call808 Zabytkowy dworzec do remontu. Nad kasami będzie... 14.06.10, 16:38 Dobra lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Re: Zabytkowy dworzec do remontu. Nad kasami będz IP: *.pgi.gov.pl 14.06.10, 18:18 O tak! Podróżni czekając na spóźniający się pociąg będą mogli przespać się w kolejowym hoteliku. kolej będzie podwójnie zarobiona. prosty mechanizm na samooddłużenie się kolei :] Odpowiedz Link Zgłoś
pavle tia, będzie przyjazny dla niepełnosprawnych? 15.06.10, 08:56 Pewnie będzie tak samo przyjazny jak "PKP Śródmieście" w wykonaniu pekapiarskich zuchów. Są wypasione automatyczne toalety, w pełni "przyjazne", ale niestety niepełnosprawni muszą do tych toalet przyjechać pociągiem. Wind ani zjazdów, ani nawet jednego łysego podnośnika do wózków na stacji PKP Śródmieście - nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciau Re: Zabytkowy dworzec do remontu. Nad kasami będz IP: *.escom.net.pl 14.06.10, 19:18 "ciałbud" - myślałem, że sklepu waldex, co jest na ursynowie nie da się przebić - a tu proszę. że powtórzę, żeby przeżyć znów dreszczyk: ciałbud. Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Re: Zabytkowy dworzec do remontu. Nad kasami będz 14.06.10, 19:43 Gość portalu: ciau napisał(a): > "ciałbud" - myślałem, że sklepu waldex, co jest na ursynowie nie da się przebić > - a tu proszę. > że powtórzę, żeby przeżyć znów dreszczyk: ciałbud. Dobra nazwa dla siłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
jakmi Ale na samo lotnisko prowadzi bocznica... 14.06.10, 21:29 było by logiczniej, gdyby pociągi dowoziły pasażerów pod sam terminal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Nowy Dwór Mazowiecki IP: 188.33.23.* 14.06.10, 22:32 Modlin to dzielnica Nowego Dworu Mazowieckiego, więc powinno się pisać, że dworzec jest w Nowym Dworze Mazowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
persefona.inc Zabytkowy dworzec do remontu. Nad kasami będzie... 15.06.10, 08:05 Kto pisze te wiadomości i podaje informacje wyssane z palca? Ten dworzec jest zamknięty o wiele dłużej niż tylko 3 lata jak jest napisane w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 4 mln to wg mnie dość dużo... IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 15.06.10, 08:37 ... Odpowiedz Link Zgłoś
14marcin Brakuje tanich hoteli w Polsce 15.06.10, 09:31 Dobra inicjatywa w poblizu Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś