wojtekus 11.09.04, 05:31 "Usłyszałam krzyk kobiety, ale nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia." No tak to idzie bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maxx Biedaka nie oskubali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:47 pewnie to byly waluciarz handlujacy pod Pewexem to sie z cwaniakiem podzielili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDI Re: Biedaka nie oskubali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:30 JAK STRACISZ NOGE NIE MARTW SIE ZOSTANIE CI JESZCZE JEDNA.TEMU Z KANTORU TEZ PEMNIE TROCHE KASY ZOSTALO. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Ktoś udaje, że jest dziennikarzem. 13.09.04, 16:55 I znowu KEK pisze grypsy zamiast porządną notkę. Po pierwsze młody człowieku, starający się złapać szlify dziennikarskie w stołku (akurat to nie jest najlepsze miejsce, ale trudno, taką redakcję sobie wybrałeś), jak ci szef działu nie powiedział, to ja ci to mówię: - dobrą zasadą jest niepodawanie wartości łupu. Prosi o to niejednokrotnie policja i dziennikarze (dziennikarze, powtarzam) to honorują. (Ciekaw jestem jak się teraz pokażesz w KSP u rzecznika na herbatce - a prawda, zapomniałem, KSP już was dawno nie zaprasza... wy już wiecie za co, a jak nie kojarzysz, to zapytaj starszych kolegów). - po drugie nie "Dwaj zamaskowani mężczyźni", tylko bandyci. Skończ z tymi eufemizmami bo niedługo zaczniesz się dziwić skąd na parkingach tylu "mężczyzn manipulująych przy zamkach samochodów". - po trzecie pamiętaj o roli wychowawczej swojej gazety. Podałeś plusy napadu dla bandytów (kwota łupu), to podaj również co im za to grozi. P.S. Zamiast przepisywać bezmyślnie notki ze strony KSP, to daj jeszcze tekst do przeczytania doświadczonemu koledze. --- I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś