magdalenalala 24.08.12, 10:45 Witam. Szukam firmy, która zamontowałaby mi jakies rolety w oknach. Zastanawiam sie czy rolety takie kasetowe, czy plisy... Pomóżcie polećcie mi kogos. Warszawa Praga Południe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobresa Re: Rolety, czy plisy - szukam firmy IP: *.play-internet.pl 24.08.12, 17:04 Polecam rolety z firmy p. Michała - 604577288. Polecili mi go znajomi z Ząbek. Podobno montuja w całej Warszawie. Rolety pierwsza klasa. Powiem szczerze, że wg mnie rolety są duuzo lepsze. Lepiej zatrzymuja słońce, a wyglądają też nieźle. Ich strona to chyba www.roletysiejka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Chyba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 22:14 Panie Michale! Nie zna pan adresu wlasnej strony internetowej? "chyba" jest zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_mama Re: Rolety, czy plisy - szukam firmy IP: *.rev.snt.net.pl 31.08.12, 14:15 ja polecam plisy. zdecydowanie praktyczniejsze. załozyłam na próbę w duzym pokoju na jednym oknie i sprawdziły sie. wymienilam wszystkie roletki na plisy :) panowie z firmy parol z legionowa mi szybciutko powymieniali. No i kolorystyka fajniejsza, cenowo chyba tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaijarek Re: Rolety, czy plisy - szukam firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 11:08 Wg mnie plisy, są praktyczniejsze. U nas montowała firma Shadow -Design. Wszystko w porządku, fajnie zrobione - naprawdę można ich polecić. www. shadow-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: respone Re: Rolety, czy plisy - szukam firmy IP: 77.242.232.* 04.03.14, 19:34 Plisy odradzam, lepsze są kasetowe rolety z prowadnicami. Nic nie lata, słońce nie przenika bokiem, jest bardzo dobra izolacja przed słońcem. Ewentualnie jeszcze rolety dzień-noc, są dużo lepsze, ale też są droższe. Skorzystaj z www.awrolety.pl/ . Naprawdę świetna firma z dobrymi jakościowo materiałami. Mają też wiele wzorów, także możesz sobie wszystko ładnie do wnętrza dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś