Dodaj do ulubionych

Czy jest tutaj jakiś cwaniak?

IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 09:40
Pytanie jak wyżej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 09:42
      A o co Ci chodzi cwaniaczku?
      • Gość: Ela Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 09:56
        Pewnie zbiera pospolite ruszenie na wojne z Radomiem ;)
        • Gość: Warschau Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 10:07
          Albo z Kielcami...he,he...
          • Gość: msz Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 10:14
            Obecnie trwają usilne starania aby pogodzić oba zwaśnione grody, więc nie
            potrzebuje ludzi na pospolite ruszenie.
            • Gość: Ela Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 10:26
              No to po co Ci warszawskie cwaniaki?
              • Gość: msz Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 10:32
                Nie pytałem tylko o warszawskich cwaniaków ale i tych spoza...
                • Gość: Kelus Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 10:53
                  Widzę że w Warszawce dodatkowo mieszkają cwaniaki z niskim współczynnikiem
                  inteligencji. To że ktoś napisał z EXBUDU do znak że on tam sam siedzi i tylko
                  on ma podłączony net. Gdy widzę wasz proces rozumowania to cieszę się że
                  wyprowadziłem się z tej wiochy... oj cieszę się :-))))))
                  • Gość: Ela Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 11:09
                    A ty co, trybunMSZ? Tez się cieszę, że się wyprowadziłes. I trafność domysłu
                    cię zdenerwowała, zmaczace to. Znam MSZ z forum kieleckiego
                    • Gość: msz Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 12:23
                      Gość portalu: Ela napisał(a):

Tez się cieszę, że się wyprowadziłes.
                      Chyba mnie już Elu nie lubisz.
                      • Gość: Ela Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 12:42
                        Dlaczego nie lubie? Lubię :)). A w ogóle list był do Kelusa a nie do msz :))
    • Gość: Mike Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 10:01
      Akcja jest taka ze 5 od cwaniaka!
      • Gość: Tom Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.pentor.com.pl 22.08.01, 11:07
        Akcja jest taka, ze Ty placisz piątaka a cwaniak trzydzieści !!
        • Gość: Mike Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 11:38
          Gość portalu: Tom napisał(a):

> Akcja jest taka, ze Ty placisz piątaka a cwaniak trzydzieści !!

A czy to jakas zorganizowana akcja?
          • Gość: Tom Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.pentor.com.pl 22.08.01, 14:09
            coś mi się wydaje, że tu JEST jakiś cwaniak! Nie Mike?
            • Gość: Mike Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 14:13
              Zdecydowanie TAK!!!!
    • Gość: Warschau Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? - powtarzasz się... IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 10:38
      Po co dwa razy zakładasz wątek o tym samym tytule? Trochę exbudku
      cwaniakujesz...
    • Gość: Kelus Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 10:40
      Nie rozumiem po co zadajesz takie pytanie w Warszawce stary. Przede wszystkim
      to strata czasu. Każdy wie że Warszawka to miasto cwaniaków. Równie dobrze
      można szukać drzew w lesie :-) Wiem o tym że wielu się zbulwersuje tą
      wypowiedzią ale szczerze powiem że mam to w dupie :-)
      • Gość: Mihau Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.08.01, 10:43
        Rozdwojenie jaźni ?
      • Gość: Mike Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 10:44
        Ladnie to tak samemu sobie odpowiadac na pytanie?
      • Gość: Warschau Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 10:48
        Rozdwojenie jaźni - to normalka w Exbudzie? Wogóle po co wwalasz się na
        warszawskie forum i zaśmiecasz je takimi durnymi wątkami i postami?
        • Gość: msz Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 11:01
          Myślałem że odbierzecie mój wątek jako humorystyczny, ale widzę że traktujecie
          go na poważnie(zwłaszcza Warschau), chyba zanosi się na wojnę, więc uciekam.
          A z tym rozdwojeniem jaźni to nie tak do końca, jest nas naprawdę dwóch.
          • Gość: Ela Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 11:11
            Jest was dwóch? To dlaczego się nie porozumiewacie osobiście, tylko przez nasze
            forum? Nie rozmawiacie ze soba?
            • Gość: msz Re:Cz jest tutaj jakiś cwaniak? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 12:22
              Gość portalu: Ela napisał(a):

> Jest was dwóch? To dlaczego się nie porozumiewacie osobiście, tylko przez nasze
              >
              > forum? Nie rozmawiacie ze soba?
              Rozmawiamy, ale przez net jest nieraz ciekawiej.
              • Gość: Ela Re:Cz jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 12:39
                Gość portalu: msz napisał(a):

> Gość portalu: Ela napisał(a):
                >
                > > Jest was dwóch? To dlaczego się nie porozumiewacie osobiście, tylko przez
                > nasze
                > >
                > > forum? Nie rozmawiacie ze soba?
                > Rozmawiamy, ale przez net jest nieraz ciekawiej.

Hmm, faktycznie, ciekawiej
          • Gość: Kelus do jakiegoś tam warschau... :-))) IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 11:13
            A tak z innej beki... Warschau to jakaś germańska świnia czy przyjezdny
            wieśniak który z całych sił pragnie zostać warszawiaczkiem??
            • Gość: Warschau Re: do jakiegoś tam Kelusa... :-))) IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 11:18
              A Ty do Exbudu dojeżdżasz burakowozem? Czy sam się buraczku turlasz?
              Jakbyś poczytał wcześniejsze, dużo wcześniejsze posty to byś wiedział kim
              jestem.
              A tak takiej żenadzie jak Ty nie chce mi się znów tłumaczyć!
              • Gość: Kelus ogólnie do warszawików... :-) IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 11:28
                Widzę, że bardzo poważnie traktujecie to swoje forum, niemalże jak własne
                życie. Sami kiedyś stwierdzicie że jest to śmieszne. Ale na to potrzeba czasu.
                Właściwie przybyłem tu po to by się wyluzować, podenerwować Was. Odniosłem
                zamierzony efekt ale nie jest to powód do satysfakcji. Nie znam Was i nie mogę
                nic na wasz temat pisać tak jak i Wy na mój. Jeśli czujecie się urażeni to
                sorry. Kiedyś może znów tu przybędę i podyskutujemy na bardziej poważne
                tematy... tak jak chcecie :-))). Do następnego ;-) .
              • Gość: Mike Re: do Warschau IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 11:36
                Warschau, Nie odpowiadaj na mail''e jakis tam ludzi ktorzy chca zaistniec a sa zbyt glupi aby wymyslic
                cos innego niz obrazanie innych!
                • Gość: msz Re: do Warschau IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.08.01, 11:51
                  Kolego Mike czy w jakiś sposób Cię obraziłem?
                  • Gość: Warschau Re: do msz IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 11:54
                    Mikowi chodziło zapewne o Kelusa nie o Ciebie...
                  • Gość: Mike Re: do MSZ IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 12:13
                    mnie nie, ale po jaka cholere ublizasz innym! Ja traktuje Forum GW raczej do innych spraw!
                    • Gość: Mike Re: do MSZ blad IP: *.basf-ag.de 22.08.01, 12:17
                      Gość portalu: Mike napisał(a):

> mnie nie, ale po jaka cholere ublizasz innym! Ja traktuje Forum GW raczej do in
                      > nych spraw!

Sorry, to bylo do Kelusa (jesli to inna osoba :))?)
                  • Gość: Warschau Re: do msz IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 13:09
                    Mikowi chodziło zapewne o Kelusa nie o Ciebie...
            • Gość: motor Re: do jakiegoś tam warschau... :-))) IP: *.pkobp.pl 22.08.01, 11:20
              Koleś ty masz jednak zdrowo nasrane w mózgu - lecz się
              • Gość: Warschau Re: do motora... :-))) IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 11:28
                Gość portalu: motor napisał(a):

> Koleś ty masz jednak zdrowo nasrane w mózgu - lecz się

To było do mnie?
            • Gość: Ela Re: do jakiegoś tam warschau... :-))) IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 12:53
              Gość portalu: Kelus napisał(a):

> A tak z innej beki... Warschau to jakaś germańska świnia czy przyjezdny
              > wieśniak który z całych sił pragnie zostać warszawiaczkiem??

No, Kelus, Żeromskim to ty nie jestes.

• Gość: Warschau Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 11:16
            Ależ msz - nie traktuję tego wątku poważnie, tylko wydaje mi się on troszkę
            głupi...zaśmieca forum...
            • Gość: motor Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.pkobp.pl 22.08.01, 11:45
              Warsaw - moja uwaga była do Kelusa
              • Gość: grysia Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.acn.waw.pl 22.08.01, 12:29
                heheh no i bomba
                czy wogole sie lapiecie w tym kto co mowi do kogo? :>>>>
                • Gość: motor Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.pkobp.pl 22.08.01, 12:40
                  A z liczeniek co?
                  Do zwolnienia towarzystwo
                  • Gość: Ela Re: Rozdwojenie jaźni - normalka w Exbudzie? IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 14:14
                    Oni juz kiedys wystepowali w duecie w wątku "Dlaczego nas nie lubią" czy tak
                    jakos podobnie. Można chyba znależć w archiwum
                  • Gość: msz Re: PKO BP - ależ ma inteligentny "staff"? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 23.08.01, 08:35
                    Gość portalu: motor napisał(a):

> A z liczeniek co?
                    > Do zwolnienia towarzystwo

Mógłbyś motor przetłumaczyć, wiesz na język polski, co to powyżej znaczy?

PS Widzę że pracujesz w PKO BP, mam akurat ROR w tym banku, ale już niedługo bo
                    twój post potwierdza moje wcześniejsze odczucia ,że jest to bank dla rolników.
                    • Gość: Ela Re: PKO BP - ależ ma inteligentny IP: *.ilot.edu.pl 23.08.01, 09:45
                      Gość portalu: msz napisał(a):

> Gość portalu: motor napisał(a):
                      >
                      > > A z liczeniek co?
                      > > Do zwolnienia towarzystwo
                      >
                      > Mógłbyś motor przetłumaczyć, wiesz na język polski, co to powyżej znaczy?
                      >
                      > PS Widzę że pracujesz w PKO BP, mam akurat ROR w tym banku, ale już niedługo b
                      > o
                      > twój post potwierdza moje wcześniejsze odczucia ,że jest to bank dla rolników.

Dla rolników jest BGŻ :)))

• Gość: motor Re: PKO BP - ależ ma inteligentny IP: *.pkobp.pl 23.08.01, 14:11
                        msz - Ty jesteś dostatecznym ćwokiem, by przenieść swe środki do świnki
                        skarbonki
    • Gość: max Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 16:50
      to znaczy że ty nie jesteś ???
    • Gość: vinc Re: Czy jest tutaj jakiś cwaniak? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 14:08
      same cwaniaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka