Dodaj do ulubionych

Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem Cen...

• Gość: Jar Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 11:07
      > W ramach oszczednosci proponowalem i wyslalem pismo do ministra
      >sprawiedliwosci, /wtedy byl to Lech Kaczynski/ o zakup dzierzawe 100 np.
      > miejsc w celach na Kamczatce czy innym odleglym rosyjskim wiezieniu,
      > dla szczegolnych przypadkow, jak akurat wspomniany.
      > Ale nikt do tej pory nie podjal tematu a przeciez czy placi sie za utrzymanie
      > w wiezieniu polskim czy rosyjskim to strata dla podatnikow ta sama.
      > Strach przed taka wycieczka niejednego na pewno otrzezwilby.
    • Gość: wilk Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.c.pppool.de 12.06.04, 11:08
      Jestem za ponownym wprowadzeniem kary smierci..........
    • endomedia no i znów ta Łódź, co się dzieje z tym miastem ... 12.06.04, 11:12
      ? kiedy się to skończy ?
      • Gość: soul Re: no i znów ta Łódź, co się dzieje z tym miaste IP: *.crowley.pl 13.06.04, 01:46
        Czyżby Łódź przenieśli do Warszawy? Pewnie na Żolibórz?
    • Gość: Dresio Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.chello.pl 12.06.04, 11:27
      Czy ja się mylę, czy też przypadkiem Nowy Jork też tak samo powoli zaczynał
      tonąć w odmętach zbrodni? Czy my musimy przechodzić przez to samo? Oczywiście w
      NYC dzięki takim ludziom jak były szef NYPD William Bratton i były burmistrz
      Rudolph Giuliani miasto wyszło na prostą i zrobiło się całkiem bezpiecznie, to
      czy my też musimy tak ryzykować? Czy władza musi czekać aż naprawdę zrobi się
      niebezpiecznie, żeby zacząć coś zmieniać? Czemu nie możemy uczyć się na cudzych
      błędach?
      • Gość: http://pamietamy.t Re: bezrobocie , durniu bezrobocie durniu IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:22
        w tym czasie clinton zmniejszyl bezrobocie do 2 %

twoj burmistrz tylko sral policyjna propaganda

nie musimy czekac clinton bezrobocie zmniejszyl z 10%
        co roku o 1%
        gdyby w polsce cos w tym wzgledzie robili to
        mielibysmy po 11 latach 5% bezrobocia jak czechy i wegry
        na slowacji zmniejszono je o 5% w ciagu 2 lat

da soie tyoko trzeba wywalic sejmowa holote okraglego stolu
        te gnidy demokracji

pamietamy.tripod.com
    • Gość: Cynik Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.icpnet.pl 12.06.04, 11:31
      Co za zbieżność czasowa z paradą równości (wiecem gejów etc.) w Stolicy!
    • Gość: Student 1'go roku Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 12:12
      Wiecie co? To jest paranoja. Recydywiste zatrzymuje się na czas 3 miesięcy.
      Przecież to jest śmieszne. Gdy czytam takie artykuly, których nawiasem mówiąc
      jest coraz więcej, to cały czas utwierdzam się w przekonaniu, że kara śmierci
      powinna w Polsce obowiązywać. Jeszcze jak miałem 16-17 lat byłem za karą
      śmierci bo podobne sytuacje zdarzały się cały czas, a teraz w wieku 20 lat
      jestem przekonany o konieczności JEJ uchwalenia i STOSOWANIA. Na tych prostych,
      głupich i nierefermowalnych ludzi nie można mieć bobłażania. ZŁO które się w
      tych środowiskach trzeba tępić i to koniecznie w zarodku. Wielcy MAFIOZI są
      niebezpieczni, ale nie zagrażają przeciętnemu przechodniowi w sposób
      bezpośredni - bo oni już nie napadają, ale werbują takich typków. Trzeba zacząć
      ich "eliminację" od źródeł. Zamykać w więzieniach z PRZYMUSOWĄ PRACĄ SPOŁECZNĄ!
      Ten element powinien SAM na siebie zarabiać a jak nie to niech GDNIJE i zdycha!

Tu nie trzeba robić kolejnych marszów milczenia z których nic nie wynika.
      Trzeba protestować przeciwko zbyt niskim karom i wyrokom!

Dresom i innym bezmózgom mówmy stanowcze WON!

p.s. Oby Tomek wyzdrowiał. Pomodlę się dziś za niego.
      • Gość: http://pamietamy.t Re:modl sie za siebie albo zmien wiare na wyznawce IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:25
        kultu bogini kali
        albo mamony
        czyli religie panstwa izrael
    • Gość: beobachter Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 12.06.04, 12:16
      Jest tylko już jedno wyjście z tego złego impasu.Rodziny pomordowanych i
      poszkodowanych winny same wziąć sprawę w swoje ręce i tych debili i bandytów
      fizycznie unicestwić.Obnserwować i śledzić ile dostał,gdzie siedzi,gdzie go
      przewożą.Próbować sprzątnąć nawet w czasie transportu.Tylko fizyczna likwidacja
      spowoduje ,że to tałatajstwo samo zdechnie w strachu.Likwidować należy
      wszystkich bez względu na to czy winny czy niewinny, czy częściowo winny.
      Porządni,spokojni,wykształceni lecz opuszczeni przez nieudolną władzę ( i to
      obojętnie czy lewica czy prawica czy centrum) Polacy bierzmy się do dzieła!!!
      • Gość: http://pamietamy.t Re: moze tak wezmiesz sie do nauki IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:27
        pamietamy.tripod.com
    • Gość: beobachter Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 12.06.04, 12:24
      Złapany sprawca powinien żyć tylko od transportu do transportu!Powinien
      wiedzieć,że jak tylko wyjdzie z celi i pojedzie np.do sądu to ma marne szanse
      by tam dojechać,to samo w drodze powrotnej ,to samo na korytarzu budynku sądu
      to samo gdziekolwiek tylko taka okazja się nadarzy. Tylko fizyczna likwidacja
      tych debili może uzdrowić nasz kraj.Oni to mają wiedzieć bo to jest jedyny na
      nich sposób!Studenci,inteligencja i pozostali porządni rodacy do dzieła!!!
    • Gość: SZULCZ Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:27
      Nie! Nie zgadzam się na to! Przynajmniej dwa razy w tygodniu czekam na autobus
      pod dworcem centralnym. Boże! Ja też nie wiem z którego przystanku
      odjeżdża "Nocny" na żoliborz... a jeszcze wczoraj wieczorem podczas dyskusji ze
      znajomymi byłem przeciwko karze śmierci...
      • Gość: Zbulwersowany. Znowu student?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:39
        Co to się dzieje, czyżby studenci zmówili się i w ten sposób chcieli
        doprowadzić do waśni narodowych?. W całej Polsce słychać, że tu student,tam
        student. Nie można obojętnie przechodzić nad tym i udawać,że nic się nie
        dzieje, trzeba z tymi studentami w końcu zrobić porządek.
    • Gość: gc Sami jestescie potencjalnymi mordercami!!!!!! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 12.06.04, 12:39
      Pewnie wiekszosc z Was to zdeklarowani chrzescijanie-katolicy. Czytam to tylko o
      zemscie i domaganiu sie kary smierci. Strasznie to smutne. Chyba rzeczywiscie
      zaslugujecie to na by sie takie sytuacje Wam zdarzaly. Albo, skoro takie
      tworzycie spoleczenstwo, nie dziwi mnie, ze takie sytuacje sie zdarzaja.
      Jestescie potencalnymi mordercami. Ktos tu pamieta piate przykazanie? Nie? To
      moze warto sobie przypomiec -
      • Gość: =t= obyś z tym mordercą w jednej celi siedział ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 12:58
        ...i za kręgla mu służył.

z drugiej strony, może wartoby wybrać jakąś gościnną wyspę, jak np. Nowa Ziemia
        (radioaktywna i artyczna, w sam raz) i wysyłać tam kryminalistów... zawsze
        mogliby konać na chorobę popromienną parę miesięcy, jeśli wcześniej nie
        zamarzną.

Zsyłka zastosowana do właściwych osób to dobry pomysł.
      • il_siciliano Re: Sami jestescie potencjalnymi mordercami!!!!!! 12.06.04, 13:06
        Może kara śmierci nie, ale pomysl z wynajeciem paru ciezkich wiezien na Syberii
        jest dobry! Zaplacic Rosjanom pare dolarow i wysylac takich na 10, 20 lat na
        Kamczatke czy do Workuty. I przede wszystkim bezwzglednie skazywac, bez łaski,
        zawiasów, nawet za najdrobniejsze przewinienie. A policja musi przestac się
        kompromitowac! Legitymowali go 10 minut wczesniej, pijanego żula, i ani noża
        nie znaleźli ani go w jakiś sposob nie odosobnili, tylko puścili samopas.
        Skandal! Dlaczego nie trafił do Izby Wytrzeżwień??????
        • Gość: Olaf Re: Sami jestescie potencjalnymi mordercami!!!!!! IP: 62.233.164.* 12.06.04, 13:27
          Bo Izby już nie ma.
          • Gość: http://pamietamy.t Re: Sami jestescie potencjalnymi mordercami!!!!!! IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:31
            jakos w innych krajach odwoza do domu
            koszty bylyby chyba mniejsze
            a w kraju bez bezrobocia koszt przewozu do odzyskania
            proste skuteczne i bez wielkich slow o karaniu smiercia

pamietamy.tripod.com
        • Gość: JoeT Trzecie przestepstwo i dozywocie IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 12.06.04, 14:29
          Podoba mi sie pomysl ze zsylka recydywistow na Syberie lub na bezludna wyspe.
          Ale obawiam sie, ze jest to nierealne. Natomiast w kilku stanach w USA
          wprowadzono prawo "3 strikes and out" - za trzecie przestepstwo dozywocie lub
          25 lat. Takie prawo uwalnia spoleczenstwo od patologicznych recydywistow. Wiele
          osob wierzy, ze kara smierci moze pomoc. Ale pijany bandyta nie mysli, ze moze
          go spotkac kara. Czyli zadna kara go nie odstraszy. Czyli zwrocmy sie z prosba
          do naszych poslow aby wprowadzic w Polsce prawo, ze za trzecie powazne
          przestepstwo - kara dozywocia lub 25 lat wiezienia. W rezultacie polskie ulice
          beda bezpieczniejsze.

• Gość: http://pamietamy.t Re:dotyczy to tez rzadzacych amerykansk buszmenow IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:37
            1falszowanie informacji o uzbrojeniu iraku czyli przestepstwo poswiadczenia
            nieprawdy
            2wypowiedzenie wojny napastniczej
            3tolerowanie tortur a wrecz zlecanie takich dzialan na terenie okupowanym

czakamy na sprawiedliwy werdykt sedzioiwie przysiegli
            i podpisanie
            umowy o trybunale miedzynarodowym

pamietamy.tripod.com
    • Gość: GS Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 12:59
      Mysle, ze powinno sie przywrocic kare smierci. Panstwo powinno byc surowe i
      budzic groze dla elementow, ktore nie szanuja ludzkiego zycia. Kara smierci
      moze odstraszac i oczyszczac epidemiologicznie spoleczenstwo.
      • il_siciliano Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 13:15
        Kara smierci nic nie da, jesli sądy nie będą skutecznie skazywac, a policja
        skutecznie łapać. Pozostanie pustym zapisem na papierze, którego nikt się nie
        będzie bał, jesli realne nią zagrożenie będzie tak naprawdę małe. Darujmy sobie
        karę śmierci, za to niech policja wreszcie zacznie skutecznie działać i łapać
        sprawców KAŻDEGO przestepstwa i wykroczenia, a sądy karać dotkliwie za KAŻDE
        przestepstwo i wykroczenie, nawet za zbicie szyby na przystanku. Dotkliwie!
        Wtedy kara śmierci nie będzie potrzebna. W Teksacie jest, ale przestępczosc
        wcale nie jest niższa niż w stanach, w których jej nie ma. Nie możemy sobie
        karą śmierci poprawiac samopoczucia, musimy zlikwidowac przestepczosc! To dwie
        rózne sprawy.
        • Gość: Agnieszka Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.telkab.pl 12.06.04, 20:24
          Wiesz co ja zuplnie o innej rzeczy- zaciekawil mnie Twoj nick..Dlaczego
          siciliano??/mozesz ospisac na priva meditteraneo@o2.pl
          pozdrawiam
    • Gość: parkad Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 13:15
      Ja też jestem studentem, i mam nadzieję, że ktoś wreszcie zrozumie, że
      resocjalizacja takich ludzi mija sie z celem. I co, że go zamkną, nawet na
      długo??? Co zmieni "nieuchronność kary"??? Skoro nie ma kary śmierci, niedługo,
      mogą zacząć się lincze. Zasłużone, jak dla tych śmieci.
      • Gość: Olaf Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: 62.233.164.* 12.06.04, 13:35
        A pisze to osoba zaliczająca się do 95% naszego społeczeństwa, czyli do
        katolików.

Kara powinna być i surowa i nieuchronna. U nas jest przyzwolenie na łamanie
        prawa np:
        -jazda z nadmierną prędkością
        -kupowanie kradzionych rzeczy (pasersto) np. komóra w atrakcyjnej cenie
        - i wiele innych

Społeczeństwo leje na wszystko, nawet na gnojka co wybił szybe na przystanku bo
        ciężko wezwać policje. Bandzior nie staje się bandziorem z dnia na dzień on do
        tego dorasta.Zaczyna od wybicia szyby, wyrwania torebki potem da komuś w morde,
        albo sprzeda kose. Tego rodzaju typków powinno sie karać surowo i to zawsze, za
        najmniejsze głupsto - ZARO TOLERANCJI.
        Niestety policja sama moze zrobić niewiele bo nie dostaje sygnałów od
        społeczeństwa że dzieje się coś złego.
        W pewnym sensie za taki stan rzeczy jest odpowiedzialne całe społeczeństwo.
        • Gość: BB Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: 80.51.246.* 12.06.04, 13:58
          Oczywiście,że tak.Tylko,że społeczeństwo,żeby włączyć się do walki z rosnącą przestępczością powinno dostać czytelne sygnały,również od Policji.Więcej zaangażowania.Czas wyjść zza biurek,a ruszyć tyłki w teren.Patrol to nie tylko jeżdżenie radiowozem po mieście.Co oni słyszą w tym polonezie,mając w dodatku włączone radio?Jak przejeżdżają przez moją dzielnicę,to żulernia nawet nie scisza głosu,tylko bluźni ile wlezie.A oni sobie,jeżdżą,tyją i mają wszystko w d...
          • Gość: http://pamietamy.t Re: i o to chodzi tak buduje sie strachem panstwo IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:41
            totalitarne i policyjne
            oczywiscie aby chronic obywateli :-P

glopota ludzi jest nieskonczona
            czego nie da sie z pewnoscia powiedziec o przestrzeni

pamietamy.tripod.com
    • Gość: iraq Zyczenie smierci I IP: *.edsm.ulst.ac.uk 12.06.04, 13:31
      Pewnej nocy, moze za dzien, tydzien lub miesiac, ktos nie wytrzyma i wyjdziez
      gnatem na ulice powybijac cale to scie..., pasiakow itp. moze to bede nawet ja
      • Gość: BB Re: Zyczenie smierci I IP: 80.51.246.* 12.06.04, 13:41
        Nie będę zdziwiony kiedy ktoś w końcu wyjdzie na ulicę,żeby odpalić paru bezmózgowców.Żadna strata.Tylko,że wtedy Policja,Prokuratura i Sąd zadziałają nadzwyczaj sprawnie.Drech to przecież wartościowy człowiek,korzysta ze wszystkich praw i przywilejów,prawo też go chroni.
        • qrczakos Re: Zyczenie smierci I 12.06.04, 15:39
          JA tez sie przylacze... zalozmy jakas grupe niszczaca DRESOW i inne
          sqrwielstwo.. hmmmmm ale przeciez by sie duzo ludzi na to znalazlo chetnych..
          duzo pokrzywdzonych...
    • k.reskator Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 13:35
      aż mi się niedobrze zrobiło jak to przeczytałem. bydło nie ma jednak żadnych
      oporów.dożywocie to najlepsza opcja-nic to go nie nauczy ale straci życie w
      sposób najgorszy z możliwych.
      mocno ściskam kciuki żeby student przeżył!
    • Gość: BB Izolować społeczne męty IP: 80.51.246.* 12.06.04, 13:36
      zanim popełnią ciężkie przestępstwo.Każdy z tych bandytów już wcześniej zasłużył na długoletnie więzienie.Tylko dzięki litościwemu polskiemu wymiarowi sparwiedliwości cieszyli się wolnością,za co w podzięce popełnili zbrodnię.Ile jeszcze potrzeba ofiar,żeby zreformować polską Policję,Prokuraturę i sądownictwo?
      • k.reskator Re: Izolować społeczne męty 12.06.04, 13:44
        wystaw sobie ze teraz na wcześniejsze zwolnienia z więzień wyjdzie ok 400
        groźnych przestępców, oczywiście z braku miejsc....
        ciekawe czy rzeczywiście ich prześwietlili przed spuszczeniem ze smyczy?
        • Gość: BB Re: Izolować społeczne męty IP: 80.51.246.* 12.06.04, 13:48
          Szału dostaję,jak słyszę,że w wiezieniach jest za mało miejsca.Ograniczyć kasę na durne resocjalizacyjne programy,zamiast tego dać zarobić firmom budowlanym.Poza tym po cholerę trzymać ich w pomieszczeniach?Klimat mamy łagodny,wystarczy poprzykuwać ich po 10 lub 20,wszystkich razem do słupa,i będzie można ich upilnować nawet w namiotach.Sprywatyzować więzienia.
    • Gość: mr Trzeba dzialac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:42
      Trzymaj sie Tomek!!!!

Ludzie, po pierwsze to trzeba skonczyc ze znieczulica spoleczna! Moze wlasnie
      bezpieczenstwo nas wszystkich, zwyklych ludzi to kwestia, ktora pomoze jakos w
      nas obudzic swiadomosc obywatelska. Trzeba dzialac, nie czekac az inni zrobia
      cos za nas!!! A jak widzimy, ze kogos spotyka jakas krzywda na ulicy, to nie
      odwracajmy glowy ale starajmy sie pomoc!!!
      • qrczakos Re: Trzeba dzialac! 12.06.04, 15:17
        Popieram Cie! nie badzmy obojetni na ludzka krzywde!
    • Gość: & Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.crowley.pl 12.06.04, 13:49
      Bandytow eliminowac ze spoleczenstwa jak robil to Hitler.
      • Gość: exillle Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:03
        brak edukacji, brak perspektyw, brak wszystkiego. nadmiar wolnego czasu i
        świadomość bezkarności. co z tego ze raz na 3 godz patrol sie przejdzie ulicą
        albo przejedzie autobusem??!! wczoraj w łodzi pobili mojego chłopaka, chcieli
        go po prostu okraść, ale chyba bał sie wezwać nawet policje po tym co w łodzi
        sie wydarzyło ostatnio,. a co tu ma do tego czy ktoś jest studentem czy nie?
        mnie na mokotowskiej zaatakowały kiedyś dwie gówniary tak po 14 lat, i
        oczywiście zero reakcji "publicznośći".
    • Gość: BB BAJKI O ZAPRACOWANYCH POLICJANTACH IP: 80.51.246.* 12.06.04, 14:05
      Czas skończyć z takimi bajkami,że jest ich mało,że nie mają pieniędzy,że procedury są przewlekłe,że mają papierkową robotę,że są źle opłacani.Policjanci powinni ruszyć tyłki zza biurek i wyjść na ulicę.Nieważne z jakiego są wydziału:drogówki,kryminalnej czy prewencji.Powinni pokazać ilu ich jest,być blisko spełeczeństwa,a także blisko przestępców.
      • Gość: http://pamietamy.t Re:oni zawsze sa blisko ale twoich pieniedzy,idiot IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:45
        pamietamy.tripod.com
    • Gość: Krzysztof K. Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.06.04, 14:05
      No, właśnie wyroki są za krótkie. Cackajcie sie dalej z takimi kanaliami.
    • kocibrzuch Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 14:15
      To już chyba nie bardzo jest człowiek.
    • Gość: repre$ PRZYWRÓCIĆ KARĘ ŚMIERCI! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 12.06.04, 14:20
      Mam już dość pi@rdolenia o resocjalizacji. Bandyci muszą liczyć się z odwetem.
      Powrót kary śmierci jest konieczny.
      Nie twierdzę, że ten morderca zasługuje na karę śmierci. Nie będę wydawał
      wyroku, ale żądam przywrócenia w kodeksie karnym kary śmierci.
      Rozmemłana władza sama oddaje się w ręce takich przygłupów jak Lepper. Jeśli
      nie będzie stanowczości ludzi mądrych w zaprowadzaniu porządku, przyjdzie czas
      na Jądrusia albo innego Kaczora.
      Każdy może zadrzeć z ciotowatą Europą, ale z USA jest inaczej, bo oni mogą
      przypi@rdolić.
    • Gość: Stanislaw Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: 195.94.213.* 12.06.04, 14:25
      Jak taki bohater to go wyślijcie do Iraku, ale najlepiej zabijcie smiecia i tyle
      • Gość: Granat Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 14:52
        o rany, a ja dzien wczesniej o tej samej porze wracalem z Centralnego :-0 krew
        sie gotuje podczas czytania takiego artykulu. Przeciwny jestem jednak karze
        smierci, wolalbym wykorzystac takiego ciula. Jestem za tym, by uzywac tych
        dzikusow do ciezkich prac spolecznych, jakichs niewdziecznych za...biscie
        ciezkich prac, zeby na granicy wykonczenia dzikus popracowal dla spoleczenstwa
        jeszcze z kilka lat. Przynajmniej nie placilbym za jego lezenie do gory
        brzuchem.
      • Gość: ja Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.04, 15:49
        chwasty niszczy się środkami chwastobójczymi,żeby nie odrastały,
        ludzkie śmiecie trzeba poddawać przymusowej sterylizacji lub zmuszać do aborcji
    • Gość: mike Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.dyn.optonline.net 12.06.04, 14:56
      I co na to ludzie ktorzy opowiadali sie za zniesieniem KARY SMIERCI
      Dla takich jak tych dwoch bandytow , kara smierci powinna byc
      wykonana natychmiast Ale w Polsce sa inne problemy np. ABORCJA to
      temat na ktorym mozna zrobic dobre wrazenie Mam nadzieje ze chlopak
      ktory zostal ugodzony nozem wyjdzie z tego i bedzie mogl zyc
      normalnie
    • qrczakos ..a gdzie byla policja? 12.06.04, 15:11
      CENTRALNY >> miejsce z ktorego noca wszyscy Warszawiacy wracaja do domu..
      policja powinna tam stac co najmniej w 2och patrolach.. jednak dobrze ze
      chociaz zlapali tego sqrwiela szybko... mam nadz ze dostanie dluuugi wyrok..
      przeciez on by Go zabil zeby noz poszedl kilka cm wyzej.. JEBAC DRESIARZY!!!
      • Gość: Halina Re: ..a gdzie byla policja? IP: *.ip-pluggen.com 12.06.04, 15:21
        Ktos juz wspomnial haslo "KOMUNO WROC"
        Ja tez sobie przypominam, kiedy jako bardzo mloda dziewczyna, moglam wracac z
        pociagu o trzeciej nad ranem i w najgorszym wypadku podszedl milicjant,
        zapytal co robie o tej porze i co mam w walizce.
        Mnie to NAPRAWDE nie przeszkadzalo. Chcialabym, zeby na wyludnionej ulicy
        podszedl do mnie jakis policjant, ale w zwiazku z oszczednosciami nie
        uswiadczysz policjanta nawet tam, gdzie powinni byc!.
        • qrczakos Re: ..a gdzie byla policja? 12.06.04, 15:27
          trza wierzyc ze bedzie kiedys lepiej!
          • Gość: http://pamietamy.t Re: halino idiotko takich w wyborach nam trzeba IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:50
            moze nawet zrobimy z pani posla
            wdzieczny za poparcie buzek&muller

pamietamy.tripod.com
        • Gość: gosc Re: ..a gdzie byla policja? IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 16:47
          tu gdzie mieszkam juz nie mozna palic wmiejscach publicznych , na
          przystankach , plazach etc a co dopiero byc pijanym, dlaczxego w Polsce policja
          nie zatrzymuje pijanych , lub pod wplywem alkoholu , lub tez podejrzanie
          wygladajacych, szczegolnie o tej porze nocy. Bardzo smutne
          • Gość: http://pamietamy.t Re:w obozie koncentracyjnym zalozyli internet :-P IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:51
            pamietamy.tripod.com
    • Gość: McGiver Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.icpnet.pl 12.06.04, 15:32
      3maj sie stary w tym szpiatlu!!!Bedzie dobrze! a rzuli 3ba zwalczac, bo im sie
      wydaje ze rzadza miastem, a wlasnymi gaciami nie potrafia! W Poznaniu jest
      tyle rzuli, ze czase modle sie zeby przejsc bezpiecznie do sklepu z domu. W
      szkole podstawowej tez przychodzily stare rzule na boisko i sie czepiali,a
      nauczycielki tego nie widzialy...
      A tak wracjac do sprawy! Czemu tamci policjanci nie zrewidowali tego rzula??
      Mogli mu skonfiskowac noz, na co on pijanemu???
      Policja tez potrafi sie doxxxxxdalac do studentdow,a rzulom nic nie robiom i
      corazx\ wiecej tego syfu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka