Dodaj do ulubionych

Napad na kantor

11.09.04, 05:31
"Usłyszałam krzyk kobiety, ale nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia."

No tak to idzie bez komentarza!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maxx Biedaka nie oskubali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:47
      pewnie to byly waluciarz handlujacy pod Pewexem to sie z cwaniakiem podzielili
      • Gość: WALDI Re: Biedaka nie oskubali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:30
        JAK STRACISZ NOGE NIE MARTW SIE ZOSTANIE CI JESZCZE JEDNA.TEMU Z KANTORU TEZ
        PEMNIE TROCHE KASY ZOSTALO.
    • sebpl Ktoś udaje, że jest dziennikarzem. 13.09.04, 16:55
      I znowu KEK pisze grypsy zamiast porządną notkę.
      Po pierwsze młody człowieku, starający się złapać szlify dziennikarskie w
      stołku (akurat to nie jest najlepsze miejsce, ale trudno, taką redakcję sobie
      wybrałeś), jak ci szef działu nie powiedział, to ja ci to mówię:

- dobrą zasadą jest niepodawanie wartości łupu. Prosi o to niejednokrotnie
      policja i dziennikarze (dziennikarze, powtarzam) to honorują. (Ciekaw jestem
      jak się teraz pokażesz w KSP u rzecznika na herbatce - a prawda, zapomniałem,
      KSP już was dawno nie zaprasza... wy już wiecie za co, a jak nie kojarzysz, to
      zapytaj starszych kolegów).

- po drugie nie "Dwaj zamaskowani mężczyźni", tylko bandyci. Skończ z tymi
      eufemizmami bo niedługo zaczniesz się dziwić skąd na parkingach tylu "mężczyzn
      manipulująych przy zamkach samochodów".

- po trzecie pamiętaj o roli wychowawczej swojej gazety. Podałeś plusy napadu
      dla bandytów (kwota łupu), to podaj również co im za to grozi.

P.S. Zamiast przepisywać bezmyślnie notki ze strony KSP, to daj jeszcze tekst
      do przeczytania doświadczonemu koledze.

---
      I to by było na tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka