Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:50 zeby wierszyk byl na nowej stronie eheheh spojrzalem dzis na ciebie me cialo przeszyl dreszcz nagle poczulem sie jak w niebie poczulem wilgoc ale czy to deszcz?? twe oczy jak najglebsza studnia... zmierzylas dzisiaj mnie me cialo sztywne jak mumia ja chyba bardzo pragne cie nie moge sie doczekac jak dosiade cie twe cialo dumnie prezy sie nie moge sie doczekac jak za gaz szrpne cie ty z miloscia dowieziesz wszedzie mnie co znaczy "podle rymy" ze az tak zle ja cale lo mam 2 z polskiego wiec sie nie czepiajcie za bardzo a zz wierszem mozeci robic co chcecie...oczywiscie za odpowiednia oplata:P pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:55 no moze na koncu jest nie ladnie ale jak zobaczylem w myslach motor swoj i znow poczulem sie jak prawdziwy gnoj:P a i to bylo na lekcji z pania semeniuk eheheh to za to powinienem dostac 6+:P:P pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:57 No dobra... zawsze to jednak do rymu. I tak wolę moją rymowankę angielską: "See you in the sand I know the start, I know the end." To tak a propos DaKaRu. Po polsku by było: "Do zobaczenia w piachu, Ja nie robię sobie rymami, Tak jak Edwin obciachu". Ha, ha, ha. Zapodajemy wojnę na rymy? Dawaj MCEdwin! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:08 Co sie czepiasz chlopaka, mial natchnienie... mnie tam sie podoba ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:09 heh dobry pomysl:)moze tym jakos damy rade przebic tego 1000:)bo qrde jakos sadze ze watpie:)hehe..bo z tego co widze to do bicia rekordu sa tylko:MJ, speedy,edwin i chyba tyle...:/i oczywiscie ja:heh nie no jak kogos zapomnialem to sorka ale tak stwierdzilem po ostatnich postach przynajmniej.jesli jest Was wiecej piszcie!!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:11 Mnie uwzgedniles wiec jest OK!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:17 heh speedy:)ale sami damy rade??sadze ze watpie:)heheh.ale sprobujemy prawda?? sprobujemy???"sprobujemy!!!"(gdziesz juz cos podobnego slyszlem:)hehehehe) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:34 No to wiadomo że nic z tego nie będzie,nie ma co próbować,nie uda się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 22:10 ja na rymy jestem cienki ale moge powalczyc z toba malenki Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:15 Dobra chlopaki ja uciekam bo wstaje o 3, wiec trzeba isc w kimonko, ale wy macie tu dzialac... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:24 no a co wy nie ktozy takiej malej wiary we dwoje to moze nie ale przeciez calkiem niezle idzie z tymi postami. ps.Edwin ty poeta jestes moze ktos do tego muzyke zkomponuje bylby fajny kawalek ja to widze w blusie pozdro zapomnieliscie mnie wymienic a przeciez co chwila sie udzielam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:05 Spoko, nie chcę z nikim walczyć, a Twój wierszyk nikomu nie zaszkodzi. Peace! Martwmy się lepiej o Ukrainę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waterfall Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 01.12.04, 10:40 I LOVE HARLEY DAVIDSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granvile Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 01.12.04, 11:35 www.brickhousebetty.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKnD Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.wsinf.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:36 Kurde !!!!!!!! Dlaczego w zime pada śnieg ??!! O dam giere na pocieszenie :D www.vox.de/flash/game.html Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 13:23 Co tu tak slabo?? ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 14:26 na dworze cieplo a przed domem na ulicy ciagle lod i to taki masowy co to sie dzieje:P..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 14:27 ktos podniosl watek liseny ale i tak jest daleeeeko za nami ehehe pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 15:25 Nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 15:27 ehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
prych Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 15:35 ja tam jestem spokojny bo i tak nie przebija nas ale to ze sie podniosl to zdenerwowalo mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 15:26 MJ myslalem ze bedziemy swirowac jak murzyny jakies :(( eheheh a pokoj oczywiscie i martwie sie z toba o ukraine a tak poza tym to w doope juz gruddzien czyli zaraz bedzie wiosna....:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 16:43 udzwigne wlasnymi palcami troche tego posta czyu jak mu tam naszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:45 bravo Edwin!!!:)trzeba byc pozytywnej mysli:)heh.ja jestem i mi sie spelnia:) normalnie dzis u mnie taka pogoda...WYPAS!jak na ta pore roku!dopiero teraz worcielm ze szkoly ale wszamie cos i ide pojezdzic:P a Wy tutaj walczcie:) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:47 dawno mnie tu nie było SZOK -ile tego tu jest!!!!!!!!!!!!!! jestem z was dumna:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin telexpres IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 17:37 ogladaliscie ostatnio ja jakos ile razy trafiam to cos o motorach jest wczoraj chyba bylo o motocrosie ale takim zbajerowanym jakims nie znam sie a dzisiaj o zuzlu i wczesniej etz cos bylo ale nie pamietam:P a co do jazdy to normalnie u mnie cieplo i slonce a ulica cala pokryta lodem ze nei wiem czy bym wyjechal a i kase trzeba oszczedzac:) wiosna coraz blizej ehehe pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: telexpres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:12 Edwin gratuluje wierszyka :) normalnie poeta pierwsza klasa... Widze,ze sami faceci pobijają rekord,wiedz wtrące troche kobiecości i powabu :) pozdrawiam kolejny raz Wrona nie wybacze,ze mnie nie wymieniłeś ja tu dzielnie z chłopakami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: telexpres 01.12.04, 18:31 Witam Sz. P. forumowiczke ;))) dawno Cie tu nie bylo ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: telexpres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:01 A no dawno i przegapiłam 300 post :( bede czatowała na 400 itd... ehhhhh chce juz wiosne ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin _ IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 19:53 widzicie kobieta to dopiero zna sie na poezji :P nie to co MJ eheheh pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: telexpres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:59 wybacz reggie ale jakos Cie nie zauwazylem:D mam nadzieje ze jak Cie tu przez jakis czas nie bylo to jakos to nadrobisz.heh pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:30 A ja dzisiaj przychodzę pod garaż i co? Jakiś debil zastawił wjazd peugoetem 407! Na szczęście jakoś się przecisnąłem i pojeździłem godzinkę. Może nie będzie zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 20:13 Pownienies byl ustawic sie do niego tylem, jedyneczka, sliznac ze sprzegielka i troszke obkleic mu guma auto ;)))) dobra tylko zartuje tak nie powinno sie robic!!! ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:15 Byłaby większa bieda, bo to było nowe auto, a ja mam pod garażem szuter... Ale kiedyś cierpliwość każdego się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 20:13 Eno ludzie!! niezapominajcie o mnie!! Ja dopiero teraz siadłem do kompa bo sie cza uczyć. U mnie też już sie robi ciepło. czyżby juz wiosna?? Wczoraj sobie troche pojeździłem i niejest źle. Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 20:57 no!! raz, raz wpisywać sie!! Co chcecie dostać od Mikołaja?? Ja tam chyba rózge dostane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:26 jestem dopiero teraz bo przyszedlem z pracy ciezko trzeba pracowac nieraz na kawalek chleba ale sie ucieszylem jak zobaczylem ile postow wyslaliscie ,,pracusie,, ale tez musze powiedziec ze harleyowcy ze stanow niezle po mnie pojechali chyle czolo przed nimi im tam na wygnaniu musi byc cieszko rozumiem ich zatem czemu sa tacy sfrustrowani . Niezle idzie z tymi postami mamy rekorda jak nic no i popgoda jakas wiosenna..... kojot Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:39 Aaaa nawet mi nie mowcie, slyszalem ze wiosenna pogoda w PL, a ja tu w danii, lipa i tyle :((( u mnie taka typowo dunska, pochmurno, chlodno i wilgotno ;((( smut, smut, lipa i tyle, ale jest tez i dobra wiadomosc, za +/- 20 dni bede juz w ojczyznie :))) HURRAAA!!!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:44 eheheh wszyscy czekamy na cibie w pol...:P eheheh ja tam wolalbym harda zime prznajmniej bylbym przekonany do konca ze mam racje ze nei jezdze a tak ale i tak dzisiaj jeszcze nie wyjeechalbym z ulicy:P edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:41 ja zrezygnuje ze wszystkiego(od mikolaja w tym roku) zeby tylko benzyna potaniala przynajmniej 1pln:P no chyba ze dostane jakies poletko naftowe to wtedy...:) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:45 jasne stary z wacha to jest duuuzyy problem tylko siasc i plakac ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:48 pamietam jak jezdzilem moja cbr w zeszym roku, pozny wieczor, byly juz wtedy przymrozki i o maly wlos a mialbym szlifa na zajeb... przejsciu dla pieszych... w ostatniej chwili wystawilem buta i sie odepchnalem ;))) ale bylo goraco!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 22:05 mialem podobnie na swojej cebrze i to wlasnie w takim okresie jak opisujesz .Oponki sie tak nie kleja w tych temperaturech lipa co nie? Myslalem wtedy ze ja poobijam ale sie upieklo jednak jazda gdy jest zimno to nie przelewki. ale muszewam powiedziec ze dwa lata temu mialem dniepra z wozkim i w boze narodzenie nim jezdzilem ,byl garazowany na dwozu bo wyedy jeszcze hangaru nie mialem ,linki kompletnie pozamarzaly ,a jednak odpalil bez problemu i pojezdzilem chociaz mial stale obroty.Za to zadna moja japonie nie dala sie odpalic (moze to przez warunki w jakich byly przetrzymywane). No ale bylo minelo szkoda ze tago dniepra puscilem........... kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 22:26 ja w sobo te jade urala ogladac...:) ale zobaczymy co koles powie....eh.....nikomu tlyko nic nie mowcie zeby nie wykrakac czy ja sie tam mowi:P ide sie kapac bo nie wytrzymie... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 23:19 ja tez ide spac jutro wtaje5 30 i caly dzien zapie...... do wieczora dobrej nocy wam zycze kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 02.12.04, 06:17 Wstawac chlopaki, rekordzik mamy bic czy nie?? ;))) Milego dnia zycze... POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:34 Wstałam i melduje swoją gotowośc :) Jaki piękny sloneczny poranek... pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:35 Gość portalu: speedy1000 napisał(a): > Wstawac chlopaki, rekordzik mamy bic czy nie?? ;))) jako płeć piekniejsza czuje sie dyskryminowana :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 02.12.04, 09:52 O! A rekord już dawno pobity! Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 02.12.04, 15:48 iza_belka napisała: > O! A rekord już dawno pobity! Oj Iza!! widać że nieprzeczytałaś wszystkich postów. Właśnie bijemy rekord 1000 postów (ten ostatni jest mój) a później 11000. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 12:11 reggie nie czepiaj sie szczegolow:p siadam na rower i jade do babci sobie teraz eh taka pogda a w kieszeni pusto chociaz.......ale eh no nie wiem pojezdzilbym sobie:(( pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:15 Czy ja się czepiam????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 14:17 a nie nie nie.... no cos sie opuszczacie wszyscy eheehe normalnie dzisija juz l;odu nie ma na asfalcie naiech tak bedzie do niedzieli w sobote moze zatankuje sprzeta:))) jak z urala nic nie bedzie... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamot Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:55 u mnie jest czarno tylko zimno jakies 3st. i mokro bo snieg sie rozpscil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:57 U mnie sniegu nie bylo od dobrych kilku dni,ale zimno jak cholera :( No ludziska nabijajcie te posty!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 15:15 fajne scjodzki sie robie z tych naszych postow:P i ja zaczynam nowy teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: .... 02.12.04, 15:21 Ups przepraszam wszystkie kobiety ;))) niewyspany bylem ;)))... A umnie jak zwykle, mokrawo, paskudnie choc wyszlo dzis slonko ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: .... 02.12.04, 16:03 A ja przepraszam, ale rzeczywiście nie czytałam wszystkich postów. Bo za bardzo się opuściłam. A potem nie chciało mi się wszystkiego przeglądać. Wybaczone? A jaki numerek postu ja sobie kiedyś zarezerwowałam? 500? Muszę sprawdzić... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: .... 02.12.04, 16:06 No i juz jest dobrze. Do mnie należy 500 post. I niech ktoś spróbuje mi w tym przeszkodzić! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 16:35 ja nie przeszkodze a wrecz przeciwnie..... ale posty wszystkie trzeba przeczytac..... bo w koncu wszystkei to wszystkie......... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: .... 02.12.04, 19:30 pozno bo pozno ale sie wpisuje . Moja kobitka w szpitalu moze bedzie rodzic .Moze dzieki temu ze urodzi bedzie was kobiet na motocyklach wiecej (boto ma byc podobno mala kobitka)juz ja ja wychowam na prawdziwa motocyklistke- chlopaki wara od niej! pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: .... IP: 62.199.202.* 02.12.04, 21:07 To gratulacje dla szczesliwego ojca ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: .... 02.12.04, 21:09 no jeszcze nie ojca bo czekam nie mniej jednak serdecznie dziekuje. obiecuje wychowac na pozadna motocyklistke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16 kojot jak sie urodzi to koniecznie daj znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: .... 02.12.04, 21:17 ide spac jutro wczenie do kieratu wstaje poza tym zmeczyl mnie temat hd chyba to zleje to jutra .bede was wspieral pozdrowienia kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:36 wybaczcie wszyscy ale mi komp siadl i mnie nie bylo przez jakis czas.ale juz jest ok.jak wszedlem bylem lekko w szoku po ilosci postow ktore musialem nadrobic(poczytac:)).Kojot!gratulacje.zycze przedewszystkim zdrowego dziecka! pozdro! P.S.jest tu jeszcze ktos o tej godzinie??jelsi tak zglosic sie:)podbijemy posty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 21:45 ja jeszcze jestem:).........oczywiscie dla kojota najserdeczniejsze gratulacje dla jego zonki i przyszlego dziecka tez zycze wszystkiego wszystkiego naj naj lepszego..................no i dalej bijemy ten rekord nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:50 pewnie!!!tylko chyba zostalismy sami Edwin:)hehe...moze jakies piwko??chociaz nie wiem czy w srdoku tygodnia warto o tej godzinie zaczynac:)ale mozemy wipic za zdrowie KOJOTA:D hehe co o tym myslisz Edwin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 21:51 no teraz nie wiem czy to jest smieszne czy starszne ale tylko kojot nie pokazuj tego dla dziecka:)) forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=71828pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:54 no koles dla mnie calkowicie bezmyslny i glupi...nie mam wiecej pytan..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:19 no ale wareczke bym zarzucil przed snem czyatlem tych harleylo calych normalnie nie wiem pijemy bo nic z tego nie bedzie edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:20 jak to w misiu bylo dziecko jest dziecko wypic zawsze mozna wiec za zdrowie rodziny kojota chlup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:22 heh!to pijemy:)ale mi sie juz niestey nie chce isc po browar:)a w domu nie mam aktualnie:)ale jak sie Kojotowi urodzi to wypijemy wszyscy za jego zdrowie i oczywiscie za zdrowie dzieciaka. i za...jeszcze sie napewno jakis toast znajdzie:)nie jeden:) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:25 za szerokie drogi bez dziur za benzyne po 2pln za.... eh...to ide spac sam pic nie bede trzymaj sie mistrzu:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:29 ale ze mnie glupia nimfomanka przeciez moje spozywczaki osiedlowe i tak sa zamkniete ale to dobrze trzeba kase oszczedzac:) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:32 no w sumie jakos tak nudnawo sie w dwojke tylko:Dhhee to dobranoc Edwin:)snij o benzynie za 2pln i o niedziurawych drogach:) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:41 dzieki i nawzajem rownie bajecznych snow zycze WRO eheheh.....chociaz u mnie na prowincji to teraz prawie wszedzie nowe asfalty polozyli mowie o miescie oczywiscie:) dobranoc edwin:P a i juz teraz spie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:45 No to gratulacje,ale co zrobisz jeżeli pokocha harleye;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: .... IP: 62.199.202.* 03.12.04, 00:08 Co wy... ja dopiero zasiadam z browarkiem :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
supermacio Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 01:27 Dla chłopaka proponuję Junak, a dla dziewczynki WueSKa ;) To taka nowa tradycja by była. A tak poważnie, to gratulacje chłopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 08:05 ja tam wole stare swieckie tradycje... szkoda ze to ma byc dziewczyna bo dziewczyna ktora nazywala by sie edwin to nie bardzo... a tak poza ty to wstawac miski bo juz czas najwyzszy!! pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:18 O ja chłopaki no postaraliście się widze w nocu:) Któs musi pracować,zeby spac mógł ktos :) Witam wszystkich ktorzy wstali i miłego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 12:10 He he he... Po pierwsze: gratuluję KOBIECIE Kojota. (To tak dla zasady, bo wszyscy gratulowaliście Jemu, i za niego chcecie toasty wznosić, a o ważniejszej połówce tego "przedsięwziecia" jakoś zapomnieliście...) Jak tylko maleństwo pokaze się na świecie, to dawaj znać! A na imię nie mam żadnego pomysłu... :( W każdym razie, dzisiaj piątek, i ja się z tego powodu bardzo cieszę :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:43 Takim sposobem za szybko rekordu nie pobijemy:/ Wpisywac sie ale juz !!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prych Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:15 mozna by powiedziec "zglaszam swoja obecnosc" choc bardzo zadko tu zagladam Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 13:18 HURA zdalem dzis egzamin z EPIL-u!!!!!!! YEA jestem the best ;)))) mialem 8 na 11!!!!!] POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:58 no to Tobie tez gratulujemy speedy:)wlasnie wrocilem ze szkoly.ale ilosc postow mnie az tak nie zaskoczyla:/jakos sie slabo staracie:)mam nadzieje ze wieczorem bedzie lepiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:00 a imie dla dzieciaczka Kojota?hmm...moze...qrde nie wiem no:)Weronika??jak Ci sie podoba Kojot??albo np. Ewa(tak ma na imie moja kobieta:Dzajebiste imie :P) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:38 GRATULACJE SEPEEDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do imienia to naturalnie,ze renatka :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:40 Bo nie da się go pobić żadnym sposobem,nie ma co się wysilać:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 14:43 Jak to? A ja myślałam, że to chyba logiczne, ze maleńka będzie miała na imię izabelka! To takie wdzięczne imię... A izabelki, jakie fajne są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:48 heh iza:)no dobra.niech Ci bedzie:)ale i tak mysle ze EWA jest lepsze:Pheh pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:55 widze ze teraz tu nikogo nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:56 a wiec chyba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:58 sam dojade do 400:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:59 jeszcze tylko 2 posty i bede najlepszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 14:59 400 post hmn....... niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na 401:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:01 Speedone!!nie ywbacze Ci tego:)wbiles mi sie na 400:/hehtrudno poczekam do 500:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: 401:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:03 ale i tak jestem happy bo 401 (czyli pierwszy post na nowej stronie)nalezy do mnie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:02 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:04 rezerwowałam 400 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wybacze!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuu a tak cezkałam :( bede ryczeć normalnie ze smutku upije sie dziś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:08 reggie!czytalem raczej wszystkie posty.ale nie zauwazylem zebys reserwowala 400:)no coz.ale i tak na mnie sie nie masz co denerwowac:) hehe:)a co do upicia sie ze smutku to lepiej nie:P lepiej z radosci:)heh pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:19 No i kolejny rekord stał się faktem, a Wy zajęci kłótniami o numerki nawet nie zwróciliście na to uwagi. Chodzi mi tutaj o jakiś wątek na forum humorum, który miał 406 wpisów. Jakiś czas byłem nieobecny ale teraz postaram się nadrobić nieco straty. Kolejny etap to 1000 bodajże. --- Kto stoi w miejscu, tak naprawdę się cofa. Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:20 o kurde....zostawić was na troche i już cza 0,5h czytać wszystkie posty. Ale to dobrze, zakładając że dziennie robimy ok. 50 postów do 1000 dojdziemy za ok 12 dni. Przepraszam za zaległości w nabijaniu postów ale przez weekend to nadrobie. Kojot gratuluje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:21 ej Matej Ty masz racje!!! Ale teraz czas na 1000 (przypominam że go zaklepałem) a później 11000!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:24 No cóż słowo się rzekło... Teraz trzeba pisać, pisać, pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:43 ...i pisac:)hehe ja jestem optymistycznej mysli i napewno sie uda dojechac do 1000!!witam nowych uczestnikow bicia rekordu:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:49 Ja bede juz z wami, wczesniej exam wiec nie bylo troche czasu ale juz znow wracam!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:10 dziekuje wszystkim za przedwczesne gratulacje(jak tak dalej pojdzie z tym porodem to pojde i wyciagne mala kojocice za wlosy bo matke caly czas kopie od srodka) ale serdecznie dziekuje za wszystko wrocilem wlasnie z tyry i nie moglem uwierzyc ile postow napisaliscie a juz myslalem ze snie jak zobaczylem ile dotyczy naszej skromnej rodzinki. kiedy ona urodzi......... a co do propozycji to dorotka moja kochana chce zeby malenstwo mialo na imie zuzia to prawie jak suzia. A jak Zuza pokocha harleye to bede bardzo szczesliwy nie ma to dla mnie znaczenia i co do tematu hd to bylem sie pogodzic . Nie ma sensu drzec kotow i tak wiekszosc ma mnie tam za schizola . dzieki i pozdrawiam was wszyskich Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:30 no i nie rodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:32 kobitka ktora lezala z nia wrocila z porodu i dodala jej otuchy-,,nie idz,tam jest strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:35 jak ja przychodze do domu i wlaczam kompa to zawsze sie wszyscy juz wpisali i gdzies powedrowali, czuje sie taki samotny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:39 nie jestes samotny Kojot:)heheh:)ale niestety wlasnie jade pojezdzic i bede dopiero wieczorem.niezle nawet idzie bicie prawda Kojot??moim zdaniem dosc tak:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:56 a ja skromnie nabijam wam 6 postow od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:00 no i 420 post moj Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 17:03 WRO-na uwazaj na siebie zebys w jakies gowno nie wjechal.Uwazaj bo chce jescze cie tu widziec dzisiaj wieczorem , milej jazdy zycze pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:03 choc nie wiem jaki to sukces Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 17:06 rekord jest chocby taki ze na tym temacie sie nie klucimy a to juz duzo co nie pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:16 mnie chodzilo o moj 420 post ale to co mowisz jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:23 W sumie to ja tez dopiero zdałam sobie z tego sprawe,ze faktycznie zero kłótni na tym topiku!!! jezdeśmy debeściaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:20 Prage was zawiadomić,ze na forum motocykle i motocykliści było 2206 postów!!!! Pobijemy ich??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:31 A co mi tam nibije jeszcze jednego posta.Wiec jako baba ide sie szykkowac,bo o 21 idziemy z Lysoucikiem na imprezke a pewnie i tak sie nie wyrobie:) Spadam bawcie sie dobrze wszyscy!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 18:55 no ty kobitko to przynajmniej wiesz ile czasu poswiecic na przygotowanie sie na impre ,a nie na ostatnia minute.A ruda wciaz nie urodzila!Pobijemy pobijemy co my nie damy rady chocby poto bede pisal zeby mudz po pracy przyjsc i przeczytac co u was slychac kojot ps.milej zabawy ci zycze i twojemu facetowi rownierz bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:06 Dzieki wielkie :) Jakbyscie jednak zmienili zdanie co do Zuzi (bardzo ladne) to polecam Renatke :) dawaj znac jak czuje sie kochana i maleństwo,i pozdrów ja!! Mi schna paznokcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:08 jutro od rana w warsztacie bede walczyl ,musze troszke tam nagrzac moze jutro bede pryskal sprzeta . Przy okazji przewietrze troche garnki w swoim spzrecie, niedlugo jak mrozy nie scisna pryskam swojego sprzeta na czarno pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:12 ty Renia sie robisz na bostwo widze ful wypasik.Dzieki przekaze ,,rudej,,.A tak na serio jak zaraz nie zaczniecie pisac to zaraz spadam do warsztatu , mniej pracy bede mial jutro, no gadac! kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:16 no dobra jak nikt sie nie zglosi w ciagu najblizszych paru minut spadam do warsztatu(cholera ja tam nie moge isc bo mam tam piwko i bedzie mnie kusilo) gadac jestescie tu wogule czy ja do sciany gadam kojot z jednym zebem Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:21 Kojot!! nigdzie sie nieważ iść!! bijemy rekord Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prych Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:26 jak mamy bic to bijemy Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:28 ale kogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:29 no to chopy pogadamy co porabiacie oprucz tego ze bijecie rekorda(przy sprzetach) kojot Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:34 ja postanowiłem wkońcu na koniec sezonu (?? przecież już sie zaczoł nowy bo temp. wczesno wiosenne) go umyć, niech ma coś z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:35 a tak na serio to we wrześniu byłem zmuszony wymienić tulejki na wachaczu bo luży sie pojawiły... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:43 jak drania rozbiore(a lubie to robic )izaczne klasc lakierek to przy okazji tylnia felga znajdzie sie pod polerka ,bo juz mi wstyd jak ludziska pytaja czemu tylko przud wypolerowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:46 ide tylko po siedzenie od vespy musze zalozyc nowa tapicere bede robil to przy kompie wiec nie4 uciekajcie pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:45 Ja też to przerabiałem w zeszłą zimę w swojej NS-ce. Teraz chodzi sztywno jak cza. Już nie buja. A najgorze to było na frezowanej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:50 mam juz takera w dloni i zszywki a nowy pokrowiec uszyla moja tesciowa(pieknie szyje) a co to ns ka powaznie pytam i bez obrazy kojot Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:52 Nie obrażam się :) Jest to Honda NS125R, taki poprzednik NSR-ki Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:02 mialem taka z 90 roku dobry sprzet,jak go kupowalem to mi go gosciu wcisnol z ,,uszkodzonym zaplonem,,jak sie okazalo tlok chodzil bez olejku i byl caly w rysach po wymianie nie mialem z nia wiekszych prpblemow Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:07 Mój jest z 88 r. (sprowadzony za Szwajcarii w 2000) Ale chodzi jak zegarek, przez dwa sezony, jak nim jeździłem, nie wydarzyło się absolutnie nic. Teraz po zrobieniu "normalnego" prawka chciałbym go jakoś upłynnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:11 nie powinienes miec z tym wiekszego klopotu jest duze zapotrzebowanie na takie motocykle tak zwany motocykl przejsciowy duzo wlascicieli malo zluzyty.a co planujesz kupic na jego miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:14 Moim ogromnym marzeniem jest CBR600, ale: 1. nie wiem, czy dałbym sobie radę z opanowaniem go 2. choćbym nie wiem co robił, to i tak nie zbiorę odpowiedniej sumy Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:11 ja tam na prawko musze jeszcze poczekać :/ ale już sie doczekac niemoge Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:14 biedaku wspolczuje-powaznie,bez kpin.Dasz rade ,ale bodz uparty i przyj do celu powodzenia kojot Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:16 dzięki. takie pocieszenia trzymają mnie przy nadzieji że kiedyś to nastąpi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:22 a czy jeszcze jest na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:24 kto lub co jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:25 dzis jest piatek Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:27 całe szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:29 dobra dawajcie jakis temat bo jusz koncze zszywac kanape a pytac chcialem czy ktos jeszcze bjest na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:34 Ja jeszcze jestem i też siedzę o suchym pysku,bo jeszcze będę musiał jeżdzić:( Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:35 czy byliście grzeczni w tym roku?? :) bo juz niedługo Mikołaj. Ja tam nawed rowerem narozrabiałem... 72,5km/h w miejscu ograniczenia do 60. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:39 ja mam murowany wpier...ol od mikolaja ta rozga bylem bardzo niegrzeczny ale pracowity kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:35 witam Kojota i reszte:) wlasnie dotarlem do domu.jak popatrzylem na ilosc postow to mnie zamurowalo:)jest dobrze!!BRAVO wszyscy ktorzy dzis przyczynili sie do takiego wzrostu ilosci postwo:)jest tutajjeszcze ktos o tej godzienie?? moze walniemy jeszcze przynajmniej do 480:)?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:55 Mnie tu już właściwie nie ma.Jeszcze chwilę popracować i spać.Zresztą i tak się nie uda pobić tego rekordu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Kath, moja Kochana... MOTOCYKLIŚCI POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:45 Dobra. To jest forum poświęcone motocyklom, napisałem tu o nich nie wiem ile rzeczy. Ale ten wątek jast wiemy po co, i każdy może pisać co chce, więc raz czuję się usprawiedliwiony, pisząc nie o jednośladach. Moja droga dziewczyna Kathy czytuje sobie czasem co też tu nie wypisuję. I doczytała się na którymś wątku, że "przejechałem się na kobietach dalej niż na motocyklach", czy coś takiego. I zrobiło Jej się przykro. Więc tu chcę przeprosić Ją, wyjaśnić, że niesłusznie się obraża, i że nie było to wymierzone przeciwko niej. Jak miałbym nie cenić kobiety, która obok swych licznych wdzięków i zalet, dowiedziała się (cholera wie skąd) co to znaczy, że zawieszenie jest "upside down"? Może po to, aby sprawić mi przyjemność... W każdym razie - nie uważam swojej maszyny (nawet jak mówię o niej "niunia") za konkurencję dla kobiety. Pomagałem Wam, pisałem na różne tematy, więc powiedzcie, że naprawdę, można darzyć uczuciem i kobietę, i motocykl. Może to ją do mnie znowu przekona... Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że nie będę musiał jeździć od przyszłego sezonu sam. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: DO KATHY 03.12.04, 20:58 Kathy nie wiem jak ci to powiedziec ale nie gniewaj sie na swojego chlopa on napewno kocha ciebie bardziej niz co kolwiek na swiecie ,bo tak z nami juz jest zawsze chcemy robic za takich co to sprzeta kochaja nad zycie a jak przychdzi co do czego to wy jestescie najwazniejsze .Wiec nie przejmuj sie napisal co napisal napewno tak nie myslal .Nawiasem muwiac bardzo mnie ruszylo w swiecie motocykli wspomnienia o zonie Potasa jest mi go bardzo zal kurde zostac sam straszne.Mowimy sobie rozne zeczy ale jak czlowiek sobie uswiadomi ze kiedys nie bedzie tej drugiej osoby to zybciutko lecimy sie godzic Taki jeden harleyowiec powiedzial kiedys cos bardzo madrego ,,spieszmy sie kochac ludzi juz dzis,, pozdrowienia kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: DO KATHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:22 Dzięki, może jak przeczyta, to wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Kath, moja Kochana... MOTOCYKLIŚCI POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:25 Oj stary,chyba zaniedbałeś trochę swoją kobietkę coś mi sie zdaje.Wątpię jednak żeby z tak błachego powodu mielibyście się na siebie pogniewać.A jeśli nawet się trochę posprzeczacie to póżniej przyjdzie czas na godzenie się,a z doświadczenia wiem że godzenie sie jest bardzo przyjemne:)Życzę powodzenia i myśl o swojej kobiecie przynajmniej tak często jak o motocyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Moja Kochana Kath... MOTOCYKLIŚCI DZIĘKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:08 Dzięki za słowa skierowane do mojej dziewczyny. Pomogliście mi znacznie! Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Moja Kochana Kath... MOTOCYKLIŚCI DZIĘKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:24 Dobra teraz troche popisze skoro juz tu mnie ze 2 dni nie było:) Dopiero znalazłam czas coby nadrobić zległości.jak było na imprezie? Hmmmm chyba fajnie,ale nastepnego dnia nie za ciekawie:) Teraz mam katara,człowiek glupi nie ubiera sie ciepło to potem tak jest.Popiliśmy troche potanczylismy,oczywiście musiałam kązyc po innych facetach,bo moj Lysout nietańczacy :( ogolnie spoko... Może ktoś zna niezadny sposób na katar?????? Próbowałam juz piwo z sola,aspiryny tone witaminy C i ciagle nic... czekam na propozycje :) Pozdrawiam wszystkich paaa -------------------------------------------- Ja na imprezce :) www.trzpiot.fotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:55 gdzie sa wszyscy???:(jest godzina 22:55,piatek a tu nikogo nie ma??!!no trudno.w sumie sam spiacy okropnie jestem ale dalej walcze:)jestem tu sam wiec juz powalczone:)ide spac;/:Pdobranoc wszystkim!!!i mam nadzieje ze jak wstane znowu mnie zadziwicie iloscia postoof:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: ... 03.12.04, 23:15 To i ja napiszę jeszcze takiego rozchodniaka, bo chyba naprawdę nikogo nie ma. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: ... IP: 62.199.202.* 04.12.04, 01:31 Kurcze ladnie, ladnie pracujecie ;))) rekordzik bedzie, przepraszam was, ze mnie nie bylo ale robilem za DD :((( POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 02:03 taka wczesna pora u tu nikogo ??? spita ludzie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ... 04.12.04, 08:15 czesc ide do warsztatu pracowac przy sprzetach do zobaczenia jak to niektorzy mowia przyjde na lunch to pogadamy pozdrowiomnka kojot ps. Renia jak na imprezce bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon wow po polsku "łolaboga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:30 no ładnie zaszaleliście z ilością postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: wow po polsku "łolaboga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:47 witam witam:)wlasnie wstalem.:D Kojot zycze udanego majstrowania orzy sprzetach.cacodemon!jakos nam idzie co nie?ale wydaje mi sie ze to Ty jestes sprawca tego calego"zamieszania":)i powinienes dzielnie walczyc z nami a tu Cie nie widac ani nie slychac zbytnio.popraw sie:)hehe pozdro i zycze milego dzionka:) P.S Renia pewnie jeszcze spi:P jak wstaniesz to opowiedz jak bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: wow po polsku "łolaboga" 04.12.04, 11:30 Hehe reggie pewnie jeszcze odsypia ;))) U mnie sloneczko wycodzi w Danii ;))) YEAH!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:05 jeśli ktoś pisze o bzdetach to wynocha z tego forum, bo zajmuje tylko miejsce. popieram akcję w całości Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 12:20 wpadlem na chwilke -przyszedl sasiad i mnie poprosil zebym mu akumulatory w ciagniku wymienil kur..a nie wiedzialem ze trzeba podniesc kabie do gory zeby wyjac stare ale dalem rady nie chcialem pieniedzy ale sie upar i wkoncu mi wcisnol.Trza jakos z sasiadami zyc no nie, jeszcze pytal a ten ruski motor jeszcze masz ,,starowinka a pamietliwy on ze wschodu pochodzi repatriant z ukrainy ale sympatyczny bynajmniej on nigdy nie nazekal ze na wolnym wydechu ruchem latalem pozdrowionka lece dalej tyrac ps. Renia wstawaj pomoz nam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:31 Wrocilam:)Was na chwile nie mozna zostawic,znowu mam zaleglosci w czytaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:38 I jak bylo?? Bo u mnie hehehe ostro, zebrala sie ekipa polakow i oblewalismy egzamin, tzn ja tak delikatnie bo bylem DD ;((( POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:40 wpadlem cos wszamac i namazac paluchami na ekranku kompika .I namarze wam tak - ze jak ona dzisiaj nie urodzi tej zuzy to wezmy troche narzedzi z warsztatu i sam zrobie pozadek ,odkrece jej klape od dolu i wyciagne ta niesforna dziewuche ,ona by tylko plywala ot znalazla sie a jezdzic motocyklem kiedy ma sie zamiar uczyc no gadajta cos kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:47 czy ktos tu jest bo czuje sie colernie samotnie zameldujcie swoja obecnosc bo mam wrazenie wysiadl necik Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:57 mam podejzenia ze wy nie chcecie ze mna gadac bede plakal po raz piewszy od89 roku i to przez was Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 14:02 powidzcie mi jak u was chodzi to forum bo mnie lipa wolne to wszystko jakies? > kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:05 spoko jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield500 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:50 witam chetnie pomoge. suzuki gs najlepszy na pierwszy moto ale szybko sie nudzi, jeden sezon w zupelnosci wystarczy. mialem gs-a przez sezon i teraz mysle nad banditem (to juz 4 cyl). pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia "500 to za malo" Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 14:57 spoko jestesmy? ale cos cichutko jestescie gadajcie cos dzien mija a postow troszke malawo Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 15:06 Taka pogoda,wszyscy jeżdżą,ja też zaraz odpalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 15:08 milej przejazdzki nie zapomnij sie pochwalic pozniej jak bylo kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 04.12.04, 15:40 Hej nie piszcie tak, ze jezdzicie :((( a ja co?? tylko puszka mi zostala :((( SMUT!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:56 u mnie tez pogoda zajedwabista ale mam tyle pracy w warsztacie ze nie wyrobie sie dzis.moze jutro cos posmigam jak pogoda bedzie gites:)jakos malo sie staracie!?ja na chwile wpdalem cos zjesc i zaraz bede lecial znoof do warsztatu.jest tu ktos chetny a podbicie ilosci postow????hallo??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:02 wrona co porabiasz w swoim warsztacie? ja na dzisiaj odpust daje jutro tez jest dzien roboczy niedziela posdrawiam serdecznie bo widze ze my po fachu kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:15 heh...:)no mam kupe roboty.nawiozlem troche sprzeta z niemcow i musze to doprowadzic do stanu jezdzacego i sprzedac:)ale wiesz jak narazie to tylko 80- ki...:)ide jeszcze wszamac drugie danko i chyba bede leciel.zaraz tu zajze Kojot:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 15:56 a mi dno botelki kumplu pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:15 kurde bo i ja zaraz do warsztatu wroce jak tak dalej pujdzie dawasc posty i ja chce miec jakis nominal moze byc 500 kojot ps. sam nie bede klepal co prosic was mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:18 Kojot dobrze wiesz ze mnie rposic nie trzeba:)hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:22 czesc co tam porabiasz w warsztacie ?moze pogadamy przez gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:23 Przeziebiłam sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:24 jeszcze 6 i bedzie 500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:24 jeszcze 5... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:32 chetnie Kojot:)moj to 5065009.czekam na znak:)ehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:26 ooops... troche wiecej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:26 teraz chyba 3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2... Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:27 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1... Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:29 ty lobuzie tak sie nie robi bys cos napisal a nie odliczanko to nie fer kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyryryry Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:28 tyryryry Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:28 niezle juz 500 post Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:36 no i nie zalapalem sie na 500 przykro mi ale to nie koniec swiatajeszcze jest pare znakomitych nominalow do zalapania kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:45 Kojot!gdzie sie podziewasz??numer gadu CI podalem:)jak nie przeczytales mojego posta to tutaj jest moj numer-5065009:) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 17:36 w zwiasku z ty m ze nikogo tu nie ma wracam do warsztatu tak jak wrona bede molestowal motocykle pozdrowienia kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 18:32 no w doope chwile czlowieka nie ma i juz tyle trzeba czytac ale dobrze:) bylem dzisiaj pytac o urala ale koles jeszcze z zachodu nie wrocil w tygodniu pojade:)) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 19:02 nie martw sie poczekasz i jak jest ci pisany to bedziesz go mial anieraz lepiej na wszystko spojrzec chlodnym okiem pare razy tak mialem i wiem ze to tylko wychodzi na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 20:59 no no no wiesz ale to nie jest japonia to taki sprzet ze eh...miejmy tylko nadzieje ze duzo zarobil koles i ze za grosze odda nawet jak sprzet padlina to bede mial papiery i czesci ale badzmy dobrej mysli sprzeta koles sprzedac chce bo mojego braciszka na miescie zaczepial (on na dnieprze) czy nie znzlazl by kogos kto by kupil... no ale juz nic nie pisze:P bo to nudne moze byc... a swoja droga to jakos dzisiaj nikt sie nie stara zauwazylem.. edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:00 ja wlasnie wrocielm z warsztatu:)zmeczony jestem ale powoli motorki dochodza do ladu:)jakos mnie to zadziwilo ze jak wszedlem na forum to nasz temat byl gdzies niziutko...:/piszcie!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
liber15 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 20:24 Niema tematu to moze swój zapodam: Piszcie jak tuningujecie maszyny:) Ja w Aprili 125 RX mam wydech arrow-a i motor kopie niezle. Coprawda to nie CR-a ale nieduzo brakuje;) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 21:02 moj tropiczek ma przyspieszacz zaplonu planowana glowice i jakis gazniczek troche inny niz standardowy(tak mi sie wydaje za duzo porownania nie mam:P) i kopa ma niezlego eheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 21:53 sjakos cicho......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:46 no jakos cicho.nikogo nie ma o tej porze w sobote w domu??ja jestem zbyt zmeczony zeby gdziekolwiek isc wiec siedze przed kompem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 22:43 no widze ze wszsyscy pija po katach eh... nie znacie umiaru ja tylko twardo walcze....albo mi tak komp siadla ze sie nic nie pokazuje ostatnio zauwazylem ze wszystko jest mozliwe nawet literki mialem na tym forum raz zielone no trzymci sie zawierzaki ja bede spal bo jakis oklaply jestm dzisiaj pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 00:27 szczeze mowiac pijhany jeste i zawiedziony ja zawsze gonilem zeby zobaczyc co zostalo napisane pod moja nie obecnosc i powiem wam nie wwwwwwwwwwiele sie nagadaliscvie szkoda do jutra bede mial kaca ale iiii tak dam rade kojort + Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 00:43 wwiiesz cio reenata przegladalem posty i wwidzze ze na hd mozeeeeessz buc o 2220 a nn aa tym temacie ciezko cinapisac takie wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:01 ale mam kaca boze po co ja pil kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:05 w czoraj glupi po pijaku jeszcze wbilem sie na forum i glupoty wypisywalem jezeli kogos obrazilem to przepraszam to nie ja to wodka ps dochodze do siebie kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 09:16 kojot ty wlasnie dajesz dobry przyklad nam polakom bo jestes tak twardy ze czy na kacu czy na gazie zawsze przyjdziesz i cos napiszesz ... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:32 czesc edwin dziekuje ze zauwazyles , glupio ze pochlalem wczoraj ale to chyba ze stresu otwozylem botelke wodki fajnie ze wpadles kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:44 a co wy sie poobrazaliscie wszyscy na to forum i pare osob widze juz od jakiegos cvzasu zadnego wpisu nie czyni lipa obiecaliscie a teraz co jest kojot ps. nie pije wiecej sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:06 heh:)poczytalem zalegle posty i widze ze Kojot niezle zabral:)hehe...ale ilosc postow mnie nie przerazila od wczoraj:/jakos sie slabo staracie!co jest!juz mi sie tu wpisywac:)moze opowiedzcie o wczorajszych imprezach:D heheh pozdrowienia WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 10:29 no no opuszczaja sie ludzie mnie tez troch enie bylo ale bylem chory i mam zwolnienie:).... teraz do kojota:picie sam ze soba zawsze tak sie konczy eheheh pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 10:51 wiem obiecuje sam sie wiecej nie upijac no gdzie sa wszyscy? kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 10:55 no no jakos malo ostatnio tu zagladaja ludzie... a o pisaniu nie wspomne... lece na sniadanie jakies bo chleb w koncu przyniesli:P:P pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
prych Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 11:15 a ja wlasnie wrocilem ze snidanka i cos malo postow Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 11:39 a ja do warsztale lece dalej dzialac bo mnie w koncu utucze ze tak malo sprzetow zrobilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:39 no witam wszystkich:)gdzie sa wszyscy???? ha!!!!o:) odezwijcie sie jak tu jestescie:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:08 ale sie slabo staracie:Pnikogo tu nie ma w poludnie w niedziele??no cooz mam tylko nadzieje ze wieczorem sie poprawicie pozdro WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 13:22 no w doope u mnie od rana slonce :(( ale ja musze oszczedzac bede twardy...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:32 A ja nie wytrzymam,jadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:35 bravo Cien:)ja tez wlasnie sie wybieram pojezdzic:)zycze szerokiej drogi wszystkim ktorzy tez gdzies sie wybieraja:) pozdro WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 14:40 ja w padm co jakis czas z warsztatu zeby zobaczyc jak wam idzie a tu dupa , honda led naprawiona ide ja potestowac zeby klient nie marudzil pozdrowionka kojot ps. a z drugiej strony najpierw nie dbaja o sprzet a pote po warsztatach musza jezdzic motocyklisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 15:04 ja tam po warsztatch nie jezdze eheheh... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 15:39 no ty edwin nie jezdzisz bo pewnie dbasz oswojego sprzeta ale sa tacy co sie dziwia ze motocykl nie chce zapalic a jak otwierasz u nich air boks to w srodku sieczka to zwykle dupki po co latac po mechanikach kiedy juz sie cos stanie a wyprzedzic fakty i troche sie poznac na wlasnym motocyklu ,przeciez to nie boli ty pewni\e wszystko robisz sam i bardzo dobrze.Ktos moglby teraz powiedziec ze warsztaty nie mialy by pracy -a ja odpowiem jaka to przyjemnosc dla mnie kasowac mojego brata lub siostre motocyklistke za wykonana usluge zadna cena ciezko przechodzi przez gardlo ale charytatywnie nie bede tego robil juz frycowe zaplacilem kiedys taki bylem ze robilem za darmoche ale sie skonczylo pozdrowienia kojot ps. biore sie za jakiegos chinskiego skutera nawet nazwy nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:43 Znowu mam tyły... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 17:01 no ja sam robie wszytsko u siebie trzeba zobaczyc co i jak chodzi jak cos nie wiem to ojciec pomaga i jakos idzie a tak wogole to nie wiem czy mozna by bylo oddac komus motor w moim miescie.... a i moj sprzet jest taki ze kazdy kto zechce powoli do wszystkiego dojdzie:P a i teraz jeszcze jedno przypomnialo mi sie ktos tutaj pisal niedawno ze motorow coraz mniej widac i drugi dopisal ze chyba tylko 3 widzial eheheh jak ja bym widzial trzy motory w miescie to normalnie nie wiem swieto jakies ehehhe nie licze swoich:P....... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 17:06 lisena chyba bedzie z nas dumna nie ma jej watku na pierwszej stronie niby ale watek z jej imieniem jest jakos ostatnio w pierwszej trojce....ale wiem wiem wiem t nie chodzi a nia a i tteraz mamy swoj cel:))P Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 17:20 Nie bardzo wiem co tym razem napisać, więc dorzucę tylko cegiełkę do osiągnięcia celu. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 17:46 czesc cholerny skuter chinski partacze wkladaja lapska a kojot musi wszystko naprawic po nich sym tak sie ten cod nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malagocha Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:57 to ja będę 545 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:00 a kto ty jestes bo nie widzialem pani wczesniej ? kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malagocha Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:02 bo ja z taką pewną nieśmiałościa ;), a jestem tylko plecaczkiem ale może kieeeeedyś..... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:08 nie no to super napewno bedzesz miala wlasny motocykl Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:16 Przyłączam się do życzeń Kojota! Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:18 wciągnęło mnie i właśnie się zalogowałam , no i cóź piękny tu macie wybór tematów Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:21 tak wybor jest tylko ludziska jacys zajeci i nie chca pisac Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:30 nie wiem czy będę częstym gościem , ale napewno często czytam wasze listy, no i tak nieraz sie dołączę. ps. dzięki za miłe przyjęcie i życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:25 To może Małgosiu (wnioskuję, że tak masz na imię) opowiedz nam, jakie motocykle najbardziej lubisz. Albo cokolwiek, co masz ochotę opowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:34 ja bym zapytal o cos innego mianowice na czym cie wozi twoj facet oczywiscie nie zlosliwie pytam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:39 Witamy kobietke :) Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:50 dzięki, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:49 wozi mnie na hondzie shadow 1100, a co do wcześniejszych listów też mam dziś jazdę za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:43 zawsze podobały mi się choppery ( ach...), trochę mniej wszystkie pozostałe chociaż , chociaż, chciałabym spróbować na crossie ale zdecydowanie choppery!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 19:13 a to niezly motocykl fajnie masz kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 19:32 no w doope wy tu ludzi poznajecie a mi internet ten swiruje eh... no ide sie chyba czego poucze... pozdrawiam edwin kojot co z kojociatkiem.........?? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 19:59 nie chce wylezdz skubana dobrze jej tam dzieki ze pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 20:12 ehehe to moze bedziesz mial ciekawy prezent na mikolajki eheheh... pozdrawiam(ide do nauki:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:44 no ale mialem zaleglosci:)nie bylo mnie jakies pol dnia i juz tyle postow do poczytania.ale juz mam to za soba:)ale ciesze sie ze jakos to nam idzie:)jestem z Was dumny:Dale nie tylko z tego powodu.rowniez z tego jak przyjeliscie nastepna kobietke w naszym gronie"pobijaczy rekordu"hehehhe:)nie no powaznie.to sie chwali! pozdro WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 21:28 wrucilem z warsztatu caly dzien praca na szczescie jutro mikolajki i prezencie moze nasadowa 8 bo mi co sie zluzyla .No ale sie porobilo z chinskim sym-em teraz trzeba oddac glowice to tokaza zeby mi tam tulejke pod swiece zmontowal nie ma gwintu nie ma kompresji jasna cholera a juz bym mial to za soba pozdrawiam kojot ps. moze ktos dysponuje czesciami do skutera aprilia sr 50 chdzi dokladnie o sprzeglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 21:36 sprzeglo....od tropika bym znalazl ehehe no ew od wsk... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 21:44 sprzeglo do tropki ja toze posiadam ma takiego skutera i dostalem go bez bebechow od strony sprzegla i tak zapytalem ruznie bywa ale dziekuje ci serdecznie za zainteresowanie jak bys cos potrzebowal to daj znac moze cos pomoge pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 21:47 o kojot mam cos czego potrzebuje 6 liczb eheheh 0d 1 do 49 wybierz podaj te wlasciwe i ja ci zalatwie sprzeglo i nei tylko ale liczby musza byc dobre pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 22:26 Kurczze ale nastukaliscie postow :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 22:31 no dobranoc miski ja wymiekam ide spac... jutro z rana wpadne jak net bedzie dzialal:P pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 22:52 To fakt - sporo tego "ponabijali". Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 23:11 Wojtek ,spidy gdzie wy sie podziewaliscie pewnie jezdziliscie caly dzien! teraz musicie to odpracowac no opowiadajcie co porabialisci pozdrawiam kojocisko stere psisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 07:10 Kurcze stary, jak ja chcialbym zeby bylo tak jak mowisz ale... zasadniczo to sa 2 "ale": 1 ale: moto sprzedane zostalo pod koniec czerwca, wiec od pol roku nie siedzialem na maszynie :((( 2 ale: siedze teraz w Danii a tu pogoda jest, tak delikatnie ujmujac beznadziejena :((( Jednak sa tez i dobre wiadomosci, juz swieta tuz tuz, ja za 14 dni zawitam do ojczyzny i jeszcze lepsza wiadomosc, sezonik tez juz blisko, a to znaczy ze znow usiade na moto, planuje cbr 954rr albo R1... cos wypali bo kasa odlozona :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 08:18 no dziendobry miśki.... kojocie to jak z tymi liczbami bo ja zasadniczo to musze je miec do srody.... czuwaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:41 Witam as kochani:) speedy cośostatnio nie widac Cię tu,normalnie zaczynam tesknić:) Kojocik mała nadal siedzi w brzuszku??? Normalnie zaminsciłam link do zdjec a tu nikt pewnie nawet nie zauwazył:/ ehhhh faceci:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:07 Ejno ludziska ten temat byl zawsze na pierwszym miejscu!!! gdzie was wszystkich wywiało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 14:48 ja jestem na posterunku... hej reggie :))) jak u Ciebie?? A mialem duzo spraw ostatnio do zalatwienia dlatego tak mnie malo bylo, asle juz bede czesciej... POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:57 Speedy a gdzie reszta?? dzis moze z 10 postów zostało nabitych:( Co za dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 15:35 Yyyyyy kurcze nie wiem gdzie reszta, pewnie beda pozniej... a 600 post bedzie moj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:36 bez szans ja go zgarne:P Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 15:54 heheh poczekamy zobaczymy :))) Albo moze umowa :))) taki maly pakt :))) jak bede ja to wspomne o Tobie w tytule, a jak Ty to o mnie!?!?! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 15:56 Haha, zreszta zobaczymy :))) moze taki maly pakt, jak bedzie Twoj 600 to wspomnisz o mnie w temacie a jak moj to ja o Tobie!?!?! Hmmm?? POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 16:05 oj kombinujecie kombinujecie ehhehe.... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:05 Oki super pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:07 To nabijmy szybko posty,bo musze powoli uciekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:11 A tak apropo to malysz ostatnio cos sie nie stara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:11 Tylko posta nabijam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:15 Net mi padacznie cos chodzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:18 mi tez cos haczy badziew :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:20 No chłopaki jeszcze 11 :) nabijac nabijac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nekrolog Reggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:24 No masz swojego posta :> oddasz w naturzde ;P Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:22 Calkowity Brak Rozsadku, tak pisze bo cos czuje ze cebra 954rr na przyszly sezon sie szykuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:28 Hehe, Droga Kolezanka przerwala mi moj hardcorowy napisik :))) ale to nic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 600 pscik jest nasz Reggie?!?! speedy1000 ;))) 06.12.04, 16:30 jeszcze 2 Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 600 jest nasze ;))) Reggie & speedy1000 06.12.04, 16:34 To juz czy jeszcze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:29 Nie chce mi cholerstwo łazić cos mi sie wydaje,ze przegapie 600 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie PECJALNIE DLA SPEEDYEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:35 MOJ POST DEDYKUJE OCZYWISCIE KOLEDZE SPEEDYEMU CZY JAKTO TAM SIE ODMIENIA .BUZIACZKI :* 600 :) :) ORAZ NATURALNIE MARIUSZKOWI,KTORY TWIERDZI,ZE 600 TO MAŁO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 601 ;))) reggie & speedy1000 06.12.04, 16:37 hehe mamy nasz maly plan sie powiodl!!!! ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:37 Przegapiłam :( a miało byc tak pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:42 Speedy całkiem przypadkiem moj jest 600 a taki durny no:/ Za to 599 i 601 jest fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 16:43 kurcze to ja przegapilem ;))0 Twoje jest 600 i 601 :((( ale dzieki ze o mnie wspomnialas mi cos necik sie zacal ;((( kurcze w takim momencie... POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:52 czesc awn wszystkim wrocil ja z pracy doda nie urodzila (no coz prawdziwy kojot rodzi sie wbolu) te szesc cyfr co mialem podac to 15 ,7 ,3 ,37,24,1 pwodzenia 10 procent edwin moje Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:53 fajnie na tym forum czuje sie jak druga zmiana wy juz sie napisalisci teraz kojot do roboty sie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:53 co wy tam na mikolaja dostali aaaaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:54 reggi pewnie rozge bo olewala nasz tamat przez niedziele jesli sie myle to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:55 speedy dostanie prospektcbry albo pewnie jakis model zeby mogl sie wieczorami podniecac hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:56 a swoja droga to wy zawsze jestescie najbardziej lapczywi na to pisanie kiedy sie zbliza okragla cyferka Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:57 ale ciezki dzien dzisiaj mialem w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:59 klient odebral skutera i caly zadowolony ja tez bo pare zlotych wpadlo . Niedlugo ide do warsztatu zobaczyc trzeba sie czym zajac moce cbre przygotuje do lakierowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:14 Przyznaje sie bez bicia troche w wekeend was olałam:( ale w wkeendy siedze z Lysoutem:) Mi Mikołaj przyniósł śliczna poduszeczke z swiątecznym motywem,cobym mogła sie przytulać i nowy świecznik,bo mam na punkcie świeczek świra :) Jeszcze czekam na czekoladowego ogromnego Mikołaja (swoją drogą ciekawe czy lysout pamietał,ze mi obiecał-pewnie nie jak to facet) nadal mam katar i jestem coraz bardziej zmęczona tym i nadal brak cudownego sposobu bozbycia się tego cholerstwa:( Kojocik dzidziusiowi dobrze w brzuszku widocznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 17:36 eheh aj tez nadostwalem az brzuch boli:P eheheh kojocie jak twoje dziecko jest przebiegle to wyjdzie jutro albo po jutrze a jak bedzie chcialo przypodobac sie rodzicom to wyjdzie dzisiaj ale jak znam zycie i male dzieci to one raczej sa przebiegle ale zobaczymy... pozdrawiam edwin a i kojocie dzieki bardzo za numery ludzie jak chcecie to tez obstawiajcie te liczby bo po co mi 3 miliony a nawet jak trafi 20 osob to na moto wystarczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:40 mineliśmy 600 to znowu uspokoiło sie na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 17:48 no czesc instalowalem cos na kompie ale mi nie poszlo jak wygrasz edwin a nie odpalisz mi dzialki to bede ci spiwal jak kazik walesie ,,edein oddawaj moje sto miljonow,, reggi ty sobie do tej poduszki dokoptuj jeszcze goraca kolderke i do lozka bo jak tak dalej pojdzie to nam do sezonu nie wyzdrowiejesz a ja chcialbym was tam kiedys na zywca poznac jak juz bedzie cieplo ,z wrona juz wtepnie jeste ustawiony mowil ze wybieraja sie nad moze w sezonie no to pobalujemy pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 18:08 ale zaniemowiliscie cos sie stalo cos powiedzialem przzepraszm kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:29 wybaczcie ze was zaniedbalem ale jakos czasu nie mialem.mialem strasznie duzo postow do poczytania:):/heh..nie chcialo mi sie zbytnio ale kojot mnie namowil:) hehe.no mysle ze bylo by fajnie jakbysmy sie np spotkali nad morzem w sezonie (najlepiej w wakacje:)) co o tym myslicie??? pozdro WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 18:30 no w doope ciho jest troche... o i znalazlem sobie komara tego jednego z pierwszych z siodelkiem jak w rowerze:DD jak z urala nic nie bedzie to jeszcze przed swietami go sciagne i zrobie na bostwo eheheh pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 18:37 Nie zaniemówiliśmy, może nie każdy ma czas. Ja na ten przykład dopiero niedawno wróciłem za szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 18:54 hehe "kojot" dzieki stary wiesz jak marze o taki prospekcie ;))) hehe zrozum mnie, nie siedzialem na moto od 6 miechow, jestem strasznie napalony ;))) hehe... a tak poza tym to u mnie nie bylo mikoalaja... :((( nie mial kto :((( jestem tu samiutki :((( POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:00 speedy nie doluj sie!!nie jestes sam!!!jestesmy z Toba:D kiedy masz zamiar wpasc do kraju?? pozdro WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malagocha Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:48 a ja niedawno wróciłam z pracy , no i musiałam przelecieć po postach (totyyyyle czasu zajmuje) ale za chwilę znów mnie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:05 o ludzie!!!! myslałam,ze juz sami z kojotem i speedym zostaliśmy no i dobiegajacym czasem edwinem:)W wakajce sie spotkać dobry pomysł:) A może w Poznaniu,takie piekne miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Speedy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:12 Jak bedziesz to zajrzyj na poczte na gazecie i pamietaj,ze mikołaj nie zapomina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 19:16 tak ogolnie patrzec to ten watek bardzo mi sie podoba bo zawsze mozna porozmawiac albo co:P:P nie jest monotematyczny(podoba mi sie to slowo) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:16 czemu nie moze byc poznan nie glupio by bylo sie spotkac w realu (tylko nie chodzi mi omarket) speedy nie mam plakatu twojej wymarzonej cbery ale moze cos skoluje pozdrowionka kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:21 no to rzeczywiscie jest super temacik o wszystkim i o niczym przynajmniej pogadac mozemy ze soba i opowiedziec co u nas speedy moze masz ochote wpasc do mnie zrobimyt mala impre w lato? kojocisko stare psisko ps. co ty tam porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:18 no ale nad mozem bylo by ciekawie sie spotkac mam duze podworko i juz przerabialem takie lokalne zlociki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:20 Reggie,mam dla Ciebie przepis na lekarstwo -pół szklanki przegotowanej wody -3 łyżki miodu -sok z pół cytryny -2 kiliszki wódki Wymieszać i pić na gorąco.Mi pomaga pzdr P.S.Co do spotkania to proponuję zlot w Giżycku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:25 dzieki cień:) zaraz wyprobuje,musi okropnie smakować,ale jak pomoze to warto;) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:33 no to mamy juz poznan i gizycko oraz moj lebork proponuje rajd po polsce to nikt nie bedzie sie czul pokrzywdzony kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:54 dobra ide do warsztatu bo nic nie gadacie i szceze mowiac jeste zawiedziony kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 19:58 oki sluchajcie ja sie pisze, przy okazji na tor do poznania zajrze, but first musze kupic moto ;))) i wtedy bedziemy planowac, a jak nie to moze autkiem, kurcze jak nie jak tak, co nie bedzie moto... BEDZIE!!! ;))) dzieki kojot, hehe!!! a co robie, study study study, ale juz koncze semestr wiec do kraju zajade za 14 dni :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 20:39 w doope to mi na wakacje jakas robote szykujcie bo na paliwo chyba tearz musialbym zbierac juz:P... na chyba ze wpadniece na wschod mam dzialke na prawdziwej wsi..... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:15 heh..dobry pomysl ale,jak by nie patrzec ja juz zbieram na wyjazd do Kojota:) mam nadzieje ze Ty jednak tez wpadniesz do Kojota.(bo wydawalo mi sie ze zapraszales wszystkich kojot:)hehe) pozdro WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:57 Kocham Miśkę i moją Suzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:07 ja też:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:35 Siedzą dwie sowy na gałęzi. - Uuu, Uuu Na to druga: - O ku.., ale mnie przestraszyłaś! ------------------------------------- to jest genialne w swojej prostocie eheheh Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 21:39 :))))) Racja Jak masz coś jeszcze, to dawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:48 oczywiscie wszystko jest kopiowane i ja o tym wiem ale jak tu wklejam to zawsze o jeden blizej do 1000:))) Siostra Przełożona udając się na poranne modlitwy, minęła po drodze dwie młode zakonnice, które właśnie z porannych modlitw wracały. Mijając, pozdrowiła je: - Dzień dobry dziewczęta, niech Bóg będzie z Wami. - Dzień dobry Siostro Przełożona, Bóg z Tobą. Kiedy młódki oddalały się Siostra Przełożona usłyszała jak jedna z nich mówi: - Chyba wstała ze złej strony łóżka Zaskoczyło to Siostrę Przełożoną, ale zdecydowała się nie zgłębiać tematu, poszła dalej. Idąc korytarzem spotkała dwie Siostry, które nauczały już w klasztorze od kilku lat. Po wymianie powitań (Dzień dobry, Bóg z Tobą/Wami...) Siostra Przełożona znowu odchodząc usłyszała jak jedna mówi do drugiej: - Siostra Przełożona chyba wstała dziś nie z tej strony łóżka Zmieszana Siostra Przełożona zaczęła się zastanawiać czy może mówiła opryskliwie, albo jej spojrzenie było nie takie jak powinno... Rozmyślając tak podążała do kaplicy. Wtedy na schodach ujrzała Siostrę Marię, lekko przygłuchą, najstarszą zakonnicę w klasztorze. Siostra Maria pomalutku, schodek po schodku wchodziła na górę. Siostra Przełożona miała dużo czasu aby uśmiechnąć się i wyglądać na szczęśliwą, podczas pozdrawiania Siostry Marii. - Siostro Mario, cieszę się że Cię widzę w ten piękny poranek. Będę się modliła do Boga, abyś miała dziś piękny dzień. - Witam Cię Siostro Przełożona, i dziękuję. Widzę że wstałaś dziś ze złej strony łóżka. To stwierdzenie powaliło Siostrę Przełożoną na kolana. - Siostro Mario, co ja takiego zrobiłam? Staram się być miła, a już trzeci raz dzisiaj słyszę że wstałam nie tą stroną łóżka. Siostra Maria zatrzymała się, spojrzała Siostrze Przełożonej w oczy i rzekła: - Och, nie bierz tego do siebie, po prostu ubrałaś pantofle Ojca Krzysztofa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragbar Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:48 We wszystkim potrzebny jest umiar. Z umiarem włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:51 eheeh..... >Myśliwy poszedł na polowanie i zobaczył zająca. Podszedł na 50 metrów, >>przymierzył, strzelił. Dym się rozwiał, zając dalej siedzi. Podszedł >>na 20 metrów - to samo. Zdenerwował się, przyłożył zającowi lufę do >>głowy, strzelił... Dym się rozwiał, zając wstaje, otrzepuje się i >>mówi: >>- Pojebało Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:54 moze bede monotematyczny ale trudno co robic... Stoi zakonnica na szosie i zatrzymuje samochody. Nikt nie chce się zatrzymać >>i podwieźć siostry. Deszcz, chłód, burza straszliwa . W końcu >>zatrzymuje się >>piękna blondyna w czerwonym ferrari i zabiera zakonnice .Ta szczęśliwa stara >>się nawiązać rozmowę: >>- Piękne auto, pewnie ma pani wspaniała posadę, skoro stać panią na >>taki wóz... >>- A nie nie, to mój 3-ci kochanek mi je kupił >>- Jak to, nie ma pani męża? >>- Nie, żyje w wolnych związkach, lepiej na tym wychodzę, np. te futro >>na tylnym siedzeniu dostałam od innego kochanka >>- A ta piękna biżuteria >>- Ta jest od jeszcze innego >>W końcu dojeżdżają do klasztoru, zakonnica wysiada smutna ze jej życie jest >>takie szare, ale tłumaczy sobie ze wybrała życie klasztorne wiec tak >>musi być. Około 22 zakonnica zmówiła wieczorny pacierz i kładzie się >>do lóżka, nagle ktoś cichutko puka, puk, >>puk >>- Kto tam? >>- To ja ksiądz Antoni [szeptem] >>- W dupę sobie wsadź te swoje bombonierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 22:38 no na dzisiaj bedzie koniec ale za to tekst bardzo dlugi moze stary ale dla mnei bomba... pozdrawiam edwin Wchodzi biały facet do sauny i tak siedzi i sobie myśli: "Kurde, jak ja dawno nie paliłem, oj ale bym sobie zajarał bacika". No ale nie ma trawy, więc siedzi dalej, siedzi i znowu myśli: "Boże, jak ja bym sobie zapalił, no chociaż malenką dupkę". No ale nie ma trawy więc siedzi i tak sobie myśli. Po pół godzinie kiedy facet już się nieźle nakręcił do sauny wchodzi murzyn w dredach siada po drugiej stronie i ostentacyjnie wyjmuje 10-cio gramowego wora i zaczyna skręcać. Na to białas się podniecił: "Ja pitolę, ale sobie zapalę, ale sobie zapalę". Podchodzi do murzyna i mówi: -Yo stary! Wiesz jak dawno nie paliłem, chyba z rok, poratuj kolegę w potrzebie daj ściągnąć trochę. Na to murzyn: - Yo, no spoko, ale wiesz... 100 dolców od macha. - Co kurde 100 dolarów? Pogięło cię? - Nie stary to jest taki zajebisty towar, że nawet sobie nie wyobrażasz jakie będziesz miał schizy. Facet sobie myśli "A walić to, mam trochę kasy i muszę sobie zajarać!" Zapłacił więc murzynowi 100 dolców i ściągnął z bata taką chmurę jaką tylko mógł. Siedzi, i nic. - Ej stary, ale żeś mnie zrobił w konia, nic mnie nie wzięło. - Bo to jest taki towar co dopiero po czwartym, piątym razie łapie. Białas wku..ony, ale myśli sobie zapłaciłem mu już 100 dolców nie może się zmarnować. Rzucił więc jeszcze 500 i ściągnął 5 porządnych buchów pod rząd. Usiadł i znowu nic... - Ty fiucie, zapłaciłem ci 600 zielonych za taki szajs. Murzyn zaczął się śmiać, zwinął manatki i zaczął nawiewać. Biały za nim. Murzyn ucieka po korytarzach, biały za nim. Murzyn wsiadł do windy. Biały nie zdążył, wbiega więc po schodach, zjeżdża po poręczy. Zjechał na dół murzyn akurat wysiadł z windy i spie.. na zewnątrz. Wsiadł do taksówki i odjechał. No to biały za nim w drugą i w pościg. Ścigają się tak po całym mieście. Wreszcie murzyn wysiada i wbiega w sam środek centrum handlowego, biały za nim. Goniąc się rozpierdzielili kilka stoisk. Murzyn ucieka pod górę po schodach ruchomych jadących w dół. Biały za nim. Murzyn wbiegł na najwyższe piętro, biały za nim. Murzyn po drabinie na dach, biały za nim. Skaczą po dachach z budynku na budynek, wreszcie zbiegają z któregoś po schodach i gonią się po ulicy. Dobiegają do portu murzyn wskakuje w motorówkę, i w morze, biały dosiada skutera i za nim. Gonią się tak aż zabrakło im benzyny. Wreszcie murzyn skacze do wody i płynie wpław, biały za nim. Dopłynął do brzegu uniknąwszy rekinów i spie.. dalej. Murzyn wpada na lotnisko, biały za nim. Przedarł się przez ochronę i wskoczyl do startującego samolotu. Gonią się po jumbojetcie wreszcie murzyn dorywa spadochron i wyskakuje, biały za nim. Lądują na bazarze murzyn kroi ze stoiska deskorolkę i w długą, biały zabiera rolki i za nim. Gonią się tak, że aż zainteresowała się nimi policja konna. Wreszcie murzyn się wkurzył bo za wolno na tej desce jechał i wyrywa jakiemuś szczylowi rower, biały zabiera drugiemu i za murzynem. Gonią się tak aż wreszcie zgubili policję i wjechali do lasu. Murzyn bardziej wytrzymały pedałuje na rowerze a biały został w tyle i zgubił murzyna. I nagle zachciało mu się sr... Myśli "ale zwalę sobie kloca" i zszedł z drogi za krzak, oparł rower o drzewo, ściągnął gacie, wypiął dupę i sra... Nagle czuje silny uścisk czarnej dłoni na ramieniu i słyszy: - Ej koleś, ale w saunie to się nie sra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:36 obywatel edwin j.j. melduje sie 7.12.2004 na tym o wiecie:) ja myslalem ze rano wstane i bede mial wpis nr 650 tak jak ural a tu doopa........eh ale trudno co zrobisz no chyba ze... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:41 to jest wpis ktorego praktycznie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:59 a to wpis który jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin 650!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:43 wpis nr 650 troche naciagana dobra wrozzba:P:P:P ale koles wczoraj juz wrocil do pl i moze jutro sie do niego wybiore z ojcem pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie 651!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:02 Jakzwykle rankiem tu pusto:) ja wstałam,czuje sie tragicznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: 651!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:03 poludnie jak zwykle pustki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: 651!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:05 Południe to dopiero teraz,ale i tak pusto.Zawsze uważałem że się nie uda pobić tego rekordu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon kto zgarnie 666 ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:48 no kto ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon kto zgarnie 666 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:49 Wpisywać się motomaniacy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon ciekawe kto zgarnie 666 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:53 a wtedy lisena wpadnie w sidła prawdziwego diabła na najszybszym szatanie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: ciekawe kto zgarnie 666 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:12 może to ja zgarnę ? Choć wolałbym zgarnąć qmulację w dużego :)) Najlepjej poczwórną !! Kupiłbym Wam wszystkim motocykle jakie tylko chcielibyście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: ciekawe kto zgarnie 666 ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:16 trzymamy Cie za slowo:)heh ale pamietaj ze jak CI sie uda w tego lotka trafic nie ukryjesz tego przed nami:D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cacodemon czy każdy pamiętam o klikaniu w pajacyka ?? 07.12.04, 13:14 W jedności siła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Konkurs smsowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:56 Co się stanie po osiągnięciu 666 postów ? a) lisena dosiądzie własnego szatana b) szatan dosiądzie liseny :)) c) polskie drogi będą tak równe i piękne jak tory motocyklowe :)) Smsy wysyłac na numer 2 zera 3 zera 4 zera Koszt sms 6,66zł z Vat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Konkurs smsowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:06 zapomniałem o nagrodzie nagrodą za poprawną odpowiedź jest przejażdżka z liseną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: 651!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:05 no witam hhe jestem w szkole i sie dobijam do rekordu.jakos tu pusto o tej godzinie:D CIEN!!co Ty taki niedowiarek jestes??:Pzobaczysz ze sie uda! pozdro P.S jak ktos tu jest niech teraz da znac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon konkurs smsowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:09 Co ? NIkt nie chce pojeździć z liseną ? A myślałem że zarobię tu na jakiegoś nowego GSX-R :)) Conajmniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
cacodemon Gdzie jest Motodawca ?? 07.12.04, 13:16 Przydałby się tu pomóc bić rekord ! Odpowiedz Link Zgłoś
cacodemon i gdzie podziały się motocyklistki ?????? 07.12.04, 13:17 Chyba nie jeżdżą dziś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: i gdzie podziały się motocyklistki ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:22 heh no raczej nie.ale u mnie pogoda jest zajefajna wiec moze u nich tez:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cacodemon Pamiętajcie o pajacyku !!! 07.12.04, 13:18 Zawsze to grosik, ale ziarnko do ziarnka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: konkurs smsowy IP: 62.199.202.* 07.12.04, 13:33 hehee, no ja juz jestem, musialem leciec po mleko i odblokowac karte bo bankomat mi zezarl :)))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: konkurs smsowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:48 oo witam speediego!:) walimy do 700 postow?:)ja mam jak narazie godzine jeszcze bo w szkole jestem:) ale poznije sie napewno tu zglosze pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: konkurs smsowy IP: 62.199.202.* 07.12.04, 14:23 Sorki ale chyba bedzie lipa, bo u mnie DNS co chwile pada :((( wiec raczej Ci nie pomoge dobic do 700 :((( ale jak juz z netem bedzie okay napewno sie odezwe. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Ech... 07.12.04, 14:47 To może ja pomogę dobić do 700... Próbowałam przeczytać wszystkie zaległe posty, ale nie udało mi się :( Po prostu nie nadążam.. Poza tym, to nie będę się z Wami bawić! 500 post był wyraźnie zarezerwowany dla mnie i co?? Nie daliście mi nawet cienia szansy :( Buuu... Jest mi szaro, smutno i źle :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 15:19 no ja tez juz jestem caly taki wyedukowany:P.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:39 OOOOOOO matko 2,5 godziny w osrodku to przesada:/ Wygra,m w totka i zatrudnie se wlasnego lekarza:/ Zmeczona jestem :( chora - dobijcie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 16:14 no no no kojot naet podal numery ktore jutro wygrywaja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 16:17 i ostatnio postanowilem nie chorowac bo jak bylem zaszczepic sie na grype w tym zdrowym osrodku to nawet nie wiedzialem gdzie mam sie rejestrowac pozmieniali mi......zapytalem jakiejs baby w rejestracji a ona powiedziala mi ze ja jestem z innej kasy zapytalem sei gdzie mam isc ona mi powidziala ze tam ja spytalem a dokladniej no tam oo...w dooope przeszedlem do budynku obok i nie znalazlem tego gowno wkurzylem sie siadlem na motor i do domu:P wole nie chorowac i tam nie wracac tymbardziej ze nei wiem gdzie jest to 'tam':P:P pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 17:39 no co sie dzieje u mnie as zdazyl rozwiazac hydrozagadke a tu nawet jednego wpisu... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 17:58 czesc wam wszystkim wrocvilem z pracy edwin 10% czy wygrasz czy nie nie obchodzi mnie to jutro przyjadom moi znajomi z wiertarka aku lepiej oddaj poco tyle bulu zmeczony jeste jak pies a raczej kojot dziecka jak nie mam tak nie mam siedzialem w warsztacie do puzna Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 17:59 kleilem zadupek a wlasciwie pokrywe tylniego siedzenia w moim motocyklu pozdrowienia od kojocicy Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:01 glowica od skutera zregenerowana bedziemy skladac chinskie gowno ,,SYM,, dobrze ze nie SYF Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:02 fajnie ze tyle napisaliscie to dotaje ochote by sie dolaczyc i walczyc wspolnie o rekorda Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:03 cien ty sie chlopie nie lam bedzie dobrze ile by nie bylo to i tak dla mnie to juz rekord Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:06 reggi chora bidulka moze zaczniemy jej wysylac specyfiki domowego wyroby zeby sie wykurowala(kiedys probowalem butelki koniaku ale tylko kaca mialem) nie lam sie dziewocho bedzie dobrze do sezonu wyzdrowiejesz pozdrawiam kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:07 no walne jeszcze jeszcze kilkanascie i ide do warsztatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na ACH...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:15 widze ze Kojot masz mnostwo pracy:)ja dzis wrocilem ze szkoly dopiero o 17.nic mi sie juz nie chce wiec posiedze troche na kompie i ponabijam troche postow. dolaczy sie ktos?? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:08 czyuba nie wysle tyle postow glowica przyjechala Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:09 znaczy moj przyjaciel marjusz przywiozl pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:32 wlasnie przed chwila zobaczylem nasz watek na 4 miejscu i postanowilem go dac znowu na 1:)i tak wlasnie sie znalazlo znow na 1.(przynajmniej przez jakis czas bedzie tam) postarajcie sie bardziej bo jakos to wolno idzie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:56 To co? 9 do 700:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:05 dzieki 6 do 700 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:08 dzieki Gośka:) to juz chyba z 5 bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:13 Ja zgarne :) Odpowiedz Link Zgłoś