 11:29 I ja! I ja! Tez bym chciała! Jestem co prawda uziemiona poprzez opiekę nad roczną córeczką ale na przykłąd mogłybyśmy się spotkac u mnie! Odpowiedz Link
marylux Re: wariamiktoria 20.03.09, 12:01 Doczytałam, że 1 kwietnia będzie spotkanie, więc wytrzymam chyba i poczekam ;) Odpowiedz Link
agajan3 Re: Lublinianki łączcie się (3) 20.03.09, 12:11 ja miałabym problem ze spotkaniem w takich godzinach jak po 18. raczej małoprawdopodobne, tym bardziej że długo się przeciąga. muszę dojechać komunikacją państwową ponad pół godziny za lublin, a mam malucha do uspania po dobranocce :( a dla mnie raczej małomiseczkowce - więc comexim odpada ? 65 D mnie interesuje. Odpowiedz Link
ewusia132 Re: Lublinianki łączcie się (3) 22.03.09, 19:24 a mnie interesują rozmiary 60 C - 65 B....typy i modele nie mają znaczenia, wszystkie chętnie pooglądam i zrobię listę zakupów ;) Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: Lublinianki łączcie się (3) 22.03.09, 20:20 Na 1 kwietnia postaram się mieć również 60 i 65C a także większe obwody bo było na nie zapotrzebowanie a ja tylko do 75 miałam :( Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: Lublinianki łączcie się (3) 20.03.09, 16:04 Jeśli mamy się spotkać u mnie lub w okolicach UMCS to nie ma sprawy, jeśli mam gdzieś dodatkowo dojechać to tylko jedna prośba: zgarnijcie koleżanki aby informacje i dobieranie trafiło do jak najszerszego grona. Z comeximem już rozmawiałam i na 1 kwietnia będę mieć również 60,65C oraz 80G-K poza tymi stanikami, które już mam bo na spotkaniach dopasowujących brakowało mi tych rozmiarów. Aktualnie mam 60, 65, 70, 75 D-K. Proszę o wpisywanie się do tego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=92911290 bo wówczas informacje i zapytania będą w jednym miejscu i kolejnym forumkom łatwiej będzie dotrzeć do informacji. Troszkę info jest również tutaj lobby.blox.pl/2009/03/Lobby-lubelskie.html Odpowiedz Link
agajan3 sklep na 1-go maja ? 21.03.09, 22:51 słyszałam, że mają tam jakiś wybór jeśli chodzi o staniki małoobwodowe - czy ktoś ma konkretny namiar ? a może to było 3-maja ? Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: sklep na 1-go maja ? 22.03.09, 09:17 Pytania, uwagi do stacjonarnych najlepiej kierować np tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=75038455 Na szybko odpowiem, że byłam tam w listopadzie, obwody zaczynały się od 70, miseczki głównie tradycyjnie A-D ale po zapytaniu wyciąga też F,H itd rozmiarówka polska, nic na moje ówczesne 65GG nie znalazłam (choć już nawet 70FF by było ok, szukałam białego stanika). Na pytanie czy będzie zamawiać kolejne rozmiary, niższe obwody pani stwierdziła, że jej staników wystarczy na kilka lat bo słabo schodzą. www.google.pl/search?q=bielizna+1+maja+lublin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a tu są namiary do sklepu, jest podany telefon, możesz zadzwonić i się zapytać bezpośrednio właścicielkę. Odpowiedz Link
agajan3 Re: sklep na 1-go maja ? 22.03.09, 13:26 dzięki za odpowiedź, zadzwonię wkrótce :) Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: sklep na 1-go maja ? 22.03.09, 15:40 Agajan3 a nie lepiej przyjść na spotkanie do Babiego Lata 1 kwietnia, albo pozbierać koleżanki i zaprosić mnie wcześniej (do czego to widać w tym wątku). Dodatkowo nie zdziwię się jak za miesiąc usłyszysz o otwarciu sklepu stacjonarnego w Lublinie gdzie nie musisz prosić o swój rozmiar ale dostajesz go bez problemu. Do tamtej pani już trochę lobbystek uderzało, tak samo jak na Staszica też byłyśmy wielokrotnie. Nie mam nic przeciwko przekonywaniu ale jeśli ktoś jest głuchy na rozsądne argumenty to nie ma co nim sobie głowę zawracać. Jeśli chcesz aby więcej sklepów miało nasze rozmiary to przekonaj więcej kobiet do noszenia dopasowanych a nie zwyczajowych 75B. Wtedy sklepy zmienią rozmiarówkę, dla kilku czy kilkunastu dziewczyn im się nie opłaca, większość tu uświadomionych kupuje w sieci. Ale jeśli przyjdzie 50 kobiet, które będą kupować stacjonarnie a nie w sieci to sprzedawcy uwierzą, że warto sprowadzać staniki w pełnej rozmiarówce. Odpowiedz Link
agajan3 Re: 22.03.09, 18:03 tak, masz rację, na pewno lepiej by było :) niestety mało prawdopodobne abym mogła przyjechać do L. takim późnym popołudniem :( niestety nie mam też możliwości zorganizowania małego spotkania w L :( a sklepy odpuszczam póki co- faktycznie nie ma sensu. Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: 22.03.09, 20:28 A z jakiej miejscowości jesteś? Jak zdam prawko odległość nie będzie miała takiego znaczenia. Będę mogła dotrzeć i w inne miejsca: na pierwszy wypad poza Lublinem mierzę się na Opole Lubelskie, Bychawę, Świdnik, mam razem z Agafką pojechać też do jednej ze szkół spory kawałek poza także odległość nie jest problemem. Poza tym już niedługo będzie otwarty sklep stacjonarny Kasienki.b Ja na razie nastawiam się na mobilny, szczególnie, że na razie sytuacja życiowa mocno mi się zmienia i zmieni i nie będę mogła tyle przebywać w stacjonarnym. W Lublinie sporo się zmienia i nie będzie już stanikowej pustyni jak dawniej. Odpowiedz Link
agajan3 Re: 22.03.09, 21:20 a jeśli chodzi o Babie Lato - to gdzie konkretniej się ono mieści - dzielnica, ulica? i czy jest szansa na aby skonsultować się jako pierwsza zaraz po godz.18 ? mieszkam w okolicach Puław, ale to też "okolice" więc łatwo mi w tych godzinach nie będzie niestety. czekam więc z utęsknieniem za sklepem kasieńki.b (jest jakiś link gdzie mogłabym o tym przeczytać?) dziwna sprawa, spieszy mi się z tym stanikiem (ja ogólnie taka niecierpliwa jestem) ale odkąd dowiedziałam się co i jak (a dodam, że przez zupełny przypadek trafiłam tu na forum kilka dni temu) jest mi tak potwornie niewygodnie w starym że szok :( gdyby uświadamianie kobiet poszło sprawnie, chyba sama skusiłabym się na otwarcie takiego sklepu w Puławach ;) Odpowiedz Link
nataasha Re: Lublinianki łączcie się (3) 24.03.09, 11:41 a ja mam takie niesmiale pytanie - czy na spotkanie brafittingowe w Babim Lecie mozna przyniesc staniki do ewentualnej sprzedazy/wymiany? zalega mi w szafie piekny czerwony Pour Moi Destiny 65C z metkami, moze by komus przypasowal? Odpowiedz Link
agafka88 Re: Lublinianki łączcie się (3) 24.03.09, 12:07 nataasha napisała: > a ja mam takie niesmiale pytanie - czy na spotkanie brafittingowe w > Babim Lecie mozna przyniesc staniki do ewentualnej > sprzedazy/wymiany? zalega mi w szafie piekny czerwony Pour Moi > Destiny 65C z metkami, moze by komus przypasowal? Nikt ni powinien mieć nic przeciwko. A tak na przyszłość - pytania na temat BL lepiej zadawać w tym wątku - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=92911290&a=92911290 Ten jest raczej zlotowy, a do tamtego na pewno będziemy zaglądać regularnie Odpowiedz Link