Dodaj do ulubionych

Odetną dopływ śmierdzącej wody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 00:12
Znów "nikt nic nie wie"?
Obserwuj wątek
    • Gość: @os Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 01:35
      Zalew????? Dziekuje, juz wole biegac po oligocenska!!!
      • Gość: pawelski Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody IP: *.altkom.pl 06.01.04, 10:15
        No i tu jest problem. Mieszkam na Goclawiu, woda "wali" mi taka "stara szmata"
        ze mozna pawia puscic. Przedwoczoraj nabralem oligocenskiej z ujecia na
        Fieldorfa i jak zrobilem herbate to o malo nie padlem. Smrod prawie taki sam -
        przysiegam !!!
        Nic z tego nie rozumiem :/
        talibowie czy jak ;)
        • enki11 Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody 06.01.04, 13:07
          POTWIERDZAM!!!!
          Również mieszkam na Gocławiu, na Bora-Komorowskiego. Woda w kranie od Nowego
          Roku cuchnie nie do zniesienia zatęchłą ścierą do podłogi. Moi synowie polecieli
          po "oligocenkę" na Fieldorfa już w Nowy Rok, bo kranówki nie dało się pić, a
          wszystkie sklepy były pozamykane. Niestety, woda w baniakach, rzekomo
          oligoceńska, śmierdziała równie koszmarnie jak ta z kranu. Tak więc musieliśmy
          czekać aż do rana, żeby napić się czegokolwiek, co nadawałoby się do przełknięcia.
          WODA OLIGOCEŃSKA TO ZWYKŁA KRANÓWA, przynajmniej ta z ujęcia na Fieldofrffa!!!!
          • Gość: fin Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody IP: *.acn.waw.pl 06.01.04, 16:42
            a do mnie dopiero dzis dotarlo ze to ta woda tak smierdzi...obwachalam cala
            lazienke, katy i szmaty i nic...i nagle uswiadomienie!!!!!

zgroza
          • Gość: Karola Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody IP: *.chello.pl 07.01.04, 17:07
            Ja też mieszkam na Gocławiu :( Wczoraj w Biedronce kupiłam wodę. W kolejce do
            kasy (12 osób) nie było osoby, które by nie miała wody w wózku ;) To chyba
            najlepsze wyjście, bo o Oligoceńskiej przy Fieldorfa słyszałam kiepskie
            opinie :(
            Za 10 litrów wody dałam w Biedronce 2.90zł - więc nie jest źle :)
        • Gość: Zygi Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.04, 16:12
          Co prawda to prawda - smród że szkoda gadać. Ale są też dobre strony - w ramach
          kryzysowych przepisów kuchennych polecam Kawe na gazowanej wodzie mineralnej i
          parówki również z CO2. To niestety konieczność kiedy oligocenka śmierdzi a w
          okolicznych sklepach innej wody niż nasyscona CO2 brak od kilku dni :)

A to Polska własnie.
          Talibowie a jakże!
          • enki11 Re: Odetną dopływ śmierdzącej wody 06.01.04, 16:37
            Hehe, co tam kawa z bąbelkami, najciekawiej będzie, gdy trzeba będzie parówkę
            ugotować w oranżadzie lub soku owocowym, bo w sklepie wkrótce zabraknie nawet
            wody gazowanej. Tego by nie wymyślili nawet francuscy kucharze, lol ;)
    • Gość: bene To nie wpływa na notowania Kaczyńskiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 07:20
      Więc nie warto się tym zajmować.
      • d.z Re: odetną dopływ... 06.01.04, 07:50
        Na razie mam wrażenie, iż wszystko odbywa się według scenariusza słynnych już
        konferencji prasowych Urbana. Nieprawdą jest jakoby... nie mniej stosowne
        służby podejmują zakrojone na szeroką skalę działania mające na celu...
        Co my teraz wiemy? Ano, że chodzą, wąchają, badają, analizują i co???
        Nadal nikt nic nie wie poza tym, że z kranu śmierdzi!
        Czy ludzie odpowiedzialni za zaopatrzenie Warszawy w wodę są aż tak
        niekompetentni??? Toż to się w głowie nie mieści aby do tej pory nie znaleziono
        przyczyny. Odcięcie wody sprawy nie rozwiąże bo to tylko usuwanie skutku a nie
        przyczyny!
        Czy w końcu ktoś będzie w stanie powiedzieć nam co się stało naprawdę?
        • sebekwww Re: odetną dopływ... 06.01.04, 09:31
          A ja mam konkretne pytanie - gdzie sie można skarżyć na tą śmierdzącą ciecz ?
          Jakieś adresy email telefony ?
          Pozdrawiam S.
          • Gość: Truciciel Re: odetną dopływ... IP: *.imio.pw.edu.pl 06.01.04, 09:57
            bog@niebo.sky
          • Gość: Mama Re: odetną dopływ... IP: *.future-net.pl 06.01.04, 10:55
            Chętnie skorzystam z jakiegoś kontaktu. Mam 5cio miesięczne dziecko i pomimo
            środków ostrożności (gotowanie wody,olejki) ma tzw. zmiany skórne po
            kąpieli.Do tego dochodzi zapach [czyt. smród] ubranek małej po praniu.
            • bartsz Re: odetną dopływ... 06.01.04, 13:20
              Przeca to proste kto dostarcza wode do twojego domu
              MPWIK Albo spółdzielnia bo im placiśz mozesz tez do SANEPIDu zwlaszcza jesli sa
              zmiany chorobowe to juz masz sznase na odszkodowanie
              no i zawsze do organów nadrzednych dla mpwik to jest na pewno prezydent warszawy

Bart
    • Gość: KO Rzecznik z motorówką IP: 213.199.197.* 06.01.04, 14:35
      Po co ten ch... pływa motorówka po Wiśle kiedy twierdzi, że nie wie o co
      chodzi. Ale nie ma czemu sie dziwić jeśli uważa że dwutlenek chloru wpływa na
      zapach. Jeszcze w szkole podstawowej uczyli mnie że wpływ może miec tylko
      węgiel jako naturalny filtr.
      Ale, to chyba ten kutas od ubezpieczeń - sprzed kilku lat - który po kontroli
      NIK-u stwierdzajacej nadużycia pojawiał sie w TV publicznie twierdząc że ma
      same sukcesy.
      Współczuję warszawskim wodociągom takiego rzecznika. To chyba koleś z PIS-u.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka