Gość: pit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:39 jest godzina 22 minut 30, trochę zmokłem, ale skóra się wreście trochę przewietrzyła, było extra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siekiera77 Re: właśnie wróciłem z miejskiego lotu patroloweg IP: *.aster.pl 11.03.07, 03:35 ja latałem za jednym zółtkiem :-D www.youtube.com/watch?v=1CwEAe4dvJY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: właśnie wróciłem z miejskiego lotu patroloweg IP: *.centertel.pl 12.03.07, 07:07 sieka, juz ktos pytał, ale nie pamietam odpowiedzi, pytanie brzmi, co to za badziew masz na kierownicy, do czego słuzy i gdzie to mozna kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: właśnie wróciłem z miejskiego lotu patroloweg IP: *.aster.pl 12.03.07, 10:43 no, jak ktuś grzecznie pyta to zawsze chętnie odpowiem ;-) otoż, drogi lysy kolego jest to taki licznik motocyklowy jak każdy inny tylko znacznie ale to (bardziej nie badziew!!!) znacznie dokladniejszy. mierzy ci on Vmax i zaoamiętuje V w ogole dystans t 0-100 t 0-200 t na 400 m t 100-0 (hamulcowanie) i chyba cus tam jeszcze ale nie pamietam kupić można było tu :www.cyklo.acn.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: właśnie wróciłem z miejskiego lotu patroloweg IP: *.aster.pl 13.03.07, 22:35 dzieki łysielcu za zadanie ciekawego pytania i możliwość odpowiedzi na nie dziękuję raz jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: właśnie wróciłem z miejskiego lotu patroloweg IP: *.acn.waw.pl 15.03.07, 01:47 A jak to jest z montażem tego cudeńka? Samemu sobie można poradzić (wiedzę o mechanizmach i elektryce mam raczej zerową)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: właśnie wróciłem z miejskiego lotu patroloweg IP: *.aster.pl 17.03.07, 02:33 lepiej nie probować elektryka motorkowa to bardzo specyficzna elektryka z roznymi plusami dodatnimi i ujemnymi. moja to zamontowali po wielu konsultacjach z producentem. byly problemy ale od tamtej pory chodzi bezawaryjnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch10 Do siekiery77: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 10:09 Do siekiery77: jaką kamerkę montujesz i w jaki sposób, że dobrze się trzyma i nie ma drgawek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Do siekiery77: IP: *.aster.pl 17.03.07, 10:32 w dwoch krotkich żolnierskich słowach: www.sportbikecam.com/shop/frontmount.shtml www.dcresource.com/reviews/kodak/v570-review/index.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch10 Re: Do siekiery77: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:20 Ten uchwyt to świetna sprawa, zamontowałbym coś takiego ale mam czarną szybę. Kamera musiała by wystawać ponad szybę ale to niezbyt dobry pomysł. Oglądałem twoje filmy i taki sposób ustawienia jest OK. Chociaż gdyby odrobinę przybliżyć, byłby bardziej czytelne zegary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Do siekiery77: IP: *.aster.pl 17.03.07, 14:47 w oryginale sa czytelne a na jutubie to jak widać... ale może to i lepiej...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 do gch10 IP: *.aster.pl 17.03.07, 23:40 przez ciebie musiałem marznąc zamiast czekać spokojnie do wiosny co bedzie za 4 dni!!! ;-) www.youtube.com/watch?v=HZlM2bFW0cA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 właśnie wróciłem... wiosny nie widać ! ! :-( IP: *.aster.pl 18.03.07, 10:43 w mieście wiosny nie widać może na wsi u kury_marudy jest :-) www.youtube.com/watch?v=_8O-LJ6wVKg www.youtube.com/watch?v=u8onvleZMbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch10 Do siekiery77: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:04 Super, teraz pięknie widać zegary i to co przed Tobą (niesamowity widok jak chodzą płynnie te wskazóweczki!) Nie powiesz chyba, że nie było warto marznąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Do siekiery77 :) IP: 77.209.35.* 18.03.07, 23:13 siekier. (ze se znowu pozwole) a to ty aparatu uzywasz z podstawka czy tankcam? a jak tankcam to z jaka rozdzielczoscia to robi i ile GB moze nagrac? co do wiosny. do Was tez przyjdzie :))))) co do zoltka chciales go sobie obejrzec czy bales sie ze zlosliwie zahamuje? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Do siekiery77 :) IP: *.aster.pl 18.03.07, 23:59 na baku czyli tank używam aparatu jako cam i podstawke specjalnom mam ;-) na 1 GB mieści sie ponad 60 min z rozdzielczością 640X480-30 kl/sek abo ok 80 min przy 25 kl/sek Zółtek jest z "mojej" stajni więc specjalnie go nie musze ogladać... www.youtube.com/watch?v=DNw-U9zArd0 hatalavita ;) Odpowiedz Link Zgłoś