Dodaj do ulubionych

Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!!

• Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:50
      zeby wierszyk byl na nowej stronie eheheh

spojrzalem dzis na ciebie
      me cialo przeszyl dreszcz
      nagle poczulem sie jak w niebie
      poczulem wilgoc ale czy to deszcz??

twe oczy jak najglebsza studnia...
      zmierzylas dzisiaj mnie
      me cialo sztywne jak mumia
      ja chyba bardzo pragne cie

nie moge sie doczekac jak dosiade cie
      twe cialo dumnie prezy sie
      nie moge sie doczekac jak za gaz szrpne cie
      ty z miloscia dowieziesz wszedzie mnie

co znaczy "podle rymy" ze az tak zle ja cale lo mam 2 z polskiego wiec sie nie czepiajcie za bardzo a zz wierszem mozeci robic co chcecie...oczywiscie za odpowiednia oplata:P

pozdrawiam
      edwin
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:55
        no moze na koncu jest nie ladnie ale jak zobaczylem w myslach motor swoj i znow poczulem sie jak prawdziwy gnoj:P

a i to bylo na lekcji z pania semeniuk eheheh to za to powinienem dostac 6+:P:P

pozdrawiam
        edwin
      • Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:57
        No dobra... zawsze to jednak do rymu.
        I tak wolę moją rymowankę angielską:

"See you in the sand
        I know the start,
        I know the end."

To tak a propos DaKaRu.

Po polsku by było:

"Do zobaczenia w piachu,
        Ja nie robię sobie rymami,
        Tak jak Edwin obciachu".

Ha, ha, ha.
        Zapodajemy wojnę na rymy?
        Dawaj MCEdwin!
        • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:08
          Co sie czepiasz chlopaka, mial natchnienie... mnie tam sie podoba ;)))
          POZDR
        • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:09
          heh dobry pomysl:)moze tym jakos damy rade przebic tego 1000:)bo qrde jakos
          sadze ze watpie:)hehe..bo z tego co widze to do bicia rekordu sa tylko:MJ,
          speedy,edwin i chyba tyle...:/i oczywiscie ja:heh nie no jak kogos zapomnialem
          to sorka ale tak stwierdzilem po ostatnich postach przynajmniej.jesli jest Was
          wiecej piszcie!!!!
          pozdro!
          • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:11
            Mnie uwzgedniles wiec jest OK!!!

POZDR
            • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:17
              heh speedy:)ale sami damy rade??sadze ze watpie:)heheh.ale sprobujemy prawda??
              sprobujemy???"sprobujemy!!!"(gdziesz juz cos podobnego slyszlem:)hehehehe)
              pozdro
              • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:34
                No to wiadomo że nic z tego nie będzie,nie ma co próbować,nie uda się:)
        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 22:10
          ja na rymy jestem cienki
          ale moge powalczyc z toba malenki
          • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:15
            Dobra chlopaki ja uciekam bo wstaje o 3, wiec trzeba isc w kimonko, ale wy
            macie tu dzialac... ;)))
            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 22:24
              no a co wy nie ktozy takiej malej wiary we dwoje to moze nie ale przeciez
              calkiem niezle idzie z tymi postami. ps.Edwin ty poeta jestes moze ktos do
              tego muzyke zkomponuje bylby fajny kawalek ja to widze w blusie pozdro
              zapomnieliscie mnie wymienic a przeciez co chwila sie udzielam
          • Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:05
            Spoko, nie chcę z nikim walczyć, a Twój wierszyk nikomu nie zaszkodzi.
            Peace! Martwmy się lepiej o Ukrainę...
    • Gość: waterfall Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 01.12.04, 10:40
      I LOVE HARLEY DAVIDSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: granvile Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 01.12.04, 11:35
        www.brickhousebetty.net
        • Gość: KKnD Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.wsinf.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:36
          Kurde !!!!!!!!
          Dlaczego w zime pada śnieg ??!!

O dam giere na pocieszenie :D
          www.vox.de/flash/game.html
          • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 13:23
            Co tu tak slabo?? ;)))
            POZDR
            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 14:26
              na dworze cieplo a przed domem na ulicy ciagle lod i to taki masowy co to sie dzieje:P.....
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 14:27
      ktos podniosl watek liseny ale i tak jest daleeeeko za nami ehehe
      pozdr
      • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 15:25
        Nudy...
        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 15:27
          ehehhe
      • prych Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 15:35
        ja tam jestem spokojny bo i tak nie przebija nas ale to ze sie podniosl to
        zdenerwowalo mnie
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 15:26
      MJ myslalem ze bedziemy swirowac jak murzyny jakies :(( eheheh a pokoj oczywiscie i martwie sie z toba o ukraine a tak poza tym to w doope juz gruddzien czyli zaraz bedzie wiosna....:DDD
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 16:43
        udzwigne wlasnymi palcami troche tego posta czyu jak mu tam naszego
      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:45
        bravo Edwin!!!:)trzeba byc pozytywnej mysli:)heh.ja jestem i mi sie spelnia:)
        normalnie dzis u mnie taka pogoda...WYPAS!jak na ta pore roku!dopiero teraz
        worcielm ze szkoly ale wszamie cos i ide pojezdzic:P a Wy tutaj walczcie:)
        pozdro!
      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:47
        dawno mnie tu nie było SZOK -ile tego tu jest!!!!!!!!!!!!!! jestem z was
        dumna:) pozdrawiam
        • Gość: edwin telexpres IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 17:37
          ogladaliscie ostatnio ja jakos ile razy trafiam to cos o motorach jest wczoraj chyba bylo o motocrosie ale takim zbajerowanym jakims nie znam sie a dzisiaj o zuzlu i wczesniej etz cos bylo ale nie pamietam:P

a co do jazdy to normalnie u mnie cieplo i slonce a ulica cala pokryta lodem ze nei wiem czy bym wyjechal a i kase trzeba oszczedzac:) wiosna coraz blizej ehehe

pozdrawiam
          edwin
          • Gość: reggie Re: telexpres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:12
            Edwin gratuluje wierszyka :) normalnie poeta pierwsza klasa...
            Widze,ze sami faceci pobijają rekord,wiedz wtrące troche kobiecości i powabu :)
            pozdrawiam kolejny raz
            Wrona nie wybacze,ze mnie nie wymieniłeś ja tu dzielnie z chłopakami :/
            • speedy1000 Re: telexpres 01.12.04, 18:31
              Witam Sz. P. forumowiczke ;))) dawno Cie tu nie bylo ;)))
              POZDR
              • Gość: reggie Re: telexpres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:01
                A no dawno i przegapiłam 300 post :( bede czatowała na 400 itd...
                ehhhhh chce juz wiosne ... :)
            • Gość: edwin _ IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 19:53
              widzicie kobieta to dopiero zna sie na poezji :P nie to co MJ eheheh
              pozdrawiam
              edwin
            • Gość: WRO-na Re: telexpres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:59
              wybacz reggie ale jakos Cie nie zauwazylem:D mam nadzieje ze jak Cie tu przez
              jakis czas nie bylo to jakos to nadrobisz.heh
              pozdro:)
      • Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:30
        A ja dzisiaj przychodzę pod garaż i co?
        Jakiś debil zastawił wjazd peugoetem 407!
        Na szczęście jakoś się przecisnąłem i pojeździłem godzinkę.
        Może nie będzie zimy...
        • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 20:13
          Pownienies byl ustawic sie do niego tylem, jedyneczka, sliznac ze sprzegielka i
          troszke obkleic mu guma auto ;)))) dobra tylko zartuje tak nie powinno sie
          robic!!! ;)))
          POZDR
          • Gość: MJ Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:15
            Byłaby większa bieda, bo to było nowe auto, a ja mam pod garażem szuter...
            Ale kiedyś cierpliwość każdego się skończy.
        • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 20:13
          Eno ludzie!! niezapominajcie o mnie!! Ja dopiero teraz siadłem do kompa bo sie
          cza uczyć. U mnie też już sie robi ciepło. czyżby juz wiosna?? Wczoraj sobie
          troche pojeździłem i niejest źle.

Pozdrawim
          • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 20:57
            no!! raz, raz wpisywać sie!! Co chcecie dostać od Mikołaja?? Ja tam chyba rózge
            dostane.

Pozdrawiam
            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:26
              jestem dopiero teraz bo przyszedlem z pracy ciezko trzeba pracowac nieraz na
              kawalek chleba ale sie ucieszylem jak zobaczylem ile postow
              wyslaliscie ,,pracusie,, ale tez musze powiedziec ze harleyowcy ze stanow
              niezle po mnie pojechali chyle czolo przed nimi im tam na wygnaniu musi byc
              cieszko rozumiem ich zatem czemu sa tacy sfrustrowani . Niezle idzie z tymi
              postami mamy rekorda jak nic no i popgoda jakas wiosenna..... kojot
              • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:39
                Aaaa nawet mi nie mowcie, slyszalem ze wiosenna pogoda w PL, a ja tu w danii,
                lipa i tyle :((( u mnie taka typowo dunska, pochmurno, chlodno i wilgotno ;(((
                smut, smut, lipa i tyle, ale jest tez i dobra wiadomosc, za +/- 20 dni bede juz
                w ojczyznie :))) HURRAAA!!!!!
                POZDR
                • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:44
                  eheheh wszyscy czekamy na cibie w pol...:P eheheh ja tam wolalbym harda zime prznajmniej bylbym przekonany do konca ze mam racje ze nei jezdze a tak ale i tak dzisiaj jeszcze nie wyjeechalbym z ulicy:P

edwin
            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:41
              ja zrezygnuje ze wszystkiego(od mikolaja w tym roku) zeby tylko benzyna potaniala przynajmniej 1pln:P no chyba ze dostane jakies poletko naftowe to wtedy...:)

pozdrawiam
              edwin
              • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:45
                jasne stary z wacha to jest duuuzyy problem tylko siasc i plakac ;(((
                • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 21:48
                  pamietam jak jezdzilem moja cbr w zeszym roku, pozny wieczor, byly juz wtedy
                  przymrozki i o maly wlos a mialbym szlifa na zajeb... przejsciu dla pieszych...
                  w ostatniej chwili wystawilem buta i sie odepchnalem ;))) ale bylo goraco!!!
                  POZDR
                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 22:05
                    mialem podobnie na swojej cebrze i to wlasnie w takim okresie jak
                    opisujesz .Oponki sie tak nie kleja w tych temperaturech lipa co nie?
                    Myslalem wtedy ze ja poobijam ale sie upieklo jednak jazda gdy jest zimno to
                    nie przelewki. ale muszewam powiedziec ze dwa lata temu mialem dniepra z
                    wozkim i w boze narodzenie nim jezdzilem ,byl garazowany na dwozu bo wyedy
                    jeszcze hangaru nie mialem ,linki kompletnie pozamarzaly ,a jednak odpalil bez
                    problemu i pojezdzilem chociaz mial stale obroty.Za to zadna moja japonie nie
                    dala sie odpalic (moze to przez warunki w jakich byly przetrzymywane). No ale
                    bylo minelo szkoda ze tago dniepra puscilem........... kojot
                    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 22:26
                      ja w sobo te jade urala ogladac...:) ale zobaczymy co koles powie....eh.....nikomu tlyko nic nie mowcie zeby nie wykrakac czy ja sie tam mowi:P

ide sie kapac bo nie wytrzymie...
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 01.12.04, 23:19
                        ja tez ide spac jutro wtaje5 30 i caly dzien zapie...... do wieczora
                        dobrej nocy wam zycze kojot
                        • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 02.12.04, 06:17
                          Wstawac chlopaki, rekordzik mamy bic czy nie?? ;)))
                          Milego dnia zycze...
                          POZDR
                          • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:34
                            Wstałam i melduje swoją gotowośc :)
                            Jaki piękny sloneczny poranek...
                            pozdrawiam wszystkich
                          • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:35
                            Gość portalu: speedy1000 napisał(a):

> Wstawac chlopaki, rekordzik mamy bic czy nie?? ;)))

jako płeć piekniejsza czuje sie dyskryminowana :(
                            • iza_belka Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 02.12.04, 09:52
                              O! A rekord już dawno pobity!
                              • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 02.12.04, 15:48
                                iza_belka napisała:

> O! A rekord już dawno pobity!

Oj Iza!! widać że nieprzeczytałaś wszystkich postów. Właśnie bijemy rekord 1000
                                postów (ten ostatni jest mój) a później 11000. :)

Pozdrawiam
                            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 12:11
                              reggie nie czepiaj sie szczegolow:p siadam na rower i jade do babci sobie teraz eh taka pogda a w kieszeni pusto chociaz.......ale eh no nie wiem pojezdzilbym sobie:((
                              pozdrawiam
                              edwin
                              • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:15
                                Czy ja się czepiam????? :)
                                • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 14:17
                                  a nie nie nie.... no cos sie opuszczacie wszyscy eheehe normalnie dzisija juz l;odu nie ma na asfalcie naiech tak bedzie do niedzieli w sobote moze zatankuje sprzeta:))) jak z urala nic nie bedzie...

pozdrawiam
                                  edwin
                                  • Gość: klamot Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:55
                                    u mnie jest czarno tylko zimno jakies 3st. i mokro bo snieg sie rozpscil
                                    • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:57
                                      U mnie sniegu nie bylo od dobrych kilku dni,ale zimno jak cholera :(
                                      No ludziska nabijajcie te posty!!!!!!!!!!
    • Gość: edwin .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 15:15
      fajne scjodzki sie robie z tych naszych postow:P i ja zaczynam nowy teraz....
      • speedy1000 Re: .... 02.12.04, 15:21
        Ups przepraszam wszystkie kobiety ;))) niewyspany bylem ;)))...
        A umnie jak zwykle, mokrawo, paskudnie choc wyszlo dzis slonko ;)))
        POZDR
        • iza_belka Re: .... 02.12.04, 16:03
          A ja przepraszam, ale rzeczywiście nie czytałam wszystkich postów. Bo za bardzo
          się opuściłam. A potem nie chciało mi się wszystkiego przeglądać. Wybaczone?
          A jaki numerek postu ja sobie kiedyś zarezerwowałam? 500? Muszę sprawdzić...
          Pozdrawiam :)
          • iza_belka Re: .... 02.12.04, 16:06
            No i juz jest dobrze. Do mnie należy 500 post. I niech ktoś spróbuje mi w tym
            przeszkodzić!
            :P
            • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 16:35
              ja nie przeszkodze a wrecz przeciwnie.....
              ale posty wszystkie trzeba przeczytac.....
              bo w koncu wszystkei to wszystkie.........
              • kojotkurier Re: .... 02.12.04, 19:30
                pozno bo pozno ale sie wpisuje . Moja kobitka w szpitalu moze bedzie
                rodzic .Moze dzieki temu ze urodzi bedzie was kobiet na motocyklach wiecej
                (boto ma byc podobno mala kobitka)juz ja ja wychowam na prawdziwa motocyklistke-
                chlopaki wara od niej! pozdrawiam kojot
                • Gość: speedy1000 Re: .... IP: 62.199.202.* 02.12.04, 21:07
                  To gratulacje dla szczesliwego ojca ;)))
                  POZDR
                  • kojotkurier Re: .... 02.12.04, 21:09
                    no jeszcze nie ojca bo czekam nie mniej jednak serdecznie dziekuje. obiecuje
                    wychowac na pozadna motocyklistke
                    • Gość: reggie Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16
                      kojot jak sie urodzi to koniecznie daj znac :)
                    • kojotkurier Re: .... 02.12.04, 21:17
                      ide spac jutro wczenie do kieratu wstaje poza tym zmeczyl mnie temat hd chyba
                      to zleje to jutra .bede was wspieral pozdrowienia kojot
                      • Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:36
                        wybaczcie wszyscy ale mi komp siadl i mnie nie bylo przez jakis czas.ale juz
                        jest ok.jak wszedlem bylem lekko w szoku po ilosci postow ktore musialem
                        nadrobic(poczytac:)).Kojot!gratulacje.zycze przedewszystkim zdrowego dziecka!
                        pozdro!
                        P.S.jest tu jeszcze ktos o tej godzinie??jelsi tak zglosic sie:)podbijemy
                        • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 21:45
                          ja jeszcze jestem:).........oczywiscie dla kojota najserdeczniejsze gratulacje dla jego zonki i przyszlego dziecka tez zycze wszystkiego wszystkiego naj naj lepszego..................no i dalej bijemy ten rekord nie?
                          • Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:50
                            pewnie!!!tylko chyba zostalismy sami Edwin:)hehe...moze jakies piwko??chociaz
                            nie wiem czy w srdoku tygodnia warto o tej godzinie zaczynac:)ale mozemy wipic
                            za zdrowie KOJOTA:D hehe co o tym myslisz Edwin??
                          • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 21:51
                            no teraz nie wiem czy to jest smieszne czy starszne ale

tylko kojot nie pokazuj tego dla dziecka:))
                            forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=71828pzdr
                            • Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:54
                              no koles dla mnie calkowicie bezmyslny i glupi...nie mam wiecej pytan..:)
                              • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:19
                                no ale wareczke bym zarzucil przed snem czyatlem tych harleylo calych normalnie nie wiem pijemy bo nic z tego nie bedzie
                                edwin
                                • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:20
                                  jak to w misiu bylo dziecko jest dziecko wypic zawsze mozna wiec za zdrowie rodziny kojota chlup...
                                • Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:22
                                  heh!to pijemy:)ale mi sie juz niestey nie chce isc po browar:)a w domu nie mam
                                  aktualnie:)ale jak sie Kojotowi urodzi to wypijemy wszyscy za jego zdrowie i
                                  oczywiscie za zdrowie dzieciaka. i za...jeszcze sie napewno jakis toast
                                  znajdzie:)nie jeden:)
                                  pozdro!
                                  • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:25
                                    za szerokie drogi bez dziur za benzyne po 2pln za....
                                    eh...to ide spac sam pic nie bede trzymaj sie mistrzu:D

pozdrawiam
                                    edwin
                                    • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:29
                                      ale ze mnie glupia nimfomanka przeciez moje spozywczaki osiedlowe i tak sa zamkniete ale to dobrze trzeba kase oszczedzac:)

pozdrawiam
                                      edwin
                                    • Gość: WRO-na Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:32
                                      no w sumie jakos tak nudnawo sie w dwojke tylko:Dhhee to dobranoc Edwin:)snij o
                                      benzynie za 2pln i o niedziurawych drogach:)
                                      pozdro!
                                      • Gość: edwin Re: .... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 22:41
                                        dzieki i nawzajem rownie bajecznych snow zycze WRO eheheh.....chociaz u mnie na prowincji to teraz prawie wszedzie nowe asfalty polozyli mowie o miescie oczywiscie:)

dobranoc
                                        edwin:P

a i juz teraz spie:)
                    • Gość: cień1100 Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:45
                      No to gratulacje,ale co zrobisz jeżeli pokocha harleye;)
                      • Gość: speedy1000 Re: .... IP: 62.199.202.* 03.12.04, 00:08
                        Co wy... ja dopiero zasiadam z browarkiem :)))
                        POZDR
    • supermacio Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 01:27
      Dla chłopaka proponuję Junak, a dla dziewczynki WueSKa ;)
      To taka nowa tradycja by była.
      A tak poważnie, to gratulacje chłopie!!!
      • Gość: edwin Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 08:05
        ja tam wole stare swieckie tradycje...
        szkoda ze to ma byc dziewczyna bo dziewczyna ktora nazywala by sie edwin to nie bardzo...

a tak poza ty to wstawac miski bo juz czas najwyzszy!!
        pozdrawiam
        edwin
        • Gość: reggie Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:18
          O ja chłopaki no postaraliście się widze w nocu:) Któs musi pracować,zeby spac
          mógł ktos :)
          Witam wszystkich ktorzy wstali i miłego dnia zycze
          • iza_belka Re: Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 12:10
            He he he... Po pierwsze: gratuluję KOBIECIE Kojota. (To tak dla zasady, bo
            wszyscy gratulowaliście Jemu, i za niego chcecie toasty wznosić, a o
            ważniejszej połówce tego "przedsięwziecia" jakoś zapomnieliście...)
            Jak tylko maleństwo pokaze się na świecie, to dawaj znać!
            A na imię nie mam żadnego pomysłu... :(
            W każdym razie, dzisiaj piątek, i ja się z tego powodu bardzo cieszę :)
            Pozdrawiam :)
            • Gość: reggie Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:43
              Takim sposobem za szybko rekordu nie pobijemy:/ Wpisywac sie ale juz !!!!!! :)
              • Gość: prych Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:15
                mozna by powiedziec "zglaszam swoja obecnosc" choc bardzo zadko tu zagladam
                • speedy1000 Re: Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 13:18
                  HURA zdalem dzis egzamin z EPIL-u!!!!!!! YEA jestem the best ;))))
                  mialem 8 na 11!!!!!]
                  POZDR
                  • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:58
                    no to Tobie tez gratulujemy speedy:)wlasnie wrocilem ze szkoly.ale ilosc postow
                    mnie az tak nie zaskoczyla:/jakos sie slabo staracie:)mam nadzieje ze wieczorem
                    bedzie lepiej.
                    pozdrawiam
                    • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:00
                      a imie dla dzieciaczka Kojota?hmm...moze...qrde nie wiem no:)Weronika??jak Ci
                      sie podoba Kojot??albo np. Ewa(tak ma na imie moja kobieta:Dzajebiste imie :P)
                      pozdrawiam
                      • Gość: reggie Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:38
                        GRATULACJE SEPEEDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        A co do imienia to naturalnie,ze renatka :) :) :)
              • Gość: cień1100 Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:40
                Bo nie da się go pobić żadnym sposobem,nie ma co się wysilać:)
                • iza_belka Re: Casting na imie dla dziecka Kojota 03.12.04, 14:43
                  Jak to? A ja myślałam, że to chyba logiczne, ze maleńka będzie miała na imię
                  izabelka! To takie wdzięczne imię... A izabelki, jakie fajne są...
                  • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:48
                    heh iza:)no dobra.niech Ci bedzie:)ale i tak mysle ze EWA jest lepsze:Pheh
                    pozdro
                    • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:55
                      widze ze teraz tu nikogo nie ma:)
                      • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:56
                        a wiec chyba...:)
                        • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:58
                          sam dojade do 400:D
                          • Gość: WRO-na Re: Casting na imie dla dziecka Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:59
                            jeszcze tylko 2 posty i bede najlepszy:P
    • speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 14:59
      400 post hmn....... niezle
      • Gość: WRO-na 401:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:01
        Speedone!!nie ywbacze Ci tego:)wbiles mi sie na 400:/hehtrudno poczekam do 500:)
        • Gość: WRO-na Re: 401:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:03
          ale i tak jestem happy bo 401 (czyli pierwszy post na nowej stronie)nalezy do
          mnie:)
          pozdrawiam
          • speedone Re: 401:D 03.12.04, 15:04
            ale 400 jest mij :)))))))))))))
        • speedone Re: 401:D 03.12.04, 15:03
          200 post u lizane byl moj a tu 400 :-)
      • speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:02
        hehehe
        • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:04
          rezerwowałam 400 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Nie wybacze!!!!!!!!!!!
          buuuuuuuuuu a tak cezkałam :( bede ryczeć normalnie ze smutku upije sie
          dziś!!!!!
          • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:08
            reggie!czytalem raczej wszystkie posty.ale nie zauwazylem zebys reserwowala
            400:)no coz.ale i tak na mnie sie nie masz co denerwowac:) hehe:)a co do upicia
            sie ze smutku to lepiej nie:P lepiej z radosci:)heh
            pozdro
            • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:19
              No i kolejny rekord stał się faktem, a Wy zajęci kłótniami o numerki nawet nie
              zwróciliście na to uwagi. Chodzi mi tutaj o jakiś wątek na forum humorum, który
              miał 406 wpisów. Jakiś czas byłem nieobecny ale teraz postaram się nadrobić
              nieco straty. Kolejny etap to 1000 bodajże.

---
              Kto stoi w miejscu, tak naprawdę się cofa.
            • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:20
              o kurde....zostawić was na troche i już cza 0,5h czytać wszystkie posty. Ale to
              dobrze, zakładając że dziennie robimy ok. 50 postów do 1000 dojdziemy za ok 12
              dni. Przepraszam za zaległości w nabijaniu postów ale przez weekend to nadrobie.
              Kojot gratuluje.

Pozdrawiam
              • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:21
                ej Matej Ty masz racje!!! Ale teraz czas na 1000 (przypominam że go zaklepałem)
                a później 11000!!!

Pozdrawiam
                • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:24
                  No cóż słowo się rzekło...
                  Teraz trzeba pisać, pisać, pisać...
                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:43
                    ...i pisac:)hehe ja jestem optymistycznej mysli i napewno sie uda dojechac do
                    1000!!witam nowych uczestnikow bicia rekordu:)
                    pozdro
                    • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 15:49
                      Ja bede juz z wami, wczesniej exam wiec nie bylo troche czasu ale juz znow
                      wracam!!!
                      POZDR
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:10
                        dziekuje wszystkim za przedwczesne gratulacje(jak tak dalej pojdzie z tym
                        porodem to pojde i wyciagne mala kojocice za wlosy bo matke caly czas kopie od
                        srodka) ale serdecznie dziekuje za wszystko wrocilem wlasnie z tyry i nie
                        moglem uwierzyc ile postow napisaliscie a juz myslalem ze snie jak zobaczylem
                        ile dotyczy naszej skromnej rodzinki. kiedy ona urodzi......... a co do
                        propozycji to dorotka moja kochana chce zeby malenstwo mialo na imie zuzia to
                        prawie jak suzia. A jak Zuza pokocha harleye to bede bardzo szczesliwy nie ma
                        to dla mnie znaczenia i co do tematu hd to bylem sie pogodzic . Nie ma sensu
                        drzec kotow i tak wiekszosc ma mnie tam za schizola . dzieki i pozdrawiam was
                        wszyskich
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:30
      no i nie rodzi
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:32
      kobitka ktora lezala z nia wrocila z porodu i dodala jej otuchy-,,nie idz,tam
      jest strasznie
    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 16:35
      jak ja przychodze do domu i wlaczam kompa to zawsze sie wszyscy juz wpisali i
      gdzies powedrowali, czuje sie taki samotny!
      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:39
        nie jestes samotny Kojot:)heheh:)ale niestety wlasnie jade pojezdzic i bede
        dopiero wieczorem.niezle nawet idzie bicie prawda Kojot??moim zdaniem dosc tak:)
        pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:56
          a ja skromnie nabijam wam 6 postow od poczatku
          • Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:00
            no i 420 post moj
            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 17:03
              WRO-na uwazaj na siebie zebys w jakies gowno nie wjechal.Uwazaj bo chce jescze
              cie tu widziec dzisiaj wieczorem , milej jazdy zycze pozdrawiam kojot
          • Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:03
            choc nie wiem jaki to sukces
            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 17:06
              rekord jest chocby taki ze na tym temacie sie nie klucimy a to juz duzo co
              nie pozdrawiam kojot
              • Gość: gosc Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:16
                mnie chodzilo o moj 420 post ale to co mowisz jest prawda
                • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:23
                  W sumie to ja tez dopiero zdałam sobie z tego sprawe,ze faktycznie zero kłótni
                  na tym topiku!!!
                  jezdeśmy debeściaki :)
              • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:20
                Prage was zawiadomić,ze na forum motocykle i motocykliści było 2206 postów!!!!
                Pobijemy ich??? :)
                • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:31
                  A co mi tam nibije jeszcze jednego posta.Wiec jako baba ide sie szykkowac,bo o
                  21 idziemy z Lysoucikiem na imprezke a pewnie i tak sie nie wyrobie:) Spadam
                  bawcie sie dobrze wszyscy!!!!! Pozdrawiam
                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 18:55
                    no ty kobitko to przynajmniej wiesz ile czasu poswiecic na przygotowanie sie na
                    impre ,a nie na ostatnia minute.A ruda wciaz nie urodzila!Pobijemy pobijemy co
                    my nie damy rady chocby poto bede pisal zeby mudz po pracy przyjsc i przeczytac
                    co u was slychac kojot ps.milej zabawy ci zycze i twojemu facetowi
                    rownierz bawcie sie dobrze
                    • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:06
                      Dzieki wielkie :) Jakbyscie jednak zmienili zdanie co do Zuzi (bardzo ladne) to
                      polecam Renatke :) dawaj znac jak czuje sie kochana i maleństwo,i pozdrów ja!!
                      Mi schna paznokcie :)
                    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:08
                      jutro od rana w warsztacie bede walczyl ,musze troszke tam nagrzac moze jutro
                      bede pryskal sprzeta . Przy okazji przewietrze troche garnki w swoim spzrecie,
                      niedlugo jak mrozy nie scisna pryskam swojego sprzeta na czarno
                      pozdrawiam kojot
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:12
                        ty Renia sie robisz na bostwo widze ful wypasik.Dzieki przekaze ,,rudej,,.A tak
                        na serio jak zaraz nie zaczniecie pisac to zaraz spadam do warsztatu , mniej
                        pracy bede mial jutro, no gadac! kojocisko stare psisko
                        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:16
                          no dobra jak nikt sie nie zglosi w ciagu najblizszych paru minut spadam do
                          warsztatu(cholera ja tam nie moge isc bo mam tam piwko i bedzie mnie kusilo)
                          gadac jestescie tu wogule czy ja do sciany gadam kojot z jednym zebem
                          • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:21
                            Kojot!! nigdzie sie nieważ iść!! bijemy rekord
                            • Gość: prych Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:26
                              jak mamy bic to bijemy
                              • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:28
                                ale kogo??
                              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:29
                                no to chopy pogadamy co porabiacie oprucz tego ze bijecie rekorda(przy
                                sprzetach) kojot
                                • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:34
                                  ja postanowiłem wkońcu na koniec sezonu (?? przecież już sie zaczoł nowy bo
                                  temp. wczesno wiosenne) go umyć, niech ma coś z życia.
                                  • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:35
                                    a tak na serio to we wrześniu byłem zmuszony wymienić tulejki na wachaczu bo
                                    luży sie pojawiły...
                                    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:43
                                      jak drania rozbiore(a lubie to robic )izaczne klasc lakierek to przy okazji
                                      tylnia felga znajdzie sie pod polerka ,bo juz mi wstyd jak ludziska pytaja
                                      czemu tylko przud wypolerowalem.
                                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:46
                                        ide tylko po siedzenie od vespy musze zalozyc nowa tapicere bede robil to przy
                                        kompie wiec nie4 uciekajcie pogadamy
                                    • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:45
                                      Ja też to przerabiałem w zeszłą zimę w swojej NS-ce. Teraz chodzi sztywno jak
                                      cza. Już nie buja. A najgorze to było na frezowanej drodze.
                                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:50
                                        mam juz takera w dloni i zszywki a nowy pokrowiec uszyla moja tesciowa(pieknie
                                        szyje) a co to ns ka powaznie pytam i bez obrazy kojot
                                        • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 19:52
                                          Nie obrażam się :)
                                          Jest to Honda NS125R, taki poprzednik NSR-ki
                                          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:02
                                            mialem taka z 90 roku dobry sprzet,jak go kupowalem to mi go gosciu wcisnol
                                            z ,,uszkodzonym zaplonem,,jak sie okazalo tlok chodzil bez olejku i byl caly w
                                            rysach po wymianie nie mialem z nia wiekszych prpblemow
                                            • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:07
                                              Mój jest z 88 r. (sprowadzony za Szwajcarii w 2000) Ale chodzi jak zegarek,
                                              przez dwa sezony, jak nim jeździłem, nie wydarzyło się absolutnie nic.
                                              Teraz po zrobieniu "normalnego" prawka chciałbym go jakoś upłynnić :)
                                              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:11
                                                nie powinienes miec z tym wiekszego klopotu jest duze zapotrzebowanie na takie
                                                motocykle tak zwany motocykl przejsciowy duzo wlascicieli malo zluzyty.a co
                                                planujesz kupic na jego miejsce?
                                                • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:14
                                                  Moim ogromnym marzeniem jest CBR600, ale:
                                                  1. nie wiem, czy dałbym sobie radę z opanowaniem go
                                                  2. choćbym nie wiem co robił, to i tak nie zbiorę odpowiedniej sumy
                                              • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:11
                                                ja tam na prawko musze jeszcze poczekać :/ ale już sie doczekac niemoge
                                                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:14
                                                  biedaku wspolczuje-powaznie,bez kpin.Dasz rade ,ale bodz uparty i przyj do
                                                  celu powodzenia kojot
                                                  • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:16
                                                    dzięki. takie pocieszenia trzymają mnie przy nadzieji że kiedyś to nastąpi

Pozdrawiam
                                                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:22
                                                    a czy jeszcze jest na forum?
                                                  • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:24
                                                    kto lub co jest ?
                                                  • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:25
                                                    dzis jest piatek
                                                  • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:27
                                                    całe szczęście :)
                                                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:29
                                                    dobra dawajcie jakis temat bo jusz koncze zszywac kanape a pytac chcialem
                                                    czy ktos jeszcze bjest na forum
                                                  • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:34
                                                    Ja jeszcze jestem i też siedzę o suchym pysku,bo jeszcze będę musiał jeżdzić:(
                                                  • prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:35
                                                    czy byliście grzeczni w tym roku?? :) bo juz niedługo Mikołaj. Ja tam nawed
                                                    rowerem narozrabiałem... 72,5km/h w miejscu ograniczenia do 60.
                                                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 03.12.04, 20:39
                                                    ja mam murowany wpier...ol od mikolaja ta rozga bylem bardzo niegrzeczny ale
                                                    pracowity kojot
                                                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:35
                                                    witam Kojota i reszte:) wlasnie dotarlem do domu.jak popatrzylem na ilosc
                                                    postow to mnie zamurowalo:)jest dobrze!!BRAVO wszyscy ktorzy dzis przyczynili
                                                    sie do takiego wzrostu ilosci postwo:)jest tutajjeszcze ktos o tej godzienie??
                                                    moze walniemy jeszcze przynajmniej do 480:)??
                                                    pozdro
                                                  • Gość: cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:55
                                                    Mnie tu już właściwie nie ma.Jeszcze chwilę popracować i spać.Zresztą i tak się
                                                    nie uda pobić tego rekordu:)
    • Gość: MJ Kath, moja Kochana... MOTOCYKLIŚCI POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:45
      Dobra.
      To jest forum poświęcone motocyklom, napisałem tu o nich nie wiem ile rzeczy.
      Ale ten wątek jast wiemy po co, i każdy może pisać co chce, więc raz czuję się
      usprawiedliwiony, pisząc nie o jednośladach.

Moja droga dziewczyna Kathy czytuje sobie czasem co też tu nie wypisuję.
      I doczytała się na którymś wątku, że "przejechałem się na kobietach dalej niż
      na motocyklach", czy coś takiego. I zrobiło Jej się przykro.

Więc tu chcę przeprosić Ją, wyjaśnić, że niesłusznie się obraża, i że nie było
      to wymierzone przeciwko niej. Jak miałbym nie cenić kobiety, która obok swych
      licznych wdzięków i zalet, dowiedziała się (cholera wie skąd) co to znaczy, że
      zawieszenie jest "upside down"? Może po to, aby sprawić mi przyjemność...

W każdym razie - nie uważam swojej maszyny (nawet jak mówię o niej "niunia") za
      konkurencję dla kobiety.

Pomagałem Wam, pisałem na różne tematy, więc powiedzcie, że naprawdę, można
      darzyć uczuciem i kobietę, i motocykl. Może to ją do mnie znowu przekona...

Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że nie będę musiał jeździć od przyszłego sezonu
      sam.
      • kojotkurier Re: DO KATHY 03.12.04, 20:58
        Kathy nie wiem jak ci to powiedziec ale nie gniewaj sie na swojego chlopa on
        napewno kocha ciebie bardziej niz co kolwiek na swiecie ,bo tak z nami juz jest
        zawsze chcemy robic za takich co to sprzeta kochaja nad zycie a jak przychdzi
        co do czego to wy jestescie najwazniejsze .Wiec nie przejmuj sie napisal co
        napisal napewno tak nie myslal .Nawiasem muwiac bardzo mnie ruszylo w swiecie
        motocykli wspomnienia o zonie Potasa jest mi go bardzo zal kurde zostac sam
        straszne.Mowimy sobie rozne zeczy ale jak czlowiek sobie uswiadomi ze kiedys
        nie bedzie tej drugiej osoby to zybciutko lecimy sie godzic Taki jeden
        harleyowiec powiedzial kiedys cos bardzo madrego ,,spieszmy sie kochac ludzi
        juz dzis,, pozdrowienia kojot
        • Gość: MJ Re: DO KATHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:22
          Dzięki, może jak przeczyta, to wybaczy.
      • Gość: cień1100 Re: Kath, moja Kochana... MOTOCYKLIŚCI POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:25
        Oj stary,chyba zaniedbałeś trochę swoją kobietkę coś mi sie zdaje.Wątpię jednak
        żeby z tak błachego powodu mielibyście się na siebie pogniewać.A jeśli nawet
        się trochę posprzeczacie to póżniej przyjdzie czas na godzenie się,a z
        doświadczenia wiem że godzenie sie jest bardzo przyjemne:)Życzę powodzenia i
        myśl o swojej kobiecie przynajmniej tak często jak o motocyklu.
        • Gość: MJ Moja Kochana Kath... MOTOCYKLIŚCI DZIĘKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:08
          Dzięki za słowa skierowane do mojej dziewczyny. Pomogliście mi znacznie!
          Dziękuję.
          • Gość: reggie Re: Moja Kochana Kath... MOTOCYKLIŚCI DZIĘKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:24
            Dobra teraz troche popisze skoro juz tu mnie ze 2 dni nie było:)
            Dopiero znalazłam czas coby nadrobić zległości.jak było na imprezie? Hmmmm
            chyba fajnie,ale nastepnego dnia nie za ciekawie:) Teraz mam katara,człowiek
            glupi nie ubiera sie ciepło to potem tak jest.Popiliśmy troche
            potanczylismy,oczywiście musiałam kązyc po innych facetach,bo moj Lysout
            nietańczacy :( ogolnie spoko... Może ktoś zna niezadny sposób na katar??????
            Próbowałam juz piwo z sola,aspiryny tone witaminy C i ciagle nic... czekam na
            propozycje :) Pozdrawiam wszystkich paaa

--------------------------------------------
            Ja na imprezce :)
            www.trzpiot.fotka.pl
      • Gość: WRO-na ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:55
        gdzie sa wszyscy???:(jest godzina 22:55,piatek a tu nikogo nie ma??!!no
        trudno.w sumie sam spiacy okropnie jestem ale dalej walcze:)jestem tu sam wiec
        juz powalczone:)ide spac;/:Pdobranoc wszystkim!!!i mam nadzieje ze jak wstane
        znowu mnie zadziwicie iloscia postoof:)
        pozdro
        • matej23 Re: ... 03.12.04, 23:15
          To i ja napiszę jeszcze takiego rozchodniaka, bo chyba naprawdę nikogo nie ma.

Do jutra!
          • Gość: speedy1000 Re: ... IP: 62.199.202.* 04.12.04, 01:31
            Kurcze ladnie, ladnie pracujecie ;))) rekordzik bedzie, przepraszam was, ze
            mnie nie bylo ale robilem za DD :(((
            POZDR
            • Gość: speedone Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 02:03
              taka wczesna pora u tu nikogo ???
              spita ludzie tam?
              • kojotkurier Re: ... 04.12.04, 08:15
                czesc ide do warsztatu pracowac przy sprzetach do zobaczenia jak to niektorzy
                mowia przyjde na lunch to pogadamy pozdrowiomnka kojot ps. Renia jak na
                imprezce bylo?
                • Gość: cacodemon wow po polsku "łolaboga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:30
                  no ładnie zaszaleliście z ilością postów :))
                  • Gość: WRO-na Re: wow po polsku "łolaboga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:47
                    witam witam:)wlasnie wstalem.:D Kojot zycze udanego majstrowania orzy
                    sprzetach.cacodemon!jakos nam idzie co nie?ale wydaje mi sie ze to Ty jestes
                    sprawca tego calego"zamieszania":)i powinienes dzielnie walczyc z nami a tu Cie
                    nie widac ani nie slychac zbytnio.popraw sie:)hehe
                    pozdro i zycze milego dzionka:)
                    P.S Renia pewnie jeszcze spi:P jak wstaniesz to opowiedz jak bylo:)
                    • speedy1000 Re: wow po polsku "łolaboga" 04.12.04, 11:30
                      Hehe reggie pewnie jeszcze odsypia ;)))
                      U mnie sloneczko wycodzi w Danii ;))) YEAH!!!
                      POZDR
    • Gość: bart Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:05
      jeśli ktoś pisze o bzdetach to wynocha z tego forum, bo zajmuje tylko miejsce.
      popieram akcję w całości
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 12:20
        wpadlem na chwilke -przyszedl sasiad i mnie poprosil zebym mu akumulatory w
        ciagniku wymienil kur..a nie wiedzialem ze trzeba podniesc kabie do gory zeby
        wyjac stare ale dalem rady nie chcialem pieniedzy ale sie upar i wkoncu mi
        wcisnol.Trza jakos z sasiadami zyc no nie, jeszcze pytal a ten ruski motor
        jeszcze masz ,,starowinka a pamietliwy on ze wschodu pochodzi repatriant z
        ukrainy ale sympatyczny bynajmniej on nigdy nie nazekal ze na wolnym wydechu
        ruchem latalem pozdrowionka lece dalej tyrac ps. Renia wstawaj pomoz
        nam kojot
        • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:31
          Wrocilam:)Was na chwile nie mozna zostawic,znowu mam zaleglosci w czytaniu:)
          • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:38
            I jak bylo?? Bo u mnie hehehe ostro, zebrala sie ekipa polakow i oblewalismy
            egzamin, tzn ja tak delikatnie bo bylem DD ;(((
            POZDR
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:40
            wpadlem cos wszamac i namazac paluchami na ekranku kompika .I namarze wam tak -
            ze jak ona dzisiaj nie urodzi tej zuzy to wezmy troche narzedzi z warsztatu i
            sam zrobie pozadek ,odkrece jej klape od dolu i wyciagne ta niesforna
            dziewuche ,ona by tylko plywala ot znalazla sie a jezdzic motocyklem kiedy ma
            sie zamiar uczyc no gadajta cos kojot
            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:47
              czy ktos tu jest bo czuje sie colernie samotnie zameldujcie swoja obecnosc bo
              mam wrazenie wysiadl necik
              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 13:57
                mam podejzenia ze wy nie chcecie ze mna gadac bede plakal po raz piewszy od89
                roku i to przez was
                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 14:02
                  powidzcie mi jak u was chodzi to forum bo mnie lipa wolne to wszystko jakies?
                  > kojot
                • Gość: speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:05
                  spoko jestesmy
    • Gość: garfield500 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:50
      witam chetnie pomoge.
      suzuki gs najlepszy na pierwszy moto ale szybko sie nudzi, jeden sezon w
      zupelnosci wystarczy. mialem gs-a przez sezon i teraz mysle nad banditem (to
      juz 4 cyl).
      pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia

"500 to za malo"
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 14:57
        spoko jestesmy? ale cos cichutko jestescie gadajcie cos dzien mija a postow
        troszke malawo
        • cien1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 15:06
          Taka pogoda,wszyscy jeżdżą,ja też zaraz odpalam.
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 15:08
            milej przejazdzki nie zapomnij sie pochwalic pozniej jak bylo kojot
            • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 04.12.04, 15:40
              Hej nie piszcie tak, ze jezdzicie :((( a ja co?? tylko puszka mi zostala :(((
              SMUT!!!
              POZDR
              • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:56
                u mnie tez pogoda zajedwabista ale mam tyle pracy w warsztacie ze nie wyrobie
                sie dzis.moze jutro cos posmigam jak pogoda bedzie gites:)jakos malo sie
                staracie!?ja na chwile wpdalem cos zjesc i zaraz bede lecial znoof do
                warsztatu.jest tu ktos chetny a podbicie ilosci postow????hallo??:)
                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:02
                  wrona co porabiasz w swoim warsztacie? ja na dzisiaj odpust daje jutro tez jest
                  dzien roboczy niedziela posdrawiam serdecznie bo widze ze my po
                  fachu kojot
                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:15
                    heh...:)no mam kupe roboty.nawiozlem troche sprzeta z niemcow i musze to
                    doprowadzic do stanu jezdzacego i sprzedac:)ale wiesz jak narazie to tylko 80-
                    ki...:)ide jeszcze wszamac drugie danko i chyba bede leciel.zaraz tu zajze
                    Kojot:)
                    pozdro
              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 15:56
                a mi dno botelki kumplu pozdrawiam kojot
                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:15
                  kurde bo i ja zaraz do warsztatu wroce jak tak dalej pujdzie dawasc posty i
                  ja chce miec jakis nominal moze byc 500 kojot ps. sam nie bede klepal co
                  prosic was mam
                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:18
                    Kojot dobrze wiesz ze mnie rposic nie trzeba:)hehe...
                    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:22
                      czesc co tam porabiasz w warsztacie ?moze pogadamy przez gg?
                      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:23
                        Przeziebiłam sie :(
                      • Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:24
                        jeszcze 6 i bedzie 500
                      • Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:24
                        jeszcze 5...
                      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:32
                        chetnie Kojot:)moj to 5065009.czekam na znak:)ehe
    • Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:26
      ooops... troche wiecej... ;)
    • Gość: edariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:26
      teraz chyba 3...
      • Gość: 2... Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:27
        2...
      • Gość: 1... Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:28
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:29
          ty lobuzie tak sie nie robi bys cos napisal a nie odliczanko to nie fer
          kojot
        • Gość: tyryryry Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:28
          tyryryry
    • speedone Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:28
      niezle juz 500 post
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 16:36
        no i nie zalapalem sie na 500 przykro mi ale to nie koniec swiatajeszcze jest
        pare znakomitych nominalow do zalapania kojot
        • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:45
          Kojot!gdzie sie podziewasz??numer gadu CI podalem:)jak nie przeczytales mojego
          posta to tutaj jest moj numer-5065009:)
          pozdro!
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 17:36
            w zwiasku z ty m ze nikogo tu nie ma wracam do warsztatu tak jak wrona bede
            molestowal motocykle pozdrowienia kojot
            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 18:32
              no w doope chwile czlowieka nie ma i juz tyle trzeba czytac ale dobrze:) bylem dzisiaj pytac o urala ale koles jeszcze z zachodu nie wrocil w tygodniu pojade:))

pozdrawiam
              edwin
              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 19:02
                nie martw sie poczekasz i jak jest ci pisany to bedziesz go mial anieraz lepiej
                na wszystko spojrzec chlodnym okiem pare razy tak mialem i wiem ze to tylko
                wychodzi na dobre
                • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 20:59
                  no no no wiesz ale to nie jest japonia to taki sprzet ze eh...miejmy tylko nadzieje ze duzo zarobil koles i ze za grosze odda nawet jak sprzet padlina to bede mial papiery i czesci ale badzmy dobrej mysli sprzeta koles sprzedac chce bo mojego braciszka na miescie zaczepial (on na dnieprze) czy nie znzlazl by kogos kto by kupil... no ale juz nic nie pisze:P bo to nudne moze byc... a swoja droga to jakos dzisiaj nikt sie nie stara zauwazylem..

edwin
                • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:00
                  ja wlasnie wrocielm z warsztatu:)zmeczony jestem ale powoli motorki dochodza do
                  ladu:)jakos mnie to zadziwilo ze jak wszedlem na forum to nasz temat byl gdzies
                  niziutko...:/piszcie!!!
                  pozdro!
    • liber15 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 04.12.04, 20:24
      Niema tematu to moze swój zapodam:
      Piszcie jak tuningujecie maszyny:)
      Ja w Aprili 125 RX mam wydech arrow-a i motor kopie niezle.
      Coprawda to nie CR-a ale nieduzo brakuje;)
      Pozdro.
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 21:02
        moj tropiczek ma przyspieszacz zaplonu planowana glowice i jakis gazniczek troche inny niz standardowy(tak mi sie wydaje za duzo porownania nie mam:P) i kopa ma niezlego eheheh
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 21:53
      sjakos cicho.........
      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:46
        no jakos cicho.nikogo nie ma o tej porze w sobote w domu??ja jestem zbyt
        zmeczony zeby gdziekolwiek isc wiec siedze przed kompem.
        pozdrawiam
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 22:43
      no widze ze wszsyscy pija po katach eh... nie znacie umiaru ja tylko twardo walcze....albo mi tak komp siadla ze sie nic nie pokazuje ostatnio zauwazylem ze wszystko jest mozliwe nawet literki mialem na tym forum raz zielone no trzymci sie zawierzaki ja bede spal bo jakis oklaply jestm dzisiaj

pozdrawiam
      edwin
      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 00:27
        szczeze mowiac pijhany jeste i zawiedziony ja zawsze gonilem zeby zobaczyc co
        zostalo napisane pod moja nie obecnosc i powiem wam nie wwwwwwwwwwiele sie
        nagadaliscvie szkoda do jutra bede mial kaca ale iiii tak dam rade kojort
        +
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 00:43
          wwiiesz cio reenata przegladalem posty i wwidzze ze na hd mozeeeeessz buc o
          2220 a nn aa tym temacie ciezko cinapisac takie wsparcie
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:01
            ale mam kaca boze po co ja pil kojocisko stare psisko
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:05

w czoraj glupi po pijaku jeszcze wbilem sie na forum i glupoty wypisywalem
            jezeli kogos obrazilem to przepraszam to nie ja to wodka ps dochodze do
            siebie kojocisko stare psisko
            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 09:16
              kojot ty wlasnie dajesz dobry przyklad nam polakom bo jestes tak twardy ze czy na kacu czy na gazie zawsze przyjdziesz i cos napiszesz
              ...

pozdrawiam
              edwin
              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:32
                czesc edwin dziekuje ze zauwazyles , glupio ze pochlalem wczoraj ale to chyba
                ze stresu otwozylem botelke wodki fajnie ze wpadles kojot
                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 09:44
                  a co wy sie poobrazaliscie wszyscy na to forum i pare osob widze juz od
                  jakiegos cvzasu zadnego wpisu nie czyni lipa obiecaliscie a teraz co jest
                  kojot ps. nie pije wiecej sam
                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:06
                    heh:)poczytalem zalegle posty i widze ze Kojot niezle zabral:)hehe...ale ilosc
                    postow mnie nie przerazila od wczoraj:/jakos sie slabo staracie!co jest!juz mi
                    sie tu wpisywac:)moze opowiedzcie o wczorajszych imprezach:D
                    heheh
                    pozdrowienia WRO-na
                    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 10:29
                      no no opuszczaja sie ludzie mnie tez troch enie bylo ale bylem chory i mam zwolnienie:)....
                      teraz do kojota:picie sam ze soba zawsze tak sie konczy eheheh

pozdrawiam
                      edwin
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 10:51
                        wiem obiecuje sam sie wiecej nie upijac no gdzie sa wszyscy? kojocisko
                        stare psisko
                        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 10:55
                          no no jakos malo ostatnio tu zagladaja ludzie... a o pisaniu nie wspomne... lece na sniadanie jakies bo chleb w koncu przyniesli:P:P

pozdrawiam
                          edwin
                          • prych Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 11:15
                            a ja wlasnie wrocilem ze snidanka i cos malo postow
                            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! 05.12.04, 11:39
                              a ja do warsztale lece dalej dzialac bo mnie w koncu utucze ze tak malo
                              sprzetow zrobilem
                            • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord!! śjakiś nowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:39
                              no witam wszystkich:)gdzie sa wszyscy????
                              ha!!!!o:)
                              odezwijcie sie jak tu jestescie:)
                              pozdro
    • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:08
      ale sie slabo staracie:Pnikogo tu nie ma w poludnie w niedziele??no cooz
      mam tylko nadzieje ze wieczorem sie poprawicie
      pozdro
      WRO-na
      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 13:22
        no w doope u mnie od rana slonce :(( ale ja musze oszczedzac bede twardy...!!
        • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:32
          A ja nie wytrzymam,jadę
          • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:35
            bravo Cien:)ja tez wlasnie sie wybieram pojezdzic:)zycze szerokiej drogi
            wszystkim ktorzy tez gdzies sie wybieraja:)
            pozdro
            WRO-na
            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 14:40
              ja w padm co jakis czas z warsztatu zeby zobaczyc jak wam idzie a tu dupa ,
              honda led naprawiona ide ja potestowac zeby klient nie marudzil
              pozdrowionka kojot ps. a z drugiej strony najpierw nie dbaja o sprzet a
              pote po warsztatach musza jezdzic motocyklisci
              • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 15:04
                ja tam po warsztatch nie jezdze eheheh...

pozdrawiam
                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 15:39
                  no ty edwin nie jezdzisz bo pewnie dbasz oswojego sprzeta ale sa tacy co sie
                  dziwia ze motocykl nie chce zapalic a jak otwierasz u nich air boks to w srodku
                  sieczka to zwykle dupki po co latac po mechanikach kiedy juz sie cos stanie a
                  wyprzedzic fakty i troche sie poznac na wlasnym motocyklu ,przeciez to nie boli
                  ty pewni\e wszystko robisz sam i bardzo dobrze.Ktos moglby teraz powiedziec ze
                  warsztaty nie mialy by pracy -a ja odpowiem jaka to przyjemnosc dla mnie
                  kasowac mojego brata lub siostre motocyklistke za wykonana usluge zadna cena
                  ciezko przechodzi przez gardlo ale charytatywnie nie bede tego robil juz
                  frycowe zaplacilem kiedys taki bylem ze robilem za darmoche ale sie
                  skonczylo pozdrowienia kojot ps. biore sie za jakiegos chinskiego
                  skutera nawet nazwy nie pamietam
                  • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:43
                    Znowu mam tyły... :(
                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 17:01
                    no ja sam robie wszytsko u siebie trzeba zobaczyc co i jak chodzi jak cos nie wiem to ojciec pomaga i jakos idzie a tak wogole to nie wiem czy mozna by bylo oddac komus motor w moim miescie.... a i moj sprzet jest taki ze kazdy kto zechce powoli do wszystkiego dojdzie:P
                    a i teraz jeszcze jedno przypomnialo mi sie ktos tutaj pisal niedawno ze motorow coraz mniej widac i drugi dopisal ze chyba tylko 3 widzial eheheh jak ja bym widzial trzy motory w miescie to normalnie nie wiem swieto jakies ehehhe nie licze swoich:P.......

pozdrawiam
                    edwin
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 17:06
      lisena chyba bedzie z nas dumna nie ma jej watku na pierwszej stronie niby ale watek z jej imieniem jest jakos ostatnio w pierwszej trojce....ale wiem wiem wiem t nie chodzi a nia a i tteraz mamy swoj cel:))P
      • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 17:20
        Nie bardzo wiem co tym razem napisać, więc dorzucę tylko cegiełkę do
        osiągnięcia celu.
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 17:46
          czesc cholerny skuter chinski partacze wkladaja lapska a kojot musi wszystko
          naprawic po nich sym tak sie ten cod nazywa
        • Gość: malagocha Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:57
          to ja będę 545 :)
          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:00
            a kto ty jestes bo nie widzialem pani wczesniej ? kojocisko stare
            psisko
            • Gość: malagocha Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:02
              bo ja z taką pewną nieśmiałościa ;), a jestem tylko plecaczkiem ale może
              kieeeeedyś.....
              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:08
                nie no to super napewno bedzesz miala wlasny motocykl
                • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:16
                  Przyłączam się do życzeń Kojota!
                • malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:18
                  wciągnęło mnie i właśnie się zalogowałam , no i cóź piękny tu macie wybór
                  tematów
                  • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:21
                    tak wybor jest tylko ludziska jacys zajeci i nie chca pisac
                    • malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:30
                      nie wiem czy będę częstym gościem , ale napewno często czytam wasze listy, no i
                      tak nieraz sie dołączę.
                      ps. dzięki za miłe przyjęcie i życzenia
                  • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:25
                    To może Małgosiu (wnioskuję, że tak masz na imię) opowiedz nam, jakie motocykle
                    najbardziej lubisz. Albo cokolwiek, co masz ochotę opowiedzieć :)
                    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:34
                      ja bym zapytal o cos innego mianowice na czym cie wozi twoj facet oczywiscie
                      nie zlosliwie pytam kojot
                      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:39
                        Witamy kobietke :)
                        • malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:50
                          dzięki, dzięki :)
                      • malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:49
                        wozi mnie na hondzie shadow 1100, a co do wcześniejszych listów też mam dziś
                        jazdę za sobą
                    • malagocha79 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 18:43
                      zawsze podobały mi się choppery ( ach...), trochę mniej wszystkie pozostałe
                      chociaż , chociaż, chciałabym spróbować na crossie ale zdecydowanie choppery!!!!
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 19:13
                        a to niezly motocykl fajnie masz kojocisko stare psisko
                        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 19:32
                          no w doope wy tu ludzi poznajecie a mi internet ten swiruje eh... no ide sie chyba czego poucze...

pozdrawiam
                          edwin

kojot co z kojociatkiem.........??
                          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 19:59
                            nie chce wylezdz skubana dobrze jej tam dzieki ze pytasz
                            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 20:12
                              ehehe to moze bedziesz mial ciekawy prezent na mikolajki eheheh...

pozdrawiam(ide do nauki:P)
                              • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:44
                                no ale mialem zaleglosci:)nie bylo mnie jakies pol dnia i juz tyle postow do
                                poczytania.ale juz mam to za soba:)ale ciesze sie ze jakos to nam idzie:)jestem
                                z Was dumny:Dale nie tylko z tego powodu.rowniez z tego jak przyjeliscie
                                nastepna kobietke w naszym gronie"pobijaczy rekordu"hehehhe:)nie no powaznie.to
                                sie chwali!
                                pozdro
                                WRO-na
                                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 21:28
                                  wrucilem z warsztatu caly dzien praca na szczescie jutro mikolajki i prezencie
                                  moze nasadowa 8 bo mi co sie zluzyla .No ale sie porobilo z chinskim sym-em
                                  teraz trzeba oddac glowice to tokaza zeby mi tam tulejke pod swiece zmontowal
                                  nie ma gwintu nie ma kompresji jasna cholera a juz bym mial to za soba
                                  pozdrawiam kojot ps. moze ktos dysponuje czesciami do skutera aprilia sr 50
                                  chdzi dokladnie o sprzeglo
                                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 21:36
                                    sprzeglo....od tropika bym znalazl ehehe no ew od wsk...

pozdrawiam
                                    edwin
                                    • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 21:44
                                      sprzeglo do tropki ja toze posiadam ma takiego skutera i dostalem go bez
                                      bebechow od strony sprzegla i tak zapytalem ruznie bywa ale dziekuje ci
                                      serdecznie za zainteresowanie jak bys cos potrzebowal to daj znac moze cos
                                      pomoge pozdrawiam kojot
                                      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 21:47
                                        o kojot mam cos czego potrzebuje 6 liczb eheheh 0d 1 do 49 wybierz podaj te wlasciwe i ja ci zalatwie sprzeglo i nei tylko ale liczby musza byc dobre

pozdrawiam
                                        edwin
                                        • speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 22:26
                                          Kurczze ale nastukaliscie postow :)))
                                          POZDR
                                          • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 22:31
                                            no dobranoc miski
                                            ja wymiekam ide spac... jutro z rana wpadne jak net bedzie dzialal:P

pozdrawiam
                                            edwin
                                            • wojtekk1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 22:52
                                              To fakt - sporo tego "ponabijali".
                                              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 05.12.04, 23:11
                                                Wojtek ,spidy gdzie wy sie podziewaliscie pewnie jezdziliscie caly dzien!
                                                teraz musicie to odpracowac no opowiadajcie co porabialisci pozdrawiam
                                                kojocisko stere psisko
                                                • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 07:10
                                                  Kurcze stary, jak ja chcialbym zeby bylo tak jak mowisz ale... zasadniczo to sa
                                                  2 "ale":
                                                  1 ale: moto sprzedane zostalo pod koniec czerwca, wiec od pol roku nie
                                                  siedzialem na maszynie :(((
                                                  2 ale: siedze teraz w Danii a tu pogoda jest, tak delikatnie ujmujac
                                                  beznadziejena :(((
                                                  Jednak sa tez i dobre wiadomosci, juz swieta tuz tuz, ja za 14 dni zawitam do
                                                  ojczyzny i jeszcze lepsza wiadomosc, sezonik tez juz blisko, a to znaczy ze
                                                  znow usiade na moto, planuje cbr 954rr albo R1... cos wypali bo kasa
                                                  odlozona :)))
                                                  POZDR
                                                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 08:18
                                                    no dziendobry miśki....
                                                    kojocie to jak z tymi liczbami bo ja zasadniczo to musze je miec do srody....
                                                    czuwaj!!
                                                  • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:41
                                                    Witam as kochani:)
                                                    speedy cośostatnio nie widac Cię tu,normalnie zaczynam tesknić:)
                                                    Kojocik mała nadal siedzi w brzuszku???
                                                    Normalnie zaminsciłam link do zdjec a tu nikt pewnie nawet nie zauwazył:/
                                                    ehhhh faceci:P
                                                  • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:07
                                                    Ejno ludziska ten temat byl zawsze na pierwszym miejscu!!! gdzie was wszystkich
                                                    wywiało?
                                                  • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 14:48
                                                    ja jestem na posterunku...
                                                    hej reggie :))) jak u Ciebie?? A mialem duzo spraw ostatnio do zalatwienia
                                                    dlatego tak mnie malo bylo, asle juz bede czesciej...
                                                    POZDR
                                                  • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:57
                                                    Speedy a gdzie reszta?? dzis moze z 10 postów zostało nabitych:( Co za dzien...
                                                  • Gość: cacodemon 666 niedługo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:03
                                                  • speedy1000 Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 15:35
                                                    Yyyyyy kurcze nie wiem gdzie reszta, pewnie beda pozniej... a 600 post bedzie
                                                    moj :D
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:36
                                                    bez szans ja go zgarne:P
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 15:54
                                                    heheh poczekamy zobaczymy :)))
                                                    Albo moze umowa :))) taki maly pakt :))) jak bede ja to wspomne o Tobie w
                                                    tytule, a jak Ty to o mnie!?!?!
                                                    POZDR
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 15:56
                                                    Haha, zreszta zobaczymy :)))
                                                    moze taki maly pakt, jak bedzie Twoj 600 to wspomnisz o mnie w temacie a jak
                                                    moj to ja o Tobie!?!?! Hmmm??
                                                    POZDR
                                                  • Gość: edwin Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 16:05
                                                    oj kombinujecie kombinujecie ehhehe....

pozdrawiam
                                                    edwin
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:05
                                                    Oki super pomysł:)
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:07
                                                    To nabijmy szybko posty,bo musze powoli uciekac :)
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:09
                                                    nabijamy :)))
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:11
                                                    A tak apropo to malysz ostatnio cos sie nie stara...
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:11
                                                    Tylko posta nabijam:)
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:15
                                                    Net mi padacznie cos chodzi:(
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:18
                                                    mi tez cos haczy badziew :(((
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:19
                                                    C
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:20
                                                    No chłopaki jeszcze 11 :) nabijac nabijac
                                                  • Gość: Nekrolog Reggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:24
                                                    No masz swojego posta :>
                                                    oddasz w naturzde ;P
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:20
                                                    B
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:21
                                                    R
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:22
                                                    Calkowity
                                                    Brak
                                                    Rozsadku,
                                                    tak pisze bo cos czuje ze cebra 954rr na przyszly sezon sie szykuje :)))
                                                  • speedy1000 Re: Bijemy rekordzik??? 06.12.04, 16:28
                                                    Hehe, Droga Kolezanka przerwala mi moj hardcorowy napisik :))) ale to nic :)))
                                                  • speedy1000 600 pscik jest nasz Reggie?!?! speedy1000 ;))) 06.12.04, 16:30
                                                    jeszcze 2
                                                  • speedy1000 600 jest nasze ;))) Reggie & speedy1000 06.12.04, 16:34
                                                    To juz czy jeszcze ;)))
                                                  • Gość: reggie Re: Bijemy rekordzik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:29
                                                    Nie chce mi cholerstwo łazić cos mi sie wydaje,ze przegapie 600 :(
                                                  • Gość: reggie PECJALNIE DLA SPEEDYEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:35
                                                    MOJ POST DEDYKUJE OCZYWISCIE KOLEDZE SPEEDYEMU CZY JAKTO TAM SIE
                                                    ODMIENIA .BUZIACZKI :*
                                                    600 :) :) ORAZ NATURALNIE MARIUSZKOWI,KTORY TWIERDZI,ZE 600 TO MAŁO!!!!!
                                                  • speedy1000 601 ;))) reggie & speedy1000 06.12.04, 16:37
                                                    hehe mamy
                                                    nasz maly plan sie powiodl!!!! ;)))
                                                    POZDR
    • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:37
      Przegapiłam :( a miało byc tak pieknie...
      • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:42
        Speedy całkiem przypadkiem moj jest 600 a taki durny no:/
        Za to 599 i 601 jest fajny :)
      • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 16:43
        kurcze to ja przegapilem ;))0 Twoje jest 600 i 601 :((( ale dzieki ze o mnie
        wspomnialas mi cos necik sie zacal ;((( kurcze w takim momencie...
        POZDR
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:52
          czesc awn wszystkim wrocil ja z pracy doda nie urodzila (no coz prawdziwy
          kojot rodzi sie wbolu) te szesc cyfr co mialem podac to 15 ,7 ,3 ,37,24,1
          pwodzenia 10 procent edwin moje
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:53
          fajnie na tym forum czuje sie jak druga zmiana wy juz sie napisalisci teraz
          kojot do roboty sie bierze
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:53
          co wy tam na mikolaja dostali aaaaaaaa?
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:54
          reggi pewnie rozge bo olewala nasz tamat przez niedziele jesli sie myle to
          przepraszam
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:55
          speedy dostanie prospektcbry albo pewnie jakis model zeby mogl sie wieczorami
          podniecac hi hi
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:56
          a swoja droga to wy zawsze jestescie najbardziej lapczywi na to pisanie kiedy
          sie zbliza okragla cyferka
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:57
          ale ciezki dzien dzisiaj mialem w pracy
        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 16:59
          klient odebral skutera i caly zadowolony ja tez bo pare zlotych wpadlo .
          Niedlugo ide do warsztatu zobaczyc trzeba sie czym zajac moce cbre przygotuje
          do lakierowania?
          • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:14
            Przyznaje sie bez bicia troche w wekeend was olałam:( ale w wkeendy siedze z
            Lysoutem:)
            Mi Mikołaj przyniósł śliczna poduszeczke z swiątecznym motywem,cobym mogła sie
            przytulać i nowy świecznik,bo mam na punkcie świeczek świra :) Jeszcze czekam
            na czekoladowego ogromnego Mikołaja (swoją drogą ciekawe czy lysout pamietał,ze
            mi obiecał-pewnie nie jak to facet)
            nadal mam katar i jestem coraz bardziej zmęczona tym i nadal brak cudownego
            sposobu bozbycia się tego cholerstwa:(
            Kojocik dzidziusiowi dobrze w brzuszku widocznie:)
          • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 17:36
            eheh aj tez nadostwalem az brzuch boli:P eheheh

kojocie jak twoje dziecko jest przebiegle to wyjdzie jutro albo po jutrze a jak bedzie chcialo przypodobac sie rodzicom to wyjdzie dzisiaj ale jak znam zycie i male dzieci to one raczej sa przebiegle ale zobaczymy...

pozdrawiam
            edwin
            a i kojocie dzieki bardzo za numery ludzie jak chcecie to tez obstawiajcie te liczby bo po co mi 3 miliony a nawet jak trafi 20 osob to na moto wystarczy:)))
            • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:40
              mineliśmy 600 to znowu uspokoiło sie na forum :)
              • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 17:48
                no czesc instalowalem cos na kompie ale mi nie poszlo jak wygrasz edwin a nie
                odpalisz mi dzialki to bede ci spiwal jak kazik walesie ,,edein oddawaj moje
                sto miljonow,, reggi ty sobie do tej poduszki dokoptuj jeszcze goraca kolderke
                i do lozka bo jak tak dalej pojdzie to nam do sezonu nie wyzdrowiejesz a ja
                chcialbym was tam kiedys na zywca poznac jak juz bedzie cieplo ,z wrona juz
                wtepnie jeste ustawiony mowil ze wybieraja sie nad moze w sezonie no to
                pobalujemy pozdrawiam kojot
                • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 18:08
                  ale zaniemowiliscie cos sie stalo cos powiedzialem przzepraszm kojot
                  • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:29
                    wybaczcie ze was zaniedbalem ale jakos czasu nie mialem.mialem strasznie duzo
                    postow do poczytania:):/heh..nie chcialo mi sie zbytnio ale kojot mnie namowil:)
                    hehe.no mysle ze bylo by fajnie jakbysmy sie np spotkali nad morzem w sezonie
                    (najlepiej w wakacje:))
                    co o tym myslicie???
                    pozdro
                    WRO-na
                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 18:30
                    no w doope ciho jest troche... o i znalazlem sobie komara tego jednego z pierwszych z siodelkiem jak w rowerze:DD jak z urala nic nie bedzie to jeszcze przed swietami go sciagne i zrobie na bostwo eheheh

pozdrawiam
                    edwin
                  • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 18:37
                    Nie zaniemówiliśmy, może nie każdy ma czas.
                    Ja na ten przykład dopiero niedawno wróciłem za szkoły...
                    • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 18:54
                      hehe "kojot" dzieki stary wiesz jak marze o taki prospekcie ;))) hehe zrozum
                      mnie, nie siedzialem na moto od 6 miechow, jestem strasznie napalony ;)))
                      hehe... a tak poza tym to u mnie nie bylo mikoalaja... :((( nie mial kto :(((
                      jestem tu samiutki :(((
                      POZDR
                      • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:00
                        speedy nie doluj sie!!nie jestes sam!!!jestesmy z Toba:D kiedy masz zamiar
                        wpasc do kraju??
                        pozdro
                        WRO-na
                  • Gość: malagocha Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:48
                    a ja niedawno wróciłam z pracy , no i musiałam przelecieć po postach (totyyyyle
                    czasu zajmuje) ale za chwilę znów mnie nie będzie
                    • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:05
                      o ludzie!!!! myslałam,ze juz sami z kojotem i speedym zostaliśmy no i
                      dobiegajacym czasem edwinem:)W wakajce sie spotkać dobry pomysł:) A może w
                      Poznaniu,takie piekne miasto:)
                      • Gość: reggie Speedy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:12
                        Jak bedziesz to zajrzyj na poczte na gazecie i pamietaj,ze mikołaj nie
                        zapomina:)
                      • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 19:16
                        tak ogolnie patrzec to ten watek bardzo mi sie podoba bo zawsze mozna porozmawiac albo co:P:P
                        nie jest monotematyczny(podoba mi sie to slowo)

pozdrawiam
                        edwin
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:16
                        czemu nie moze byc poznan nie glupio by bylo sie spotkac w realu (tylko nie
                        chodzi mi omarket) speedy nie mam plakatu twojej wymarzonej cbery ale moze
                        cos skoluje pozdrowionka kojot
                        • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:21
                          no to rzeczywiscie jest super temacik o wszystkim i o niczym przynajmniej
                          pogadac mozemy ze soba i opowiedziec co u nas speedy moze masz ochote wpasc
                          do mnie zrobimyt mala impre w lato? kojocisko stare psisko ps. co ty tam
                          porabiasz?
                      • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:18
                        no ale nad mozem bylo by ciekawie sie spotkac mam duze podworko i juz
                        przerabialem takie lokalne zlociki
                      • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:20
                        Reggie,mam dla Ciebie przepis na lekarstwo
                        -pół szklanki przegotowanej wody
                        -3 łyżki miodu
                        -sok z pół cytryny
                        -2 kiliszki wódki
                        Wymieszać i pić na gorąco.Mi pomaga
                        pzdr
                        P.S.Co do spotkania to proponuję zlot w Giżycku
                        • Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:25
                          dzieki cień:) zaraz wyprobuje,musi okropnie smakować,ale jak pomoze to warto;)
                          • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:33
                            no to mamy juz poznan i gizycko oraz moj lebork proponuje rajd po polsce to
                            nikt nie bedzie sie czul pokrzywdzony kojot
                            • kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 19:54
                              dobra ide do warsztatu bo nic nie gadacie i szceze mowiac jeste zawiedziony
                              kojocisko stare psisko
                            • Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 06.12.04, 19:58
                              oki sluchajcie ja sie pisze, przy okazji na tor do poznania zajrze, but first
                              musze kupic moto ;))) i wtedy bedziemy planowac, a jak nie to moze autkiem,
                              kurcze jak nie jak tak, co nie bedzie moto... BEDZIE!!! ;)))
                              dzieki kojot, hehe!!!
                              a co robie, study study study, ale juz koncze semestr wiec do kraju zajade za
                              14 dni :)))
                              POZDR
                              • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 20:39
                                w doope to mi na wakacje jakas robote szykujcie bo na paliwo chyba tearz musialbym zbierac juz:P... na chyba ze wpadniece na wschod mam dzialke na prawdziwej wsi.....

pozdrawiam
                                edwin
                                • Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:15
                                  heh..dobry pomysl ale,jak by nie patrzec ja juz zbieram na wyjazd do Kojota:)
                                  mam nadzieje ze Ty jednak tez wpadniesz do Kojota.(bo wydawalo mi sie ze
                                  zapraszales wszystkich kojot:)hehe)
                                  pozdro
                                  WRO-na
    • Gość: Izzy Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:57
      Kocham Miśkę i moją Suzi :)
      • Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:07
        ja też:)))
        • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:35
          Siedzą dwie sowy na gałęzi.
          - Uuu, Uuu
          Na to druga:
          - O ku.., ale mnie przestraszyłaś!

-------------------------------------
          to jest genialne w swojej prostocie eheheh
          • matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 06.12.04, 21:39
            :)))))
            Racja
            Jak masz coś jeszcze, to dawaj.
            • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:48
              oczywiscie wszystko jest kopiowane i ja o tym wiem ale jak tu wklejam to zawsze o jeden blizej do 1000:)))

Siostra Przełożona udając się na poranne modlitwy, minęła po drodze dwie młode
              zakonnice, które właśnie z porannych modlitw wracały. Mijając, pozdrowiła je:
              - Dzień dobry dziewczęta, niech Bóg będzie z Wami.
              - Dzień dobry Siostro Przełożona, Bóg z Tobą.
              Kiedy młódki oddalały się Siostra Przełożona usłyszała jak jedna z nich mówi:
              - Chyba wstała ze złej strony łóżka
              Zaskoczyło to Siostrę Przełożoną, ale zdecydowała się nie zgłębiać tematu,
              poszła dalej. Idąc korytarzem spotkała dwie Siostry, które nauczały już w
              klasztorze od kilku lat. Po wymianie powitań (Dzień dobry, Bóg z Tobą/Wami...)
              Siostra Przełożona znowu odchodząc usłyszała jak jedna mówi do drugiej:
              - Siostra Przełożona chyba wstała dziś nie z tej strony łóżka
              Zmieszana Siostra Przełożona zaczęła się zastanawiać czy może mówiła
              opryskliwie, albo jej spojrzenie było nie takie jak powinno...
              Rozmyślając tak podążała do kaplicy. Wtedy na schodach ujrzała Siostrę Marię,
              lekko przygłuchą, najstarszą zakonnicę w klasztorze. Siostra Maria pomalutku,
              schodek po schodku wchodziła na górę. Siostra Przełożona miała dużo czasu aby
              uśmiechnąć się i wyglądać na szczęśliwą, podczas pozdrawiania Siostry Marii.
              - Siostro Mario, cieszę się że Cię widzę w ten piękny poranek. Będę się modliła
              do Boga, abyś miała dziś piękny dzień.
              - Witam Cię Siostro Przełożona, i dziękuję. Widzę że wstałaś dziś ze złej
              strony łóżka.
              To stwierdzenie powaliło Siostrę Przełożoną na kolana.
              - Siostro Mario, co ja takiego zrobiłam? Staram się być miła, a już trzeci raz
              dzisiaj słyszę że wstałam nie tą stroną łóżka.
              Siostra Maria zatrzymała się, spojrzała Siostrze Przełożonej w oczy i rzekła:
              - Och, nie bierz tego do siebie, po prostu ubrałaś pantofle Ojca Krzysztofa..
            • Gość: dragbar Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:48
              We wszystkim potrzebny jest umiar. Z umiarem włącznie.
              • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:51
                eheeh.....

>Myśliwy poszedł na polowanie i zobaczył zająca. Podszedł na 50 metrów,
                >>przymierzył, strzelił. Dym się rozwiał, zając dalej siedzi. Podszedł
                >>na 20 metrów - to samo. Zdenerwował się, przyłożył zającowi lufę do
                >>głowy, strzelił... Dym się rozwiał, zając wstaje, otrzepuje się i
                >>mówi:
                >>- Pojebało Cię
              • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 21:54
                moze bede monotematyczny ale trudno co robic...

Stoi zakonnica na szosie i zatrzymuje samochody. Nikt nie chce się
                zatrzymać
                >>i podwieźć siostry. Deszcz, chłód, burza straszliwa . W końcu
                >>zatrzymuje
                się
                >>piękna blondyna w czerwonym ferrari i zabiera zakonnice .Ta szczęśliwa
                stara
                >>się nawiązać rozmowę:
                >>- Piękne auto, pewnie ma pani wspaniała posadę, skoro stać panią na
                >>taki wóz...
                >>- A nie nie, to mój 3-ci kochanek mi je kupił
                >>- Jak to, nie ma pani męża?
                >>- Nie, żyje w wolnych związkach, lepiej na tym wychodzę, np. te futro
                >>na tylnym siedzeniu dostałam od innego kochanka
                >>- A ta piękna biżuteria
                >>- Ta jest od jeszcze innego
                >>W końcu dojeżdżają do klasztoru, zakonnica wysiada smutna ze jej życie
                jest
                >>takie szare, ale tłumaczy sobie ze wybrała życie klasztorne wiec tak
                >>musi być. Około 22 zakonnica zmówiła wieczorny pacierz i kładzie się
                >>do lóżka, nagle ktoś cichutko puka, puk,
                >>puk
                >>- Kto tam?
                >>- To ja ksiądz Antoni [szeptem]
                >>- W dupę sobie wsadź te swoje bombonierki
                • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 22:38
                  no na dzisiaj bedzie koniec ale za to tekst bardzo dlugi moze stary ale dla mnei bomba...

pozdrawiam
                  edwin

Wchodzi biały facet do sauny i tak siedzi i sobie myśli:
                  "Kurde, jak ja dawno nie paliłem, oj ale bym sobie zajarał
                  bacika". No ale nie ma trawy, więc siedzi dalej, siedzi i znowu myśli:
                  "Boże, jak ja bym sobie zapalił, no chociaż malenką dupkę". No
                  ale nie ma trawy więc siedzi i tak sobie myśli. Po pół godzinie kiedy facet
                  już się nieźle nakręcił do sauny wchodzi murzyn w dredach siada po
                  drugiej stronie i ostentacyjnie wyjmuje 10-cio gramowego wora i zaczyna
                  skręcać. Na to białas się podniecił:
                  "Ja pitolę, ale sobie zapalę, ale sobie zapalę". Podchodzi do
                  murzyna i mówi:
                  -Yo stary! Wiesz jak dawno nie paliłem, chyba z rok, poratuj
                  kolegę w potrzebie daj ściągnąć trochę.
                  Na to murzyn:
                  - Yo, no spoko, ale wiesz... 100 dolców od macha.
                  - Co kurde 100 dolarów? Pogięło cię?
                  - Nie stary to jest taki zajebisty towar, że nawet sobie nie
                  wyobrażasz jakie będziesz miał schizy.
                  Facet sobie myśli "A walić to, mam trochę kasy i muszę sobie
                  zajarać!"
                  Zapłacił więc murzynowi 100 dolców i ściągnął z bata taką chmurę
                  jaką tylko mógł. Siedzi, i nic.
                  - Ej stary, ale żeś mnie zrobił w konia, nic mnie nie wzięło.
                  - Bo to jest taki towar co dopiero po czwartym, piątym razie
                  łapie.
                  Białas wku..ony, ale myśli sobie zapłaciłem mu już 100 dolców
                  nie może się zmarnować. Rzucił więc jeszcze 500 i ściągnął 5 porządnych
                  buchów pod rząd. Usiadł i znowu nic...
                  - Ty fiucie, zapłaciłem ci 600 zielonych za taki szajs.
                  Murzyn zaczął się śmiać, zwinął manatki i zaczął nawiewać. Biały
                  za nim. Murzyn ucieka po korytarzach, biały za nim. Murzyn wsiadł do
                  windy. Biały nie zdążył, wbiega więc po schodach, zjeżdża po poręczy. Zjechał
                  na dół murzyn akurat wysiadł z windy i spie.. na zewnątrz. Wsiadł do
                  taksówki i odjechał. No to biały za nim w drugą i w pościg. Ścigają się tak
                  po całym mieście. Wreszcie murzyn wysiada i wbiega w sam środek centrum
                  handlowego, biały za nim. Goniąc się rozpierdzielili kilka stoisk. Murzyn
                  ucieka pod górę po schodach ruchomych jadących w dół. Biały za nim. Murzyn
                  wbiegł na najwyższe piętro, biały za nim. Murzyn po drabinie na dach,
                  biały za nim. Skaczą po dachach z budynku na budynek, wreszcie zbiegają z
                  któregoś po schodach i gonią się po ulicy. Dobiegają do portu murzyn
                  wskakuje w motorówkę, i w morze, biały dosiada skutera i za nim. Gonią się
                  tak aż zabrakło im benzyny. Wreszcie murzyn skacze do wody i płynie
                  wpław, biały za nim. Dopłynął do brzegu uniknąwszy rekinów i spie.. dalej.
                  Murzyn wpada na lotnisko, biały za nim. Przedarł się przez ochronę i wskoczyl
                  do startującego samolotu. Gonią się po jumbojetcie wreszcie murzyn
                  dorywa spadochron i wyskakuje, biały za nim. Lądują na bazarze murzyn
                  kroi ze stoiska deskorolkę i w długą, biały zabiera rolki i za nim.
                  Gonią się tak, że aż zainteresowała się nimi policja konna. Wreszcie murzyn się
                  wkurzył bo za wolno na tej desce jechał i wyrywa jakiemuś szczylowi rower,
                  biały zabiera drugiemu i za murzynem. Gonią się tak aż wreszcie
                  zgubili policję i wjechali do lasu. Murzyn bardziej wytrzymały pedałuje na
                  rowerze a biały został w tyle i zgubił murzyna. I nagle zachciało mu się sr...
                  Myśli "ale zwalę sobie kloca" i zszedł z drogi za krzak, oparł rower o
                  drzewo, ściągnął gacie, wypiął dupę i sra...
                  Nagle czuje silny uścisk czarnej dłoni na ramieniu i słyszy:
                  - Ej koleś, ale w saunie to się nie sra!
                  • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:36
                    obywatel edwin j.j. melduje sie 7.12.2004 na tym o wiecie:)
                    ja myslalem ze rano wstane i bede mial wpis nr 650 tak jak ural a tu doopa........eh ale trudno co zrobisz no chyba ze...
                    pozdrawiam
                    edwin
    • Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:41
      to jest wpis ktorego praktycznie nie ma
      • Gość: cacodemon Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:59
        a to wpis który jest
    • Gość: edwin 650!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:43
      wpis nr 650 troche naciagana dobra wrozzba:P:P:P ale koles wczoraj juz wrocil do pl i moze jutro sie do niego wybiore z ojcem

pozdrawiam
      edwin
      • Gość: reggie 651!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:02
        Jakzwykle rankiem tu pusto:) ja wstałam,czuje sie tragicznie:(
        • Gość: reggie Re: 651!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:03
          poludnie jak zwykle pustki:/
          • Gość: cień1100 Re: 651!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:05
            Południe to dopiero teraz,ale i tak pusto.Zawsze uważałem że się nie uda pobić
            tego rekordu:)
            • Gość: cacodemon kto zgarnie 666 ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:48
              no kto ??
            • Gość: cacodemon kto zgarnie 666 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:49
              Wpisywać się motomaniacy !!!
            • Gość: cacodemon 666 !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:50
              • Gość: cacodemon ciekawe kto zgarnie 666 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:53
                a wtedy lisena wpadnie w sidła prawdziwego diabła na najszybszym szatanie !!!!!
                • Gość: cacodemon Re: ciekawe kto zgarnie 666 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:12
                  może to ja zgarnę ? Choć wolałbym zgarnąć qmulację w dużego :)) Najlepjej
                  poczwórną !! Kupiłbym Wam wszystkim motocykle jakie tylko chcielibyście :))
                  • Gość: WRO-na Re: ciekawe kto zgarnie 666 ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:16
                    trzymamy Cie za slowo:)heh ale pamietaj ze jak CI sie uda w tego lotka trafic
                    nie ukryjesz tego przed nami:D
                    pozdro
                • cacodemon czy każdy pamiętam o klikaniu w pajacyka ?? 07.12.04, 13:14
                  W jedności siła
              • Gość: cacodemon Konkurs smsowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:56
                Co się stanie po osiągnięciu 666 postów ?
                a) lisena dosiądzie własnego szatana
                b) szatan dosiądzie liseny :))
                c) polskie drogi będą tak równe i piękne jak tory motocyklowe :))

Smsy wysyłac na numer 2 zera 3 zera 4 zera
                Koszt sms 6,66zł z Vat
                • Gość: cacodemon Re: Konkurs smsowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:06
                  zapomniałem o nagrodzie
                  nagrodą za poprawną odpowiedź jest przejażdżka z liseną
            • Gość: WRO-na Re: 651!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:05
              no witam
              hhe jestem w szkole i sie dobijam do rekordu.jakos tu pusto o tej godzinie:D
              CIEN!!co Ty taki niedowiarek jestes??:Pzobaczysz ze sie uda!
              pozdro
              P.S jak ktos tu jest niech teraz da znac:)
              • Gość: cacodemon konkurs smsowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:09
                Co ? NIkt nie chce pojeździć z liseną ?
                A myślałem że zarobię tu na jakiegoś nowego GSX-R :)) Conajmniej !
                • cacodemon Gdzie jest Motodawca ?? 07.12.04, 13:16
                  Przydałby się tu pomóc bić rekord !
                • cacodemon i gdzie podziały się motocyklistki ?????? 07.12.04, 13:17
                  Chyba nie jeżdżą dziś :))
                  • Gość: WRO-na Re: i gdzie podziały się motocyklistki ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:22
                    heh no raczej nie.ale u mnie pogoda jest zajefajna wiec moze u nich tez:)
                    pozdro
                • cacodemon Pamiętajcie o pajacyku !!! 07.12.04, 13:18
                  Zawsze to grosik, ale ziarnko do ziarnka...
                • Gość: speedy1000 Re: konkurs smsowy IP: 62.199.202.* 07.12.04, 13:33
                  hehee, no ja juz jestem, musialem leciec po mleko i odblokowac karte bo
                  bankomat mi zezarl :))))
                  POZDR
                  • Gość: WRO-na Re: konkurs smsowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:48
                    oo witam speediego!:)
                    walimy do 700 postow?:)ja mam jak narazie godzine jeszcze bo w szkole jestem:)
                    ale poznije sie napewno tu zglosze
                    pozdrowienia
                    • Gość: speedy1000 Re: konkurs smsowy IP: 62.199.202.* 07.12.04, 14:23
                      Sorki ale chyba bedzie lipa, bo u mnie DNS co chwile pada :((( wiec raczej Ci
                      nie pomoge dobic do 700 :((( ale jak juz z netem bedzie okay napewno sie
                      odezwe.
                      POZDR
                      • iza_belka Ech... 07.12.04, 14:47
                        To może ja pomogę dobić do 700... Próbowałam przeczytać wszystkie zaległe
                        posty, ale nie udało mi się :( Po prostu nie nadążam.. Poza tym, to nie będę
                        się z Wami bawić! 500 post był wyraźnie zarezerwowany dla mnie i co?? Nie
                        daliście mi nawet cienia szansy :( Buuu...
                        Jest mi szaro, smutno i źle :(
                        • Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 15:19
                          no ja tez juz jestem caly taki wyedukowany:P....
                          • Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:39
                            OOOOOOO matko 2,5 godziny w osrodku to przesada:/ Wygra,m w totka i zatrudnie
                            se wlasnego lekarza:/ Zmeczona jestem :( chora - dobijcie :/
                            • Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 16:14
                              no no no kojot naet podal numery ktore jutro wygrywaja...:)
                            • Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 16:17
                              i ostatnio postanowilem nie chorowac bo jak bylem zaszczepic sie na grype w tym zdrowym osrodku to nawet nie wiedzialem gdzie mam sie rejestrowac pozmieniali mi......zapytalem jakiejs baby w rejestracji a ona powiedziala mi ze ja jestem z innej kasy zapytalem sei gdzie mam isc ona mi powidziala ze tam ja spytalem a dokladniej no tam oo...w dooope przeszedlem do budynku obok i nie znalazlem tego gowno wkurzylem sie siadlem na motor i do domu:P wole nie chorowac i tam nie wracac tymbardziej ze nei wiem gdzie jest to 'tam':P:P

pozdrawiam
                              edwin
                              • Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 17:39
                                no co sie dzieje u mnie as zdazyl rozwiazac hydrozagadke a tu nawet jednego wpisu...
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 17:58
                                  czesc wam wszystkim wrocvilem z pracy edwin 10% czy wygrasz czy nie nie
                                  obchodzi mnie to jutro przyjadom moi znajomi z wiertarka aku lepiej oddaj
                                  poco tyle bulu zmeczony jeste jak pies a raczej kojot dziecka jak nie mam
                                  tak nie mam siedzialem w warsztacie do puzna
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 17:59
                                  kleilem zadupek a wlasciwie pokrywe tylniego siedzenia w moim motocyklu
                                  pozdrowienia od kojocicy
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:01
                                  glowica od skutera zregenerowana bedziemy skladac chinskie gowno ,,SYM,,
                                  dobrze ze nie SYF
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:02
                                  fajnie ze tyle napisaliscie to dotaje ochote by sie dolaczyc i walczyc wspolnie
                                  o rekorda
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:03
                                  cien ty sie chlopie nie lam bedzie dobrze ile by nie bylo to i tak dla mnie to
                                  juz rekord
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:06
                                  reggi chora bidulka moze zaczniemy jej wysylac specyfiki domowego wyroby zeby
                                  sie wykurowala(kiedys probowalem butelki koniaku ale tylko kaca mialem) nie lam
                                  sie dziewocho bedzie dobrze do sezonu wyzdrowiejesz pozdrawiam kojocisko
                                  stare psisko
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:07
                                  no walne jeszcze jeszcze kilkanascie i ide do warsztatu
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:08
                                  dzisiaj kleje z drugiej strony zadupek
                                  • Gość: WRO-na ACH...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:15
                                    widze ze Kojot masz mnostwo pracy:)ja dzis wrocilem ze szkoly dopiero o 17.nic
                                    mi sie juz nie chce wiec posiedze troche na kompie i ponabijam troche postow.
                                    dolaczy sie ktos??
                                    pozdrowienia
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:08
                                  czyuba nie wysle tyle postow glowica przyjechala
                                • kojotkurier Re: Ech... 07.12.04, 18:09
                                  znaczy moj przyjaciel marjusz przywiozl pozdrawiam kojot
                                  • Gość: WRO-na Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:32
                                    wlasnie przed chwila zobaczylem nasz watek na 4 miejscu i postanowilem go dac
                                    znowu na 1:)i tak wlasnie sie znalazlo znow na 1.(przynajmniej przez jakis czas
                                    bedzie tam)
                                    postarajcie sie bardziej bo jakos to wolno idzie
                                    pozdro
                                    • Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:56
                                      To co? 9 do 700:)
                                    • Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:58
                                      8 do 700
                                      • matej23 Re: Ech... 07.12.04, 18:59
                                        Pomogę Ci :)
                                        7 do 700
                                        • Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:05
                                          dzieki 6 do 700 :)
                                        • malagocha79 Re: Ech... 07.12.04, 19:06
                                          pomożemy !!!6 do 700
                                          • Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:08
                                            dzieki Gośka:) to juz chyba z 5 bedzie :)
                                            • Gość: reggie jeszcze 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:10
                                            • malagocha79 Re: Ech... 07.12.04, 19:10
                                              obstawiamy , kto zgarnie 700 ???
                                              • Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:13
                                                Ja zgarne :)
                                          • malagocha79 Re: Ech... 07.12.04, 19:12
                                            no dalej, dalej...
                                          • malagocha79 Re: Ech... 07.12.04, 19:14
                                            cosik wolno chodzi komputerek :0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka