Dodaj do ulubionych

Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari

IP: 80.51.132.* 28.09.10, 22:02
Wymiar sprawiedliwości - istne ferrari.
Obserwuj wątek
    • wicur Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari 28.09.10, 22:18
      Samego wypadku moze nie pamietac- w koncu sila uderzenia byla ogromna ale sytuacje sprzed momentu uderzenia pamieta na pewno doskonale. Wie, ze jechal 150/h, wie, ze ignorowal znaki drogowe, wie w koncu, ze bedac celebryta bedzie sprawe staral sie wyciszac-jak do tej pory, zreszta. Za dups-ko Maciusia i do paki, tam tez zostanie szybko celebrowanymcw...em.
      • Gość: Belf Re: Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:35
        Zawsze uważałem, że program Zientarskiego -ojca jest szkodliwy dla młodych kierowców; ta magia mocy i przyśpieszenia ! Skutki widoczne w całej Polsce.
    • Gość: Ławnik Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 22:29
      Żal mi go, ale prawo jest prawem. Powinien posiedzieć kilka lat.
      • Gość: gość portalu Re: Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrar IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 22:48
        Mi żal ludzi biednych nie głupich zasłuzył sobie i niech przemyśli wszystko a nie ojciec i siostra sieją ciszą ot i moje zdanie.
      • Gość: d Re: Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrar IP: 194.169.228.* 28.09.10, 23:02
        Gość portalu: Ławnik napisał(a):

> Żal mi go, ale prawo jest prawem. Powinien posiedzieć kilka lat.

Polański nie siedzi, dlaczego akurat on miałby?
        • Gość: oiooo a choćby dlatego, że IP: 94.75.121.* 29.09.10, 01:14
          ofiara Polańskiego żyje i mu wybaczyła, a ofiara pana Z. nie żyje.
      • Gość: tramwajarz Re: Zarzuty dla Zientarskiego - żałować ale kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:48
        mnie jest żal, ale nie pana MZ, tylko tej 2-letniej corki pana Zabiegi i jej matki. A o to, że MZ się wywinie od kary jak Otylia, możemy być spokojni.
    • ania-337 Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari 28.09.10, 22:52
      ŻAL mi ludzi biednych nie głupich swoje wycierpiał resztę niech sąd da a tatus i siostro dalej grją w radio choć jej głos jest wstrętny
      • Gość: bartsz Re: Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrar IP: *.home.aster.pl 28.09.10, 23:51
        Jakby jechał tyle co pisza to spoko
        Wiele razy jechał tam ponad 100 przed remontem dużo gorszymi samochodami np fiesta i jakos nie wyleciałem
        Oczywiście mógł zrobic inne głupie rzeczy jak hamujac zmieniać pas ale nie sadzę
        jelsi nie bylo śladów hamowania, a po co miałby hamowa na prostej, to skad biegli wiedza że jechał 150 a nie 240 po sladach na filarze ???
        Moim zdniame i takie były głosy po wypadku jechał nie 150 na 250 i to jest po prostu zbrodnia
        Szkoda mi go wycierpiał ale zabiła człowieka i szczęście że jednego
        Jak sie chce uprawiac rajdy w miescie to .....trzeba ponieśc skutki

I to tyle

Co ciekawe nadal tam jest 50 mimo że garbu juz nie ma
        B
        • Gość: chinique Mulda Zientarskiego IP: *.147.173.144.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.09.10, 00:08
          Podobnie jak w przypadku Polańskiego były wypowiedzi ludzi świata filmu, że to ta mała s*ka go prowokowała, tak i tutaj deseń będzie ten sam, wskazania na okoliczności łagodzące i naciąganie faktów. Na koniec dnia Zientarski zostanie ambasadorem marki Ferrari, która nie tak dawno otwarła swój salon w domu partii, a gdy tylko Kubica przejdzie do teamu Ferrari, młody Zientarski trafi tam jako drugi kierowca.
    • do100jnik "wyjątkowo niebezpieczne i zdradliwe miejsce" 29.09.10, 00:32
      szczególnie jak niebezpieczny dla otoczenia idiota jedzie 200km/h,l znowu debilny artykuł, zamiast wprost powiedzieć, ze idiota bez wyobraźni, a jeżeli już to na poziomie wirka, który ma dwa zwoje mózgowe, dorwał się do dobrego samochodu, który go pod każdym względem przerastał
      jak już nie chcę rozwodzić się, ile kosztowało jego leczenie, na jakie inni ludzie bez kasy i układów nie mają co liczyć
    • Gość: KLM Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari IP: *.chello.pl 29.09.10, 01:44
      Otylia nie poszła siedzieć, to i Maciusiowi się upiecze... tatuś nadal ma plecy, synka nie da skrzywdzić... założę się o wszystko, że dostanie najwyżej mały wyroczek w zawiaskach... bo to dobry chłopak był...
      • Gość: ojciec Re: Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrar IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 05:25
        Tatuś jest obrzydliwy tak okropnie ściemnia sprawę!
    • Gość: Paw Jesteś sprawcą jesteś ofiarą IP: 213.108.154.* 29.09.10, 07:29
      Ostatnio krew mnie zalała jak usłyszałem starego Zientarskiego wypowiadającego się w ramach akcji: Jesteś sprawcą jesteś ofiarą. Ogólnie wynikało z jego wypowiedzi że sprawcy wypadku (Maciuś) to takie niewiniątka że trzeba im bardzo współczuć, bardziej niż ofiarom które z traumy wychodzą szybciej.
    • Gość: RMF Juz wie jakie emocje wyzwala stluczka? IP: *.podlaczamy.net 29.09.10, 08:06
      Gdyby to ode mnie zalezalo, to bym zamknal estakade na tydzien i robil na spokojnie ekspertyze czy silne uderzenie nie spowodowalo jej uszkodzenia.
      Kierowcy postali by w korkach, to by bandycie przestali wspolczuc, a i pomyslow na jazde po miescie 150km/h byloby mniej.
    • Gość: Rurecki Nareszcie! IP: 195.117.162.* 29.09.10, 09:36
    • Gość: edek Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari IP: 109.243.164.* 29.09.10, 09:45
      Dla współczujących, ciekawe czy byście tak współczuli, gdyby obok Zientarskiego siedział Wasz syn, brat, przyjaciel.
      • Gość: zobaczymy dostanie dożywotni zakaz prawa jazdy czy nie IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 10:05
        dostanie dożywotni zakaz prawa jazdy czy nie?
        to będzie probierz sprawiedliwości sądów.
        przecież on zagraża życiu innych kierowców. Kiedyś pisali, że jechał tam ponad 200 km/h (czyli po mieście, gdzie jest 50kmh) - ale już teraz zeszło do 140? A może w sądzie nagle coś sobie przypomni i zezna, że jechał 70?
        zobaczymy...
    • Gość: motomaniak Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari IP: *.siedlce.domtel.com.pl 29.09.10, 20:56
      Nieźle jeździcie po Maćku kiedyś w raz z ojcem robili fajne programy o motoryzacji Wielu z nas było fanami ich programów . Motoryzacja była ich życiem . Dziś Maciek znalazł się na zakręcie życia . Jego pasja przerodziła się w koszmar . Dziś jest tak na drogach , że nikt z was nie może być pewien że wróci cały i zdrowy z podróży samochodem do domu pomimo , że będzie przestrzegał wszystkie przepisy kodeksu drogowego . Każdy z nas w ułamku sekundy może być w jego sytuacji więc troszkę wyrozumiałości dla niego , bo kiedyś może nie starczyć tej wyrozumiałości dla was ! SZEROKIEJ DROGI DLA WSZYSTKICH !!!
      • elfkabezhaltera Morderca 29.09.10, 21:38
        Gość portalu: motomaniak napisał(a):

> Dziś jest tak na drogach , że nikt z was nie może być pewien że wróci cały i zdr
        > owy z podróży samochodem do domu pomimo , że będzie przestrzegał wszystkie prze
        > pisy kodeksu drogowego .

Właśnie dzięki takim debilom jak on!
    • Gość: ares Zarzuty dla Zientarskiego za wypadek w ferrari IP: *.14.vie.surfer.at 19.10.10, 05:59
      niezly kretacz. majac takiego cwanego ojca,prokuratura moze mu nadmuchac. cala rodzinka to cwaniaczki...... tyle czasu minelo od wypadku i co? facet smije sie wszystkim prosto w oczy,dobrze wie ze zabil swojego kolege,ale jest mu to obojetne,bo nic nie pamieta. smieszna prokuratura i marne prawo. juz dawno powinien siedziec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka